کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-11-10 ساعت 22:32)mahsaaa نوشته:  
(2010-11-10 ساعت 19:25)satusa نوشته:  تا 1.5 بامداد امشب وقت هست. اگر نشد ميره واسه روز بعد.

وای نه دیگه ....

یعنی تو این 2 3 روز شاید بالای 1000 بار این صفحه بولتون رو refresh کردم
تشکر کنندگان: AmericanHamid
همه یه نفس آروم بکشید
همین الان با مدیر اجرایی kcc صحبت کردم . انها گفن به دلیل ایرادی که تو سیستم های پردازشی ناحیه 3 افتاده امکان داره بولتن کمی دیر تر منتشر بشه . همین الان هم با رئیس جمهورشون صحبت کردم قول همکاری دادن . الان هم 3 تا تیم اجرایی تاکتیکی تو موقعیت هستن که با دستور مستقیم من وارد عمل میشن و kcc رو گالا بالا ..... . من بهت احتیاج دارم رفیق .......Cool
تحت تاثیر سریال 24 ......:Cool
خسته شدم از بس اینجا و انجا رو رفرش کردم
راستی من یه نگاهی انداختم سابقه کمی داشته که بولتن دیرتر از دهم منتشر بشه ........!Big Grin
تشکر کنندگان: moeen
دوستان عزیز صبر پیشه کنید Sad
حتماً قبل از تعطیلات آخر هفتشون (شنیه) اعلام می کننBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: mehran626
منتظران عزیز امروز گویا سرزمین موعود تعطیل رسمی است من از سایت گوگل فهمیدم امروز Veterans Day است و تعطیل رسمی در کشور امریکاست و فکر کنم باید دل به فردا ببندیم.[/align]
تشکر کنندگان: Linspire ، mehran626 ، Ashkan78
(2010-11-11 ساعت 11:55)mkh_death نوشته:  منتظران عزیز امروز گویا سرزمین موعود تعطیل رسمی است من از سایت گوگل فهمیدم امروز Veterans Day است و تعطیل رسمی در کشور امریکاست و فکر کنم باید دل به فردا ببندیم.[/align]

November 11 Veterans Day Honors all veterans of the United States armed forces. It is observed on 11 November to recall the end of World War I on that date in 1918 (major hostilities of World War I were formally ended at the 11th hour of the 11th day of the 11th month of 1918 with the German signing of the Armistice).
منبع
تشکر کنندگان: mehran626
دوستان عزيز و منتظر با توجه به تعطيلي 11 نوامبر در امريكا از فردا غروب منتظر اعلام ويزا بولتن دسامبر باشيد.حقيقتا براي من اين انتظار سخت شده چون شماره كيسم لب مرزيه
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
تا اونجایی که من یادم میاد حداکثر زمانی که بولتن میاد 15 هر ماهه. بنابراین تا اون موقع هم امکان نیومدنش هست. Sad ولی منم دارم دیگه قاطی می کنم! با این که هر ماه بولتن به ای میلم میاد، بازم هی می رم صفحه شو نگاه می کنم! Big Grin
(2010-11-10 ساعت 22:42)MOHSEN8766 نوشته:  دوستانی که می خوان بر اساس زمان کارنت شدنشون برنامه ریزی کنن ، برای حدس زدن زمان مصاحبه، زمان ارسال کردن فرمهاشون و تغییر سفارت (درصورت انجام دادن) رو هم در نظر داشته باشند.
این عوامل می توانند زمان برنامه ریزی برای مصاحبتون رو تا 2، 3 ماه عقب بندازند و برنامه هاتون بهم بریزه.

آره، همین طوره. اگه الآن برید برنامه مصاحبه های آنکارا رو اینجا ببینید، می بینید بیشتر مصاحبه های سپتامبر مال کیس نامبرهای 9 هزاره، در حالی که تو بولتن برای سپتامبر تا بالای 11 هزار گفته.
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
تشکر کنندگان: MOHSEN8766
19000 لب مرزیه ؟؟؟
ای وای منم لب مرزم Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: rayan.s ، moeen ، Sooshians
آیا این هفته شماره من 12000 کارنت میشه ؟ ؟

یا ماه بعد ؟

برم دنبال کارهام
تشکر کنندگان:
(2010-11-11 ساعت 20:30)saint نوشته:  19000 لب مرزیه ؟؟؟
ای وای منم لب مرزم Big GrinBig Grin

باید به پای الهه بولتن قربانی بدی تا بیفتی اونور مرز

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، maxsupermax ، moeen
سلام

بولتن دسامبر سال2007، 13 نوامبر، سال 2008 ، 6 نوامبر و دسامبر سال 2009 ، 9 نوامبر منتشر شده است. امروز 11 نوامبر و خبری نیست. تجربه نشان داده است در روز های منتهی به آخر هفته، بولتن منتشر نمی شود. انشاءالله که حدس من اشتباه باشد، اما فکر کنم روز دوشنبه یعنی 15 نوامبر بولتن جدید منشر بشود .

با توجه به نزدیک بودن سال جدید میلادی، انتظار نمی رود که کیس های زیادی کارنت بشوند. چون ایام کریسمس و تعطیلات سفارت خانه ها، حجم پایین کارنت ها را در یک بازه زمانی حدود 20 روز کاری می طلبد. همچنین یک نگاه اجمالی به کارنت شده های دسامبر هر سال نشان می دهد که پایین ترین آمار کارنت ها تقریباً در این بولتن است.

انشاءالله که تکلیف همه از جمله ما ها که دستمان به هیچ جا بند نسیت هنوز، زودتر مشخص شود.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: MOHSEN8766 ، User
اگه امروز بولتن را اعلام نکنند می مونه بعد از تعطیلات آخر هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-11 ساعت 15:00)naeiji1974 نوشته:  دوستان عزيز و منتظر با توجه به تعطيلي 11 نوامبر در امريكا از فردا غروب منتظر اعلام ويزا بولتن دسامبر باشيد.حقيقتا براي من اين انتظار سخت شده چون شماره كيسم لب مرزيه
خوبه که میبینم اینقدر امیدوارید. اگر شما لب مرزید پس من هم لب مرز بعدیم .
من یه پیشنهاد به kcc دارم به جای coming soon بزنند coming later بهتره و اینقدر هم مارو هر روز نکشونند پای کامپیوتر. بابا بخدا کی میخواد پول اینترنت ما رو بده. هان کی

تشکر کنندگان:
WANTED

VISA BULLTINE DECEMBER 2010

1000000$
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Sooshians ، mehran626 ، shiva_h ، laili
آقا من یکی دیگه دیوونه شدم
اگر بیدار باشم دارم این سایته کوفتیو رفرش می کنم اگه خواب باشمم خواب می بینم که اعلام شده شماره ها
از خواب می پرم میدوئم میام اینترنتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: User ، Linspire ، free_free ، Sooshians ، laili

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان