کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
اقا من یه خوابی دیدم که همه کارنت شدن فقط تاریخ خوابم یادم نمیاد حالا دوستان تحقیق کنن ببینن من چی گفتممم !!!!!!
(2010-11-12 ساعت 19:07)mehran626 نوشته:  
(2010-11-12 ساعت 18:03)coming soon نوشته:  
WANTED

VISA BULLTINE DECEMBER 2010

1,000,000$

یک میلیون دلار رو بردار برو سفارت گرین کارتت رو بگیر بولتن می خوایی چکارمن همینجا اعلام میکنم اگه کیس من کارنت نشد نمیرم اصرار هم بکنن فایده نداره

حالا مهران جان شما کوتاه بیا اینا بچگی کردن شما که بزرگتری ببخششون
اینا خبر ندارن ما میخوایم بریم انجا رو بسازیم !!!!
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، free_free ، R.F
خدا یا ما همه منتظره اعلام کارنت شدن هستیم کمکمون کن و به ما صبر بده

کی ما کارنت میشیم ؟

این آمریکایها مدیرای ضعیفین بدن به من همه کارنت میشن .
تشکر کنندگان: satusa
واقعا ادم بعضي برخوردها رو كه مي بينه متأسف مي شه...

توي انجمن 2010، وقتي يكي زودتر از انتشار بولتن عدد Current شده ها رو مي فهميد، ذوق زده به همه اعلام مي كرد اما الان...

واقعا چي بگم!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Linspire ، Sooshians ، Hornet
يكي از دوستان در ارسال هاي پيشين همين Topic ادعا كرده عددي رو كه هنوز اعلام نشده مي دونه. دو حالت داره:

يا حرفش بي اساسه

يا اين كه اگر مستند باشه از طريق E-Mail گرفته.

(2010-11-12 ساعت 22:11)mehran626 نوشته:  مگه الان کسی براش ایمیل ارسال شده؟

تشکر کنندگان:
سلام.بچه ها من 14 روز پیش برای kcc ایمیل زدم تا وضعیت پروندم رو بهم بگه.شماره ی کیسم حدود 12600 هستش.همین الان برام ایمیل اومد که شما کارنت شدید و از 7 تا 10 روز دیگه تماس بگیرید که تاریخ دقیق مصاحبتون اعلام بشه
تشکر کنندگان: Linspire ، satusa ، free_free ، Sooshians ، AmericanHamid
(2010-11-12 ساعت 22:15)Ashkan78 نوشته:  يكي از دوستان در ارسال هاي پيشين همين Topic ادعا كرده عددي رو كه هنوز اعلام نشده مي دونه. دو حالت داره:

يا حرفش بي اساسه

يا اين كه اگر مستند باشه از طريق E-Mail گرفته.

(2010-11-12 ساعت 22:11)mehran626 نوشته:  مگه الان کسی براش ایمیل ارسال شده؟

بعید میدونم برای کسی ارسال شده باشه
من با اینکه عضو بولتن شون بودم اما خبری نیست
فکر نمیکنم کسی همچین ادمی که میگی پیدا بشه اشکان جان
تشکر کنندگان: mehran626 ، Ashkan78 ، free_free ، Sooshians
اون Mailing List مدتهاست كار نمي كنه... ولي خيلي ها چند روز پيش از اعلام رسمي Bulletin با K.C.C در مورد Case خودشون مكاتبه مي كردند و جواب مي گرفتند كه شماره هاي زير فلان عدد Current شدند.

(2010-11-12 ساعت 22:21)saint نوشته:  بعید میدونم برای کسی ارسال شده باشه
من با اینکه عضو بولتن شون بودم اما خبری نیست
فکر نمیکنم کسی همچین ادمی که میگی پیدا بشه اشکان جان

تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians
(2010-11-12 ساعت 22:05)Ashkan78 نوشته:  واقعا ادم بعضي برخوردها رو كه مي بينه متأسف مي شه...

توي انجمن 2010، وقتي يكي زودتر از انتشار بولتن عدد Current شده ها رو مي فهميد، ذوق زده به همه اعلام مي كرد اما الان...

واقعا چي بگم!

دوست عزیز
فکر نمیکنم کسی از این قضیه خبر دار بوده باشه. اون چیزی هم که یکی از کاربرها گفته بود فقط شوخی بوده.
به نظر من kcc قبل از انتشار بولتن از طریق اون سرویس ایمیلی به کسی ایمیل نمیزنه و اگر هم این کار رو بکنه در حد چند ساعت اختلاف خواهد بود. مگر اینکه همونطور که خودتون گفتید کسی در مورد کیس خودش مکاتبه کنه و از اون طریق بفهمه.
من خودم شخصا نمی دونستم از این طریق میشد فهمید والا با توجه به اینکه کیسم نزدیک بود حتما زود تر مکاتبه می کردم.

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، Sooshians
پارسال در حد چند روز زودتر هم اين اتفاق افتاد. به خصوص ماه هايي كه دير اعلام مي كردند.

(2010-11-12 ساعت 22:56)satusa نوشته:  دوست عزیز
فکر نمیکنم کسی از این قضیه خبر دار بوده باشه. اون چیزی هم که یکی از کاربرها گفته بود فقط شوخی بوده.
به نظر من kcc قبل از انتشار بولتن به کسی ایمیل نمیزنه و اگر هم این کار رو بکنه در حد چند ساعت اختلاف خواهد بود.

تشکر کنندگان: satusa ، Linspire ، free_free ، Sooshians
(2010-11-12 ساعت 22:20)ali.sh نوشته:  سلام.بچه ها من 14 روز پیش برای kcc ایمیل زدم تا وضعیت پروندم رو بهم بگه.شماره ی کیسم حدود 12600 هستش.همین الان برام ایمیل اومد که شما کارنت شدید و از 7 تا 10 روز دیگه تماس بگیرید که تاریخ دقیق مصاحبتون اعلام بشه

دوست عزیز ضمن تبریک بهتون بابت کارنت شدن;
اول اینکه کیس شما در "جدول 2011 در یک نگاه" نیست. لطفا اطلاعاتتون را برای دوستمون free_free بفرستید تا شما هم به جدول اضافه بشوید.

دوم اینکه kcc توی ایمیلی که بهتون زده حد کارنت برای این ماه رو ننوشته بود؟ یا اینکه فقط گفته کیس شما کارنت شده؟
تشکر کنندگان: AmericanHamid
ممنون دوست خوبم.

من هم مثل خودت با يه جو خشك و بدون شوخي موافق نيستم ولي راجع به بعضي مسايل مثل Current شدن، با توجه به اين كه احتمالش هست كه كسي زودتر از انتشار Bulletin متوجه بشه، بهتره شوخي نكنيم.

(2010-11-12 ساعت 22:36)mehran626 نوشته:  نکنه منظورت ارسال 578 است من یه آره گفتم اون شوخی بود انشاءالله که اینطور که شما میگین نیست در غیر اینصورت وامصیبتا به کجا رسیدیم از اون طرف داستان میدان کاج از اینطرف هم اینطور ولی من بعید میدونم یک مهاجرسرایی چنین رفتاری کنه حتما شوخی بوده

تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians ، mehran626 ، AmericanHamid ، laili
بچه ها من احساس می کنم به خاطر این استرسی که همه دارن یه خورده همه حساس شدن ...واقعا سخته اما باید سعی کنیم آروم باشیم
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians
من که بیخیال دارم داستمو گاز میزنم و خیلی ریلکس سرمو میکوبمبه دیفال ای وای روم به دیفال
من دارم 24 میبینم یه جاهای حساسیشم رسیده ...نمیدونم دلشوره کارنت داشته باشم یا جک (هنر پیشه 24)
به بچه هام توصیه میکنم اکیدن حرص نخورن که کار بی موردیه درسته یکم همه می خوان بدونن چه عددی که در هر صورت اعلام میشه دیر و زود داره سوخت سوز نداره
این بنده گان خدا میخوان یه عدد قلمبه اعلام کنن واسه همین دارن ناز میکنن شما به دل نگیرین منتظر خبر خوب به زودی باشین ......
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، shiva_h ، free_free ، mehran626 ، R.F ، mkh_death ، AmericanHamid ، laili
خدایا برکات خود را بر این بولتن عنایت بفرما و ما را از کارنت شدگان قرار بده و نه از گمراهان!
خدایا ما را به راه راست هدایت فرما ، راه آنانکه کارنت شدند و مصاحبه رفتند و یکضرب ویزا گرفتند و نه آنانکه در بازیچه و زرق و برق کلیر گرفتار شدند!(دو نقطه دی)

گوشه ای از نیایش -لاتار الجنه-:Rolleyes
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: shiva_h ، Hornet ، Linspire ، satusa ، AmericanHamid ، laili
(2010-11-13 ساعت 00:24)free_free نوشته:  خدایا برکات خود را بر این بولتن عنایت بفرما و ما را از کارنت شدگان قرار بده و نه از گمراهان!
خدایا ما را به راه راست هدایت فرما ، راه آنانکه کارنت شدند و مصاحبه رفتند و یکضرب ویزا گرفتند و نه آنانکه در بازیچه و زرق و برق کلیر گرفتار شدند!(دو نقطه دی)

گوشه ای از نیایش -لاتار الجنه-:Rolleyes

از صدقه سر این لاتاری ما عارفو شاعرو دعا نویسو رستم و ... شدیمBig Grin
(2010-11-13 ساعت 00:24)mehran626 نوشته:  
(2010-11-12 ساعت 23:35)Ashkan78 نوشته:  ممنون دوست خوبم.

من هم مثل خودت با يه جو خشك و بدون شوخي موافق نيستم ولي راجع به بعضي مسايل مثل Current شدن، با توجه به اين كه احتمالش هست كه كسي زودتر از انتشار Bulletin متوجه بشه، بهتره شوخي نكنيم.

[quote='mehran626' pid='85261' dateline='1289585190']
نکنه منظورت ارسال 578 است من یه آره گفتم اون شوخی بود انشاءالله که اینطور که شما میگین نیست در غیر اینصورت وامصیبتا به کجا رسیدیم از اون طرف داستان میدان کاج از اینطرف هم اینطور ولی من بعید میدونم یک مهاجرسرایی چنین رفتاری کنه حتما شوخی بوده

البته پرواضحه که اگه واقعا کسی اطلاعاتی داشته باشه و نخواهد بگه که نمیگه من میدونم به هر حال شب رو رتحت بخوابید فردا و پس فردا رو هم بی خیال دوشنبه 19400 رو عشق است

این 400 آخرشو طبق چه محاسباتی بدسا آوردید؟Big Grin
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان