موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-04 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-05 ساعت 23:20 توسط hasti_banoo.)
(2010-11-04 ساعت 18:19)smsaipa نوشته: كيانوش جان سلام و تشكر از اينكه جواب دادي.
من 2 تا از مداركم هنوز آماده نشده
1. مدارك اسپانسرم تو راهه پسته از امريكا به ايران و هنوز نرسيده دستم
2. ديپلمم رو هنوز پيداش نكردم :-( اما ليسانسم و گواهي دانشجويي فوق ليسانسم هست و ترجمه شده و آماده است.
فكر كنم بايد مداركم رو بدون اين 2 تا بفرستم و براشون بنويسم كه اين 2 تا رو هم تا روز مصاحبه ميارم براشون.
ضمناً 5 روز براي DHL يا پست هاي درست و حسابي ديگه كافيه ديگه نه؟
نظرت چيه؟
سلام دوست عزیز. مگه گواهی دانشجویی رو می تونیم ترجمه کنیم؟
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما تازه از آنکارا برگشتیم.چند تا نکته تا یادم نرفته بهتون بگم:
1-آنکارا خیلی سرده و بارونی.تمهیدات لازم رو در نظر بگیرید.
2-کارهای پزشکی و سفارت رو خودتون انجام بدین.هیچ کار خاص و خارق العاده ای نیست.به این افراد سود جوی اونجا اصلا" اعتماد نکنین.
3-دوستان بچه دار و متاهل به نظر من هتل خوب انتخاب کنند.
4-مشکل غذا در آنکارا وجود نداره و همه نوع رستورانی که با مزاج ما ایرانی ها سازگار باشه هست.
5-متروی کیزیلای تا آنکا مال همش 4 ایستگاه فاصله داره.ایستگاه AKKUPRO
6-حتی الامکان بچه دارها ترنسفر فرودگاهی بگیرند.چون هم به صرفه هست و هم سریعتر.
7-متاسفانه این اقای پوریا راهواری بسیار .......
که واقعا" جای تاسف دارد.به هیچ وجه با این کار نکنین.من شماره دارم و هر کس خواست پیام خصوصی بده تا اطلاعات در اختیارش بگذارم.البته من همه کار هامون رو خودم انجام دادم.فقط ترنسفر با اون بود که برگشتش افتضاح محض بود.
موفق باشین و پاینده
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دفعه قبل هتل رو من از جزیره بهشت گرفتم به مشکلی هم برخورد نکردم و خداییش چیز بدی هم از اونها ندیدم. اگر موضوع پول بود که میگیرن و یه سری خدمات انجام میدن همه آژانسها این کارو میکردن.
این سری هم که میخواستم برم واسه هتل رویال به خیلی آژانسها زنگ زدم ولی از همه مناسبتر همون جزیره بهشت بهم قیمت داد (حالا شاید اونا به طور خاص با هتل رویال قرار داد دارن).
دفعه پیش هم که رفتم َآنکارا یکی از دوستان بود هتل رکسوس گرفته بود و هنوز ویزاش نیامده بود باید هتل رو تخلیه میکرد ولی از جهتی چون آدرس هتل رو به یو پی اس داده بود نمیتونست اینکارو بکنه. هتل هم میگفت ما دیگه اتاق نداریم. آقای راهواری تونست واسشون اتاق بگیره و بابت این موضوع هم پول اضافه تری نگرفت ضمن اینکه همون موقع یکی از دوستان از هتل رکسوس گرفته بود خیلی بیشتر شده بود قیمت هتل تا این دوستم که ازآقای راهواری گرفته بود
یکی دیگه از دوستام هم رفته بود آنکارا اونجا میخواست رویال بگیره خیلی براش گرونتر میشد آقای راهواری زنگ زد از ایران واسش رزرو کردن ارزونتر شد.
حتما دوستان اینجا هم مسایلی دیدن که اینطور ناراحت شدن ولی خداییش من این چیزا رو هم دیدم و به قول معروف که میگن عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-05 ساعت 14:42)shamim نوشته: دفعه قبل هتل رو من از جزیره بهشت گرفتم به مشکلی هم برخورد نکردم و خداییش چیز بدی هم از اونها ندیدم. اگر موضوع پول بود که میگیرن و یه سری خدمات انجام میدن همه آژانسها این کارو میکردن.
این سری هم که میخواستم برم واسه هتل رویال به خیلی آژانسها زنگ زدم ولی از همه مناسبتر همون جزیره بهشت بهم قیمت داد (حالا شاید اونا به طور خاص با هتل رویال قرار داد دارن).
دفعه پیش هم که رفتم َآنکارا یکی از دوستان بود هتل رکسوس گرفته بود و هنوز ویزاش نیامده بود باید هتل رو تخلیه میکرد ولی از جهتی چون آدرس هتل رو به یو پی اس داده بود نمیتونست اینکارو بکنه. هتل هم میگفت ما دیگه اتاق نداریم. آقای راهواری تونست واسشون اتاق بگیره و بابت این موضوع هم پول اضافه تری نگرفت ضمن اینکه همون موقع یکی از دوستان از هتل رکسوس گرفته بود خیلی بیشتر شده بود قیمت هتل تا این دوستم که ازآقای راهواری گرفته بود
یکی دیگه از دوستام هم رفته بود آنکارا اونجا میخواست رویال بگیره خیلی براش گرونتر میشد آقای راهواری زنگ زد از ایران واسش رزرو کردن ارزونتر شد.
حتما دوستان اینجا هم مسایلی دیدن که اینطور ناراحت شدن ولی خداییش من این چیزا رو هم دیدم و به قول معروف که میگن عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو
اين را بدانيد كه مردم اگر از چيزي راضي باشند به سه نفر تعريف آن را مي گويند و اگر ناراضي باشند به ده نفر. در ضمن من هنري براي آقاي راهواري در تعاريف شما نديدم. مگر مي شود در آنكارا هتل گير نياورد. هتل ركسوس در آن روز كه به يكي از دوستان اتاق نداده فقط خواسته ژست تركيه اي بگيرد تا شايد قيمتش را بالا ببرد. هتل در آنكارا بسيار زياد است.
در ضمن جناب/سركار دي ال تي كه از رفت و آمد به فرودگاه ناراضي بودند بايد به سراغ اتوبوسهاي هاواش مي رفتند كه درست جلوي در خروجي فرودگاه است و اگر سعي هم كنيد نمي توانيد آن اتوبوسها را نبينيد. با 10 لير سوار آنها شده و در ايستگاه آخر پياده مي شويد كه در آنجا تاكسي بسيار زياد و كرايه مثلاً تا هتل ددمان 10 لير است يعني اگر دو نفر باشيد هزينه از فرودگاه تا هتل ددمان 30 لير مي شود يعني نفري 15 لير و اگر يك نفر باشيد 20 لير.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
از من وی سفارت فقط لیسانس رو خواستند.گفتند اصل آخرین مدرک تحصیلی.اما فراموش نشه که حتما" با خودتون اصل دیپلم را ببرید.
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درود چندباره
لطفاً با تجربه ها کمک کنند :-)
بلیط برگشت رو چند روز کاری بعد از مصاحبه بگیریم؟
به عبارتی ما باید چند روزبعد از مصاحبه بمونیم آنکارا؟
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً