موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-15 ساعت 10:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-15 ساعت 10:31 توسط rayan.s.)
(2010-11-15 ساعت 02:19)sani نوشته: سلام منم اومدم دينم و به مهاجرسرايهاي گل ادا كنم.
داستان ما هم شبيه بقيه دوستان گل مهاجرسرايي ست و من زياده گويي نمي كنم (D
من و همسرم چهارشنبه 10 نوامبر مصاحبه داشتيم كه 2 روز قبلش كارهاي پزشكي و انجام داديم ودر روز مصاحبه و بعد از سوگند و انگشت نگاري يه مصاحبه خيلي كوتاه داشتيم و از مافقط راجع به شغل و رشته تحصيليمون سوال كردن و ما بدون كليرنس ويزامون رو گرفتيم . براي همه از ته قلب آرزوي موفقيت مي كنم . مرسي از همه عزيزاني كه ما رو راهنمايي كردن پيروز باشيد........................................................
دوست عزیز؛بهتان تبریک میگم ولی شما موردی رو در مشخصاتتان داشته اید که محل نگرانی خودتان و برخی از دوستان بود که اگر ذکر میکردید دوستان عزیزی رو از نگرانی خارج میکردید و اونهم دیپلم کار و دانش تان بود که در ارسال 771 صفحه 52 تایپیک سوالات مطرح شده برندگان 2011 خودتان بابتش ابراز نگرانی کرده بودید.
" سلام دوستان لطفا كمك كنيد:
من فوق ديپلم دارم از دانشگاه آزاد و دبيرستان كامپيوتر خوندم رشته كاردانش همون طور كه مي دونيد ما پيش دانشگاهي نداريم يعني 3 سال دبيرستان داريم و سپس دانشگاه . در پستهايي كه خوندم مدرك دبيرستان و پيش دانشگاهي مي خوان ولي طبق قانون ايران ما كه كاردانش هستيم پيش دانشگاهي نگذرونديم مي خواسنم ببينم مشكلي پيش نمياد؟ و من براي فرستادن مداركم به سفارت بايد فقط ترجمه بفرستم يا اصلشم لازممممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي از همهههههههههههههههههه.............. "
خوب اینم یه خبر خوب برای عزیزانی که دیپلم کار و دانش دارن و نگران دیپلم 11 ساله بودن.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برهمه دوستان مهاجرسرا که با اینکه هیچ وقت همدیگه رو ندیدیم اونقدر به هم دوطلبانه کمک کردیم که هیچ کدوم از اعضاء حتی بعد از تموم شدن مراحل مهاجرتشون از این محیط دل نمیکنن و ارتباطشون رو با هم ادامه میدن.
داستان آشنایی من با مهاجرسرا از اونجایی شروع میشه که وقتی نامه مصاحبه برام اومد و فهمیدم که یک سری واکسن رو باید در ایران بزنم تصمیم گرفتم که در اینترنت آدرس انستیتو پاستور رو سرچ کنم.توی یکی از لینکها توی صفحه گوگل دیدم که یک سری توضیحات اضافی هم داده شده.روی اون لینک کلیک کردم و این شد که منم عضوی از این خانواده دوست داشتنی شدم.اونقدر توی تاپیکهای مهاجرسرا بالا و پایین میکردم و اونقدر میخوندم که وقتی به خودم میومدم میدیدم دو سه ساعته که پای اینترنت هستم.
با اینکه کیس من لاتاری نیست و IR1 هستش ولی تصمیم گرفتم که هر اونچه رو که دیدم و تجربه کردم با همه دوستان عزیز در میون بزارم تا شاید بتونم احساس کنم که منم به بقیه بچه های گل ماجرسرا کمکی کرده ام.سعی میکنم از توضیح مکررات بپرهیزم و نکات مهم از دید خودم رو به دوستان ارائه کنم.
1.تهیه کارت بین المللی واکسن:
اگر بخوام چیزی اضافه بر اونچه که تا بحال دوستان گفته اند رو بگم اینو میتونم متذکر بشم که خانم دکتری که در انستیتو پاستور تجریش مسئول تهیه کارت واکسن هستن فوق العاده دقیق و آگاه هستن و اگر شما خواسته ای از ایشون داشته باشین از هیچ کمکی فروگذار نمیکنن.من خودم فقط یک بار واکسن هپاتیت زده بودم و ایشون تاریخهای واکسنها رو طوری تنظیم کردن که همه چیز با هم جور در بیاد.
2.تهیه بلیط:
قبل از گرفتن بلیط شاید چند صد بار وب سایتهای رزرو بلیط رو زیرو رو کردم و به همه قیمتها و تاریخها آشنا شدم.یک موردی که باید بگم اینه که من هر وقت به آژانسهای مختلف زنگ میزدم اونها واژه ای به نام( ارزونترین کلاس پروازی) رو بکار میبردن که من متاسفانه فکر میکردم منظور همون کلاس اکونومی هستش.بخاطر همین هم توجهی نکردم و برای آنکارا پرواز ترکیش ایرلاین رو خریدم.که البته قیمتش 290,000 تومن بود و حدود 40,000 تومن از بقیه پروازهای خود ترکیش لاین و ایران ایر ارزونتر بود.وقتی وارد فرودگاه شدم تازه معنی این ارزونترین کلاس پروازی رو فهمیدم.پرواز من با یکی از شرکتهای هوایی منشعب از ترکیش لاین به اسم Onodolu Jet بود که واقعا هواپیمای کهنه و سرویس دهی فوق الهاده بی کیفیتی داشت و همونطور که یکی از دوستان هم اشاره کرده بودن موقع فرود در آنکارا فوق آلعاده لندینگ بدی داشت و من که خواب بودم از شدت ضربه نشستن هواپیما از خواب پریدم و چند تا خانوم هم یه جیغ خفیف زدن.
خلاصه موقع تهیه بلیط حتما به این واژه مهم (ارزونترین کلاس پروازی) خیلی دقت کنید.
3.هتل:
من از تهران هتل دنیز آتلانتا رو رزرو کرده بودم ولی یک روز مونده به پرواز نظرم عوض شد و به هتل ارگن زنگ زدم و با شبی 30 دلار یک اتاق اجاره کردم.هتل ارگن و کلا همه هتلهای کیزلای به سفارت و مطب دکتر اونگان خیلی نزدیکن ولی توصیه میکنم برای مصاحبه از تاکسی استفاده کنین تا استرس دیر رسیدن رو نداشته باشین.
هتل ارگن یک هتل دو ستاره با صبحانه ای قابل قبول بود.اتاقش تمیز بود ولی فضا و نمای هتل خیلی کهنه و قدیمی هستش و راهرو هاش هم که بی نهایت تاریک.حمام اتاق قابل قبول بود و با اینکه خیلی خیلی کوچیکه آب گرم در 24 ساعت شبانه روز مهیاست.چیزی که از این هتل منو به خودش جذب کرد اینترنت وایرلسش بود که هم مجانیه هم سرعتش فوق العاده خوبه.سرعت دانلودش چیزی نزدیک 200kb/s هستش.اینو میگم چون دوستانی که هتل رویال بودن گفتن با اینکه چهار ستاره بوده ولی نه مجانی بوده نه کیفیت اینترنت خوبی داشته.
4.مدیکال:
این رو باید بگم که از برکات این سفر, آشنایی با یک زوج متین و مهربان (روزبه و هنگامه عزیز) بود که بزرگواری کردن و من رو که همسرم همرام نبود بین خودشون پذیرفتن و کل سفر اونقدر خاطره انگیز شد که مطمئنم این دوستی پایدار خواهد موند.از اینجای سفرنامه به بعد دیگه من تنها نیستم و منظورم از ما سه تا, (بابک,روزبه,هنگامه)هستش.
ما که جزو آخرین ها بودیم و آخر از همه از مطب اومدیم بیرون.کلا چیز خاصی برای گفتن نداره.اول آزمایش خون برای سیفلیس و cell count و بعدم عکس قفسه سینه.
عصر هم که وقت معاینه بود باز هم دیر رسیدیم و منشی خانم دکتر یک دقیقه دعوامون کرد.ما آخرین مراجعه کننده ها بودیم و اون چیزی که از خانم دکتر اونگان دیدیم نکته منفی نداشت.به هیچ کدوم از ما واکسن نزد و وقتی من گفتم که پزشک هستم فوق العاده احترام گذاشت و تحویل گرفت.ولی در اون مدتی که اونجا بودیم متوجه شدیم که ظاهرا دوتا دکتر اونگان هستش و اینکه به کدومشون برخورد کنید تابع یک سری از متغیرهاست که مهمترینش شانس شماست
5.مصاحبه:
با اینکه صبح زود از خواب پا شدیم و من سر ساعت 7.45 دم در هتل ددمان که روزبه و هنگامه عزیز اقامت داشتن بودم و حتی تاکسی هم گرفتیم,وقتی به سفارت رسیدیم با یک کلونی از جمعیت مواجه شدیم و طبق عادت معمول نفر آخر شدیم.صف Immigration Applicant سمت چپ و مخالف سمت باجه نگهبانی سفارته.هوا سرد بود و تا بتونیم وارد سالن بشیم شاید دو ساعت سر پا بودیم.
نکته خیلی مهم اینه که حتما آخرین Tax Return اسپانسرتون رو به همراه داشته باشین.اون خانم دورگه که همه از اخلاقش تعریف میکردن از شانس ما اون روز اونق بود و نمیشد باش حرف زد.
توی سالن مصاحبه هم کلا حدود یک ساعت نشسته بودیم تا شماره ما اعلام بشه برای انگشت نگاری و مصاحبه.
خود مصاحبه شاید پنچ دقیقه هم طول نکشید و چند تا سوال پیش پا افتاده و تمام.فقط اینو بگم که تا پرونده منو باز کرد دیدم که برگه آبی روی پرونده هستش و آخر مصاحبه آفیسر به من تحویلش داد.البته اون برگه چند سوالی رو به من ندادن ولی روزبه و هنگامه اون برگه رو هم دریافت کردن.اون روزی که مصاحبه ما بود کلا دو نفر بدون کلیرنس تونستن ویزا بگیرن و بقیه همه رفتیم در انتظار Administrative Process.
6.غذا:
اصلا به فکرش نباشین.اونقدر رستوران و اونقدر تنوع در غذا هستش که اگر هر روز سه جای مختلف هم غذا بخورین بازم جای نرفته زیاد دارین.پیشنهاد من در فست فودها KFC هستش که آخر همین کوچه هتل ارگن هشتش و انصافا هم حجمش و هم کیفیتش از McDonald وBurger King بهتر وبیشتره.در Slow Food ها هم که انتخاب زیاد دارین.از دونر کباب تا اسکندر کباب و جوجه کباب و... .
یک نکته هم بگه که حتما تجربه نوشیدن قهوه و منشقات اونو در کافه های Star Bucks از دست ندین که خاطره ای به یاد موندنیه.جای دیگه ای توی آنکارا استار باکس نرین که هیچ کدوم به خوبی همین استار باکسی که کنار فروشگاه کالینز توی خیابون آتاتورکه نیست.
7.خرید:
ببینین همه چیز به جیب شما و ارادتون برای خرید بستگی داره!ما به پیشنهاد آقای محمد توسط همین تهران تراول با 15 دلار برای هر نفر به یکی از مراکز خرید در حومه آنکارا رفتیم که انصافا جای خوبی برای خرید بود.برندهای خوب مثل Mango و Mavi حراج کرده بودن و انصافا اگه اهل خرید و گرفتن لباس و کادو هستین بهترین جا همینجاست.توی شهر هم که بهترین مغازه برای خرید فروشگاه
LC WALKIKI و Collin's هستش که همه جای آنکارا شعبه داره و هم قیمتاش خیلی مناسبه هم کیفیتش.مثلا شلوار جینی که من توی تهران خریدم 50,000تومن اونجا 24,000 تومن بود.اگر خیلی برند باز هستین خیلی به آنکامال دل خوش نکنین که اگه توی همین تهران برین پاساژ تندیس تجریش و مثلا یه بوت Timberland رو بخرین 250,000 تومن اصلا ضرر نکردین!من خودم آدم برند بازی بودم و از من بدتر هنگامه عزیز که فوق العاده وسواس در انتخاب لباس داشت,جمیعا با این اتفاق نظر رسیدیم که آنکامال جای خرید نیست.درسته که بهترین مارکهای دنیا اونجا مغازه دارن ولی انصافا نمیارزه! حالا خود دانی
8.سینما:
این موضوع رو نوشتم چون مطمئنم هیچ کسی تا حالا امتحانش نکرده.از بچگی عاشق این بودم که فیلمی که الان توی همه جای دنیا رو اکران هستش رو منم بتونم برم سینما ببینم.منتها به هزاران دلیل که همه بهش واقفیم توی ایران از این تفریح محرومیم.بخاطر همین بود که تا رسیدم آنکارا از اینترنت لیست فیلمها و مکان سینما ها رو سرچ کردم و از اونجایی که میدونستم قسمت دوم فیلم Paranormal Activity الان رو اکران هستش یک سینما که یک کوچه پایین مسجد کچاتپه هستش رو انتخاب کردم و یک شب سه تایی رفتیم.جای همه خالی قیمت بلیط نفری 13 لیر شد و کلی هم ترسیدیمبه همه خوره های فیلم توصیه میکنم مدتی رو که توی آنکارا هستن حتما فیلمهای مورد علاقشون رو امتحان کنن.تجربه جذابی خواهد بود.
9.مکانهای تفریحی:
ببینید جا برای رفتن زیاده از تور قونیه نفری 70 دلار تا آرامگاه آتاتورک.ما نتونستیم هیچ کدوم رو بریم که قرار گذاشتیم وقتی برای پیک آپ برمیگردیم حتما بریم اونجا ها رو ببینیم.مسجد کچاتپه جای قشنگیه و زیرش یک فروشگاه بزرگ با قیمتهای مناسب هستش.
10.متفرقه:
ما از این آقای پوریا راهواری و آقای محمد چیز بدی ندیدیم.من خودم شاهد بودم برای کاری که روزبه داشت آقای راهواری چقدربا موبایلش به اینور اونور زنگ زد و چقدر پیگیری کرد بدون اینکه پولی بخواد یا حتی منتی بزاره.به نظر من خوب یک خانم یا آقای مسنی که انگلیسی هم بلد نیست و پاهاشم درد میکنه خوب به همچین آدمهایی برای انجام کارهاش نیاز داره,نه؟
به ساعت برگشتتون به تهران دقت کنید.ساعت Check Out اکثر هتلها 12-1 بعد الظهره و شما باید حساب کنید که اگه مثلا با ترکیش برمیگردین و ساعت پروازتون 11 شبه باید چیزی حدود 7 ساعت تو لابی بشینید و اگه هم خواستین برین بیرون وسایلتون رو به رسپشن بسپارین.این برای خانواده هایی که بچه دار هستن آزار دهندست.
کلام آخر:
به خودتون استرس الکی ندین که اصلا نمیارزه.از مدت حضورتون در آنکارا نهایت استفاده رو ببرین و تفریحاتی رو که تو ایران به سختی انجام میدین,در آنکارا بدون استرس انجام بدین و لذت دوچندان ببریناگر با همسرتون میاین با هم دو تایی به بار برین به سونا و استخر برین و همه کارهایی که تو ایران دوتایی نمیشه انجام داد, دوتایی انجام بدین و لذت ببرین.
به امید موفقیت همه دوستان گرامی
باقی بقایتان
باشد که باشید
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri
[/font]
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تشکر از bbbboys قسمت مربوط به هتلهای ایشون رو تصحیح کنم که هتل رویال هم اینترنت مجانی دارزه هم سرعت خوبی داره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-15 ساعت 19:26)shamim نوشته: ضمن تشکر از bbbboys قسمت مربوط به هتلهای ایشون رو تصحیح کنم که هتل رویال هم اینترنت مجانی دارزه هم سرعت خوبی داره
عذر میخوام.شاید من به دقت گوش نکرده باشم.ولی یادمه که گقتن راضی نبودن از اینترنتش.شاید اتاقشون بد جایی بوده.
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri
[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم امشب میرم و دوشنبه 22 نوامبر مصاحبه دارم ،هتل هیلتون میرم!
انرژی +++++++ یادتون نره!!!!!D:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب
سوالي در زمينه بردن يا نبردن لپ تاپ داشتم. من دو سال پيش يك سفر كاري به استانبول داشتم . روز آخر كه اتاق را تحويل دادم چون پروازم شب بود وسايلم را در هتل گذاشتم ولي مسئول هتل گفت كه لپ تاپ را نمي توني اينجا بگذاري و مجبور شدم آنرا در طول روز با خودم همه جا ببرم و كلي خسته شدم چون اتفاقا اون روز كلي هم خريد كردم . مي خواستم ببينم شما هم با اينطور مشكلي مواجه شديد كه نتونيد لپ تاپ را در هتل بگذاريد؟
با تشكر
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
اگر در هتل خوبی اقامت داشته باشی همچین مشکلی اصلا" وجود نداره.اما هتل های دو یا سه ستاره رو نمیدونم.
موفق باشین