موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-20 ساعت 00:11)b!ta نوشته: سلام
من برای بلیت و هتل از آژانس های زیادی سوال کردم،
پرواز ترکیش برای ماه مارچ فقط روی کلاس های بالا جا میده،یه آژانس می گفت هر سال نوروز کلاس های پایین را می بندند که مسافرها مجبور بشن بلیت هایی با قیمت بیشتر بخرند و با این کار عملا سرپوشی میذارند بر گران فروشی شان!بلیت های ترکیش الان همه بالای 600 تومان هست!!!
بلیت ایران ایر با قیمت نسبتا مناسب پیدا میشه،هواپیمای ایرباس!ترسناکه ولی!
آنکارا با اینکه شهر توریستی نیست و نوروز ما به نظر بی ربط به آنها میرسه، قیمت های هتل تا 13 مارچ برای هتل ددمان بلوک ب،اتاق دبل برای هر نفر 50-52 دلار و بلوک آ همین شرایط 60 الی 68 دلار،اما بعد از 13 مارچ چون نوروز است بلوک ب 65 و بلوک آ 75 (این قیمت هایی بود که امروز از دو آژانس گرفتم و بقیه آژانس ها تا دیروز می گفتند نرخ جدید نیومده)
نتیجه اینکه من بعد از 5 روز پیگیری هنوز به لطف آژانس های گرامی بلیت نگرفتم فقط در حد رزرو!!!نتیجه متعاقبا اعلام خواهد شد.
نتیجه دوم اینکه دوستانی که انتظار داشتند این ماه کارنت بشن خوشحال باشند که ماه بعد این مشکلات را برای تهیه بلیت نخواهند داشت.
دوست عزیز 'b!ta' و سایر دوستان،
با سلام.
من بعد از کلی تحقیقات متوجه شدم اگر کسی از 2 الی 3 ماه جلوتر هتل رو رزو کنه کلی بهش تخفیف می دن.
کافیه کسی که به ترکی استانبولی تسلط داره با هتل مورد نظر تماس بگیره و برای یک تاریخ خاص چک و چونه هارو که زد، پول رو حواله کنه.
پس یادتون باشه کلی تخفیف میدن اگر از 2 الی 3 ماه جلوتر هتل رو رزو کنید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-20 ساعت 09:25)javidk نوشته: (2011-01-20 ساعت 00:11)b!ta نوشته: سلام
من برای بلیت و هتل از آژانس های زیادی سوال کردم،
پرواز ترکیش برای ماه مارچ فقط روی کلاس های بالا جا میده،یه آژانس می گفت هر سال نوروز کلاس های پایین را می بندند که مسافرها مجبور بشن بلیت هایی با قیمت بیشتر بخرند و با این کار عملا سرپوشی میذارند بر گران فروشی شان!بلیت های ترکیش الان همه بالای 600 تومان هست!!!
بلیت ایران ایر با قیمت نسبتا مناسب پیدا میشه،هواپیمای ایرباس!ترسناکه ولی!
آنکارا با اینکه شهر توریستی نیست و نوروز ما به نظر بی ربط به آنها میرسه، قیمت های هتل تا 13 مارچ برای هتل ددمان بلوک ب،اتاق دبل برای هر نفر 50-52 دلار و بلوک آ همین شرایط 60 الی 68 دلار،اما بعد از 13 مارچ چون نوروز است بلوک ب 65 و بلوک آ 75 (این قیمت هایی بود که امروز از دو آژانس گرفتم و بقیه آژانس ها تا دیروز می گفتند نرخ جدید نیومده)
نتیجه اینکه من بعد از 5 روز پیگیری هنوز به لطف آژانس های گرامی بلیت نگرفتم فقط در حد رزرو!!!نتیجه متعاقبا اعلام خواهد شد.
نتیجه دوم اینکه دوستانی که انتظار داشتند این ماه کارنت بشن خوشحال باشند که ماه بعد این مشکلات را برای تهیه بلیت نخواهند داشت.
دوست عزیز 'b!ta' و سایر دوستان،
با سلام.
من بعد از کلی تحقیقات متوجه شدم اگر کسی از 2 الی 3 ماه جلوتر هتل رو رزو کنه کلی بهش تخفیف می دن.
کافیه کسی که به ترکی استانبولی تسلط داره با هتل مورد نظر تماس بگیره و برای یک تاریخ خاص چک و چونه هارو که زد، پول رو حواله کنه.
پس یادتون باشه کلی تخفیف میدن اگر از 2 الی 3 ماه جلوتر هتل رو رزو کنید.
موفق باشید.
ممنون از پیشنهادتون،متاسفانه ترکی بلد نیستم اما چند روز پیش به هتل ددمان زنگ زدم و قیمت گرفتم الان دقیقا یادم نمیاد چقدر بود ولی یادمه از دو برابر قیمت آژانس های اینجا بیشتر بود،اگه از این راه تخفیف بگیریم احتمالا نهایتا همون قیمت که اینجا می گیریم میشه.
سپاس
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال!
اگه ارز مسافرتی بخریم توی پاسپورتمون مهر میزنن.سفارت گیر نمیده که چرا تو کپی پاسپورتتون این مهر نیست ولی ولی الان هست؟!
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-21 ساعت 00:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-21 ساعت 00:12 توسط saman33.)
آقا امیر.
میگن یکی از پروازای ایران ایر تهران - آنکارا سالم بدون هیچ مشکلی به زمین نشسته. میگم شما تو این کاری نمی دونی علتش چی بوده؟؟؟ lol
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
البته من اطلاعات زيادي ندارم ولي توي يك مجله تصويري ديدم كه احتمال سقوط يك هواپيما تاچه حد پايينه:'
مثلا اگرشما به مدت پانزده هزارسال هرروز پروازداشته باشيد به اولين احتمال قطعي سقوط برخورد ميكنيد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما فردا مي رويم آنكارا. پيش بيني آب و هوا نشان مي ده كه تقريبا بيشتر مناطق تركيه اين هفته همراه با بارندگي خواهد بود. پس چتر يادتون نره( هر چند كه ما تازه اسباب كشي كرديم خانه جديد و خودمون نمي دونيم چترامون كجاست) :d.
در هر صورت اميدورام كه آنكارا خيلي برف نيايد و سفارت تمام طول هفته باز باشه و كار همه بچه روي روال انجام بشه. ما را هم دعا كنيد.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس