موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از جوابتون اما یکی از سوالهامو جواب ندادید.می شه لطفا بگید یک روز قبل از مصاحبه برای ازمایش های پزشکی در دبی کافی هست(یک دختر 12 ساله هم دارم)؟
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
درباره دبي من اطلاعاتي ندارم.
اما براي فرزند شما تست تي بي بايد انجام بشه كه 3 روز جوابش طول مي كشه.
بنابراين برنامه ريزي مطمئني داشته باشيد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هر چی ایمیل به پلی کلینیک دبی می زنم ایمیلم برگشت میخوره.تلفن رو هم جواب نمیدن باید چکار کنم؟ شماره رو این جوری نوشتن04/2959444 من هم اینجوری تماس گرفتم0097/4/2959444 صفر کنار 4 رو نگرفتم.
در ضمن من در مهاجر سرا خواندم که در دبی مثل انکارا تست تی بی از بچه ها نمی گیرند.لطفا اطلاعات دقیقی بهم بدید.پیشاپیش یک دنیا ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من روز چهارشنبه با پلی کلینیک تلفنی تماس گرفتم. منشی گفت که روزهای جمعه تعطیل هست، اما شنبه ها باز هست. گفت که آزمایشات 3 ساعت طول می کشه و جواب روز بعد آماده میشه.
شماره تماس هم همین هست که شما نوشتید. صفر رو نباید بگیرید.
(2010-11-01 ساعت 14:01)GHANARI نوشته: (2010-10-31 ساعت 19:03)GHANARI نوشته: سلام
من هر چی ایمیل به پلی کلینیک دبی می زنم ایمیلم برگشت میخوره.تلفن رو هم جواب نمیدن باید چکار کنم؟ شماره رو این جوری نوشتن04/2959444 من هم اینجوری تماس گرفتم0097/4/2959444 begin_of_the_skype_highlighting 0097/4/2959444 end_of_the_skype_highlighting صفر کنار 4 رو نگرفتم.
در ضمن من در مهاجر سرا خواندم که در دبی مثل انکارا تست تی بی از بچه ها نمی گیرند.لطفا اطلاعات دقیقی بهم بدید.پیشاپیش یک دنیا ممنون
به خاطر خدا جواب منو بدید .من فقط یک روز میتوانم در دبی بمونم اگر مجبور باشم 4 روز بمونم باید یک فکر دیگه بکنم لطفا کمک کنید.
شماره کیس: 2011as000019xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June8
کنسولگری:Ankara(تغییر به ابوظبی)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 21
تاریخ کارنت شدن کیس: visa bulletin aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 7 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 5 ژانویه 2011
تاریخ دریافت ویزا: ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-29 ساعت 21:07)GHANARI نوشته: سلام.من شیراز هستم و درمانگاه والفجر گفته که میتواند به ما کارت واکسیناسیون بین المللی پزشکی بده اما من توی مهاجر سرا خواندم که فقط پاستوره تهران معتبره.باید چیکار کنم؟
سوال بعدیم اینه که در دبی کدام کلینیک خوبه؟ برای ازمایش یک روز زودتر برم کافیه(یک دختر 12 ساله هم دارم)؟
دوست گرامی شما من رو به یاد اون روزهای بسیار خوبی که در شیراز دانشجوی پزشکی بودم انداختین....یادش بخیر..چه خاطراتی که تو همین درمانگاه والفجر داشتیم....
شما میتونید همونجا همه واکسن هاتونو بزنید و خیالتون هم راحت باشه
موفق باشین
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri
[/font]
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-02 ساعت 02:24)gadfly نوشته: با سلام
من دو سوال در مورد آزمایشات پزشکی دارم ، دوستان اگر پاسخ دهند سپاسگزار خواهم بود :
1- در حال حاضر محل زندگی من کپنهاگ دانمارک می باشد و با توجه به وجود پزشکان مورد تایید سفارت آمریکا در اینجا ، آیا می توانم آزمایشات پزشکی ام را در کپنهاگ انجام دهم و نتایج را روز مصاحبه به سفارت ابوظبی تحویل دهم یا صرفا باید از پزشکان مورد تایید در امارات متحده عربی استفاده کنم (متاسفانه علیرغم درخواست من برای معین نمودن محل مصاحبه در اروپا ، محل مصاحبه ام ابوظبی تعیین شده است )
2- با توجه به سکونتم در دانمارک چگونه می توانم کارت بین المللی واکسیناسیون را از انیستیتو پاستور دریافت کنم ، چون بنا به مقتضای شغلی ام تمام واکسنها را در موعدهای مقرر دریافت کرده ام و ظاهراً کارت واکسیناسیون مهم خواهد بود .
دوست عزیز بهترین راه حل اینه که یه آزمایش خون کامل بدی و جواب آزمایش
رو با خودت ببری ترکیه، یا اگه وقت داری بفرستی ایران تا برات ببرن پاستور و کارت واست بگیرن
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من ديروز رفتم پاستور تجريش براي نوبت دوم واكسيناسيونم
يك نكته مهم پيش اومد كه شما هم خوبه بدونيد و رعايت كنيد
بار اول كه رفتم ازم پرسيدن كه آبله مرغون گرفتي يا نه منم گفتم آره و تموم!
اينبار كه رفتم يك خانم دكتر ديگه بودن كه خيلي هم آدم دقيق و با حوصله اي بودند و با كمال دقت كارم رو پيگيري و راهنمايي كردن. ايشون گفتن كه براي اينكه پزشك آنكارا آبله مرغون شما رو قبول كنه بايد يا واكسنشو اينجا زده باشيم و يا نتيجه آزمايش خونتون رو داشته باشيم وگرنه دكتر آنكارا به احتمال زياد با هزينه خيلي زيادي ازتون تست خون آبله مرغون رو هم ميگيره.
درهر حال من تست خون هم دادم و حدود 5 روزه جوابشو هم بهم ميدن و تو كارتم ثبت ميشه[/php]
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
كسي در شيراز ميدونه كجا بايد آزمايشات پزشكي رو انجام داد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همهٔ بچههای مهاجرسرا،
من ساکن انگلستان هستم، آیا کسی میدونه برای ازمایشهای پزشکی کجا باید برم،
خیلی ممنونم.