کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
ممنون از جوابتون اما یکی از سوالهامو جواب ندادید.می شه لطفا بگید یک روز قبل از مصاحبه برای ازمایش های پزشکی در دبی کافی هست(یک دختر 12 ساله هم دارم)؟
تشکر کنندگان:
درباره دبي من اطلاعاتي ندارم.
اما براي فرزند شما تست تي بي بايد انجام بشه كه 3 روز جوابش طول مي كشه.
بنابراين برنامه ريزي مطمئني داشته باشيد.
تشکر کنندگان: GHANARI
سلام
من هر چی ایمیل به پلی کلینیک دبی می زنم ایمیلم برگشت میخوره.تلفن رو هم جواب نمیدن باید چکار کنم؟ شماره رو این جوری نوشتن04/2959444 من هم اینجوری تماس گرفتم0097/4/2959444 صفر کنار 4 رو نگرفتم.
در ضمن من در مهاجر سرا خواندم که در دبی مثل انکارا تست تی بی از بچه ها نمی گیرند.لطفا اطلاعات دقیقی بهم بدید.پیشاپیش یک دنیا ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-10-31 ساعت 19:03)GHANARI نوشته:  سلام
من هر چی ایمیل به پلی کلینیک دبی می زنم ایمیلم برگشت میخوره.تلفن رو هم جواب نمیدن باید چکار کنم؟ شماره رو این جوری نوشتن04/2959444 من هم اینجوری تماس گرفتم0097/4/2959444 begin_of_the_skype_highlighting              0097/4/2959444      end_of_the_skype_highlighting صفر کنار 4 رو نگرفتم.
در ضمن من در مهاجر سرا خواندم که در دبی مثل انکارا تست تی بی از بچه ها نمی گیرند.لطفا اطلاعات دقیقی بهم بدید.پیشاپیش یک دنیا ممنون

به خاطر خدا جواب منو بدید .من فقط یک روز میتوانم در دبی بمونم اگر مجبور باشم 4 روز بمونم باید یک فکر دیگه بکنم لطفا کمک کنید.
تشکر کنندگان:
(2010-11-01 ساعت 14:01)GHANARI نوشته:  
من هر چی ایمیل به پلی کلینیک دبی می زنم ایمیلم برگشت میخوره.تلفن رو هم جواب نمیدن باید چکار کنم؟ شماره رو این جوری نوشتن04/2959444 من هم اینجوری تماس گرفتم0097/4/2959444 begin_of_the_skype_highlighting              0097/4/2959444      end_of_the_skype_highlighting صفر کنار 4 رو نگرفتم.

به خاطر خدا جواب منو بدید .من فقط یک روز میتوانم در دبی بمونم اگر مجبور باشم 4 روز بمونم باید یک فکر دیگه بکنم لطفا کمک کنید.
دوست عزيز من چند روز پيش در يكي از سفرنامه هاي ابوظبي خوندم كه از بچه شون تست سل گرفته بودند الان هر چي گشتم پيدا نكردم.ولي شماره تلفن كلينك ميدايست رو براتون مينويسم تلفني ازشون سوال كنيد.من كه فكر نميكنم در زمينه آزمايش ها بين آنكارا و ابوظبي فرقي باشه ضمن اينك تست سل بعدا در امريكا براي ثبت نام مدرسه فرزندتون لازم خواهد بود.
2216888 14 97+
سلام،
من روز چهارشنبه با پلی کلینیک تلفنی تماس گرفتم. منشی گفت که روزهای جمعه تعطیل هست، اما شنبه ها باز هست. گفت که آزمایشات 3 ساعت طول می کشه و جواب روز بعد آماده میشه.
شماره تماس هم همین هست که شما نوشتید. صفر رو نباید بگیرید.

(2010-11-01 ساعت 14:01)GHANARI نوشته:  

شماره کیس: 2011as000019xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June8
کنسولگری:Ankara(تغییر به ابوظبی)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 21
تاریخ کارنت شدن کیس: visa bulletin aug 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 7 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 5 ژانویه 2011
تاریخ دریافت ویزا: ؟
(2010-10-29 ساعت 21:07)GHANARI نوشته:  سلام.من شیراز هستم و درمانگاه والفجر گفته که میتواند به ما کارت واکسیناسیون بین المللی پزشکی بده اما من توی مهاجر سرا خواندم که فقط پاستوره تهران معتبره.باید چیکار کنم؟
سوال بعدیم اینه که در دبی کدام کلینیک خوبه؟ برای ازمایش یک روز زودتر برم کافیه(یک دختر 12 ساله هم دارم)؟

دوست گرامی شما من رو به یاد اون روزهای بسیار خوبی که در شیراز دانشجوی پزشکی بودم انداختین....یادش بخیر..چه خاطراتی که تو همین درمانگاه والفجر داشتیم....
شما میتونید همونجا همه واکسن هاتونو بزنید و خیالتون هم راحت باشه
موفق باشین
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri

[/font]
(2010-11-02 ساعت 02:24)gadfly نوشته:  با سلام

من دو سوال در مورد آزمایشات پزشکی دارم ، دوستان اگر پاسخ دهند سپاسگزار خواهم بود :

1- در حال حاضر محل زندگی من کپنهاگ دانمارک می باشد و با توجه به وجود پزشکان مورد تایید سفارت آمریکا در اینجا ، آیا می توانم آزمایشات پزشکی ام را در کپنهاگ انجام دهم و نتایج را روز مصاحبه به سفارت ابوظبی تحویل دهم یا صرفا باید از پزشکان مورد تایید در امارات متحده عربی استفاده کنم (متاسفانه علیرغم درخواست من برای معین نمودن محل مصاحبه در اروپا ، محل مصاحبه ام ابوظبی تعیین شده است )

2- با توجه به سکونتم در دانمارک چگونه می توانم کارت بین المللی واکسیناسیون را از انیستیتو پاستور دریافت کنم ، چون بنا به مقتضای شغلی ام تمام واکسنها را در موعدهای مقرر دریافت کرده ام و ظاهراً کارت واکسیناسیون مهم خواهد بود .
دوست عزیز بهترین راه حل اینه که یه آزمایش خون کامل بدی و جواب آزمایش
رو با خودت ببری ترکیه، یا اگه وقت داری بفرستی ایران تا برات ببرن پاستور و کارت واست بگیرن

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2010-11-02 ساعت 18:37)gadfly نوشته:  
(2010-11-02 ساعت 10:22)javidk نوشته:  
(2010-11-02 ساعت 02:24)gadfly نوشته:  با سلام

من دو سوال در مورد آزمایشات پزشکی دارم ، دوستان اگر پاسخ دهند سپاسگزار خواهم بود :

1- در حال حاضر محل زندگی من کپنهاگ دانمارک می باشد و با توجه به وجود پزشکان مورد تایید سفارت آمریکا در اینجا ، آیا می توانم آزمایشات پزشکی ام را در کپنهاگ انجام دهم و نتایج را روز مصاحبه به سفارت ابوظبی تحویل دهم یا صرفا باید از پزشکان مورد تایید در امارات متحده عربی استفاده کنم (متاسفانه علیرغم درخواست من برای معین نمودن محل مصاحبه در اروپا ، محل مصاحبه ام ابوظبی تعیین شده است )

2- با توجه به سکونتم در دانمارک چگونه می توانم کارت بین المللی واکسیناسیون را از انیستیتو پاستور دریافت کنم ، چون بنا به مقتضای شغلی ام تمام واکسنها را در موعدهای مقرر دریافت کرده ام و ظاهراً کارت واکسیناسیون مهم خواهد بود .
دوست عزیز بهترین راه حل اینه که یه آزمایش خون کامل بدی و جواب آزمایش
رو با خودت ببری ترکیه، یا اگه وقت داری بفرستی ایران تا برات ببرن پاستور و کارت واست بگیرن

سلام
مرسی از پاسخ سریعتون . سوال من کلا اینه که آیا پزشکان دبی یا ابوظبی و بالطبع سفارت آمریکا در ابوظبی نتایج معاینات و آزمایشات انجام شده در کپنهاگ توسط پزشکان مورد تایید سفارت در کپنهاگ را قبول می کنند یا خیر؟ اگر قبول کنند مسافرت من به دبی چند روز کمتر خواهد شد وگرنه باید مسافرت طولانی تری به دبی داشته باشم . خوشبختانه مشکل کارت واکسیناسیون بین المللی رو امروز با کمک یکی از همکاران پزشکم در ایران حل کردم
می شه به من بگید خانم هستید یا اقا؟

سلام godfly
می شه به من بگید خانم هستید یا اقا؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من ديروز رفتم پاستور تجريش براي نوبت دوم واكسيناسيونم
يك نكته مهم پيش اومد كه شما هم خوبه بدونيد و رعايت كنيد
بار اول كه رفتم ازم پرسيدن كه آبله مرغون گرفتي يا نه منم گفتم آره و تموم!
اينبار كه رفتم يك خانم دكتر ديگه بودن كه خيلي هم آدم دقيق و با حوصله اي بودند و با كمال دقت كارم رو پيگيري و راهنمايي كردن. ايشون گفتن كه براي اينكه پزشك آنكارا آبله مرغون شما رو قبول كنه بايد يا واكسنشو اينجا زده باشيم و يا نتيجه آزمايش خونتون رو داشته باشيم وگرنه دكتر آنكارا به احتمال زياد با هزينه خيلي زيادي ازتون تست خون آبله مرغون رو هم ميگيره.
درهر حال من تست خون هم دادم و حدود 5 روزه جوابشو هم بهم ميدن و تو كارتم ثبت ميشه[/php]
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان: R.F ، frozen mind ، Ashkan78 ، mahmood_eng ، Sooshians
كسي در شيراز ميدونه كجا بايد آزمايشات پزشكي رو انجام داد؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-05 ساعت 10:19)mjh نوشته:  كسي در شيراز ميدونه كجا بايد آزمايشات پزشكي رو انجام داد؟
درمانگاه والفجر نزدیک پل حر روزهای دوشنبه
تشکر کنندگان: Ashkan78
ممنون از توضيحاتت... انستيتو پاستور خوب راهنماييت كردند.

هزينه آزمايش خون رو نمي دونم توي تركيه چقدر مي شه اما هزينه واكسن آبله مرغون توي ايران بيشتر از تركيه هست. با اين وجود، نظر شخصي من اينه كه كسايي كه واكسن آبله مرغون لازم دارن، توي همين ايران بزنن، به چند دليل:

1- لج كلاهبردارهايي مثل دكتر اونگان و دكتر مروستي در بياد.
2- واكسني كه در ايران تزريق مي شه، طبق مشاهده عيني خودم و تأييد يك متخصص ايمنولوژي، ساخت ايتاليا هست و طبق استانداردهاي پزشكي اتحاديه اروپا تهيه شده. توي دبي و آنكارا معلوم نيست چه آشغالي بهمون تزريق مي كنن.
3- دم در انستيتو پاستور تجريش نوشتن با افزايش متقاضي براي واكسن آبله مرغون، قيمتش ارزونتر مي شه. 40-30 هزار تومن توي زندگي خيلي از ماها پولي نيست. بيايد از همين الان به هم كمك كنيم. اين پول اضافي براي نفرات بعدي ما سود خواهد داشت.

(2010-11-04 ساعت 18:55)smsaipa نوشته:  دوستان سلام
من ديروز رفتم پاستور تجريش براي نوبت دوم واكسيناسيونم
يك نكته مهم پيش اومد كه شما هم خوبه بدونيد و رعايت كنيد
بار اول كه رفتم ازم پرسيدن كه آبله مرغون گرفتي يا نه منم گفتم آره و تموم!
اينبار كه رفتم يك خانم دكتر ديگه بودن كه خيلي هم آدم دقيق و با حوصله اي بودند و با كمال دقت كارم رو پيگيري و راهنمايي كردن. ايشون گفتن كه براي اينكه پزشك آنكارا آبله مرغون شما رو قبول كنه بايد يا واكسنشو اينجا زده باشيم و يا نتيجه آزمايش خونتون رو داشته باشيم وگرنه دكتر آنكارا به احتمال زياد با هزينه خيلي زيادي ازتون تست خون آبله مرغون رو هم ميگيره.
درهر حال من تست خون هم دادم و حدود 5 روزه جوابشو هم بهم ميدن و تو كارتم ثبت ميشه

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: mahmood_eng ، satusa ، Linspire ، MOHSEN8766 ، frozen mind ، Sooshians
با سلام به همهٔ بچه‌های مهاجرسرا،

من ساکن انگلستان هستم، آیا کسی‌ میدونه برای ازمایشهای پزشکی‌ کجا باید برم،

خیلی‌ ممنونم.
تشکر کنندگان:
(2010-11-05 ساعت 17:18)hmouse نوشته:  با سلام به همهٔ بچه‌های مهاجرسرا،

من ساکن انگلستان هستم، آیا کسی‌ میدونه برای ازمایشهای پزشکی‌ کجا باید برم،

خیلی‌ ممنونم.

دوست گرامی برای ازمایشهای پزشکی باید به مکانهای مورد اعتماد سفارتی که در آن مصاحبه می شوید بروید. اول بگید کدوم سفارت مصاحبه دارید و بعد هم به وب سایت اون سفارت برید . حتما آدرس مراکز پزشکی رو داده .
تشکر کنندگان: hmouse

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان