کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-11-10 ساعت 10:34)Miss Delay نوشته:  دوستان عزیزم سلام. من یک سری اطلاعات مفید در مورد آزمایشات پزشکی برای کسانی که در ابوظبی مصاحبه دارند به دست آوردم که می خوام به شما هم بگم، امیدوارم که به دردتون بخوره:
طبق تحقیقاتی که از طریق بچه های 2010 و دوستانم که در دبی زندگی میکنند و اونایی که همین چند ماه اخیر ویزا گرفتند، انجام دادم بهترین مرکز انجام آزمایشات پزشکی در دبی The polyclinic است که اسم دکترش که سوریه ایه سلیمان نیاله:
مزایای این مرکز :
اول : اینکه اصلاٌ وقت قبلی گرفتن نمی خوادSmile
دوم :دقیقاٌ تا 3 ساعت بعد از انجام آزمایش نتیجه رو بهتون میده، یعنی تو همون روزBig Grin
سوم: اصلاٌ پولکی نیست و بیخودی هزارتا واکسن به آدم نمیزنه
چهارم: برای کسایی که بچه دارند دوباره همون 3 ساعت بعد جواب میده و هیچ نیازی به 3 یا 4 روز بعد نداره

بنابراین می شه گفت خیلی توی هزینه آدم صرفه جویی میشه و ضمناٌ خیال آدم راحتتره:

در ضمن یه نکته دیگه هم که تحقیق کردم این بود که اگر ماشین برای یک هفته برای کاراتون اجاره کنین قیمتش میشه 250 هزارتومن ولی یه رفت و برگشت به سفارت از دوبی به ابوظبی با تاکسی میشه 300 هزارتومن. حالا خودتون قضاوت کنین که چی بهتره؟Big Grin
امیدوارم همتون بدون دردسر ویزا بگیرین و برای ماهم دعا کنین
با تشکر از اطلاعاتتون
می خواستم بدونم شما راجع به مدت اعتبار گواهی این مرکز و سایز عکسهای درخواستی آنها نیز اطلاع دارید؟

M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
تشکر کنندگان:
(2010-11-10 ساعت 11:24)لیلا ج نوشته:  
(2010-11-10 ساعت 10:20)usa نوشته:  
(2010-11-10 ساعت 10:01)لیلا ج نوشته:  سلام،
من امروز، بعد از کلی امروزو فردا کردن، رفتم انستیتو پاستور تجرش و در نهایت ناباوری دیدم که نوشته :" به علت تعمیرات تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد" قبل از رفتن حتما با این شماره تماس بگیرید که مثل من......
22730014

اگه کسی می دونه که کی دوباره باز میشه لطفا ما رو در جریان بگذاره

خوب تشريف ببرين انستيتو ميدان پاستور هم كاملتر هست و همه واكسنهارو بجز يكي يا دوتا داره هم هميشه بازه

شما میدونید ساعات کاریش چه جوریه؟ 5شنبه ها هم هستن؟

با سلام
از شنبه تا 4 شنبه ساعت 8 تا 15
تلفن:-20-66953311
آدرس: تهران- خیابان پاستور-پلاک 69
وب سایت:www.pasteur.ac.ir
من از تبار دریا
از نسل چشمه سارم
رها تر از رهایی
حصار بی حصارم

تشکر کنندگان:
سلام به userعزیزم که بهشون قول داده بودم اطلاعات کامل در مورد پلی کلینیک دبی رو در مهاجر سرا بذارم.
سلام به تمام مهاجر سرایی ها مخصوصا ابو ظبی ها
شخصا با دکتر نایال(دکتر پلی کلینیک در دبی) صحبت کردم و اطلاعات:
1.کلینیک از ساعت 9 صبح تا 2 بعد ازظهر و 5 عصر تا 8 شب بازه اما برای ازمایش سفارت باید 9 صبح مراجعه شود.
2.روز جمعه کلینیک بسته است.
3.یک روز قبل از مصاحبه می تونید به کلینیک برید. 3 ساعت بعد جواب حاضر است (این جمله رو که نوشتم یادم به مغازه ها وبعضی رستوران ها افتاد که می نویسند غذا حاضر است)
4.برای بچه های زیر 15 سال مانند بزرگسالان همان یک روز کافی هست. (مطمئن باشید چون خودم یک دختر 12 ساله دارم ودر این مورد نگران بودم)
5.برای ایرانی ها وقت قبلی لازم نیست.

درمانگاه والفجر شیراز برای واکسن کاملا معتبره.کارت زرد با سریال نامبر. مجانی. خوش باشیدشیرازی ها
همه موفق باشید
تشکر کنندگان: frozen mind ، rayan.s ، usa ، arshida ، gadfly ، Miss Delay ، hasti_banoo ، bita-p ، Sooshians ، Hornet ، User ، SALAR110
(2010-11-11 ساعت 01:15)melika64 نوشته:  
(2010-11-10 ساعت 10:34)Miss Delay نوشته:  دوستان عزیزم سلام. من یک سری اطلاعات مفید در مورد آزمایشات پزشکی برای کسانی که در ابوظبی مصاحبه دارند به دست آوردم که می خوام به شما هم بگم، امیدوارم که به دردتون بخوره:
طبق تحقیقاتی که از طریق بچه های 2010 و دوستانم که در دبی زندگی میکنند و اونایی که همین چند ماه اخیر ویزا گرفتند، انجام دادم بهترین مرکز انجام آزمایشات پزشکی در دبی The polyclinic است که اسم دکترش که سوریه ایه سلیمان نیاله:
مزایای این مرکز :
دوم :دقیقاٌ تا 3 ساعت بعد از انجام آزمایش نتیجه رو بهتون میده، یعنی تو همون روزBig Grin
چهارم: برای کسایی که بچه دارند دوباره همون 3 ساعت بعد جواب میده و هیچ نیازی به 3 یا 4 روز بعد نداره

در ضمن یه نکته دیگه هم که تحقیق کردم این بود که اگر ماشین برای یک هفته برای کاراتون اجاره کنین قیمتش میشه 250 هزارتومن ولی یه رفت و برگشت به سفارت از دوبی به ابوظبی با تاکسی میشه 300 هزارتومن. حالا خودتون قضاوت کنین که چی بهتره؟Big Grin
ببخشد این نکته رو من ذکر میکنم گرچه جاش اینجا نیست. من دو سال پیش سفارت ابوظبی رفتم(البته لاتری نبود کیسم) ولی برای رفتن از دوبی به ابوظبی که من ناجار شدم 3 بار این مسیر دوستاشتنی رو طی کنم دوستان اگر بخوان در هزینه صرفه جویی کنن از اول دوبی تا دم سفارت با 20 درهم میتونن برن!!!!
چطوری؟؟؟؟؟؟ به مام بگین Sad
شماره کیس : 2011AS0001XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2 May
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:10 May
تاریخ کارنت شدن کیس:October
تاریخ دریافت نامه دوم:1Oct
تاریخ مصاحبه: 27.Dec
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت وبزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت کارت :
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2010-11-10 ساعت 12:17)mehrdadalemi نوشته:  
مزایای این مرکز :

با تشکر از اطلاعاتتون
می خواستم بدونم شما راجع به مدت اعتبار گواهی این مرکز و سایز عکسهای درخواستی آنها نیز اطلاع دارید؟
تا اونجایی که من میدونم اعتبار همه آزمایشات اگه سالم باشیم تا 6 ماه بعد ازجوابه.تاریخ ویزا هم که دقیقاٌ بر اساس همون صادر میشه.هیچ عکسی هم جز عکس قفسه سینه ندارهBig Grin

شماره کیس : 2011AS0001XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2 May
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:10 May
تاریخ کارنت شدن کیس:October
تاریخ دریافت نامه دوم:1Oct
تاریخ مصاحبه: 27.Dec
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت وبزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت کارت :
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
من امروز رفتن انستیتو پاستور میدان پاستور،
1- برای دیفتری و کزاز با اینکه دوره قبلی رو چند سال پیش زده بودم، تاریخشو زدن 40 روز پیش و یکی هم که خوب تاریخ امروز رو زدن
2- ام ام آر هم یه تاریخ بدون اینکه بپرسن زدن واسه سال 2003 و یکی هم امروز
3-دوره اول هپاتیت رو هم امروز زدم

کلا 5 تا مهر زدن

ازشون خواستم که واکسنهایی که تو بچگی زدم مثل فلج اطفال و.... برام مهر کنن اما گفتن دیفتری/کزاز، ام ام آر و هپاتیت کافیه و لازم نیست مهر دیگه ای داشته باشه.

میشه منو راهنمایی کنید که آیا این واکسنها کافی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟

شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: melika64
سلام دوستان
سوالي داشتم
طبق پست شماره ارسال: #36 واكسن هپباتيت در و نوبت بايد زده بشه
ب فاصله چند ماه
يعني چند ماه بايد صبر كنيم؟؟
===========
واکسیناسیون ترتیب خاصی نداره اما در چند نوبت باید تکرار بشه. کل واکسنهایی که می زنید اینهاست

1- هپاتیت ب سه نوبت ( فاصله نوبت اول و دوم ، یک ماه . فاصله نوبت دوم و سوم 6 ماه)

2- MMR ( سرخک، سرخجه و اوریون ) دو نوبت در فاصله یک ماه

3- دیفتری کزار ( معمولا یک بار اما گاهی به تشخیص پزشک باید دوبار تزریق بشه در فاصله یک ماه ) . من چون 10 سال پیش یک نوبت تزریق کرده بودم گفتند فقط یک نوبت دیگه باید واکسن زده بشه

4- اگر سن شخصی بالای 50 باشه آنفلوآنزا هم هست

5- آبله مرغان
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians
(2010-11-13 ساعت 15:20)mitr.p نوشته:  سلام دوستان
سوالي داشتم
طبق پست شماره ارسال: #36 واكسن هپباتيت در و نوبت بايد زده بشه
ب فاصله چند ماه
يعني چند ماه بايد صبر كنيم؟؟
===========
واکسیناسیون ترتیب خاصی نداره اما در چند نوبت باید تکرار بشه. کل واکسنهایی که می زنید اینهاست

1- هپاتیت ب سه نوبت ( فاصله نوبت اول و دوم ، یک ماه . فاصله نوبت دوم و سوم 6 ماه)

2- MMR ( سرخک، سرخجه و اوریون ) دو نوبت در فاصله یک ماه

3- دیفتری کزار ( معمولا یک بار اما گاهی به تشخیص پزشک باید دوبار تزریق بشه در فاصله یک ماه ) . من چون 10 سال پیش یک نوبت تزریق کرده بودم گفتند فقط یک نوبت دیگه باید واکسن زده بشه

4- اگر سن شخصی بالای 50 باشه آنفلوآنزا هم هست

5- آبله مرغان

فاصله بين نوبت دوم و سوم هپاتيت 5 ماه مي باشد (6 ماه از نوبت اول حساب مي شود)

تشکر کنندگان: frozen mind ، rayan.s ، hasti_banoo ، zerogalaxy ، Sooshians
دوستان عزیز
حتما" اینجا انفولانزا رو بزنین.اونجا فقط آبله مرغان میمونه.من که اینجوری بودم و فقط یکی بهمون زد.
تشکر کنندگان:
(2010-11-13 ساعت 14:37)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان،
1- برای دیفتری و کزاز با اینکه دوره قبلی رو چند سال پیش زده بودم، تاریخشو زدن 40 روز پیش و یکی هم که خوب تاریخ امروز رو زدن

کلا 5 تا مهر زدن

ازشون خواستم که واکسنهایی که تو بچگی زدم مثل فلج اطفال و.... برام مهر کنن اما گفتن دیفتری/کزاز، ام ام آر و هپاتیت کافیه و لازم نیست مهر دیگه ای داشته باشه.

میشه خواهش کنم جواب منو بدید؟؟؟؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 12:11)لیلا ج نوشته:  
(2010-11-13 ساعت 14:37)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان،

کلا 5 تا مهر زدن

میشه خواهش کنم جواب منو بدید؟؟؟؟

hasti-banoo عزیز n بار در این تایپیک و mitr-p & satusa گرامیم زیر ارسال قبلیتان واکسنهای مورد نیاز را نوشتن.خواهشا" مطابق قوانین سایت قبل از طرح سوال مطالب تایپیک رو مطالعه نمایید. ضمنا" وقتی واکسنهای مورد نیاز نامبرده شده دیگه طرح سوالاتی مثل اینکه فلان واکسن را باید زد یا نه، لازم به نظر نمی رسه.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، Sooshians
سلام
آيا اونگان لير تركيه هم بابت هزينه ها قبول ميكنه يا فقط دلار ميگيره؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 13:40)satusa نوشته:  سلام
آيا اونگان لير تركيه هم بابت هزينه ها قبول ميكنه يا فقط دلار ميگيره؟

دلار میگیره.شما با بلیط ارز دولتی بگیر به صرفه تر از لیر ترکیه هست

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: satusa
سلام من آبله مرغان گرفتم ( کلی گشتم یک جا پیدا کردم کفایت می کنه یا بازم بگردم) نیاز هست تو کارت بین المللی وارد بشه یا به دکتر اونگان جاشو نشون بدم قبول میکنه یا هر کاری بکنم بی برو برگرد میزنه
با این تعریف هایی که دوستان از دکتر اونگان کردن من که ازش می ترسم ...
تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 17:57)rezakln نوشته:  سلام من آبله مرغان گرفتم ( کلی گشتم یک جا پیدا کردم کفایت می کنه یا بازم بگردم) نیاز هست تو کارت بین المللی وارد بشه یا به دکتر اونگان جاشو نشون بدم قبول میکنه یا هر کاری بکنم بی برو برگرد میزنه
با این تعریف هایی که دوستان از دکتر اونگان کردن من که ازش می ترسم ...

بستگی داره گیر خودش بیفتی یا همسرش چون من دو تا جاش رو وقتی داشتم نشون می دادم اون داشت فکر میکرد با پول واکسنی که بهم میزنه چیکار کنه.Big Grin
ضمنا" جانور خوش قیافه و باحالیه و لازم نیست ازش بترسی.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians ، mr.amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان