کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
هزینه تست خون برای آبله مرغان چقدر شد؟ و اینکه حتما باید همان پاستور انجام بدیم یا آزمایشگاه های بیرون هم می شه
(2010-11-04 ساعت 18:55)smsaipa نوشته:  دوستان سلام
من ديروز رفتم پاستور تجريش براي نوبت دوم واكسيناسيونم
يك نكته مهم پيش اومد كه شما هم خوبه بدونيد و رعايت كنيد
بار اول كه رفتم ازم پرسيدن كه آبله مرغون گرفتي يا نه منم گفتم آره و تموم!
اينبار كه رفتم يك خانم دكتر ديگه بودن كه خيلي هم آدم دقيق و با حوصله اي بودند و با كمال دقت كارم رو پيگيري و راهنمايي كردن. ايشون گفتن كه براي اينكه پزشك آنكارا آبله مرغون شما رو قبول كنه بايد يا واكسنشو اينجا زده باشيم و يا نتيجه آزمايش خونتون رو داشته باشيم وگرنه دكتر آنكارا به احتمال زياد با هزينه خيلي زيادي ازتون تست خون آبله مرغون رو هم ميگيره.
درهر حال من تست خون هم دادم و حدود 5 روزه جوابشو هم بهم ميدن و تو كارتم ثبت ميشه[/php]

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
[quote='mahmood_eng' pid='84436' dateline='1289038691']
هزینه تست خون برای آبله مرغان چقدر شد؟ و اینکه حتما باید همان پاستور انجام بدیم یا آزمایشگاه های بیرون هم می شه
[quote='smsaipa' pid='84250' dateline='1288880716']
دوستان سلام
اينبار كه رفتم يك خانم دكتر ديگه بودن كه خيلي هم آدم دقيق و با حوصله اي بودند و با كمال دقت كارم رو پيگيري و راهنمايي كردن. ايشون گفتن كه براي اينكه پزشك آنكارا آبله مرغون شما رو قبول كنه بايد يا واكسنشو اينجا زده باشيم و يا نتيجه آزمايش خونتون رو داشته باشيم وگرنه دكتر آنكارا به احتمال زياد با هزينه خيلي زيادي ازتون تست خون آبله مرغون رو هم ميگيره.
درهر حال من تست خون هم دادم و حدود 5 روزه جوابشو هم بهم ميدن و تو كارتم ثبت ميشه[/php]
[/quote
دوست عزیز سلام
مدت زمان بین نوبت اول و دوم واکسنتون چقدر بوده و کلا برای کامل شدن پرونده واکسنها چقدر زمان مورد نیاز است؟با فرض اینکه تمام واکسنها را بخواهیم بزنیم؟
با تشکر

تشکر کنندگان:
سلام
من به پلی کلینیک دبی تماس گرفتم گفتند 3 ساعت بعد از ازمایش جواب می دهند. من یک دختر 12 ساله دارم مثل اینکه برای او هم یک روز کافیه چون ازش تست سل نمی گیرند.اما ازمایش سل دخترم چی می شه.سفارت این تست رو نمی خواد.؟ازمایش های دکتر نایال برای سفارت کافیه؟یکی از دوستان مهاجر سرا گفتند که ما برای ثبت نام دخترم در مدرسه امریکا به این تست نیاز داریم. باید چکار کنم؟
لطفا یک راهنمایی اساسی بفرمایید.با یک دنیا تشکر
تشکر کنندگان:
(2010-11-06 ساعت 17:45)frozen mind نوشته:  [quote='mojezeh khamoosh' pid='84448' dateline='1289045726']
[quote='mahmood_eng' pid='84436' dateline='1289038691']
[quote='smsaipa' pid='84250' dateline='1288880716']
دوستان سلام
[/quote
دوست عزیز سلام
مدت زمان بین نوبت اول و دوم واکسنتون چقدر بوده و کلا برای کامل شدن پرونده واکسنها چقدر زمان مورد نیاز است؟با فرض اینکه تمام واکسنها را بخواهیم بزنیم؟
با تشکر

6 ماه.
تنها واكسني كه وقت زيادي مي‌بره هپاتيته كه 6 ماه وقت مي بره. یک نوبت زمان تزریق است، نوبت بعد یک ماه بعد و نوبت بعد پنج ماه بعد از نوبت دوم یعنى شش ماه بعد از نوبت اول است

البته توجه داشته باشيد كه بقيه واكسنها رو هم بايد در خلال اين شش ماه تزريق كنين. اگر زمان كمي تا مصاحبه دارين بهتره همه واكسنها رو در همون دو ماه اول تموم كنين و فقط نوبت سوم هپاتيت بمونه براي بعد.
[/quot

با تشکر از شما
هزینه همه این واکسنها چقدر میشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-06 ساعت 23:41)GHANARI نوشته:  سلام
من به پلی کلینیک دبی تماس گرفتم گفتند 3 ساعت بعد از ازمایش جواب می دهند. من یک دختر 12 ساله دارم مثل اینکه برای او هم یک روز کافیه چون ازش تست سل نمی گیرند.اما ازمایش سل دخترم چی می شه.سفارت این تست رو نمی خواد.؟ازمایش های دکتر نایال برای سفارت کافیه؟یکی از دوستان مهاجر سرا گفتند که ما برای ثبت نام دخترم در مدرسه امریکا به این تست نیاز داریم. باید چکار کنم؟

کممممممممممممممممممممممممممممممممممک
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما امروز رفتیم پاستور شعبه تجریش گفتند سقف ریخته و تا اطلاع ثانوی تعطیله و لذا به شعبه مرکزی رفتیم.
ولی خانم دکتر اونجا مهرهای واکسنهای کودکی رو مهر نکردند. گفتند لازم نیست!!!خواستم از شما بپرسم این مسئله رو چه حوری باید حل کنیم؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان عکسی که باید به درمانگاه تو ابوظبی یا دوبی ارایه کنیم باید در چه ابعادی باشد و از کجا می توان مدت اعتبار گواهی پزشکی آن درمانگاه را متوجه شد؟؟
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
تشکر کنندگان:
(2010-11-07 ساعت 13:59)GHANARI نوشته:  
(2010-11-06 ساعت 23:41)GHANARI نوشته:  سلام

کممممممممممممممممممممممممممممممممممک

بچه هاي ابوظبي لطفا كمك كنند.

نظر من اينه: دوباره با پلي كلينيك تماس بگيريد و همين سوال ها رو از اونها بپرسيد. بعد جوابش رو براي ما هم به اشتراك بگذاريد.
متشكرم
(2010-11-08 ساعت 16:46)mehrdadalemi نوشته:  دوستان عکسی که باید به درمانگاه تو ابوظبی یا دوبی ارایه کنیم باید در چه ابعادی باشد و از کجا می توان مدت اعتبار گواهی پزشکی آن درمانگاه را متوجه شد؟؟

ظاهرا همه عكس ها بايد ابعاد استاندارد آمريكا (5در5 سانيتمتر باشند.
از روي سايت سفارت شايد بشه متوجه شد! مثلا آنكارا اعلام كرده كه آزمايش ها شش ماه معتبر هستند و نتيجه تي بي (سل) تنها 4 ماه معتبره.
در مورد ابوظبي اطلاعات دقيق ندارم.
تشکر کنندگان: mehrdadalemi
سلام
ممنون از USER عزیزم.من گفتم کمک گفتند به ما هم خبر بده!!!!!!!! به روی چشم هر اطلاعاتی که پیدا کنم سریع اطلاع میدم.البته یک سری اطلاعات دارم اما می خوام مطمئن بشم بعد روی سایت بذارم.
راستی عکس برای سفارت همونی که باید گوش راست پیدا باشه.(توی سایتWWW.DVSELECTEE.STATE.GOVقسمت INTERVIEW اینو نوشته و عکس رو هم انداخته)و عکس برای کلینیک چطوریه؟
مرسی
تشکر کنندگان: User
با سلام و تشكر از همه دوستان
ميخواستم بپرسم آيا اين كارت زرد رو بايد جزو مدارك براي ترجمه به دارالترجمه فرستاد يا خودش مدرك بين المللي محسوب ميشه و نيازي به ترجمه و تائيد از سوي وزارت خارجه و قوه قضائيه نداره ؟
با سپاس
تشکر کنندگان:
خیر مدرک بین المللی محسوب میشه و نیازی به ترجمه و تایید نداره
تشکر کنندگان: babak2010 ، satusa ، R.F ، امیر مهاجر
سلام،
من امروز، بعد از کلی امروزو فردا کردن، رفتم انستیتو پاستور تجرش و در نهایت ناباوری دیدم که نوشته :" به علت تعمیرات تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد" قبل از رفتن حتما با این شماره تماس بگیرید که مثل من......
22730014

اگه کسی می دونه که کی دوباره باز میشه لطفا ما رو در جریان بگذاره
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:
(2010-11-10 ساعت 10:01)لیلا ج نوشته:  سلام،
من امروز، بعد از کلی امروزو فردا کردن، رفتم انستیتو پاستور تجرش و در نهایت ناباوری دیدم که نوشته :" به علت تعمیرات تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد" قبل از رفتن حتما با این شماره تماس بگیرید که مثل من......
22730014

خوب تشريف ببرين انستيتو ميدان پاستور هم كاملتر هست و همه واكسنهارو بجز يكي يا دوتا داره هم هميشه بازه
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزم سلام. من یک سری اطلاعات مفید در مورد آزمایشات پزشکی برای کسانی که در ابوظبی مصاحبه دارند به دست آوردم که می خوام به شما هم بگم، امیدوارم که به دردتون بخوره:
طبق تحقیقاتی که از طریق بچه های 2010 و دوستانم که در دبی زندگی میکنند و اونایی که همین چند ماه اخیر ویزا گرفتند، انجام دادم بهترین مرکز انجام آزمایشات پزشکی در دبی The polyclinic است که اسم دکترش که سوریه ایه سلیمان نیاله:
مزایای این مرکز :
اول : اینکه اصلاٌ وقت قبلی گرفتن نمی خوادSmile
دوم :دقیقاٌ تا 3 ساعت بعد از انجام آزمایش نتیجه رو بهتون میده، یعنی تو همون روزBig Grin
سوم: اصلاٌ پولکی نیست و بیخودی هزارتا واکسن به آدم نمیزنه
چهارم: برای کسایی که بچه دارند دوباره همون 3 ساعت بعد جواب میده و هیچ نیازی به 3 یا 4 روز بعد نداره

بنابراین می شه گفت خیلی توی هزینه آدم صرفه جویی میشه و ضمناٌ خیال آدم راحتتره:

در ضمن یه نکته دیگه هم که تحقیق کردم این بود که اگر ماشین برای یک هفته برای کاراتون اجاره کنین قیمتش میشه 250 هزارتومن ولی یه رفت و برگشت به سفارت از دوبی به ابوظبی با تاکسی میشه 300 هزارتومن. حالا خودتون قضاوت کنین که چی بهتره؟Big Grin
امیدوارم همتون بدون دردسر ویزا بگیرین و برای ماهم دعا کنین
شماره کیس : 2011AS0001XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2 May
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:10 May
تاریخ کارنت شدن کیس:October
تاریخ دریافت نامه دوم:1Oct
تاریخ مصاحبه: 27.Dec
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت وبزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت کارت :
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: GHANARI ، maxsupermax ، Hornet
(2010-11-10 ساعت 10:20)usa نوشته:  
(2010-11-10 ساعت 10:01)لیلا ج نوشته:  سلام،
22730014

خوب تشريف ببرين انستيتو ميدان پاستور هم كاملتر هست و همه واكسنهارو بجز يكي يا دوتا داره هم هميشه بازه

شما میدونید ساعات کاریش چه جوریه؟ 5شنبه ها هم هستن؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان