کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-12-28 ساعت 18:53)abig نوشته:  دوستان سلام،
ظاهرا" انستیتوی تجریش فعلا" خونگیری نداره، کسی آزمایشگاه دیگری رفته که بی دردسر آزمایش کنه و جوابو هم به انگلیسی بده.
ممنون میشم زود جواب بدین.
میتونید برید انستیتو پاستور مرکزی توی کارگر. اینم شمارشه: 66953311
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-12-28 ساعت 20:08)saman33 نوشته:  
ظاهرا" انستیتوی تجریش فعلا" خونگیری نداره، کسی آزمایشگاه دیگری رفته که بی دردسر آزمایش کنه و جوابو هم به انگلیسی بده.

ما برای مرحله دوم واکسنهامون رفتیم اونجا، پرسیدم گفتن همچین تستی رو اونجا انجام نمیدن.
تشکر کنندگان: frozen mind ، satusa
(2010-12-28 ساعت 20:13)abig نوشته:  

ما برای مرحله دوم واکسنهامون رفتیم اونجا، پرسیدم گفتن همچین تستی رو اونجا انجام نمیدن.
ارسال 373 و 374 همین تاپیکو بخونید لطفا. فکر نمی کنم کسی از بچه ها تا الان برای آبله مرغان جای دیگه ای رفته.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: satusa
(2010-12-28 ساعت 20:42)saman33 نوشته:  
(2010-12-28 ساعت 20:13)abig نوشته:  

ارسال 373 و 374 همین تاپیکو بخونید لطفا. فکر نمی کنم کسی از بچه ها تا الان برای آبله مرغان جای دیگه ای رفته.

خونده بودم، ولی ما دو هفته دیگه مصاحبه داریم گفتم زودتر انجام بدیم تو آنکارا مشکل کمتر باشه.
تشکر کنندگان: satusa ، mr.amir
سلام بر دوستان
آیا اعمال جراحی اثری را بر نتیجه گرفتن ویزا می گذارند؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-31 ساعت 11:09)hooman421 نوشته:  سلام بر دوستان

بله!!! ما چهار تا دوست بودیم رفتیم مصاحبه (DLT,Sohrab-p,Peyman-74) چون من پام رو عمل کرده بودم زودتر از اونها ویزام رو گرفتمBig Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
(2010-12-31 ساعت 11:49)rayan.s نوشته:  

بله!!! ما چهار تا دوست بودیم رفتیم مصاحبه (DLT,Sohrab-p,Peyman-74) چون من پام رو عمل کرده بودم زودتر از اونها ویزام رو گرفتمBig Grin

سلام دوست عزیز
ممنون از جواب روحیه بخشتون.Big Grin
راستی شما الان در کدام شهر امریکا هستید؟
تشکر کنندگان: frozen mind ، rayan.s
دوستان عزیز;
شما برای انجام آزمایش آنتی بادی آبله مرغان می تونید به هر آزمایشگاهی برید و این آزمایش خون رو براتون انجام بدن. مثلاً ما که رفتیم تجریش یک هفته بیشتر تا ترکیه رفتن وقت نداشتیم و خانم دکتر گفت نمیرسید آزمایش انجام بدید (برای تست آبله)، پدر من تو دفترچه بیمه هامون آزمایش رو نوشت و ما هم رفتیم یه آزمایشگاه آشنا و سه روزه جواب رو گرفتیم و بردیم تجریش نشون خانم دکتر دادیم و ایشون هم برای آبله مرغان کارتمون رو مهر کرد.
پس می تونید برید دکتر عمومی یا تخصص عفونی و بگید آزمایش رو بنویسه و شما انجام بدید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، satusa ، armido ، Sooshians
(2011-01-01 ساعت 09:38)javidk نوشته:  دوستان عزیز;
شما برای انجام آزمایش آنتی بادی آبله مرغان می تونید به هر آزمایشگاهی برید و این آزمایش خون رو براتون انجام بدن. مثلاً ما که رفتیم تجریش یک هفته بیشتر تا ترکیه رفتن وقت نداشتیم و خانم دکتر گفت نمیرسید آزمایش انجام بدید (برای تست آبله)، پدر من تو دفترچه بیمه هامون آزمایش رو نوشت و ما هم رفتیم یه آزمایشگاه آشنا و سه روزه جواب رو گرفتیم و بردیم تجریش نشون خانم دکتر دادیم و ایشون هم برای آبله مرغان کارتمون رو مهر کرد.
پس می تونید برید دکتر عمومی یا تخصص عفونی و بگید آزمایش رو بنویسه و شما انجام بدید.
موفق باشید.

javidk عزیز
بله همانطور که شما فرمودید اکثر آزمایشگاهها انجام میدن ولی این آزمایش جزو آزمایشهای گرونه و برای ما که قصدمون پایین آوردن هزینه هاس ممکنه هر جایی مناسب نباشه. من امروز با حداقل 5-6 آزمایشگاه تماس گرفتم .
اولا همه میگن باید نسخه را ببینن تا قیمت بدن و یکیشون هم گفت که با دفترچه بیمه تامین اجتماعی حدود 20 هزار تومانی میشه. در مقایسه با پاستور تجریش که 6-7 هزار تومانه(که متاسفانه هنوز خونگیری انجام نمیده) ، قیمت بالاییه.
ثانیا حداقل 7-8 روزه جواب میدن (البته اگر خودشان مستقیما انجام بدن و به جای دیگه نفرستن که در آن صورت حداقل دو هفته طول میکشه).
برای شما فرمودید که 3 روزه انجام دادن(البته با آشنا)،اگر فکر میکنید بقیه دوستان هم میتونن از این آزمایشگاه استفاده کنن به نحوی که در وقت و هزینه شون صرفه جویی بشه لطفا بقیه را در جریان قرار بدید و آدرس و تلفن آزمایشگاه را هم بگذارید. مممممممممممنووووووووون
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان:
(2011-01-01 ساعت 13:42)armido نوشته:  
موفق باشید.

javidk عزیز
بله همانطور که شما فرمودید اکثر آزمایشگاهها انجام میدن ولی این آزمایش جزو آزمایشهای گرونه و برای ما که قصدمون پایین آوردن هزینه هاس ممکنه هر جایی مناسب نباشه. من امروز با حداقل 5-6 آزمایشگاه تماس گرفتم .
اولا همه میگن باید نسخه را ببینن تا قیمت بدن و یکیشون هم گفت که با دفترچه بیمه تامین اجتماعی حدود 20 هزار تومانی میشه. در مقایسه با پاستور تجریش که 6-7 هزار تومانه(که متاسفانه هنوز خونگیری انجام نمیده) ، قیمت بالاییه.
ثانیا حداقل 7-8 روزه جواب میدن (البته اگر خودشان مستقیما انجام بدن و به جای دیگه نفرستن که در آن صورت حداقل دو هفته طول میکشه).
برای شما فرمودید که 3 روزه انجام دادن(البته با آشنا)،اگر فکر میکنید بقیه دوستان هم میتونن از این آزمایشگاه استفاده کنن به نحوی که در وقت و هزینه شون صرفه جویی بشه لطفا بقیه را در جریان قرار بدید و آدرس و تلفن آزمایشگاه را هم بگذارید. مممممممممممنووووووووون

چون آزمایشگاه ما خیلی آشنا بود نه پول دادیم نه خون!!!
فقط زنگ زدم و گفتم یه جواب سوری بزن که بدنمون آنتی داره.
متاسفانه امکان گذاشتن نام و شماره آزمایشگاه رو ندارمSad
شرمنده دوستان مهاجر سراییم. بخدا بنده خدا وسواسی هست و یکم ترسووو

ولی اگر آزمایشگاه خود تامین اجتماعی برید رایگانه.

مثلاً:
1- بیمارستان میلاد (آزمایشگاه)
2- کلینیک لبافی نژاد (پاسداران-نبش بوستان 9)
فقط یادتون باشه مهر دکتری که می نویسه باید تامین اجتماعی باشه.
برای این موضوع می تونم کمک کنم.
اگر کسی خواست پیام خصوصی بده.

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: armido ، frozen mind
(2010-12-31 ساعت 23:56)GHANARI نوشته:  حالا میگم چرا شانس اوردیم چون روز 26 دسامبر اخرین روزی بود که پلی کلینیک ازمایش های سفارت رو انجام دادو من 27 دسامبر مصاحبه داشتم اگر پلی کلینیک مدیکال رو انجام نمی داد باید میرفتم میدیست و میدیست 48 ساعت بعد جواب میداد که برای من خیلی دیر بود..من در 29 دسامبر مدارک و ویزا رو از سفارت گرفتم بعد رفتم کلینیک تا با دکتر نایال و پرسنل عکس بگیرم چون خیلی صادق و خوش برخورد و مهربان بودند.منشی به من گفت که خیلی خوش شانس بودید چون فردای روزی که شما امدید سفارت به دکتر خبر داده که اجازه ازمایش سفارت رو ندارند.(لطفا برای اطلاعات بیشتر تاپیک سفر به دبی رو بخونید)

دوستان
متاسفانه با توجه به گفته های دوست عزیزمون GHANARI و این لینک سفارت ابوظبی http://abudhabi.usembassy.gov/medical_examination.html دیگه پلی کلینیک دکتر نایال به خاطره ها پیوست. تو فکر رفتن به اونجا نباشید.
تشکر کنندگان:
(2011-01-01 ساعت 13:42)armido نوشته:  
موفق باشید.

javidk عزیز

دوستان، پاستور تجریش برامون نوشت،آزمایشگاه رازی کرج با دفترچه بیمه 6،500 تومان گرفت 9 روزه جواب بده. چون دیر می شد و پرواز داشتیم صحبت کردیم 7 روزه جواب بدن. قرار شد تماس بگیریم.
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، satusa
موفق باشید.

امروز خانم دکترِ پاستور تجریش گفتن که بیاین اینجا تا براتون آزمایشها را تو دفترچه بنویسم و بعد هم برید آزمایشگاه مسعود که به نرخ دولتی حساب میکنه مثلا با دفترچه تامین اجتماعی همون 6-7 هزار تومان میشه.

آزمایشگاه مسعود:
ولیعصر-بلوار میرداماد-بعد از ساختمانهای اسکان-شماره 347
تلفن:88755003
تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، rayan.s ، Ashkan78

دوست عزیز

عمل جراحی هیچ تاثیری تو گرفتن یا نگرفتن ویزا نداره . فقط وقتی دکتر راجع به این قضیه میپرسه شما واقعیت رو بگید .
شاید موضوعی که مطرح می کنم ربطی به سوال شما نداشته باشه ولی می خوام مطمئن بشید که مشکلی پیش نمی آد . در حال حاضر حتی به افرادی که ایدز دارند ویزا می دهند چون یک بیماری محسوب میشه پس عمل جراحی هم که راجع به همه محتمل هستش هیچ مانعی برای گرفتن ویزا نیست.
موفق باشیدSmile
تشکر کنندگان: satusa ، gadfly ، emankh101 ، Sooshians
سلام به بچه های گل! لطفا راهنمایی کنید.
1- ریز تمام آزمایشات پزشکی رو کجا می تونم ببینم؟
2- من واکسن هپاتیت ب رو تقریبا 2-3 سال پیش زدم. 2مرحلشو مطمئنم مرحله 3 شو یادم نیست ولی فکر میکنم زدم.اما کارتمو گم کردم.حالا باید دوباره بزنم یانه؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان