موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این اولین ارسال منه تو مهاجرسرا.امیدوارم بتونم مثل همه شما عزیزان مفید باشم چون خودم تا به حال خیلی استفاده کردم از اطلاعات شما.
امروز تماس گرفتم با پاستور تجریش و با خانم دکتر صحبت کردم.(برای کسانی مثل من که قبلا آبله مرغان گرفتن و میخوان تست تیتر آنتی بادی بدن تا تو کارت بین المللی شان ثبت بشه همینطور برای اونهایی که خیلی قبلنا واکسن هپاتیت زدن و میخوان آزمایش بدن که هم خودشون مطمئن بشن و هم تاریخ جدید بخوره تو کارتشون )ایشون گفتن فعلا آنجا خونگیری انجام نمیشه و خواستن دو هفته دیگه دوباره تماس بگیرم. در ضمن گفتن اگه عجله دارید به مراکز معتبر دیگه مراجعه کنید که من قبلا که پرسیده بودم پاستور اصلی انجام نمیده.
در ضمن واکسن سیاه سرفه هم دارن ولی فقط برای زیر 12 سال میزنن.
این کل چیزایی بود که سوال کردم ازشون و لا غیر.
پاستور تجریش 22730014-22701777 ساعت کار 14:30-8 پنجشنبه ها 11-8
پاستور اصلی 20-66953311
کلینیک 16 آذر 66405138 برای واکسن چهارشنبه ها 11-8
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز نگران واکسن نباشید . انتیستیتیو پاستور تجریش برای کسانی که کارت واکسن ندارند ( متولدین قبل 64 ) خودش تاریخ میزند و مهر می کند و واکسن هایی چون ام ام ار و کزار که نیاز به تکرار دارد و شما تکرار آن را نزده باشید تزریق می کنند . واکسن هپاتیت اگر زده باشید و کارت را نشان دهید وارد کارت بین المللی می شود و اگر کارت ندارید می توانید آزمایش آنتی بادی بدهید که در آنصورت یک تاریخ تقریبی پاستور وارد می کند.
اما آبله مرغان : به گفته دوستانی که مدیکال رفتند در آنکارا یا ابوظبی دکتر یک واکسن را به شما تزریق می کند پس بهتر است این مورد را نگه دارید .
من در ابوظبی خدمت هموطن کمک رسان دکتر مروستی رفتم که گفته ما مبنی بر اینکه آبله مرغان گرفتیم را قبول کرد ودر کارت واکسن ما ذکر کرد که گرفتیم ولی در عوض تلافی ما سه نفر را سر بچه 2 ساله ام در آورد و به او سه واکسن زد . لازم به ذکر است هزینه مدیکال ما چند برابر دیگر جاها بر اساس خاطرات دیگر دوستان بود.
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
2010-12-25 ساعت 00:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-25 ساعت 00:58 توسط amir53.)
از دوستان کسی هست بداند که مدت اعتبار مدیکال کدام کلنیک در دوبی یک ساله است ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تا آنجا كه من پست ها ي 2010 و امسال را مطالعه كردم احتمالا" اعتبار مديكال پلي كلينيك يكساله است .
(2010-12-25 ساعت 00:57)amir53 نوشته: از دوستان کسی هست بداند که مدت اعتبار مدیکال کدام کلنیک در دوبی یک ساله است ؟
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
منظور از پلی کلنیک اگر همان دکتر النیال هست که مدت اعتبار مدیکال انجا شش ماهه است .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز لطفا e mail این policlinic و متن اون رو برای استفاده بقیه اعلام نمایید
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-26 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-31 ساعت 12:45 توسط armido.)
بفرمایید دوستان این هم جواب خانم لیندا پرستار کلینیک دکتر نایال.
در مورد اعتبار آزمایشات پلی کلینیک که گفتند 1 ساله است ولی ممکنه گاهی سفارت به صورت موردی برای افراد ،درخواست انجام مجدد آن را بعد از 6 ماه بکند.
در مورد واکسن سرطان رحم هم گفتند که به درخواست سفارت از 11 سال تا 26 سال میزنند .اما افراد دیگر هم محض اطمینان میتونند خودشان انتخاب کنند که بزنند یا نه.
سوال:
to: nayalclinic@gmail.com
Dear Linda
I'd like to do my medical examinations for DV lottery at your clinic. I have two questions. It will be really appreciated if you could let me know :
how long are these exams valid for? six months or one year?
About womb cancer prevention vaccination,who needs it?
thanks
جواب :
Dear Madam
The validity of the medical examination is one year. But there are times on a case to case basis that the embassy decides if you need to renew it after 6 months.
The HPV vaccine for women is given to ages 11 years up to 26 years of age only as per the requirement of the US embassy.
But for your own safety you can decide on your own if you want to be vaccinated.
Many thanks,
Linda
DR. SULEIMAN NAYAL
MBBch-FRCP-FACG
PHYSICIAN and GASTROENTEROLOGIST
The Polyclinic
Dubai
Tel. 04-2959444
Fax.04-2957161
View Dr. Sulaiman Nayal's profile
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از armindoعزیز
از اینکه موضوع فوق را پیگیری نمودید .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-26 ساعت 15:36)amir53 نوشته: با تشکر از armindoعزیز
از اینکه موضوع فوق را پیگیری نمودید .
خواهش میکنم.ما حالا حالاها به مهاجرسرا مدیونیم.از وقتی نامه قبولی در لاتاری رسید به دستم همش اینجا بودم و بدون هیچ ارسالی از راهنماییها و اطلاعات دوستان استفاده کردم .چون همه چی انگار حاضر و آماده بود و فقط یه آدم میخواست که بشینه و با حوصله بخونه........
تازه چند روزیه که سعی میکنم زحمات عزیزان مهاجرسرا رو اگه بتونم جبران کنم.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در شیراز هستم و همین جا واکسنهایم را زدم و کارت بین الملی گرفتم . اینجا به من گفتند که نیاز به تایید انستیتیو باستور تهران نیست ولی از انستیتیو باستور تهران که تلفنی برسیدم گفتند باید انجا تایید شه حتما.
از آنجایی که برای من تا تهران رفتن خیلی سخته می خواهم بدانم که آیا کسی بوده که بدون تایید انستیتیو باستور کارت واکسن را برده باشه و به مشکل برخورد کرده باشه؟
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
2010-12-26 ساعت 20:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-26 ساعت 20:22 توسط amir53.)
دوستان سلام
من الان با کلنیک میدایست تماس تلفنی گرفتم و گفتند که اعتبار مدیکال 6 ماه است و در صورتیکه سفارت نیاز به تمدید مدیکال داشته باشد در روز مصاحبه یا بعدا" طی برگه آبی شما را به مدیکال راهنمایی می کند .
با این تفاسیر و جوابیه ایمیل armindo عزیز پلی کلنیک بهتر می باشد . ضمنا" هزینه آن نسبت به میدایست کمتر می باشد .
(2010-12-26 ساعت 20:10)Fred نوشته: سلام
من در شیراز هستم و همین جا واکسنهایم را زدم و کارت بین الملی گرفتم . اینجا به من گفتند که نیاز به تایید انستیتیو باستور تهران نیست ولی از انستیتیو باستور تهران که تلفنی برسیدم گفتند باید انجا تایید شه حتما.
از آنجایی که برای من تا تهران رفتن خیلی سخته می خواهم بدانم که آیا کسی بوده که بدون تایید انستیتیو باستور کارت واکسن را برده باشه و به مشکل برخورد کرده باشه؟
به نظر من اگر مهر بین المللی داشته باشد نیازی نیست . ضمنا" من در بعضی از تاپک های 2010 خواندم که شهرستانی ها می توانند به هلال اجمر مراجعه کنند .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام،
ظاهرا" انستیتوی تجریش فعلا" خونگیری نداره، کسی آزمایشگاه دیگری رفته که بی دردسر آزمایش کنه و جوابو هم به انگلیسی بده.
ممنون میشم زود جواب بدین.