کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-01-05 ساعت 01:48)mehdi47 نوشته:  سلام به بچه های گل! لطفا راهنمایی کنید.
1- ریز تمام آزمایشات پزشکی رو کجا می تونم ببینم؟
2- من واکسن هپاتیت ب رو تقریبا 2-3 سال پیش زدم. 2مرحلشو مطمئنم مرحله 3 شو یادم نیست ولی فکر میکنم زدم.اما کارتمو گم کردم.حالا باید دوباره بزنم یانه؟

سلام

۱) جوابش رو نمیدونم لطفا اگه کسی‌ میدون دوستمون رو راهنمائی کنه

۲)اگر که قبلا وکسنش رو زدید هرچند مرحلش رو میتونین برید به آزمایشگاه بگید آنتی با دی آزمایش مورد نظر رو میخواین روی یه کوچولو از خونتون آزمایش می‌کنن و یه برگ منبی بر اینکه شما هپاتیت ب رو زدید بهتون میدان که با اون برگ به انستیتو پاستور برید براتون مهر میزنن

موفق باشید Smile

يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: hvm ، frozen mind ، mehdi47
دوستان آخرین خبر از آنکارا. اینو فقط واسه کاهش استرس می گم. یکی از دوستان که از بچه های مهاجرسرا هم هست دیروز رفته بود پیش دکتر. یادش رفته بود از تهران کارت پزشکیشو بیاره. با 130 دلار در کل کارش درست شده بود... زیاد سخت نگیرید. البته یه وقت نه که واکسناتونو نزنیدا....
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: frozen mind ، satusa
(2011-01-05 ساعت 02:17)sh-b نوشته:  
2- من واکسن هپاتیت ب رو تقریبا 2-3 سال پیش زدم. 2مرحلشو مطمئنم مرحله 3 شو یادم نیست ولی فکر میکنم زدم.اما کارتمو گم کردم.حالا باید دوباره بزنم یانه؟

سلام

۲)اگر که قبلا وکسنش رو زدید هرچند مرحلش رو میتونین برید به آزمایشگاه بگید آنتی با دی آزمایش مورد نظر رو میخواین روی یه کوچولو از خونتون آزمایش می‌کنن و یه برگ منبی بر اینکه شما هپاتیت ب رو زدید بهتون میدان که با اون برگ به انستیتو پاستور برید براتون مهر میزنن

موفق باشید Smile

دوست عزیز با سلام،
بهترین حالت اینه که با یک دکتر عفونی مشورت کنی و واکسن یاداوری بزنی (برای هپاتیت).
دوستان یادتون باشه اکثر این واکسن هایی که ما میزنیم اینجا بخاطر دکتر اونگان و همسرش و پزشکهای ابوظبی نیست بلکه برای سلامتی خودمونه.

بخاطر همین واکسن ها رو جدی بگیرید
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، armido ، satusa ، amjad ، mehdi47 ، emankh101

دوست عزیز
پاسخ سوال دوم رو که دوستان قبلا دادن
اما در مورد سوال اول اگه منظورتان آزمایشات و واکسنهای مورد نیاز سفارت هست ،میتونید تو این لینک (آخر صفحه) ببینید:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3745.html

منم اینجا میارمشون.
(نکته: من پزشک نیستما ولی اینا رو قبلا برای اطلاع خودم در آورده بودم گفتم شما دیگه نگردید پیدا کنید.)Tongue
بعضی هاشون که مشخصه چی هستن ولی ممکنه چندتاییشونو ندونیم که معنی شونو میذارم :
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b
MMR(Measles,Mumps,Rubella) سرخک ، سرخچه، اوریون
Polio فلج اطفال
Td(Tetanus and diphtheria toxio) دیفتری-کزاز بزرگسالان
Meningococcal مننژیت
Pertussis سیاه سرفه
Varicella آبله مرغان
Rotavirus (اینو خدایی درست نفهمیدم ولی یه چیزی تو مایه های اسهال باید باشه و بچه های 5 ساله میگیرن معمولا)
penumococcal ذات الریه
به اضافه آزمایش خون و X-ray از قفسه سینه
و واکسن HPV یعنی واکسن سرطان رحم که ظاهرا برای خانمهای 11 تا 26 ساله هست
و احتمالا تست سل برای بچه ها
(
توی کارت واکسن هم به جز اینا یه سری واژه ها هست که اونا رو هم میذارم اینجا:
DT دیفتری-کزاز دوگانه خردسالان
DTP دیفتری-کزاز-سیاه سرفه به اصطلاح سه گانه یا ثلاث برای کودکان(از 6 سالگی به بعد ممنوعه و به بزرگسالان دوگانه Td میزنن)
BCG سل
OPV فلج اطفال خوراکی
Yellow Fever تب زرد
)

توی این لینک پزشکان بدون مرز نکات جالب و به درد بخوری داره که چند تا از مطالب بالا رو هم از روش نوشته بودم :
http://www.pezeshk.us/?p=16010

شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: rayan.s ، amjad ، javidk ، satusa ، gadfly ، mehdi47 ، emankh101 ، mitr.p ، Sooshians
(2011-01-05 ساعت 09:14)javidk نوشته:  

سلام

موفق باشید Smile

دوست عزیز با سلام،
بهترین حالت اینه که با یک دکتر عفونی مشورت کنی و واکسن یاداوری بزنی (برای هپاتیت).
دوستان یادتون باشه اکثر این واکسن هایی که ما میزنیم اینجا بخاطر دکتر اونگان و همسرش و پزشکهای ابوظبی نیست بلکه برای سلامتی خودمونه.

سلام

من هم واکسن هپاتیت زده بودم و مدرکی نداشتم به مرکز پزشکی که این کارروکرده بود مراجعه کردم وانها در سوابقشون پیداکرن و به من گواهی لازم رودادن. حالا قصد دارم باکارت واکسن بچه هام ببرم پاستور
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: armido ، satusa ، frozen mind ، mehdi47 ، rayan.s
(2011-01-05 ساعت 12:22)amjad نوشته:  

سلام

موفق باشید Smile

دوست عزیز با سلام،

سلام

من هم واکسن هپاتیت زده بودم و مدرکی نداشتم به مرکز پزشکی که این کارروکرده بود مراجعه کردم وانها در سوابقشون پیداکرن و به من گواهی لازم رودادن. حالا قصد دارم باکارت واکسن بچه هام ببرم پاستور

سلام
در صورت تزریق واکسن هپاتیت حتما" آزمایش آنتی بادی بدهید و سپس پزشک پاستور شما را جهت تزریق مرحله بعدی یا یادآوری راهنمایی می کند و اگر نیاز نباشد کارت شما را مهر می زند .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: gadfly ، saman33 ، armido ، mitr.p ، AMIN3Y
(2011-01-06 ساعت 00:01)amir53 نوشته:  
(2011-01-05 ساعت 12:22)amjad نوشته:  

سلام

موفق باشید Smile

دوست عزیز با سلام،

سلام

سلام
در صورت تزریق واکسن هپاتیت حتما" آزمایش آنتی بادی بدهید و سپس پزشک پاستور شما را جهت تزریق مرحله بعدی یا یادآوری راهنمایی می کند و اگر نیاز نباشد کارت شما را مهر می زند .

سلام

انستیتو پاستور میدون پاستور از دوست من اصلا کارت هپاتیت رو نخواست، همین که گفت قبلا زدم ولی کارت ندارم هر سه نوبت رو براش مهر کرد.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: armido ، frozen mind ، saman33
(2011-01-04 ساعت 09:10)mojgank نوشته:  
(2010-12-31 ساعت 11:09)hooman421 نوشته:  سلام بر دوستان
آیا اعمال جراحی اثری را بر نتیجه گرفتن ویزا می گذارند؟

دوست عزیز

عمل جراحی هیچ تاثیری تو گرفتن یا نگرفتن ویزا نداره . فقط وقتی دکتر راجع به این قضیه میپرسه شما واقعیت رو بگید .
شاید موضوعی که مطرح می کنم ربطی به سوال شما نداشته باشه ولی می خوام مطمئن بشید که مشکلی پیش نمی آد . در حال حاضر حتی به افرادی که ایدز دارند ویزا می دهند چون یک بیماری محسوب میشه پس عمل جراحی هم که راجع به همه محتمل هستش هیچ مانعی برای گرفتن ویزا نیست.
موفق باشیدSmile

تشکر از پاسختون
تشکر کنندگان: AMIN3Y
دوستان
خونگیری در پاستور تجریش دوباره انجام میشه ولی گفتن که برای جواب تست آنتی بادی آبله مرغان و هپاتیت 10 روز طول میکشه. با توجه به اینکه آزمایشگاه مسعود گفت که 4 تا 7 روزه جواب میده و هزینه هردو یکسانه ، برای اونا که عجله دارن هنوز آزمایشگاه مسعود گزینه بهتریه.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، rayan.s
دوستان
ما 4-5 روز پيش به تجريش مراجعه كرديم و خانم دكتر براي تست آبله مرغان در دفترچه نوشت (بدون هزينه) و به آزمابشگاه مسعود (ابتداي ميرداماد بعد از مجتمع پايتخت) مراجعه كرديم نفري 6000 تومان با دفترچه تامين اجتماعي و امروز بعد از 4 روز تحويل داد. خيلي مرتب و تر و تميز و تقريبا خلوت هم بود و كمتر از بيست دقيقه كارمون راه افتاد. جواب در كارت ثبت شد و البته نتيجه آزمايش هم علاوه بر كارت توسط دكتر مهر شد و و اسم و تاريخ لاتين روش نوشت و توصيه كرد كه جهت اطمينان همراهمون باشه.
تشکر کنندگان: armido ، mitr.p
برای بچه های زیر 5 سال غیر از واکسنهای معمولی که همه تزریق می کنند، دیگه چه واکسنهایی لازم هست؟
تشکر کنندگان:
اگر کارت واکسن ایران کامل باشد باید آن را مهر پاستور بزنید و سپس ترجمه کنید .
سه واکسن هپاتیت A و آبله مرغان و HIB که روتین واکسن های ما نیست را تزریق میکنند . دو تا از این سه تا قطعی است .
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، satusa
از دوستان کسی نمیدونه nmc کارت زرد هلال احمر (غیر از پاستور) را قبول دارند یا نه؟
تشکر کنندگان:
کارت زرد هلال احمر با کارت زرد پاستور با هم از لحاظ شکل و تعداد و موارد واکسن ها فرقی ندارند ولی نکته ای که مهم است این است که بالای کارت شماره پاسپورت و نام و نام خانوادگی و مشخصات دیگر به انگلیسی پر شود و ضمنا" مهر بین المللی باید داشته باشد .منظورم این است که مهر فارسی نباشد.
البته اگر در تهران هستید توصیه می کنم به پاستور مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: emankh101 ، rayan.s ، satusa ، mitr.p ، Sooshians
(2011-01-08 ساعت 21:38)amir53 نوشته:  اگر کارت واکسن ایران کامل باشد باید آن را مهر پاستور بزنید و سپس ترجمه کنید .
سه واکسن هپاتیت A و آبله مرغان و HIB که روتین واکسن های ما نیست را تزریق میکنند . دو تا از این سه تا قطعی است .

دوستان عزیز توجه داشته باشید که کارت واکسن بین المللی نیازی به ترجمه ندارد و خود آن کارت برای دُکی اونگان قابل قبول می باشد.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: maaref ، satusa ، mitr.p ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان