کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-01-09 ساعت 10:17)javidk نوشته:  
(2011-01-08 ساعت 21:38)amir53 نوشته:  اگر کارت واکسن ایران کامل باشد باید آن را مهر پاستور بزنید و سپس ترجمه کنید .
سه واکسن هپاتیت A و آبله مرغان و HIB که روتین واکسن های ما نیست را تزریق میکنند . دو تا از این سه تا قطعی است .

دوستان عزیز توجه داشته باشید که کارت واکسن بین المللی نیازی به ترجمه ندارد و خود آن کارت برای دُکی اونگان قابل قبول می باشد.
موفق باشید.

چون سوال درباره بچه بود گفتم ترجمه کنند زیرا کارت واکسن بچه ها و نوجوانان که مرکز بهداشت داده و واکسن ها در آن ثبت شده است دیگر نیازی نیست مه بین المللی شود و باید آن کارت را پاستور ببریم و مهر کنیم و سپس ترجمه کنیم که همان حکم بین المللی را دارد .
بزرگترها که کارت واکسن منظم ندارند پاستور برای آنها کارت واکسن بین المللی صادر میکند و این کارت نیاز به ترجمه ندارد و همه جا معتبر است .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: maaref ، rayan.s ، satusa ، emankh101 ، armido
دوستان مدت زمان آزمایش بچه ها در دبی چقدر هست؟
آیا مثل آنکارا 3 روز طول میکشه یا یکروز جواب آماده میشه؟
تشکر کنندگان:
معمولا" روز بعد جواب آماده است ولی چون در سایت آمده که سه روز زمان بگذارید ممکن است برای بچه آزمایش مجدد بخواهند که ریسک نکنید من سه روز قبل مصاحبه پرواز صبح گرفتم بعداز ظهر مدیکال را انجام دادم و روز بعد عصر جواب را گرفتم و یک روز هم فرصت اضافه آوردم که باعث شد استرس آماده شدن مدیکال را نداشتم .
تشکر کنندگان: emankh101 ، armido ، maaref
(2011-01-09 ساعت 21:35)amir53 نوشته:  معمولا" روز بعد جواب آماده است ولی چون در سایت آمده که سه روز زمان بگذارید ممکن است برای بچه آزمایش مجدد بخواهند که ریسک نکنید من سه روز قبل مصاحبه پرواز صبح گرفتم بعداز ظهر مدیکال را انجام دادم و روز بعد عصر جواب را گرفتم و یک روز هم فرصت اضافه آوردم که باعث شد استرس آماده شدن مدیکال را نداشتم .

ممنون امیر عزیز از جواب مفیدتون.
آیا شما هم به همون nmc دکتر shukla مراجعه کردید؟
هر نفر حدودا چقدر هزینه داشت؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-10 ساعت 00:10)emankh101 نوشته:  
(2011-01-09 ساعت 21:35)amir53 نوشته:  معمولا" روز بعد جواب آماده است ولی چون در سایت آمده که سه روز زمان بگذارید ممکن است برای بچه آزمایش مجدد بخواهند که ریسک نکنید من سه روز قبل مصاحبه پرواز صبح گرفتم بعداز ظهر مدیکال را انجام دادم و روز بعد عصر جواب را گرفتم و یک روز هم فرصت اضافه آوردم که باعث شد استرس آماده شدن مدیکال را نداشتم .

ممنون امیر عزیز از جواب مفیدتون.
آیا شما هم به همون nmc دکتر shukla مراجعه کردید؟
هر نفر حدودا چقدر هزینه داشت؟
متاسفانه نه من میدایست رفتم .
توصیه می کنم به این کلنیک نروید چون از بقیه جاها گران تر می باشد.
هرینه دو نفر بزرگسال و دو کودک بدون واکسن 2600 درهم و هزینه واکسن HIB و آبله مرغان برای بک بچه 550 درهم

تشکر کنندگان: maaref ، emankh101
قیمت آزمایشها در آزمایشگاه مسعود با دفترچه تامین اجتماعی و نسخه خانم دکترِ پاستور تجریش:
تست تیتر آنتی بادی آبله مرغان 6000 تومان
تست آنتی بادی هپاتیت 11300 تومان
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: maaref
دوستانی که تست پادتن آبله مرغان رو پیش دکتر معتمد سفارت بردن آیا نتیجه این تست در برگه مدیکال پاستور مهر میخوره و یا بصورت یک نسخه جداگانه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2011-01-10 ساعت 22:01)free_free نوشته:  دوستانی که تست پادتن آبله مرغان رو پیش دکتر معتمد سفارت بردن آیا نتیجه این تست در برگه مدیکال پاستور مهر میخوره و یا بصورت یک نسخه جداگانه؟

دکتر تجریش نتیجه آزمایش رو توی کارت وارد کرد و روی هر دوی کارت و نتیجه آزمایش مهر زد و توصیه کرد نتیجه آزمایش رو همراه ببریم.
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، armido ، rayan.s ، maaref ، frozen mind
دوستان شیرازی
اگر می خواهید تست پادتن آبله مرغان انجام بدید می توانید از یک دکتر عمومی بخواهید براتون ازمایش را بنویسه و در آزمایشگاه دکتر سعادتی خ باغشاه ( فلسطین) این آزمایش را انجام بدید همون روز هم جوابشو می دن و هزینش با دفترچه تامین اجتماعی 6800 تومان هست
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، arshida ، saman33 ، maaref ، usa
(2011-01-11 ساعت 14:42)Fred نوشته:  دوستان شیرازی
اگر می خواهید تست پادتن آبله مرغان انجام بدید می توانید از یک دکتر عمومی بخواهید براتون ازمایش را بنویسه و در آزمایشگاه دکتر سعادتی خ باغشاه ( فلسطین) این آزمایش را انجام بدید همون روز هم جوابشو می دن و هزینش با دفترچه تامین اجتماعی 6800 تومان هست
بعد از گرفتن جواب ، واکسن آبله مرغان را وارد کارت واکسیناسیون هم کردند؟

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان:
(2011-01-09 ساعت 20:30)emankh101 نوشته:  دوستان مدت زمان آزمایش بچه ها در دبی چقدر هست؟
آیا مثل آنکارا 3 روز طول میکشه یا یکروز جواب آماده میشه؟

سلام دوست عزیز
تا اونجایی که متوجه شدم دکترها در nmc از بچه ها بنا به سنشون و سابقه بیماریهاشون و اینکه قبلا در معرض سل بودن یا نه ، تست سل میگیرن و اصلا ممکنه یه بچه ای نیاز نداشته باشه.
اونایی که بچه کوچیک دارن و میخوان برن nmc بهتره از قبل مشخصات،سن و سابقه بیماری بچه (از نظر سل) رو به دکتر با ایمیل اعلام کنن . دکتر میگه که نیاز به تست سل هست یا نه.
مثلا اگه بچه تون سابقه سل نداشته و در معرض هم نبوده میتونید اینجوری ایمیل بزنید :

Dear Dr....
My son/daughter is ... years old and there is not any suggestion of TB in his/her history. Does he/she need the TB test?
Best Regards

TB مخفف tuberculosis به معنی سل هست.
البته فکر میکنم اونجا X-ray از قفسه سینه بچه هم میگیرن که توی اون هم وضعیت ریه ها مشخص میشه.
جواب ایمیل رو (اگه گفته بود لازم نیست)پرینت بزنید و موقع معاینه همراهتون ببرید.

شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: maaref
(2011-01-11 ساعت 17:05)arshida نوشته:  

من می خواهم کارت واکسنمو از طریق یکی از دوستانم بفرستم به انستیتو پاستور تهران برای تایید وقتی این سوال را ازشون پرسیدم گفتن چون واکسن آبله مرغان در ایران خیلی کم هست و اگر کسی این واکسن را در ایران بزنه باید روی کارت واکسنش لیبل بخوره ما نمی توانیم با جواب این ازمایش براتون مهر واکسن را وارد کارت کنیم ولی جواب ازمایش را اگه به انستیتیو پاستور نشون بدید براتون تایید می کنندش و همون جواب آزمایش را که به دکترتون نشون بدید کفایت می کنه که ذیگه تجویز این واکسن را براتون نکنه
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
تشکر کنندگان: armido ، maaref ، frozen mind
دوستان اینقدر فکرتان را برای واکسن آبله مرغان مشغول نکنید . در اکثر مواقع اگر شما گرفته باشید و بگویید قبول می کنند . از اعضای خانواده من قبول کردند و فقط بچه کوچکم که نگرفته بود واکسن زدند و از این بابت خوشحالم چون هزینه درمان و دردسر این بیماری ارزش واکسن نزدن را ندارد .
تشکر کنندگان: mitr.p
(2011-01-05 ساعت 11:10)armido نوشته:  
(2011-01-05 ساعت 01:48)mehdi47 نوشته:  سلام به بچه های گل! لطفا راهنمایی کنید.
1- ریز تمام آزمایشات پزشکی رو کجا می تونم ببینم؟
2- من واکسن هپاتیت ب رو تقریبا 2-3 سال پیش زدم. 2مرحلشو مطمئنم مرحله 3 شو یادم نیست ولی فکر میکنم زدم.اما کارتمو گم کردم.حالا باید دوباره بزنم یانه؟

دوست عزیز
پاسخ سوال دوم رو که دوستان قبلا دادن
اما در مورد سوال اول اگه منظورتان آزمایشات و واکسنهای مورد نیاز سفارت هست ،میتونید تو این لینک (آخر صفحه) ببینید:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3745.html

منم اینجا میارمشون.
(نکته: من پزشک نیستما ولی اینا رو قبلا برای اطلاع خودم در آورده بودم گفتم شما دیگه نگردید پیدا کنید.)Tongue
بعضی هاشون که مشخصه چی هستن ولی ممکنه چندتاییشونو ندونیم که معنی شونو میذارم :
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b
MMR(Measles,Mumps,Rubella) سرخک ، سرخچه، اوریون
Polio فلج اطفال
Td(Tetanus and diphtheria toxio) دیفتری-کزاز بزرگسالان
Meningococcal مننژیت
Pertussis سیاه سرفه
Varicella آبله مرغان
Rotavirus (اینو خدایی درست نفهمیدم ولی یه چیزی تو مایه های اسهال باید باشه و بچه های 5 ساله میگیرن معمولا)
penumococcal ذات الریه
به اضافه آزمایش خون و X-ray از قفسه سینه
و واکسن HPV یعنی واکسن سرطان رحم که ظاهرا برای خانمهای 11 تا 26 ساله هست
و احتمالا تست سل برای بچه ها
(
توی کارت واکسن هم به جز اینا یه سری واژه ها هست که اونا رو هم میذارم اینجا:
DT دیفتری-کزاز دوگانه خردسالان
DTP دیفتری-کزاز-سیاه سرفه به اصطلاح سه گانه یا ثلاث برای کودکان(از 6 سالگی به بعد ممنوعه و به بزرگسالان دوگانه Td میزنن)
BCG سل
OPV فلج اطفال خوراکی
Yellow Fever تب زرد
)

توی این لینک پزشکان بدون مرز نکات جالب و به درد بخوری داره که چند تا از مطالب بالا رو هم از روش نوشته بودم :
http://www.pezeshk.us/?p=16010

ای بابا
یعنی چی؟؟
اینا دیگه چیه؟؟؟بقیه اینا رو هم میزنند؟؟؟گیج شدم Sad

تشکر کنندگان:
سلام
پاستور نتیجه آزمایش را در کارت وارد می کنه و می گه خود آزمایش را هم با خود ببرید ..ولی اگر دبی nmc می روید نیازی نیست دکتر اونجا به من گفت نیازی به آزمایش نداشت همین که می گفتین بچگی گرفتین کافی هست و قبول می کرد. در مورد نتایج آزمایش هم من عصر ساعت 4 رفتم و فردا صبح ساعت 10 جواب آماده بود و اعتبار مدیکال هم را دکتر یکسال اعلام کرد و 425 درهم هم هزینه مدیکال شد
شاد و پیروز باشید
(2011-01-12 ساعت 15:22)frozen mind نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 11:43)Fred نوشته:  
(2011-01-11 ساعت 17:05)arshida نوشته:  

من می خواهم کارت واکسنمو از طریق یکی از دوستانم بفرستم به انستیتو پاستور تهران برای تایید وقتی این سوال را ازشون پرسیدم گفتن چون واکسن آبله مرغان در ایران خیلی کم هست و اگر کسی این واکسن را در ایران بزنه باید روی کارت واکسنش لیبل بخوره ما نمی توانیم با جواب این ازمایش براتون مهر واکسن را وارد کارت کنیم ولی جواب ازمایش را اگه به انستیتیو پاستور نشون بدید براتون تایید می کنندش و همون جواب آزمایش را که به دکترتون نشون بدید کفایت می کنه که ذیگه تجویز این واکسن را براتون نکنه

انستيتو پاستور علاوه بر تاييد برگه جواب آزمايش، نتيجه آزمايش رو در كارت واكسن بين المللي هم وارد مي كنه.

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان