کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان

همسر من مشکله عروق پا دارد که باعث درد و کبودی پا میشود. لطفا به من بگوید موقع معاینات پزشکی‌ دکتر اونگان در آنکارا چه معااینت از پا می‌شه. مثلا میگه بشین پاشو کن؟ و آیا ممکن است دکتر به متخصص دیگه ارجاع بده. لطفا معااینت رو برام شرح بدین
تشکر کنندگان:
(2011-01-17 ساعت 03:00)Flor نوشته:  سلام دوستان

همسر من مشکله عروق پا دارد که باعث درد و کبودی پا میشود. لطفا به من بگوید موقع معاینات پزشکی‌ دکتر اونگان در آنکارا چه معااینت از پا می‌شه. مثلا میگه بشین پاشو کن؟ و آیا ممکن است دکتر به متخصص دیگه ارجاع بده. لطفا معااینت رو برام شرح بدین

doctor faghat azmayesh khon migire va axe ghafase sineh
moayenatesh ham faghat goshi migzare va mige nafas bekesh
hich kar khasi anjam nemide
negaran nabash
(sharmande ke fnglish neveshtam, akhe farsi nadaram)
تشکر کنندگان: gadfly ، clear ، Flor ، free_free
(2011-01-17 ساعت 03:00)Flor نوشته:  سلام دوستان

Flor عزیز،
با سلام و خوشامد گویی به سایت مهاجرسرا.
توجه داشته باشید که معاینات دکتر سطحی هستش.
مثلاً دو تا ضربه به پشت و معاینه سطحی.
هیچ کاری با پا و کلاً پایین بدن ندارند.
به خانمت بگو اگه گفت بشین پاشو کن یه فیلیپینی نثارش کنه Smile
دوست عزیز نگران این جریانات نباشید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: emankh101 ، armido ، clear ، Flor ، gadfly ، AMIN3Y
دوستان می خواستم از تجربه ی معاینه مون در آنکارا بگم و خواهش کنم اگه کسی مشابهشو داشته اعلام کنه:
ما واکسنها رو جز مرحله ی سوم هپاتیت (که 4 ماه مونده بود) تو ایران زده بودیم و جواب تست آنتی بادی آبله مرغان رو هم برده بودیم خانم دکتر انستیتو تجریش تو کارتمون وارد کرد و مهر زد. من حتی آنفلوانزا هم زده بودم.
من وهمسرم 10 ژانویه وقت دکتر داشتیم.صبح رفتیم برای عکس و آزمایش خون و بعد از ظهر رفتیم معاینه.
نوبت من که شد،برگه ی جواب آزمایش رو هم تو دستم بردم داخل که اگه دکتر خواست نگاه کنه نشونش بدم. دکتر چند تا سؤال کرد ، برای معاینه رفتم دراز کشیدم و جواب آزمایشو گذاشتم روی میز کوچک جلوی میز دکتر. یهو دکتر چشمش افتاد به برگه و پرسید این چیه؟ گفتم جواب تیتر آبله مرغونه.
یهو انگار حالش گرفته شده باشه گفت ما جواب آزمایش ایرانو قبول نداریم و می تونی انتخاب کنی: تست یا شات(تزریق) من هم گفتم تست(گفتم شاید از خر شیطون بیاد پایین اگه محکم وایسم)
موقع معاینه هم برای توجیح کارش هی توضیح می داد که من به شما اعتماد دارم ولی قبول کنین که خیلی از ایرانی ها دروغگو هستن و از این مزخرفها که ترجیح دادم جوابی ندم.
بعد همسرم رفت و به اون گفته بود همسرتون توضیح داده همه چیزو وبعد که اومدیم پیش منشی ها دیدیم 2 تا آزمایش هم نوشته داده به اونها که گفتن فردا صبح بیاین برای آزمایش. به دوستمون که استانبولی می دونست گفتیم بپرسه هزینه ی آزمایشو و زمان جوابدهی رو کا تلفنو برداشت(راست یا دروغ) گفت 75 دلار و جوابش هم بعد ازظهر آماده میشه.
ما هم با اینکه تستهامون درست بود و مشکلی نداشتیم دیدیم با این کلکی که سوار کردن ممکنه اصلا" جواب آزمایش قلابی باشه و ما مجبور بشیم علاوه بر اون واکسن هم بزنیم. گفتیم خب ما می خواهیم واکسن بزنیم که گفتن الان نمیشه(آخر وقت بود) و اگه آزمایشو نخواستین فردا بعد از ظهر بیاین برای واکسن.
ترجیح دادیم فرداش برای واکسن بریم که این دکتر موذی با یه فیلم مسخره ای که من متوجه نشم چه کار می کنه فقط ادای تزریقو درآورد ،سرنگو کشید ولی ندیدم که از شیشه ای بکشه و الکی بازومو یه سوراخ کرد و نوک سوزنو که خارج کرد سمت دیوار خالیش کرد.
بعد همسرم رفت و به اون هم علاوه بر آبله مرغان،آنفلوانزا هم زده (نزده) بود. بیرون که اومد بهش گفتم اون هم با اینکه باورش نشده بود، تأیید کرد.
خلاصه ما فهمیدیم هرچی از شارلاتان بودن دکتر اونگان تو مهاجرسرا گفتند راست بوده،حتی جریان اون واکسن قلابی رو یادمه یکی با تردید گفته بود و ازش گذشته بود. ولی من با اینکه اون موقع کارم گیر بود ولی به راحتی ازش نمی گذرم و از دوستان می خوام همفکری کنن تا اسنادمونو مرتب کنیم و حتی بعد از انجام کارامون یه گوشمالی اساسی بهش بدیم.
من بعد رفتم کارت واکسن رو هم نگاه کردم.خانم دکتر با خط ریزی تحلیلش از میزان آنتی بادی رو نوشته بود ولی دکتر دقیقا"روی اونها یه چیزهایی نوشته بود تا ناخوانا بشن و حتی مهر تاریخ 6 ژانویه رو با دست کرده بود 10 ژانویه که یعنی خودش زده. اینجا یقین کردم که دکتره شیشه خورده داره.
فکر کردم میشه بعد از گرفتن گرین کارد یه ایمیل به سفارت زد و گفت که دکتر معتمدشون آدم درستی نیست و این به اعتبار اونها هم لطمه می زنه. حتی میشه اسکن کارتو براشون فرستاد یا شماره ی خانم دکترو.اونها روی شهادت هم خیلی حساب میکنن.
خلاصه باید یه درس حسابی به این دکتر فرصت طلب و دروغگو و دغل باز داد،دوستان شما چی میگین؟
تشکر کنندگان: armido ، javidk ، mitr.p ، rayan.s ، clear ، emankh101 ، Flor ، gadfly ، mahmood_eng ، mehdi_behzadi ، free_free ، AMIN3Y ، Sooshians ، SALAR110
abig دوست عزیز،
کاملاً حق با شماست. ولی بستگی به شانس داره. مثلاً به من و همسرم اصلاً واکسن نزد در صورتی که جواب آزمایش رو نبرده بودیم و فقط کارت رو خانم دکتر تجریش واسمون مهر زده بود.
جالبه که بدونید قبل از ما یک خانواده 4 نفری رفتن داخل و حدود 450 دلار پول واکسن دادند! و ما که بعد از اونا بودیم هیچی.
فردای همون روز واسه sani این اتفاق افتاد.sani پول واکسن الکی داد و نفر بعدیش هیچی واکسن نخورد.
من میترسم ایمیل بزنیم ، تو جواب بگن: آش کشک خالته ، بخوری پاته نخوری پاته!!!
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: clear ، emankh101 ، mitr.p ، Flor ، gadfly ، free_free
پس نتیجه اخلاقی اینه ک یه درمیون بریم
ببینیم کی امپول میخوره..نفر بعدی ما باشیم
خودمون رو یه هوو بندازیم تو اتاق دکی جون
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، satusa ، clear ، Flor ، emankh101 ، javidk ، saman33
دوستان ممنونم از لطفتون، برا مون دعا کنید
تشکر کنندگان: emankh101 ، AmericanHamid
(2011-01-17 ساعت 14:42)javidk نوشته:  abig دوست عزیز،
کاملاً حق با شماست. ولی بستگی به شانس داره. مثلاً به من و همسرم اصلاً واکسن نزد در صورتی که جواب آزمایش رو نبرده بودیم و فقط کارت رو خانم دکتر تجریش واسمون مهر زده بود.
جالبه که بدونید قبل از ما یک خانواده 4 نفری رفتن داخل و حدود 450 دلار پول واکسن دادند! و ما که بعد از اونا بودیم هیچی.
فردای همون روز واسه sani این اتفاق افتاد.sani پول واکسن الکی داد و نفر بعدیش هیچی واکسن نخورد.

ولی من فکر می کنم اونها حتما" تحقیق می کنن،یکی از عوامل می تونه تکرار این ایمیلها توسط افراد مختلف باشه. اونها برای اعتبارشون ارزش قایلند.
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido
(2011-01-17 ساعت 22:47)abig نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 14:42)javidk نوشته:  abig دوست عزیز،

ولی من فکر می کنم اونها حتما" تحقیق می کنن،یکی از عوامل می تونه تکرار این ایمیلها توسط افراد مختلف باشه. اونها برای اعتبارشون ارزش قایلند.

سلام دوست عزیز
ما قرار نیست به آنکارا بریم برای مصاحبه، ولی با توصیفاتی که از این آقای دکتر اونگان در سفرنامه ها متوجه شدم،من شخصا اگه جای شما و سایر دوستانی که اونجا مصاحبه داشتن و دارن بودم ،حتما پیگیری میکردم.
در مورد اینکه برای هر کس چه واکسنایی لازمه ،پزشک باید نظر بده. ولی اینکه واکسن سوری به آدم بزنه و پول بگیره خیلی زور داره...
یه مورد مشکوک که وجود داره اینه که چرا سفارت فقط یک کلینیک (اونگان) رو برای آنکارا و یک کلینیک رو در استانبول معرفی کرده،یعنی در واقع انحصاری کرده؟؟؟؟؟؟در مقایسه با سفارت ابوظبی عجیب نیست؟
پیشنهاد من به اونایی که هنوز نرفتن برای مصاحبه اینه که محترمانه از سفارت بخوان که مراکز دیگه ای رو هم در آنکارا علاوه بر کلینیک اونگان اضافه کنه . اون وقت اگه سفارت براش مهم باشه حتما خودش شک میکنه دیگه. فقط اگه خواستین درخواست کنین حتما مشخصات و کیس نامبرتونو هم بگین که فکر نکنن الکیه.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: free_free
سلام
شيرازيها، من و همسرم آزمايش واريسيلا داديم. ولي وقتي رفتيم كه جواب را وارد كارت كنند بهمون گفتند كه چون واكسم آبله مرغون در ايران نيست ما نمي تونيم براتون وارد كارت كنيم ولي روبروي واكسن واريسيلا يك VHنوشت كه نمي دونم منظورش چي بود و بعدش هم گفت جواب آزمايشتون هم ببريد تركيه شايد اونجا قبول كنند و واكسن نزنند.
واكسن آنفولانزا هم هنوز نزديم .چون پسرم كه بايد تست سل بده تا 1 ماه قبلش نبايدهيچ واكسني ميزد. ما هم زماني كه اومديم بخودم بيام 3 هفته وقت داشتيم. حالا من دلم نيمياد خودم را واكسن بزنم ولي بچه ام را نه.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: mitr.p ، satusa
(2011-01-16 ساعت 19:15)clear نوشته:  کچل من ذالذی لم یقرا سفرنامات و یسئل سوالات تکراریه
ترجمه : کچل شود هر کس که سفرنامه ها را نخواند و سوالهای تکراری بنماید .
به تاریخ شانزدهم جون المبارک سنه دو هزار و یازده بعد از میلاد به سبب تنبه و تدبر بعض الافراد و الاشخاص قلمی گردید . الاحقر clear

یا ایها المهاجرون...! اجتنبو من اشخاص الذی یقرئون علیکم آیات الغیر

کلیر جان میبینم که پا در کفش ما نموده ای و آیه نازل میکنی....CoolCool
حق انحصاری انزال آیات در مهاجرسرا در اختیار بنده است (کلی بابت قراردادش پول دادم..SmileSmile)

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: satusa ، mml ، Sooshians
(2011-01-19 ساعت 10:58)arshida نوشته:  سلام
شيرازيها، من و همسرم آزمايش واريسيلا داديم. ولي وقتي رفتيم كه جواب را وارد كارت كنند بهمون گفتند كه چون واكسم آبله مرغون در ايران نيست ما نمي تونيم براتون وارد كارت كنيم ولي روبروي واكسن واريسيلا يك VHنوشت كه نمي دونم منظورش چي بود و بعدش هم گفت جواب آزمايشتون هم ببريد تركيه شايد اونجا قبول كنند و واكسن نزنند.
واكسن آنفولانزا هم هنوز نزديم .چون پسرم كه بايد تست سل بده تا 1 ماه قبلش نبايدهيچ واكسني ميزد. ما هم زماني كه اومديم بخودم بيام 3 هفته وقت داشتيم. حالا من دلم نيمياد خودم را واكسن بزنم ولي بچه ام را نه.

دوست عزیز همسر من که در تهراانه به پاستور رفت
اونا هم گفتند وارد کارت نمیکنند
ولی پاستور تجریش این کا رو کرد.البته بعد از ازمایش تست تیتر انتی بادی
اگه وقت داشتی و گذرت به تهران افتاد برو پاستور تجریش
حتی اونجا هم انفولانزا رو زدند......درصورتی که پاستور اصلی نزده بود
تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، satusa ، arshida
(2011-01-19 ساعت 12:03)mitr.p نوشته:  
(2011-01-19 ساعت 10:58)arshida نوشته:  سلام

دوست عزیز همسر من که در تهراانه به پاستور رفت
اونا هم گفتند وارد کارت نمیکنند
ولی پاستور تجریش این کا رو کرد.البته بعد از ازمایش تست تیتر انتی بادی
اگه وقت داشتی و گذرت به تهران افتاد برو پاستور تجریش
حتی اونجا هم انفولانزا رو زدند......درصورتی که پاستور اصلی نزده بود

شیراز هم می توانید واکسن انفولانزا را بزنید... درمانگاه هلال احمر دروازه کازرون هم انفلانزا می زند هم مننزیت 2 تاش باهم می شه 25000 تومان
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
تشکر کنندگان: arshida
سلام دوستان
الان از انستيتو پاستور تجريش برگشته ام
واكسن MMR نداشت و گفت مي توانيد به يك پزشك متخصص اطفال مراجعه كنيد تا برايتان تزريق نمايد.
البته احتمال اينكه تا يك ماه اينده برايشان بياورند زياد هست.
تشکر کنندگان: R.F ، rayan.s
با سلام

من و همسرم هم روز چهار شنبه جهت انجام واکسیناسیون رفتیم به انستستو پاستور واقع در خیابان کارگر جنوبی - میدان پاستور - خیابان پاستور - خیابان فروردین.

بعد از وارد شدن به پذیرش گفتیم که اومدیم واسه واکسیناسیون مربوط به مهاجرت به بلاد کفر.پاسپروتهامون رو چک کردن و برای هر دو نفرمون مبلغ 11000 تومان گرفتن و با راهنمایی به اتاق مربوطه کارت واکسیناسیون صادر شد.ما چون جهت واکسن هپاتییت b آزمایش آنتی بادی داده بودیم مشخص شد که واکسنهای هپاتیت b رو زدیم و زبونی بهشون گفتیم مهر مربوط به این واکسن رو برامون زدن.بعد واکسن کزاز و دیفتری رو بهمون تزریق کردن و گفتن ما اینجا MMR رو نداریم باید برید کلینیک 16 آذر .ما هم رفتیم. اونجا که رسیدیم گفتن نیم ساعت پیش واکسن تمام شد.ولی یک خانم خوش اخلاقی بود که گفت برای اینکه کارتون راه بیفته من به شما گواهی میدم بعد که واکسن رسید بیاید تزریق کنید یا این که برای نوبت بعد که اومدین تزریق کنید.لازم به ذکر است که واکسن MMRباید در دو نوبت به فاصله زمانی یک ماه تزریق بشه و کارت شما باید دو تا مهر مربوط به MMR رو داشته باشه ولی خانم دکتره گفت با یک بار هم بدنتون مصونیت پیدا میکنه ولیکن سفارت مهر دو نوبت رو میخواد.بعد از گرفتن کارتهای مهر شده ( بدون هزینه ) از کلینیک 16 آذر به انستستو پاستور برگشتیم تا کارت اصلی زرد رنگمون رو به مهرMMR ممهور کنن .و این کار رو انجام دادن .حالا ما یه نوبت دیگه MMR داریم بعلاوه واکسن آبله که گفت ایران فعلا نیست و بهتره که همون آنکارا یا ابوظبی تزریق بشه.

پیروز باشید و ایام به کام .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: mehdi_behzadi ، rayan.s ، frozen mind ، final destination ، Flor ، maaref ، Linspire

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان