کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-01-22 ساعت 23:50)free_free نوشته:  قابل توجه دوستان عزیز مشهدی

اینقدر به این کلاهبردار دهقان نیری پول مفت ندید .....
ایشون پزشک مورد اعتماد سفارت کانادا برای مهاجرت به اون کشوره و تمام واکسن ها رو میتونید با قیمت هایی حدود 2 تا 8 هزارتومن و بیشتر رایگان(هپاتیت هر نوبت 2 تومان و mmr و دیفتری-کزاز رایگان) بزنید و گواهی مربوطه بگیرید بعدش پاستور تهران بر اساس این گواهی ها براتون رسید صادر میکنه.

موفق باشید

free-free عزیز،قضیه چیه ما گیج شدیم! بالاخره تهران بزنیم یا مشهد بزنیم ؟
شما میگی مشهد بزنیم کارتو بریم تهران بگیریم؟ فرقش چیه؟یه توضیحی بده قربون شکلت.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: maaref
ممنون میشم دوستان با تجربه پاسخ بدن.
قضیه این سوال ها که اونگان می پرسه چیه؟
این جور که بچه ها نوشته بودن ظاهرا یکی از سوال ها که میپرسه اینه که سیگار میکشی یا نه؟ من سیگار می کشم، قاعدتا باید بگم میکشم دیگه.
اونوقت چه تاثیری رو پروسه داره؟ چه باید کرد؟Sad
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
(2011-01-27 ساعت 05:34)mehdi47 نوشته:  ممنون میشم دوستان با تجربه پاسخ بدن.
قضیه این سوال ها که اونگان می پرسه چیه؟
این جور که بچه ها نوشته بودن ظاهرا یکی از سوال ها که میپرسه اینه که سیگار میکشی یا نه؟ من سیگار می کشم، قاعدتا باید بگم میکشم دیگه.
اونوقت چه تاثیری رو پروسه داره؟ چه باید کرد؟Sad

دوست عزیز من هم سیگاری هستم.
از من هم پرسید و گفتم میکشم.گفت چند تا در روز؟ من هم گفتم 5 یا 6 عدد. همین. بدون هیچ مشکلی. فقط الکی دروغ نگید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، taraneh@mini ، mehdi47
بنده در ارسال های گذشته هم خدمت دوستان عرض کردم کارت مدیکال دکتر دهقان نیری رو هم بچه های 2010 و هم 2011 به اونگان ارائه نموده و اون هم قبول کرده ولی دوستانی که مایل به محکم کاری هستند می تونن گواهی های واکسن رو ببرن پاستور مدیکال دریافت کنند. در ضمن دوستان اهل دود اگه نگن که سیگاری هستند شاید وضعیت ریه هاشون حمل بر بیماری خاصی تلقی بشه...(البته این حدس منه و دکتر هم نیستم)CoolCool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Sooshians
سلام
من واكسن هپاتيت B توسط شركتمون زدم ولي مدركي ندارم بايد دوباره بزنم واينكه اگر بخوام دوباره بزنم دوره سوم بعد از مصاحبس و اينكه خانم من حاملس و نميتونه واكسن بزنه و اينكه بچم كه بدنا اومد اون بايد چه واكسنايي بزنه؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
(2011-01-29 ساعت 11:49)alisarshar نوشته:  سلام
من واكسن هپاتيت B توسط شركتمون زدم ولي مدركي ندارم بايد دوباره بزنم واينكه اگر بخوام دوباره بزنم دوره سوم بعد از مصاحبس و اينكه خانم من حاملس و نميتونه واكسن بزنه و اينكه بچم كه بدنا اومد اون بايد چه واكسنايي بزنه؟

دوست عزیز نیازی نیست دوباره بزنی.بری تجریش و بگی زدم واست مهر می کنه. بگو جوری مهر کنه که نوبت سوم هنوز موعدش نیست و یا اینکه 3 دوره رو واست مهر کنه.
واسه خانمم که یک مرحله زده بود 3تاشو مهر کرد.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: armido ، alisarshar ، maaref

سلام دوست عزیز
جواب تمام سوالاتتون رو به طور تخصصی میتونین از پاستور تجریش از خانم دکتر بپرسید. وقتی زنگ زدید بگید که در ارتباط با واکسیناسیون سوال دارید (چون ظاهرا بعضی ها زنگ زدن و مزاحمت ایجاد کردن براشون)
تلفن:22701777-22730014
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: javidk ، alisarshar ، maaref
نوع واكسن و توضيحات سن

ب ث ژ – فلج اطفال - هپاتيت ب از بدو تولد

زير يکسال مقدار واکسن ب ث ژ نصف دوز بالغين است 1.5 ماهگي

سه گانه – فلج اطفال – هپاتيت ب 2 ماهگي

سه گانه و فلج اطفال 4 ماهگي

هپاتيت ب و سه گانه و فلج اطفال 6 ماهگي

سرخك و سرخجه و اوريون(MMR) 12 ماهگي

سه گانه و فلج اطفال 18 ماهگي

MRR.سه گانه –فلج اطفال -سرخك و سرخجه و اوريون 6-4 سالگي

دوگانه ويژه بزرگسالان 16-14 سالگي

واکسن دوگانه بزرگسالان هر10سال يکبار تزريق شود.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: armido ، mitr.p ، alisarshar ، maaref ، najibi ، mml
اگر فردی عمل قلب انجام داده باشه برای معاینات پزشکی مشکلی براش پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-30 ساعت 07:18)johnsmith نوشته:  اگر فردی عمل قلب انجام داده باشه برای معاینات پزشکی مشکلی براش پیش میاد؟

نه دوست عزیز، اونها با عمل قلب کاری ندارند.
موفق باشید.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، johnsmith ، maaref ، armido ، frozen mind
خب برای ثبت در تاریخ بگم که 73.5 لیر هزینه ازمایش خون و عکس قفسه سینه شد و 199 لیر هزینه همون واکسن معروف ابله مرغان! یه سی دی هم منشی دکتر به من داد که اسم و شماره پرونده و اینا رو روشه..و نوشته تا زمان رسیدن به امریکا باز نکنید. اگه یه نفر توضیح بده که قضیه اش چیه خوبه.
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
تشکر کنندگان: frozen mind ، mml

دوست عزیز اگر شما واکسن هپاتیت را زدید باید یک آزمایش آنتی بادی هپاتیت بدهید و بعد دکتر برای شما مهر واکسن را می زند .اگر واکسن زده باشید دوباره زدن آن صلاح نیست ضمنا" شما اگر یک مرحله را اینجا بزنید و موعد مراحل دوم و سوم تا روز مصاحبه شما نرسد هیچ ایرادی ندارد و بعد از مصاحبه و در زمان مقرر واکسن خود را می زنید .
اما خانم شما : معمولا" به خانم ها در ایام بارداری واکسن می زنند و دکتر هم مهر می زند. اما فرزند شما از روز اول تولد در بیمارستان به او واکسن می زنند و کارت واکسیناسیون برای او صادر می شود و بر اساس زمان بندی در
کارت شما واکسن می زنید و قبل از رفتن به مصاحبه آن کارت را به دارالترجمه می برید و ترجمه می کنید .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: armido ، mml
سلام به دوستان ، من هم سوالی دارم اینکه : اگر یک کسی تو گرین کارت امریکا برنده بشه ولی قبلا بیماری سرطان داشته ، اما حالا دوران شیمی درمانیش هم تمام شده و درمرکزی در آنکارا پت اسکن هم انجام داده ، و علایم سرطان در بدنش وجود ندارد ، حالا تکلیفش چیست ؟
ممنون از نظرات شما دوستان
تشکر کنندگان:
(2011-01-30 ساعت 18:12)mahshad نوشته:  سلام به دوستان ، من هم سوالی دارم اینکه : اگر یک کسی تو گرین کارت امریکا برنده بشه ولی قبلا بیماری سرطان داشته ، اما حالا دوران شیمی درمانیش هم تمام شده و درمرکزی در آنکارا پت اسکن هم انجام داده ، و علایم سرطان در بدنش وجود ندارد ، حالا تکلیفش چیست ؟
ممنون از نظرات شما دوستان
مشکلی نخواهد داشت. چون افراد یا اسپانسر دارند یا با نامه تمکن مالی و اسناد به آفیسر ثابت میکنند که توان مالی را دارند و سربار دولت آمریکا نمیشند.امیدوارم شخص مورد نظر شما هرچه زودتر بهبودی کامل پیدا کنه و لاتاری هم برنده بشه....البته فراموش نکنید این تایپیک برندگان لاتاریه.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: gadfly ، armido ، Linspire ، javidk ، maaref ، taraneh@mini
دوستان عزیز، من روز ۴ شنبه ۶ بهمن واکسن هپاتیت نوبت اول و دفتری کزاز را در مرکز تجریش زدم اما MMR تمام کرده اند و گفتند که باید به یک دکتر اطفال مراجعه کنم یا با مرکز مرتب در تماس باشم. تست آنتی بادی ابله مرغان هم دادم.
تشکر کنندگان: rayan.s ، javidk ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان