موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-22 ساعت 13:28)coming soon نوشته: با سلام
من و همسرم هم روز چهار شنبه جهت انجام واکسیناسیون رفتیم به انستستو پاستور واقع در خیابان کارگر جنوبی - میدان پاستور - خیابان پاستور - خیابان فروردین.
بعد از وارد شدن به پذیرش گفتیم که اومدیم واسه واکسیناسیون مربوط به مهاجرت به بلاد کفر.پاسپروتهامون رو چک کردن و برای هر دو نفرمون مبلغ 11000 تومان گرفتن و با راهنمایی به اتاق مربوطه کارت واکسیناسیون صادر شد.ما چون جهت واکسن هپاتییت b آزمایش آنتی بادی داده بودیم مشخص شد که واکسنهای هپاتیت b رو زدیم و زبونی بهشون گفتیم مهر مربوط به این واکسن رو برامون زدن.بعد واکسن کزاز و دیفتری رو بهمون تزریق کردن و گفتن ما اینجا MMR رو نداریم باید برید کلینیک 16 آذر .ما هم رفتیم. اونجا که رسیدیم گفتن نیم ساعت پیش واکسن تمام شد.ولی یک خانم خوش اخلاقی بود که گفت برای اینکه کارتون راه بیفته من به شما گواهی میدم بعد که واکسن رسید بیاید تزریق کنید یا این که برای نوبت بعد که اومدین تزریق کنید.لازم به ذکر است که واکسن MMRباید در دو نوبت به فاصله زمانی یک ماه تزریق بشه و کارت شما باید دو تا مهر مربوط به MMR رو داشته باشه ولی خانم دکتره گفت با یک بار هم بدنتون مصونیت پیدا میکنه ولیکن سفارت مهر دو نوبت رو میخواد.بعد از گرفتن کارتهای مهر شده ( بدون هزینه ) از کلینیک 16 آذر به انستستو پاستور برگشتیم تا کارت اصلی زرد رنگمون رو به مهرMMR ممهور کنن .و این کار رو انجام دادن .حالا ما یه نوبت دیگه MMR داریم بعلاوه واکسن آبله که گفت ایران فعلا نیست و بهتره که همون آنکارا یا ابوظبی تزریق بشه.
پیروز باشید و ایام به کام .
پس با اين حساب حداقل 2ماه زودتراز وقت مصاحبه بايد براي واكسيناسيون اقدام كرد.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به پرندگان در آرزوی پرواز
من رفتم مشهد مطب دکتر نیری نزدیک بیمارستان امام رضا تا برای دخترم کارت واکسیناسیون بگیرم ، 6000 تومان ویزیت دادم 200000 تومان برای صدور کارت پول دادم ، یک واکسن آنفلونزا بهش زدن 140000 تومان ، یک mmr نوشت برای هلای احمر 140000 تومان و یک مننژیت نوشت برای مرکز بهداشت رایگان ، جمعا برای یک دختر 12 ساله در اومد 54000 تومان ، نمیدونم برای ما چقدر می شه ولی من آخر ماه دارم می یام تهران می شه کارتامونو که اینجا صادر می شه بیارم پاستور برام مهر کنه ؟ سوز واکسن یک طرف سوز مخارجش یک طرفه . دوستان عزیز یک واکسن ضد استرس هم من رایگان برای همتون ارسال می کنم . موفق باشید .
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
mitr.p عزیز
دخترم 12 سالشه . یعنی اگر بریم واکسنها را بزنیم من و همسرم و 2 تا دختر دیگم ومدارک را من تنهایی ببرم تهران ،کارتها را برام صادر می کنند ؟ برای گرفتن وقت از دکتر در ترکیه باید ایمیل بزنم یا توی سایتشون برم ؟ ما زیادیم برامون دعا کنید .
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
برای چندمین بار میگم به همه دوستان
به خاطر خدا یا بخاطر خودتون
نرید زودتر از موعد مصاحبه واکسن MMR و سایر واکسنها را بزنید
هپاتیت اشکالی نداره
اما مخصوصا MMR را بگذارید ۱ هفته مونده به نوبت ویزیت دکتر بزنید که اینقدر پول به این اونگان کثیف ندید.
چون اگر فاصله تزریق واکسنهای شما تا زمان ویزیت زیاد باشه و ۲ ماه بیشتر بشه اونگن دوباره واکسن میزنه و پولش را میگیره
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-22 ساعت 17:27)parastoo2011 نوشته: mitr.p عزیز
دخترم 12 سالشه . یعنی اگر بریم واکسنها را بزنیم من و همسرم و 2 تا دختر دیگم ومدارک را من تنهایی ببرم تهران ،کارتها را برام صادر می کنند ؟ برای گرفتن وقت از دکتر در ترکیه باید ایمیل بزنم یا توی سایتشون برم ؟ ما زیادیم برامون دعا کنید .
دوست عزیز اگر فرزندان شما کارت واکسیناسیون از مرکز بهداشت داشته باشند که دارند و تحویل مدرسه داده ایددا بگیرید و ترجمه کنید . همین دیگر نیازی به تهران و پاستور نیست .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-22 ساعت 17:41)ahmadzareii نوشته: (2011-01-22 ساعت 13:28)coming soon نوشته: با سلام
من و همسرم هم روز چهار شنبه جهت انجام واکسیناسیون رفتیم به انستستو پاستور واقع در خیابان کارگر جنوبی - میدان پاستور - خیابان پاستور - خیابان فروردین.
بعد از وارد شدن به پذیرش گفتیم که اومدیم واسه واکسیناسیون مربوط به مهاجرت به بلاد کفر.پاسپروتهامون رو چک کردن و برای هر دو نفرمون مبلغ 11000 تومان گرفتن و با راهنمایی به اتاق مربوطه کارت واکسیناسیون صادر شد.ما چون جهت واکسن هپاتییت b آزمایش آنتی بادی داده بودیم مشخص شد که واکسنهای هپاتیت b رو زدیم و زبونی بهشون گفتیم مهر مربوط به این واکسن رو برامون زدن.بعد واکسن کزاز و دیفتری رو بهمون تزریق کردن و گفتن ما اینجا MMR رو نداریم باید برید کلینیک 16 آذر .ما هم رفتیم. اونجا که رسیدیم گفتن نیم ساعت پیش واکسن تمام شد.ولی یک خانم خوش اخلاقی بود که گفت برای اینکه کارتون راه بیفته من به شما گواهی میدم بعد که واکسن رسید بیاید تزریق کنید یا این که برای نوبت بعد که اومدین تزریق کنید.لازم به ذکر است که واکسن MMRباید در دو نوبت به فاصله زمانی یک ماه تزریق بشه و کارت شما باید دو تا مهر مربوط به MMR رو داشته باشه ولی خانم دکتره گفت با یک بار هم بدنتون مصونیت پیدا میکنه ولیکن سفارت مهر دو نوبت رو میخواد.بعد از گرفتن کارتهای مهر شده ( بدون هزینه ) از کلینیک 16 آذر به انستستو پاستور برگشتیم تا کارت اصلی زرد رنگمون رو به مهرMMR ممهور کنن .و این کار رو انجام دادن .حالا ما یه نوبت دیگه MMR داریم بعلاوه واکسن آبله که گفت ایران فعلا نیست و بهتره که همون آنکارا یا ابوظبی تزریق بشه.
پیروز باشید و ایام به کام .
ممنون از اطلاع رسانيتون. من ميخواستم فردا از كاشان برم نوبت سوم mmr رو بزنم. با اين حساب حدود يك ماه ديگه خوام رفت.
سلام دوست عزیز
واکسن MMR دو نوبت بیشتر نداره .مراقب باش.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-22 ساعت 23:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-23 ساعت 01:42 توسط free_free.)
قابل توجه دوستان عزیز مشهدی
اینقدر به این کلاهبردار دهقان نیری پول مفت ندید .....
ایشون پزشک مورد اعتماد سفارت کانادا برای مهاجرت به اون کشوره و تمام واکسن ها رو میتونید با قیمت هایی حدود 2 تا 8 هزارتومن و بیشتر رایگان(هپاتیت هر نوبت 2 تومان و mmr و دیفتری-کزاز رایگان) بزنید و گواهی مربوطه بگیرید بعدش پاستور تهران بر اساس این گواهی ها براتون رسید صادر میکنه.
موفق باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-23 ساعت 11:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-23 ساعت 11:43 توسط titan_550.)
من شیراز هستم و برای کارت واکسن + MMR + DT هیچ پولی پرداخت نکردم. هر سه نوبت هپاتیت رو زده بودم و کارتش رو همراه بردم.
برای مننژیت رفتم و در هلال احمر 14000 تومن گرفتند و در کارت واکسن هم وارد کردند(گرچه برای من مننژیت لازم نبود).
در ضمن هپاتیت رو هم هر سه نوبت قبلا به صورت رایگان زده بودم.
آدرس:
کارت واکسن بین المللی DT+ MMR + Hepatitis : درمانگاه ولفجر، نزدیک پل حر (از سمت رودکی به فرمانداری، روبروی رودخانه) ==> فقط در روز های دوشنبه
واکسن های دیگر(مننژیت و ...) : از بلوار سیبویه، نرسیده به دروازه کازرون، سمت چپ، هلال احمر ==>همه روزه، برای بعضی واکسن ها مثل مننژیت چون فاسد می شوند، اول ساعت بروید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-25 ساعت 17:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-09 ساعت 15:05 توسط arshida.)
سلام هزینه پزشکی ما رویهم شد 640 دلارناقابل واسه سه نفر؟!!!!!حیف اون همه وقت که واسه دکتر و جواب آزمایش واریسلا گذاشتیم. تازه کلی هم رفتیم تجریش تا به عنوان واکسن برامون وارد کارت کنند ولی با وجود این دکتر اونگان لعنتی برای هر کدوممون واکسن وارییسلا تزریق کرد.فکر کنم خواست چهار میخش کنه که اگه زمین و زمان هم آبله مرغون بگیرند ما نگیریم.
راستی اینم بگم من وقت نکردم شیراز آنفولانزا بزنم .قتی تجریش هم رفتم واسمون واکسن نزد یعنی بهمون گفتند بالای 50 سال نیاز هست راستش ما هم اشتباه کردیم شاید بهتر بود خودمون از داروخانه واکسن را می گرفتیم و می زدیم و می گفتیم تو ی کارت واردش کنند که هر چند شاید هم بهتر که اینکارو نکردیم چون ممکن بود مثل آبله مرغون وقت و هزینه صرف می کردیم و اینجا بازهم نوش می کردیم. راستی جالبیه قضیه اینجاست که ما روز دوشنبه آزمایشات را انجام دادیم و تست سل بچه را هم دوسنبه عصر انجام داد و خودشون گفتند روز 4 شنبه بچه را بیارید تا جواب آزمایش را همونروز بهتون بدیم!!!! این یعنی کلا آزمایشات کشک.
ولی خودمونیم این دکتر عجب درآمدی داره واسه خودش تجارتخونه راه انداخته
راستی یک مورد دیگه پاستور تجریش ام ام آر تمام کرده بود و ما وقتی گفتیم چند سال پیش این واکسن را زدیم توی کارتهامون را مهر زددر صورتیکه شیراز فقط یک بار این واکسن را میزنه و وقتی اونجا گفتیم قبلا این واکسن را زدیم قبول نکردند که کارت را دوباره مهر کنند.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس