موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من می خواستم تشکر فراوان داشته باشم از دوستان عزیز که پاسخ من را صمیمانه دادن . حالا سوالی داشتم از دوست گرامی rayan.s که نوشته اند که این..البته فراموش نکنید این تایپیک برندگان لاتاریه. من کجا باید سوالم رو می پرسیدم ؟
با تشکر
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-31 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-31 ساعت 23:52 توسط rayan.s.)
(2011-01-31 ساعت 23:24)mahshad نوشته: سلام دوستان . من می خواستم تشکر فراوان داشته باشم از دوستان عزیز که پاسخ من را صمیمانه دادن . حالا سوالی داشتم از دوست گرامی rayan.s که نوشته اند که این..البته فراموش نکنید این تایپیک برندگان لاتاریه. من کجا باید سوالم رو می پرسیدم ؟
با تشکر
این تایپیک مربوط به سوالات برندگان لاتاریه 2011 و شما در تایپیک مربوط به شرکت کنندگان لاتاری 2012 میتونید سوالاتتان را مطرح کنید.
از متن نوشته شده شما معلومه که شما برنده لاتاری نیستید.چون نوشتید:" اگر یک کسی تو گرین کارت امریکا برنده بشه ".
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-02 ساعت 05:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-02 ساعت 05:39 توسط satusa.)
سلام دوستان. اجازه بدید داستان این دکتر شارلاتان (به قول یکی از دوستان که لقب برازنده دکتر اورانگوتان رو بهش داده) و بازی که سر ما درآورد رو براتون توضیح بدم که اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتید آمادگی اون رو داشته باشید.
روزی که وقت دکتر داشتیم تا از فرودگاه به هتل رسیدیم و وسایل رو گذاشتیم حدود 10:45 شد و ما 11:00 به مطب دکتر مراجعه کردیم. کسی نبود و خلوت بود. کارهای اولیه و پذیرش توسط منشی انجام شد و خیلی سریع آزمایش خون و عکس هم گرفتیم و مجددا برای بعد ظهر وقت دکتر و واکسن به ما دادند.
از اونجاییکه کارت واکسن ما کاملا تکمیل بود فقط می خواستم ببینم این دکتر چی کار می خواد بکنه. ما همه واکسنها رو تجریش زده بودیم و سوابق قبلی هم توسط خانم دکتر تجریش درج شده بود (سابقه واکسنهای کودکی 5 عدد ، کزاز 2 بار و هنوز 10 سال نگذشته بود، ام ام آر 2 بار، هپاتیت 2 بار که زمان نوبت سوم هنوز نرسیده بود، آنفولانزا و نهایتا نتیجه تست آبله مرغان که مربوط به یک هفته پیش بود و مقدار بالای 3.8 برای هر دو ما درج شده بود).
دکتر که کارتهای ما رو دیده بود نقشه خودش رو کشید و همزمان من و همسرم رو در دو اتاق مجزا منتظر نگه داشت و به هر دو ما سر می زد. ابتدا معاینه من و همون سوالات همیشگی و بعد یک واکسن زد که تقریبا مطمئن هستم فیلم بازی کرد و چیزی تزریق نکرد. بعد گفت ما واکسنهای پاستور رو قبول داریم ولی نتیجه آزمایش رو قبول نداریم و گفت باید همینجا آزمایش بدید و سریع یه دستور برای انجام آزمایش نوشت. من هم گفتم ما قبلا گرفتیم و دکتر پاستور توصیه کرده برای اطمینان آزمایش بدید و حالا هر چی شما تشخیص می دهید که زودتر باشه همون رو انجام بدیم و گفت که آزمایش 2 روز طول میکشه و باید آزمایش بدید. من گفتم پس این چی بود که زدی و گفت این کزاز هست! در حالیکه بوستر کزاز ما مربوط به 2-3 سال پیش بود و در واقع برای نوبت سوم زد.
بعد به من گفت برو و به همسرم که در اتاق دیگری منتظر بود مراجعه کرد و شروع کرده به انگلیسی بلغور کردن. بعد چند دقیقه اومد توی سالن و کارت من رو گرقت و با کارت همسرم مقایسه می کرد و یه چیزایی تند تند گفت و هی می گفت same. بعد یه ادای واکسن هم برای اون درآورد طوری که همسرم حتی سوزن واکسن رو هم روی دستش حس نکرد چه برسه به تزریق واکسن! و نهایتا یه کزاز نوبت سوم هم برای اون زد و انجام آزمایش آبله مرغان.
بعد که فهمید گندی که زده خیلی تابلو هست و چه هزینه هایی رو الکی به ما تحمیل کرده یه چیزایی خط خطی کرد توی کارت و شلوغ بازی درآورد به همسرم گفته بود چرا کارتتون مشابه هست و ...؟!! که همسرم هم جوابش رو اصلا نداده بود و بهش گفت که من اصلا نمی فهمم تو چی میگی.
خلاصه ما هم اومدیم و هر چی دو تا کارت رو مقایسه کردیم هیچ چیز مشابهی پیدا نکردیم که ببینیم منطورش چی هست (به جز واکسنهایی که همزمان با هم توی تجریش زده بودیم) و از طرفی هم کلی نگران شدیم که ممکنه بخواد کارشکنی کنه و ... و تا زمانی که پاکت ها رو گرفتیم کلی استرس بهمون وارد کرد.
به هر حال همانروز بعد از این بازی ها ما رو برای خون گرفتن مجددا فرستاد تا تست آبله مرغان هم انجام بشه. نفری 45 دلار بابت اون از ما گرقتن و گفتند فردا جوابش میاد. منشی دکتر گفت فردا 5 بیایید برای تکمیل واکسیناسیون و پول دکتر 140 دلار از ما گرفت و گفت پول واکسن فردا.
فردا ساعت 5 رفتیم منشی گفت نتیجه آزمایش نیامده و برید طبقه 5 منتظر بنشینید تا صداتون کنیم در حالیکه طبقه 4 هم جا بود. بعد یک خانواده دیگر رو هم که واکسن بچه شون مونده بود رو فرستاد بالا پیش ما.
بعد از یک ساعت زنگ زد و صدامون کرد گفت نتیجه آزمایش اومده و مقدار تیتر آبله مرغان برای هر دومون حدود 2.6 بود (آزمایشگاه مسعود 3.8 اعلام کرده بود) که با توجه به بالا بودن مقدار زیاد از حد مرزی دیگه نتونسته بود کاریش بکنه و گفت واکسن آبله مرغان لازم نیست ولی 100 دلار بابت اون دو تا واکسن ساختگی ازمون گرفت. (95 دلار بابت خون و عکس، 140 دلار دکتر، 100 دلار واکسن ساختگی، 90 دلار آزمایش آبله مرغان مجدد جمعا 425 دلار برای 2 نفر).
به هر حال من تا قبل از این همیشه فکر می کردم چیزایی که دوستان راجع به اون می گویند شاید موردی بوده و یا بنا بر شرایط خاصی اتفاق افتاده ولی حالا دیگه خودم با چشم خودم دیدم و مطمئن شدم این بابا چه ریگی توی کفشش هست.
دوستان امیدوارم کار همتون بدون دردسر انجام بشه ولی چنانچه به یه همچنین موردهایی برخورد کردید خونسردی خودتون رو حفظ کنید و اصلا بهشون اهمیت ندید. منشی تپله که تا چند لحظه قبلش انگلیسی و فارسی دست و پا شکسته حرف میزد دیگه زده بود تو ترکی و یک کلمه هم درست و حسابی جواب نمی داد و اون تور لیدر ها رو که با چند تا از خونواده ها اومده بودن صدا می کرد و می گفت بیا برای اینا ترجمه کن!!! البته منشی لاغره انصافا خوب و مودب بود و اصلا مشکلی نداشت.
موفق باشید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-02 ساعت 17:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-02 ساعت 17:59 توسط arezoo_zarrabi.)
فکر کردم شاید خوب باشه این توضیح رو اینجام بدم: (شرح کامل در تجربه مصاحبه در ابوظبی اعلام شده)
همانطور که قبلا اشاره کردم به همه دوستانی که بچه کوچک دارن پیشنهاد می کنم ابو ظبی رو انتخاب کنند زیرا برای بچه ها آزمایش سل انجام نمی دن و مجبور نمیشین وقت زیادی بزارین. فقط براش 3 تا واکسن زدن که یکیش آبله مرغان بود( Hib, Varicella, Pneumococcal) ؛Varicella فکر کنم میشه آبله مرغان، بقیه رو نمیشناسم، اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. گفت برای بچه های زیر 5 سال باید بزنن. راستی واکسن آنفولانزا هم می خواست براش بزنه که وقتی بهش گفتم زده، قبول کرد.
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستهای عزیز من یک سوال دارم ؟؟ من وقت مصاحبه ام روز چهارشنبه در اسفند ماه میخواستم بدونم ایا دوشنبه وقت مناسبیه برای گرفتن وقت دکتر؟ یا باید زودتر برم؟؟؟
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روز
پرواز : 10 آگوست 2011
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز در مهاجر سرا یک سوال داشتم به نظر دوستان با تجربه با توجه به شماره کیس نامبر من که حدود 33000 هست کی برای واکسن اقدام کنم بهتره ؟
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز هر وقت وقت داشتی کسری واکسن هایت را بزن . اولا" واکسن برای سلامتی است و ثانیا" بعضی از واکسن ها همچون dt و هر ده سال یکبار تکرار می شود و بعضی چون هپاتیت سه نوبت دارند 1 ماه 2ماه و 6 ماه
پس اگر واکسن هایت تکمیل و کارت بین المللی شما آماده باشد هیچ ضرری نمی کنید.
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان یه سوال
من از یکی از آشنا ها شنیده بودم که واکسن ها حد اکثر باید 10 روز قبل از مصاحبه انجام بشه
حقیقت داره؟
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با توجه به درج اخباری مبنی بر نوسازی و تخریب پاستور تجریش آیا این مرکز دوباره پاسخگو می باشد؟
آیا هنوز کارت های صادر شده توسط پاستور تجریش و پاستور شمیران متفاوت است؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بله پاسخگو میباشد من هفته پیش رفتم جهت واکسیناسیون ولی mmr رونداشت باید مرتبازنگ بزنیم تا واکسنشو بیارن.
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من شهريور واكسن زدم و كارت واكسناسيون را از پاستور تجريش گرفتم و مصاحبه هم 14 دي بود..واكسن ها رو بزنيد از الان mmr كه حتما به فاصله يك ماه در دو نوبت بايد زده بشه
شاد و پيروز باشيد
(2011-02-03 ساعت 17:42)MARYAM GHAZI نوشته: ببخشید دوستان یه سوال
من از یکی از آشنا ها شنیده بودم که واکسن ها حد اکثر باید 10 روز قبل از مصاحبه انجام بشه
حقیقت داره؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
شما باید واکسن های لازم بزنید و اینجا تکمیل کنید و زمان آن مهم نیست .
موضوع ده روز مربوط به واکسن مننژیت می باشد که حداکثر ده روز قبل سفر می زنند تا اثر داشته باشد و اگر شما روز قبل از سفر هم بزنید مشکلی پیش نمی آید . شما اکثر واکسن ها را در اینجا می توانید بزنید و با مراجعه به پاستور جهت بین المللی کردن کارتتان واکسن هایی که نیاز به تکرار داشته باشد و یا نزده باشید را به شما می زنند .
(2011-02-03 ساعت 17:42)MARYAM GHAZI نوشته: ببخشید دوستان یه سوال
حقیقت داره؟
الهی به ما آن ده که آن به .