کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-02-12 ساعت 22:13)jilibo نوشته:  می خواستم سوال کنم از کجا می فهمند که ما واکسن آبله زدیم یا نه؟ از روی جای واکسن روی بازو میفهمند؟ یا باید اجباراً دوباره بزنیم؟

دوست عزیر فکر کنم منظور شما واکسن آبله مرغان است . واکسن آبله با آبله مرغان خیلی فرق دارد واکسن آبله را چند دهه است که دیگر در هیچ جای دنیا تزریق نمی کنند.
تشکر کنندگان: javidk ، maaref
اگر كسي تا زمان مصاحبه تمام واكسن ها رو نزنه و بره مصاحبه چطور مي شه؟
آيا بايد تمام واكسن ها رو بزني وبعد بهت ويزا مي دن؟ يا اينكه ويزا ميدهند ولي قبل از ورود به امريكا همه واكسن ها رو بايد زد؟
تشکر کنندگان: maaref
(2011-02-14 ساعت 15:48)mjh نوشته:  اگر كسي تا زمان مصاحبه تمام واكسن ها رو نزنه و بره مصاحبه چطور مي شه؟
آيا بايد تمام واكسن ها رو بزني وبعد بهت ويزا مي دن؟ يا اينكه ويزا ميدهند ولي قبل از ورود به امريكا همه واكسن ها رو بايد زد؟
یکی از مدارکی که موقع مصاحبه باید با خودمون به سفارت ببریم معاینات پزشکیه. اگر روز مصاحبه نداشته باشیم . نقص مدرک میخوریم و تا زمانی که مدارک کامل را نبریم ویزا نمی دهند

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: armido ، maaref
(2011-02-14 ساعت 15:48)mjh نوشته:  اگر كسي تا زمان مصاحبه تمام واكسن ها رو نزنه و بره مصاحبه چطور مي شه؟

ويزا ميدهند ولي بهتر است قبل از ورود به امريكا همه واكسن ها زده شود
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2011-02-14 ساعت 17:14)frozen mind نوشته:  

ويزا ميدهند ولي بهتر است قبل از ورود به امريكا همه واكسن ها زده شود

frozen mind جان
قضیه لاتاری ها انگار فرق میکنه ، چون توی اون پاکتی که با ویزا بهمون تحویل میدن و فقط گوشه اش بازه ، مدارک پزشکیمون باید باشه.
در ضمن سفارت مراکز پزشکی مورد تایید خودشو داره که اونا باید کارت واکسنای مارو بررسی کنن و تاییدشو بدن. همینجوری نمیشه یکی کارت واکسنشو بگیره دستش ببره پورت ورودی فرودگاه تحویل بده.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: usa ، maaref
يك ممكنه تمام واكسن هايي كه بايد يزنيم (براي افراد 30 ساله) رو به صورت يك ليست بنويسه(لطفا در صورت امكان كل زماني كه مي بره تا همه مراحل آمپول ها زده شود رو بنويسيد.)
(2011-02-14 ساعت 18:13)armido نوشته:  frozen mind جان
قضیه لاتاری ها انگار فرق میکنه ، چون توی اون پاکتی که با ویزا بهمون تحویل میدن و فقط گوشه اش بازه ، مدارک پزشکیمون باید باشه.
در ضمن سفارت مراکز پزشکی مورد تایید خودشو داره که اونا باید کارت واکسنای مارو بررسی کنن و تاییدشو بدن. همینجوری نمیشه یکی کارت واکسنشو بگیره دستش ببره پورت ورودی فرودگاه تحویل بده.

آرمیدوی عزیزم
فکر نمی کنم در این مورد فرقی بین لاتاری ها و غیرلاتاری ها باشه. اصولا هیچکس رو به خاطر کامل نبودن واکسنهاش از مصاحبه محروم نمی کنن یا مصاحبه رو عقب نمیندازن یا نقص پرونده نمی زنن. مروری به سفرنامه های بچه های لاتاری می تونه به ما در این باره کمک کنه. من در هیچ سفرنامه ای ندیدم به خاطر کامل نبودن واکسنها برگه آبی گرفته باشن.

مثلا فرض کن یکی واکسن هپاتیت رو که 6 ماه وقت می خواد نزده باشه و اولین نوبتشو دکتر اونگان مهمونش کنه Tongue ، یعنی این فلکزده باید 6 ماه منتظر بشه تا نوبت سوم رو بزنه، دوباره بره پیش اونگان تا تایید کنه و بعد ویزا بگیره؟! Smile
F4
[/en]
تشکر کنندگان: rayan.s ، tamanna ، javidk ، usa ، maaref ، Kaveh90 ، Sooshians
(2011-02-14 ساعت 18:41)mjh نوشته:  يك ممكنه تمام واكسن هايي كه بايد يزنيم (براي افراد 30 ساله) رو به صورت يك ليست بنويسه(لطفا در صورت امكان كل زماني كه مي بره تا همه مراحل آمپول ها زده شود رو بنويسيد.)

هپاتیت ب - سه نوبت با فاصله زمانی : واکسن نوبت اول در بدو مراجعه ------- واکسن دوم بعد از یک ماه -------واکسن سوم شش ماه بعد از تزریق نوبت اول .

ام ام آر ( سرخک - سرخجه -اوریون ) دو نوبت با فاصله زمانی یک ماه .
واکسن کزاز و دیفتری دو نوبت با فاصله زمانی یک ماه

واکسن آبله مرغان در صورتیکه نگرفتید. با توجه به تجربه دوستان اگر جایی از بدنتان آثارش را دارید موقع معاینه به دکتر معتمد نشان دهید . از گرفتن آزمایش برای تشخیص آنتی بادی آبله مرغان در ایران بپرهیزید چون دکتر معتمد آزمایشگاه های ایران را قبول ندارد.

واکسن های منیژِیت و آنفلونزا (مربوط به بالای 50 سال می شود.)

واکسن منیژیت 2 سال معتبر است . اگر بیش از دو سال پیش زدید وارد کارت زرد نکردید هم عیبی ندارد .
واکسن آنفلونزا زیر 50 سال ضرورت ندارد.
سعی کنید همه تاریخ های واکسن های زده شده در انستیو پاستور وارد کارت شود . هر کجا واکسن می زنید گواهی بگیرد و به همراه پاستورت ببرید در انستیو پاستور تهران وارد کارت زرد کنند.
توجه:
واکسن ام ام آر دارای عوارضی است اگر دچارش شدید نگران نشوید بعد از یک ماه تا دو ماه عوارضش کم کم از بین می رود.
تشکر کنندگان: armido ، javidk ، usa ، maaref ، mehdi_behzadi ، Kaveh90 ، Sooshians
(2011-02-14 ساعت 19:19)frozen mind نوشته:  
(2011-02-14 ساعت 18:13)armido نوشته:  frozen mind جان

آرمیدوی عزیزم
فکر نمی کنم در این مورد فرقی بین لاتاری ها و غیرلاتاری ها باشه. اصولا هیچکس رو به خاطر کامل نبودن واکسنهاش از مصاحبه محروم نمی کنن یا مصاحبه رو عقب نمیندازن یا نقص پرونده نمی زنن. مروری به سفرنامه های بچه های لاتاری می تونه به ما در این باره کمک کنه. من در هیچ سفرنامه ای ندیدم به خاطر کامل نبودن واکسنها برگه آبی گرفته باشن.

مثلا فرض کن یکی واکسن هپاتیت رو که 6 ماه وقت می خواد نزده باشه و اولین نوبتشو دکتر اونگان مهمونش کنه Tongue ، یعنی این فلکزده باید 6 ماه منتظر بشه تا نوبت سوم رو بزنه، دوباره بره پیش اونگان تا تایید کنه و بعد ویزا بگیره؟! Smile
frozen mind جانِ عزیزمCool
مصاحبه رو که عقب نمیندازن ولی میگن مدارک پزشکیتو بیار تا ویزاتو بدیم. فایل ضمیمه رو شما یه نگاهی بنداز(دوستان لطف کرده بودن قبلا گذاشته بودن که من تو فایلام بود و با اجازشون میزارم اینجا):

فایل‌های پیوست
.jpg   01.JPG (اندازه 451.01 KB / تعداد دانلود: 121)
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، javidk ، maaref ، arshida ، Kaveh90 ، Sooshians
دوستان عزیز
کسی می دونه دکتر آونگان بابت واکسن آبله مرغان چقدر می گیره؟من شنیدم پاستور فعلا این واکسنو نداره
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: maaref ، viking ، javidk
(2011-02-15 ساعت 20:05)sepinod نوشته:  دوستان عزیز
کسی می دونه دکتر آونگان بابت واکسن آبله مرغان چقدر می گیره؟من شنیدم پاستور فعلا این واکسنو نداره

60 دلار در ترکیه -------- اگر ایران بتوانی این واکسن را گیر بیاوری 95 هزارتومن است.
تشکر کنندگان: javidk ، maaref ، sepinod ، rozollina ، frozen mind ، Kaveh90
(2011-02-14 ساعت 20:13)armido نوشته:  frozen mind جانِ عزیزمCool
مصاحبه رو که عقب نمیندازن ولی میگن مدارک پزشکیتو بیار تا ویزاتو بدیم. فایل ضمیمه رو شما یه نگاهی بنداز(دوستان لطف کرده بودن قبلا گذاشته بودن که من تو فایلام بود و با اجازشون میزارم اینجا):

اي جانم! منظور منم همين بود ديگه! مصاحبه رو عقب نميندازن ولي كسر مدرك مي زنن و ميگن برو مدارك پزشكيتو بيار. البته اين مثالي كه شما در فايل ضميمه آوردي يه مشكل ديگه هم داره: اون بي نوا هم مثل بيشتر ماها اف بي آي چك خورده. بنابراين مي تونه منتظر بمونه تا كليرنسش بياد و بعد بره مديكال رو انجام بده تا اعتبار ويزاش 6 ماه درسته باشه.
F4
[/en]
تشکر کنندگان: javidk ، maaref ، armido
دوستانی که میخواهند واکسن انفوللانزا فصلی و هپاتیت رو بزنند حواسشون باشه که این دو واکسن باید به طور همزمان زده بشه و یا اینکه به فاصله یک ماه از هم
(2011-02-17 ساعت 11:28)mitr.p نوشته:  دوستانی که میخواهند واکسن انفوللانزا فصلی و هپاتیت رو بزنند حواسشون باشه که این دو واکسن باید به طور همزمان زده بشه و یا اینکه به فاصله یک ماه از هم
ممنون دوست عزیز ولی ببخشید من متوجه نشدم ...دلیل خاصی داره از نظر پزشکی ؟
(2011-02-17 ساعت 11:41)armido نوشته:  
(2011-02-17 ساعت 11:28)mitr.p نوشته:  دوستانی که میخواهند واکسن انفوللانزا فصلی و هپاتیت رو بزنند حواسشون باشه که این دو واکسن باید به طور همزمان زده بشه و یا اینکه به فاصله یک ماه از هم
ممنون دوست عزیز ولی ببخشید من متوجه نشدم ...دلیل خاصی داره از نظر پزشکی ؟

بله . از نظر پزشکی دو واکسن ویروسی یا باید به طور همزمان (هر کدام در یک بازو) تزریق بشه و یا اینکهحداقل به فاصله یک ماه. چون ممکنه بر روی هم تاثیر بذارند و بدن مختل بشه.
پس اگر میخواهید هر واکسنی که ویروسیه رو بزنید با هم بزنید تا در زمان بندیتون مشکل نشه
من اینجا انفولانزا رو مثال زدم چون الان اخراشه و زودتر بزنید که بعد از فصل زمستان پیدا نمیشه کرد
تشکر کنندگان: javidk ، armido ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان