کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی

سلام دوستان؛

برای آزمایش پزشکی‌ باید ناشتا باشیم؟ تو آزمایش خون چه چیزیی‌ چک می‌شه؟ قند، چربی‌؟

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2011-06-11 ساعت 21:35)psy** نوشته:  سلام دوستان؛

برای آزمایش پزشکی‌ باید ناشتا باشیم؟ تو آزمایش خون چه چیزیی‌ چک می‌شه؟ قند، چربی‌؟

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

سلام
خیر دوست عزیز، صبحونه رو نوش جان کنید و تشریف ببرید.
تشکر کنندگان: najibi ، nastaran86 ، tamanna
(2011-06-08 ساعت 20:31)sasan_rock نوشته:  
(2011-06-08 ساعت 13:09)kevin نوشته:  کسی تو مشهد نیست که کمک کنه؟ اینجا باید تو مطب های خصوصی واکسن بزنم بعد باید چیکار کنم؟کارت بین المللی هم نمیدن؟
دوست عزیز.برای واکسیناسیون میتونین به مراکز بهداشت دولتی یا مراکز هلال احمر در مشهد مراجعه کنید.خیلی از واکسنها رو میتونین اونجا تزریق کنین و گواهی تزریق مهر شده را با خودتون به انستیتو پاستور تجریش تهران ببرید تا وارد کارت واکسن شما کنن.موفق باشید

ببین دوست عریز:
میتونی بری مطب دکتر دهقان نیری
البته یکمی هزینه هاش بالاتره
شما میتونی هپاتیت رو در درمانگاه ها بزنی مثلا درمانگاه شهید چمران (بلوار معلم) هر دفعه 3000 تومن میگیره .
برای سرخچه و دیفتیر کزاز برو پیش همون دکتر دهقان. میگن دکتر دهقان کارت بین المللی هم میده

تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، kevin
(2011-06-14 ساعت 12:16)mitr.p نوشته:  
(2011-06-08 ساعت 20:31)sasan_rock نوشته:  
(2011-06-08 ساعت 13:09)kevin نوشته:  کسی تو مشهد نیست که کمک کنه؟ اینجا باید تو مطب های خصوصی واکسن بزنم بعد باید چیکار کنم؟کارت بین المللی هم نمیدن؟
دوست عزیز.برای واکسیناسیون میتونین به مراکز بهداشت دولتی یا مراکز هلال احمر در مشهد مراجعه کنید.خیلی از واکسنها رو میتونین اونجا تزریق کنین و گواهی تزریق مهر شده را با خودتون به انستیتو پاستور تجریش تهران ببرید تا وارد کارت واکسن شما کنن.موفق باشید

ببین دوست عریز:
میتونی بری مطب دکتر دهقان نیری
البته یکمی هزینه هاش بالاتره
شما میتونی هپاتیت رو در درمانگاه ها بزنی مثلا درمانگاه شهید چمران (بلوار معلم) هر دفعه 3000 تومن میگیره .
برای سرخچه و دیفتیر کزاز برو پیش همون دکتر دهقان. میگن دکتر دهقان کارت بین المللی هم میده
من واکسن های دیفتری و کزاز تو مرکز بهداشت رایگان زدم و نوبت اول هپاتیت رو هم تو مطب با سه هزار تومان
کیس نامبر :
دریافت نامه اول:
ارسال نامه اول :
اعلام کارنت:
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
تشکر کنندگان: najibi ، mitr.p
ما روز 4شنبه تو بيمارستان NMC كارهاي مديكالو انجام داديم . شايد اين تجربه به درد بقيه بخوره به من و خانومم هركدوم 1واكسن TD زدن و دو تاريخ ديگه تعيين كردن در صورتيكه ما آخرين دورشو 2ماه پيش زده بوديم و همچنين 3تا واكسن هم به دخترن زدن كه يكيش خوراكي بود و همچنين دكتر شوكلا گير داد و يه اكو هم براي همسرم نوشت كه هيچي هم نبود خلاصه كلا 800هزار تومان برام آب خورد
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، pefa
(2011-06-15 ساعت 12:47)alisarshar نوشته:  ما روز 4شنبه تو بيمارستان NMC كارهاي مديكالو انجام داديم . شايد اين تجربه به درد بقيه بخوره به من و خانومم هركدوم 1واكسن TD زدن و دو تاريخ ديگه تعيين كردن در صورتيكه ما آخرين دورشو 2ماه پيش زده بوديم و همچنين 3تا واكسن هم به دخترن زدن كه يكيش خوراكي بود و همچنين دكتر شوكلا گير داد و يه اكو هم براي همسرم نوشت كه هيچي هم نبود خلاصه كلا 800هزار تومان برام آب خورد

پیرو صحبت های شما من همین الان رفتم پاستور تجریش و طی یک اقدام ضربتی دادم کارت واکسیناسیون رو به روز کردند خانم دکتر با شخصیت و مهربون. دوستان میتونند جهت پیشگیری از نوش جان کردن واکسن اضافه این کارو بکنند که کمتر از ۵ دقیقه طول میکشدWink.
تشکر کنندگان: alisarshar ، frozen mind ، Hornet
(2011-06-15 ساعت 14:27)najibi نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 12:47)alisarshar نوشته:  ما روز 4شنبه تو بيمارستان NMC كارهاي مديكالو انجام داديم . شايد اين تجربه به درد بقيه بخوره به من و خانومم هركدوم 1واكسن TD زدن و دو تاريخ ديگه تعيين كردن در صورتيكه ما آخرين دورشو 2ماه پيش زده بوديم و همچنين 3تا واكسن هم به دخترن زدن كه يكيش خوراكي بود و همچنين دكتر شوكلا گير داد و يه اكو هم براي همسرم نوشت كه هيچي هم نبود خلاصه كلا 800هزار تومان برام آب خورد

پیرو صحبت های شما من همین الان رفتم پاستور تجریش و طی یک اقدام ضربتی دادم کارت واکسیناسیون رو به روز کردند خانم دکتر با شخصیت و مهربون. دوستان میتونند جهت پیشگیری از نوش جان کردن واکسن اضافه این کارو بکنند که کمتر از ۵ دقیقه طول میکشدWink.
ما هم از همین جا آزمایش تست آنتی بادی آبله رو انجام دادیم و با خودمون بردیم NMC به همین خاطر تونستیم از خوردن هر گونه واکسن جون سالم به در ببریم. Big Grin
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، aghdam ، alisarshar
سلام دوستان عزيز
من يه سوال دارم.ما روز 3 شنبه وقت مصاحبه داريم.ميتونيم 2 شنبه صبح بريم پيش اونگان آزمايشات رو بديم و فردا صبح قبل از رفتن به سفارت نتيجه رو بگيريم يا به نظر شما اين يه ريسكه و ما جمعه انكارا باشيم و 2 روز براي آزمايشات پزشكي در نظر بگيريم.
لطفا راهنمايي بفرمايي چون براي رزرو بليط عجله دارم.
متشكرم عزيزان
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من ماه آینده مصاحبه دارم.برای واکسیناسیون اقدام نکردم.اگر الان برم اقدام کنم هپاتیت هم نوبت اولش رو بزنم فایده ای داره؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 12:12)iman20002009 نوشته:  سلام دوستان
من ماه آینده مصاحبه دارم.برای واکسیناسیون اقدام نکردم.اگر الان برم اقدام کنم هپاتیت هم نوبت اولش رو بزنم فایده ای داره؟

ايرادي نداره دوست عزيز
بعداً ميتونيد مابقي نوبتها رو بزنيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، iman20002009 ، frozen mind ، najibi
سلام
ما امروز رفتیم پاستور تجریش یه سری واکسن زدن و گفتن مابقیش یک ماه دیگه که اومدین.گفتن وقت مصاحبتون کی گفتیم هنوز معلوم نیست اومدیم شاید دست شما خوب باشه زودتر وقتمونو بدن.
همشون خیلی مهربونو با ادب بودن کاشکی همه اینجوری بودن!
دو نفرمون کلا شد 32000 تومان .
به امید رفتن هممون.
تشکر کنندگان: aghdam ، najibi
(2011-06-18 ساعت 16:26)نفس نوشته:  سلام
ما امروز رفتیم پاستور تجریش یه سری واکسن زدن و گفتن مابقیش یک ماه دیگه که اومدین.گفتن وقت مصاحبتون کی گفتیم هنوز معلوم نیست اومدیم شاید دست شما خوب باشه زودتر وقتمونو بدن.
به امید رفتن هممون.

فقط حواستون به تاريخ واكسنايي كه ميززن باشه چون مثلا واكسن TD اگه 2 ماه بگذره مجددا براتون ميزنن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi
سلام دوستان
من يه سوال داشتم.من تاريخ مصاحبه 10aug دارم توي آنكارا.مي خواستم ببينم اگه كه دوشنبه صبح به من وقت بده Dr.Ungan تا سه شنبه جوابم مياد.؟چون مي خوام برم بليط بگيرم.
ممنون ميشم اگه كه راهنماييم كنين
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: khatere_art
(2011-06-18 ساعت 22:38)Vahidn نوشته:  سلام دوستان
من يه سوال داشتم.من تاريخ مصاحبه 10aug دارم توي آنكارا.مي خواستم ببينم اگه كه دوشنبه صبح به من وقت بده Dr.Ungan تا سه شنبه جوابم مياد.؟چون مي خوام برم بليط بگيرم.
ممنون ميشم اگه كه راهنماييم كنين

خوش به حالتون....کاش امسال منم حس شمارو داشته باشمRolleyes
تشکر کنندگان: 1979SAM
(2011-06-18 ساعت 16:41)alisarshar نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 16:26)نفس نوشته:  سلام
به امید رفتن هممون.

فقط حواستون به تاريخ واكسنايي كه ميززن باشه چون مثلا واكسن TD اگه 2 ماه بگذره مجددا براتون ميزنن

باشه ممنون,
TD منظور چیه؟
مرسی از راهنماییتون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان