کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام و خسته نابشید به همه
من در تاریخه ۲۲ مارچ مصاحبه دارم ابوظبی از بچههای خوش شانسه لاتاری اگه کسی تو این دوره دوبی هاست لطف کنید و منم خبر بدند.
من دانشجو هستم مالزی و از اینجا میام دوبی خوشحال میشم اگه با کسی آشنا بشم
mamnonSmile
سلام و خسته نابشید به همه
من در تاریخه ۲۲ مارچ مصاحبه دارم ابوظبی از بچههای خوش شانسه لاتاری اگه کسی تو این دوره دوبی هاست لطف کنید و منم خبر بدند.
من دانشجو هستم مالزی و از اینجا میام دوبی خوشحال میشم اگه با کسی آشنا بشم
mamnon
-------------@yahoo.com
"دوست عزیز گذاشتن اطلاعت شخصی از جمله ایمیل خلاف قوانین سایت هست. میتوانید از پیام خصوصی استفاده کنید.
و لطفا از قرار دادن یک پست در چند تاپیک خودداری کنید."

تشکر کنندگان: maaref
سلام به همه دوستان
واقعا به خاطر سفرنامه هاتون ممنونم .استرس ما رو خيلي كم كرد.
دوستان كسي 13مارس مصاحبه نداره؟
يك سوال ديگه من تريخ مصاحبه رو از kcc گرفتم
اما از تو سايت ابوظبي نمي تونم وارد شم ميگه همچين كيسي موجود نيست.
همون mail كه از kcc اومده كافيه؟
اميدوارم همه موفق باشيد...
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان: R.F ، maaref ، Solitude
سلام
به نظرم جوابي كه كي سي بهتون داده را براي ابوظبي FORWARD كنيد و متن زير را اضافه كنيد تا هم از تاريخ مصاحبتون مطمئن بشيد و هم از ساعت من هم همين كار رو كردم و اگر نامه دوم به دستتون نرسيد حتما از ايميل خودتون و جواب ابوظبي و كي سي سي پرينت بگيريد و همراه خودتان ببرين چون جلو سفارت اگر نامه يا پرينت ايميلي كه مصاحبه شما را مشخص نكرده باشه به همراه نداشته باشيد اجازه ورود به سفارت را نمي دهند
Case Number:
FIRSTNAME:
LASTNAME:
Date of Birth:
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir/Madam:

As per below quoted correspondence with K.C.C, my Diversity Visa case is current for the month of December and An interview for this case has been scheduled at the American Embassy of Abu Dhabi on January 04, 2011.

Will you be so kind to let me know about the exact time I must attend the embassy and any other details that you feel it might be useful?

Best Regards
NAME FAMILY
فقط بايد ماه كارنت شدن و تاريخ مصاحبه خودتان را در اين متن با تاريخ كارنت شدن و مصاحبه من جايگزين كنيد
quote='maryam sadafi' pid='96577' dateline='1297373562']
سلام به همه دوستان
واقعا به خاطر سفرنامه هاتون ممنونم .استرس ما رو خيلي كم كرد.
دوستان كسي 13مارس مصاحبه نداره؟
يك سوال ديگه من تريخ مصاحبه رو از kcc گرفتم
اما از تو سايت ابوظبي نمي تونم وارد شم ميگه همچين كيسي موجود نيست.
همون mail كه از kcc اومده كافيه؟
اميدوارم همه موفق باشيد...
[/quote]

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: armido ، maryam sadafi ، Hornet ، maaref ، Solitude

ممنون از لطفتون
ديروز نامه دوم اومد و خيالمونو كمي راحت كردSmile
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، AmericanHamid ، clear ، hasti_banoo ، Ashkan78 ، free_free ، maaref ، DLT
سلام به همه عزیزان
نامه دوم من هم رسید با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان مهاجر سرا.
تشکر کنندگان: armido ، rayan.s ، maxsupermax ، AmericanHamid ، clear ، coming soon ، zohreh36 ، hasti_banoo ، Ashkan78 ، free_free ، maaref ، DLT
سلام دوستای خوبم.من از تک تکتون ممنونم که به فکرم بودید.کیسی که ما داشتیم بسیار بسیار استثنائی همراااااااااااه با کلی مشکلات بود ولی ازونجایی که من همون غورباقه کره هستم:دی رفتم سفارتو تازه دوبارم رفتمSmile)))))))))))) ولی دیگه نشد که بشه.من دیروز برگشتم از دوبی.امشب سفرناممو می نویسم و فردا ایشالا همین جا براتون یه سفرنامه پر بار 11 روزه تقدیم می کنم.در ضمن خیال همه کسایی که اشتباهاتی به جز مورد فرزند و تاهل دارند البته اونایی که قبل از ثبت نام اولیه بوده راحت باشه.این دو مورد کلا زحمت ندن به خودشون.بقیه برننننن که همه چی ردیفه.خود آفیسر بهم گفت.به خدا راست می گم.یعنی اگه بفهمن که دارین راست می گین همه چی ردیفه که خیلی قانع کردنشون راحته.حالا فردا همه توضیحاتو می ذارمو از همین جا کلی تشکر می کنم از user عزیز که واقعا مثل کسی که باهاشون نسبت خونی دارم برام دوندگی کردن و من نمی دونم اصلا چه جوری ازین مدیر لایق همه چیز تشکر کنم.تا فردااااااااااااااا.راستی من زیاد ناراحت نیستماااااااااا.شماااااااام غصه نخورید که ایشالا تمام مشکلات برندگان امسال خورد تو سر کیس ماSmile))))))))))
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
[quote='taraneh@mini' pid='97048' dateline='1297767130']
سلام دوستای خوبم.من از تک تکتون ممنونم که به فکرم بودید.کیسی که ما داشتیم بسیار بسیار استثنائی همراااااااااااه با کلی مشکلات بود ولی ازونجایی ......
سلام بر ترانه که به اندازه چهل تا مرد خانم هست .... عجب روحیه ای ! Sadمن مطمئن هستم به هر چه که بخوای در زندگی می رسی . از اعماق قلبم آرزوی موفقیت دارم . همیشه در پناه خدا باشید Shy
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s ، coming soon ، arezoo_zarrabi ، drmahmoodi ، hasti_banoo ، zohreh36 ، free_free ، DLT ، shiva_h ، maaref ، User ، arshida ، Solitude ، mgolchin13
(2011-02-15 ساعت 15:22)taraneh@mini نوشته:  سلام دوستای خوبم.من از تک تکتون ممنونم که به فکرم بودید.کیسی که ما داشتیم بسیار بسیار استثنائی همراااااااااااه با کلی مشکلات بود ولی ازونجایی که من همون غورباقه کره هستم:دی رفتم سفارتو تازه دوبارم رفتمSmile)))))))))))) ولی دیگه نشد که بشه.من دیروز برگشتم از دوبی.امشب سفرناممو می نویسم و فردا ایشالا همین جا براتون یه سفرنامه پر بار 11 روزه تقدیم می کنم.در ضمن خیال همه کسایی که اشتباهاتی به جز مورد فرزند و تاهل دارند البته اونایی که قبل از ثبت نام اولیه بوده راحت باشه.این دو مورد کلا زحمت ندن به خودشون.بقیه برننننن که همه چی ردیفه.خود آفیسر بهم گفت.به خدا راست می گم.یعنی اگه بفهمن که دارین راست می گین همه چی ردیفه که خیلی قانع کردنشون راحته.حالا فردا همه توضیحاتو می ذارمو از همین جا کلی تشکر می کنم از user عزیز که واقعا مثل کسی که باهاشون نسبت خونی دارم برام دوندگی کردن و من نمی دونم اصلا چه جوری ازین مدیر لایق همه چیز تشکر کنم.تا فردااااااااااااااا.راستی من زیاد ناراحت نیستماااااااااا.شماااااااام غصه نخورید که ایشالا تمام مشکلات برندگان امسال خورد تو سر کیس ماSmile))))))))))
آفرین به این روحیه ی قویییییی دوست عزییییییز. واقعا حق با شماست.غصه نداره چون برنده های لاتری رو حساب شانسه که میرن و خداروشکر مثل بعضی کیسای دیگه که چند سال تلاش میکنن و گاهی بدشانسی میارن و کارشون درست نمیشه نیستن. پس شمام با روحیه قوی سال دیگه ثبت نام کن.هر اتفاقی دلیلی داره و نباید چرا آورد Smile حتما الان وقتش نبوده و یکم دیگه باید توی ایران بمونیییی بعدا بری ...و موفق باشیییییییی Smile

وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، clear ، final destination ، free_free ، zohreh36 ، User ، Solitude
دوست عزیز
بنده در تاپیک دیگه ای از شنیدن این خبر واقعا" متاسف شدم.
لاتاری همونطوری که از اسمش پیداست، شانسیه.من الان بالای 100 روزه که منتظر کلیرنس هستم.نمیدونم، ممکنه که بیاد و ممکن هم هست که تا آخرش نیاد(سی سپتامبر).همونطوری که برنده شدیم به صورت شانسی،همونطور هم ممکنه که رد بشیم به صورت شانسی.همه چی آدمها که توی آمریکا خلاصه نمیشه که.یعنی اونهایی که توی جاهای دیگه زندگی میکنند، بهشون سخت میگذره؟نه اینطور نیست.
من حتی خودم رو برای موقعی که ویزام نیاد هم آماده کردم.نهایتش اینه که مسافرتی رفتیم و یه مبلغی خرج کردیم و یه مبلغی هم گم کردیم.بیشتر از این که نیست.هست؟
شد که شد چه بهتر و مفت چنگمون،نشد هم که دنیا به آخر نرسیده که.کار و زندگی قبلیمون رو همگی ادامه میدیم.امید به روزهای بهتر
نرفتیم واسش سرو دست بشکنیم و خودمون رو به آب و آتیش بزنیم و کلی هزینه کنیم که بریم آمریکا و کلی انتظار بکشیم.
بهترین ماحصل این قضیه لاتاری این بود که دوستان زیادی توی این سایت پیدا کردیم که حاضر هستند واسه دوستشون هزار تا کار انجام بدن.این به نظر شما کم ارزش داره؟تجربه لاتاری هم که پیدا کردیم.
در آخر بازهم من متاسفم که این اتفاق افتاد و امیدوارم که مایوس و ناامید نشده باشی.
به امید روزهای بهتر و آینده ای موفق تر.
موفق باشین
تشکر کنندگان: kamranjon ، لیلا ج ، coming soon ، tamanna ، drmahmoodi ، usamilad ، armido ، clear ، maaref ، Hornet ، najibi ، mehdi_behzadi ، User ، arshida ، HAMEDMIM ، Solitude
سلام
من در مورد سایز و نوع عکسی که باید روز مصاحبه به سفارت برد سوال دارم چون در چند جای مختلف سایز های متفاتی نوشته شده .
آیا سایز عکس باید 5 × 5 باشه یا 3.5 × 4؟ آیا باید عکس تمام رخ باشد یا 3 رخ که گوش راست بیافته؟
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
تشکر کنندگان:
5در5 باشد.
لطفا سوال را در تاپیک مرتبط بپرسید.
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2011-02-15 ساعت 15:22)taraneh@mini نوشته:  سلام دوستای خوبم.من از تک تکتون ممنونم که به فکرم بودید.کیسی که ما داشتیم بسیار بسیار استثنائی همراااااااااااه با کلی مشکلات بود ولی ازونجایی که من همون غورباقه کره هستم:دی رفتم سفارتو تازه دوبارم رفتمSmile)))))))))))) ولی دیگه نشد که بشه.من دیروز برگشتم از دوبی.امشب سفرناممو می نویسم و فردا ایشالا همین جا براتون یه سفرنامه پر بار 11 روزه تقدیم می کنم.در ضمن خیال همه کسایی که اشتباهاتی به جز مورد فرزند و تاهل دارند البته اونایی که قبل از ثبت نام اولیه بوده راحت باشه.این دو مورد کلا زحمت ندن به خودشون.بقیه برننننن که همه چی ردیفه.خود آفیسر بهم گفت.به خدا راست می گم.یعنی اگه بفهمن که دارین راست می گین همه چی ردیفه که خیلی قانع کردنشون راحته.حالا فردا همه توضیحاتو می ذارمو از همین جا کلی تشکر می کنم از user عزیز که واقعا مثل کسی که باهاشون نسبت خونی دارم برام دوندگی کردن و من نمی دونم اصلا چه جوری ازین مدیر لایق همه چیز تشکر کنم.تا فردااااااااااااااا.راستی من زیاد ناراحت نیستماااااااااا.شماااااااام غصه نخورید که ایشالا تمام مشکلات برندگان امسال خورد تو سر کیس ماSmile))))))))))

من بعد از مدت ها دارم به تک تک تاپیک ها سرکشی می کنم و تازه الان ارسالتونو دیدم!
من هم مثل دیگر دوستان معتقدم رد شدن کیس لاتری پایان همه چیز نیست. و شاید شروع یک فلسفه جدید برای زندگی باشه.

من هم بهتون تبریک میگم با روحیه قوی ای که دارین. من هیچ وقت فراموشم نمیشه زمانی که از دبی زنگ زدید و گفتید که کیس شما رد شده است. اندوهی را که می باید، نداشتید.
من شخصا از کیس شما این درس را گرفتم که هیچ وقت نباید ناامید بود! و همیشه همه تلاشم را بکنم حتا اگر به آنچه می خواهم نرسم. فرصت ها تکرار نمی شوند و روز ها برنمی گردند، اما زندگی جریان دارد.

به امید روزهای بهتر و پیروزی های بزرگتر برای شما
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، Linspire ، Hornet ، rayan.s ، arezoo_zarrabi ، armido ، jk2011 ، clear ، hamed_gh ، DLT ، لیلا ج ، Ashkan78 ، Solitude
سلام
ما دیروز مصاحبه داشتیم نتیجش هم این شد که به من ویزا دادن و شوهرم برگه ابی گرفت البته ویزای من فردا اماده می شه و باید بریم سفارت تا باسبورت من را بگیریم.
در اولین فرصت سفرنامه می گذاریم
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
تشکر کنندگان: maxsupermax ، gadfly ، kamran22 ، mehdi_behzadi ، rayan.s ، DLT ، tamanna ، naeiji1974 ، hamed_gh ، armido ، satusa ، drmahmoodi ، coming soon ، Hornet ، HAMEDMIM ، Solitude
نیاز نداشت این همه پول بدید و در ابوظبی هتل بگیرید. دبی رو واسه چی ساختن؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: maxsupermax ، لیلا ج ، coming soon ، HAMEDMIM ، Solitude
(2011-03-04 ساعت 23:34)Fred نوشته:  سلام
در نوشتن سفرنامه ام سعی می کنم که مطالب تکراری را ننویسم چون بقدری سفرنامه بقیه دوستان کامل هست که توی سفارت من حس می کردم که همه مراحل را قبلا یک بار انجام داده بودم.
...
امید وارم که سفرنامه ام مفید باشه
با سلام و تبريك به شما بخاطر مصاحبه راحتتون
اون سئوالي كه ازتون خواسته بودم رو فكر كنم يادتون رفته بپرسيد ولي اينجا مطرحش ميكنم شايد دوستان با تجربه تر بتونند پاسخ بدهند.
دوستان سئوالم اينه :
فرض كنيم اواسط آگوست براي دريافت ويزا ميريم سفارت(مصاحبه 2 ماه قبلش بوده و حالا كلير شديم) و مديكالمون هم يكساله هست يعني محدوديت مديكال هم نداريم.آيا ميتونيم درخواست كنيم زمان شروع ويزامون از اواسط سپتامبر باشه يا خير؟
اگر دوستان براي مصاحبه رفتند ابوظبي اين سئوال رو خواهشا آخر مصاحبشون بپرسند. ممنون

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: sare

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان