کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سفرنامه
حقیر فقیر به علت عدم وجود بلیط در تاریخ های درخواستی مجبور شدم با امارات پرواز کنم .. ساعت 45/10 بدون تاخیر پرواز انجام شد . حالا چرا مجبور شدم با امارات برم ؟ مصاحبه یک شنبه بود و nmc یعنی همان دکتر شوکلای خودمون گفت اگر آزمایش را شنبه بدهید ، بعید است بعد الظهر جواب آماده شود ! جمعه هم که تعطیل است ، پس باید پنجشنبه آزمایش بدهید ، پرواز صبح زود هم که تکلیفش روشن نیست ، لذا چهارشنبه باید حرکت می کردیم ، چهارشنبه هم پروازهای دیگر جا نداشت ! دیدید چه راحت مجبور شدیم ؟
تازه برای ایرعربیا هم اقدام کردم و همینجا بگویم یکی از بهترین روشهای رفتن به دوبی همین ایرعربیا است . با 240000 تومان شارجه می نشینید و با 70 -80 درهم هم می روید دبی !!!! ولی چون پروازهاش محدود است باید شانس بیاورید و با برنامه هاتون جور در بیاید .
جونم واسطون بگه ... من از قبل با nmc مکاتبه کردم و حتی اسم و مشخصات همراها نم را دادم تا ییهو سر سن و جنس و... دبه در نیارن .. ساعت 8 روز پنجشنبه رفتیم بیمارستان و دکتر شوکلا که نیامد ! و یک خانم دکتر هندی معاینات را انجام داد . آبله مرغان را از بزرگ سالها بنا به گفته خودشون می پذیرد ولی چشمتون روز بد نبینه که چهارتا واکسن برای یک فرزند و سه تا هم برای یکی دیگه تجویز فرمودند و بعد هم آزمایش و رادیولوژی و خدا نگدار.. وقتی بیمارستان منتظر بودیم یک آقای پیر مهربانی با همسر محترمشان جهت گرفتن نتیجه آزمایش تشریف آوردند وپرستار مربوطه به من گفت به ایشون بگو که اینها را چه کار کند ، چون بدتر از من هیچ انگلیسی بلد نبود ، من هم توضیح دادم و ایشان تشکر کردند و رفتند . این داستان را همین جا داشته باشید تا بقیه ماجرای این آقای عزیز را در جای مناسب بگویم .
جهت معاینه هر نفر 250 درهم ، جهت رادیولوژی 125 درهم ، جهت آزمایش 50 درهم و برای واکسن ها بستگی به تعداد تجویز اساسا آدم را می تکانند .
بعد از اخذ وجه رفتیم که چرخ چرخ عباسی بزنیم تا شنبه
ضمنا اصلا بیمار را لخت نمی کنند نگران نباشید معاینات عادی چشم و شکم و ... فقط
نکته جالبی که توجه مرا به خود جلب کرد اینکه در این بیمارستان همه هندی بودند و گلاب به روتون مثل ماها نبودن که نه تنها هم وطنامون را تحویل نگیریم بلکه کارشکنی هم براشون بکنیم !!! دکتر شوکلا تا گربه های هندی اقوام و فامیل را هم آنجا به کار مشغول کرده !!!!!!!!
صبح شنبه
ساعت 10 رفتم و جوابها را گرفتم با تاکیید بر اینکه عکس را هم ببریم سفارت که سفارت هم اصلا عکسها را نخواست ....! با خانم ملیکا تماس گرفتم و قرار فردا را تنظیم کردم . ساعت 5 دم در هتل ... شب شونصد بار مدارک را چک کردم و راحت خوابیدیم.
صبح یکشنبه
ساعت 45/4 خانم ملیکا تلفن کرد که من چند دقیقه دیگر می رسم و ما با کوله باری از آذوقه بعد از دعا و عبور از زیر قران رفتیم پایین و سوار شدیم .
نکته بسیار مهم : فنر صندوق عقب ماشین خانم ملیکا خرابه و در خیلی نافرم ممکنه بخوره روی دستتون مواظب باشید !!!!! ولی انصافا انسان بسیار مودب و منظمی است ایشان .
به سمت سفارت حرکت کردیم و بعد از نیم ساعت یادم آمد که آزمایشها روی کنسول اتاق جا مونده !!!! برگشتیم و خانم ملیکا با بزرگواری به ما دلداری داد که حتما خیری در کار است .
نیم ساعت برگشت ، نیم ساعت رفت مجدد یعنی یک ساعت عقب افتادیم . بین راه دبی تا ابوظبی جایی برای نماز نیست و اتوبوسها هم وسط بیابان ایستاده بودن که وقتی از آنجا رد شدیم دیگه راه به بیابان هم نداشتیم و مجبور شدیم نماز را در ماشین بخوانیم . حدود ساعت 7 رسیدیم و دیدم بابا ایول دو سه نفری هم زودتر از ما آمدند ... و طبق معمول کارشناسی افراد حاضر در باره کیس دیگران و پیشنهادات و توی دل خالی کردن ها و ... و البته ما با دعا و پناه به خداوند خودمان را آرام کردیم .
برگه ساعت مصاحبه و پاسپورتها چک شد و رفتیم داخل ، موبایل و لوازم اضافی تحویل شد و در سالن مشهور قبل از راه رو شمشادها نشستیم که یکی یکی دوستان احتیاج به دستشویی پیدا کردن و هی اجازه از نگهبان و بر و بیا تا بالاخرن نگهبان گفت همتون برید سالن بعدی!
شماره ها توزیع و انتظار آغاز شد ... شماره ما را خواندند خوردیم به طور آقا هندیه که متاسفانه آن روز سر درد هم داشت (خودش گفت) مدارک را گرفت و گفت فرم DS230 برای همراهان ! گفتم چه فرمی چه کشکی ؟ گفت باید وقت مجدد بگذارم . آقا ما رو میگی ؟
گفتم شما هر کاری بگید ما باید انجام بدهیم ولی واقعا راه دیگری نیست که یکهو دیگ عطوفتش غلیان کرد و فرم های خام را داد و گفت زود پرکن .... فرمها را هم که دیده اید
آبا اجداد آدم را می کشد جلو ، حالا هی ایشان می گفتند زود باش ما بیشتر زود نمی باشیدیم
تا بالاخره با کمک خودش ( که انصافا خیلی مردونگی کرد ) کار تمام شد و تحویل دادیم. وضمنا عکس های با حجاب هم قبول می کندد البته گوشها بیرون باشد . می توانید مثل بانو زلیخا یک طرح زیبا و در عین حال باحجاب ایجاد کنید.
گفت بدو برو پول بده ، ما هم با خورده هاش کامل مایه را تحویل دادیم و رفتم برای انگشت نگاری . چند دقیقه نگذشته بود که صدا کردن و به همان ترتیب که دوستان گفته اند ( چهار انگشت دست چپ – چهار انگشت دست راست و دوتا شصت با هم ) کار انجام شد و البته از بچه های زیر 16 سال انگشت نگاری نمی کنند .
حالا برگردیم به ماجرای آن پیرمرد مهربان ... خیلی دیر آمد و ما در انتظار مصاحبه بودیم که ایشان تشریف آوردند و ضمن خوش و بش گفتند من دارم میرم کاری نداری؟ گفتم کجا مصاحبه چی ؟ گفتند: انجام شد !!!! میگه می خوای بری آمریکا بمونی ؟ منم گفتم نه بابا خبری نیست . آفیسر هم گفته: از بین چند هزار نفر شانس به شما رو کرده نمی خوای بمونی؟ ایشان هم گفته بود نه !!!! بعد هم آفیسر گفته بود خوب پس فردا بیا ویزاتو بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من داشتم اوضاع رو تجزیه تحلیل می کردم که ایشان هم با خدا حافظی از من دور شد و ما در صف انتظار .
باز هم انتظار تا به باجه 3 جهت مصاحبه دعوت شدیم ، بی معرفت ها یک کلام نگفتن فارسی یا انگیسی ؟ شروع کرد به سوال کردن که : اسم شغل نسبت با اسپانسر و... جالب اینکه خیلی از سوالات را که انتظار داشتیم مثل ورود به کدام ایالت و سوابق شغلی و برای چی میخوای بری و ... پرسیده نشد اما ... اما ... بی انصاف با تک تک افراد حتی بچه 11 ساله ما هم مصاحبه کرد . سوابق شغلی نخواست ، مدرک دانشگاهی نخواست ، بعد از رویت مدارک اسپانسر دیگه هیچ مدرک مالی نخواست و مدارک تحصیلی هم راهان را هم نخواست .. دیگه چی نخواست ؟ دیگه هیچی نخواست و گفت برو 2 هفته دیگه سایت را چک کن ، بعد هم گفت همتون راه نیفتین بیاین ، یک نفرتون بیاد کافیه .
بعد هم بدو بدو آمدیم دبی و وسایل را جمع کردیم و رفتیم فرودگاه
قصه ما به سر رسید مهاجر به خونش نرسید بالا رفتیم دوغ بود پایین آمدیم ماست بود قصه ما راست بود
این بود انشای ما

نتایج اخلاقی :
1- اگر بتوانید برنامه هایتان را با خط ایرعربیا برای شارجه تنظیم کنید کلی به نفعتونه
2-nmc بسیار مناسب تر از کلینیک های دیگر است
3- صبح زود به سفارت بروید و وسایلتان را اصلا جا نگذارید
4- فرم DS230 را حتما برای همراهان تکمیل کنید
5-موقع قسم خوردن بگید اگر ممکنه یکبار دیگر اطلاعات را چک کنم ، معمولا خیلی کیف می کنند و ضمنا واقعا قسم دروغ نمی خورید .
6-بین راه در بیابان نماز بخوانید و یا زودتر بروید که قبل از طلوع آفتاب در سفارت نماز بگذارید.
7- لبخند لبخند لبخند در تمام مراحل فراموش نشود
8- از پوشیدن لباسهای جلف ، فوق العاده رسمی و لباسی که معمولا به آن عادت ندارید و کفش هایی که برای اولین بار مورد استفاده قرار می گیرد به شدت پرهیز نمایید. مخصوصا کفش نو که با آزردن پا موجب عدم تمرکز می شود.
9- بانوان محترم لطفا و جدا از آرایشهای آنچنانی پرهیز نمایید ( آخه آنها هم آدم هستند و ضمن تعجب بسیار زیاد اصلا نمی توانند متوجه شوند که این آرایش برای چیست )
10- خودتان باشید خودتان باشید خودتان باشید
به تاریخ 9/مارچ/2011
تحریر شد -clear
(2011-03-09 ساعت 17:55)clear نوشته:  همینجا بگویم یکی از بهترین روشهای رفتن به دوبی همین الاتحاد است . با 240000 تومان شارجه می نشینید و با 70 -80 درهم هم می روید دبی !!!! ولی چون پروازهاش محدود است باید شانس بیاورید و با برنامه هاتون جور در بیاید .

خیلی ممنونم از سفرنامه تون. ولی راجع به این قسمت از فرمایشتون باید عرض کنم که فکر می کنم الاتحاد تو ابوظبی میشینه و مثل امارات جزء ایرلاین های گران و با کیفیت محسوب میشه. اونی که تو شارجه میشینه ایرعربیا هستش که جزء ایرلاین های ارزان و با کیفیت مناسب محسوب میشه.

این ایرلاین های ارزان (Low Cost) مثل همین ایرعربیا برای پروازهای کوتاه مناسبند و برای ارزان کردن قیمتشان خیلی از خدمات را از سرویسشان حذف کرده اند. مثلاً همین ایرعربیا به جز یک لیوان آب، هیچ خوراکی دیگه ای داخل هواپیما نمیده و فقط با پرداخت پول امکان خرید چند نوع ساندویچ دارید. بعضی از همین ایرلاین های ارزان تصمیم دارند که دستشویی را هم پولی کنند.
تشکر کنندگان: Solitude
(2011-03-09 ساعت 19:23)Baabak نوشته:  
(2011-03-09 ساعت 17:55)clear نوشته:  همینجا بگویم یکی از بهترین روشهای رفتن به دوبی همین الاتحاد است . با 240000 تومان شارجه می نشینید و با 70 -80 درهم هم می روید دبی !!!! ولی چون پروازهاش محدود است باید شانس بیاورید و با برنامه هاتون جور در بیاید .

خیلی ممنونم از سفرنامه تون. ولی راجع به این قسمت از فرمایشتون باید عرض کنم که فکر می کنم الاتحاد تو ابوظبی میشینه و مثل امارات جزء ایرلاین های گران و با کیفیت محسوب میشه. اونی که تو شارجه میشینه ایرعربیا هستش که جزء ایرلاین های ارزان و با کیفیت مناسب محسوب میشه.

این ایرلاین های ارزان (Low Cost) مثل همین ایرعربیا برای پروازهای کوتاه مناسبند و برای ارزان کردن قیمتشان خیلی از خدمات را از سرویسشان حذف کرده اند. مثلاً همین ایرعربیا به جز یک لیوان آب، هیچ خوراکی دیگه ای داخل هواپیما نمیده و فقط با پرداخت پول امکان خرید چند نوع ساندویچ دارید. بعضی از همین ایرلاین های ارزان تصمیم دارند که دستشویی را هم پولی کنند.
حق با شماست ایر عربیا هست ، تصحیح کردم ولی دوستان من رفتن میگن بد هم نیست پذیرایی مختصر هم داره به هر حال قیمتش به نظر بد نمی اد با توجه به مسافت کوتاه . متشکرم

تشکر کنندگان: Lamborghini
(2011-03-09 ساعت 17:55)clear نوشته:  سفرنامه
حقیر فقیر به علت عدم وجود بلیط در تاریخ های درخواستی مجبور شدم با امارات
نتایج اخلاقی :
1- اگر بتوانید برنامه هایتان را با خط ایرعربیا برای شارجه تنظیم کنید کلی به نفعتونه

با سلام و تبريك به شما.فكر كنم شما فرم DS230 را بهنگام ارسال مدارك براي كي سي سي ارسال نكرده بوديد كه از شما خواستند پرش كنيد. درسته؟

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
دوست عزيز خيلي ممنون از سفرنامه.لطفا اگر يادتون مونده بگوييد از فرزندتون چه سوالاتي پرسيدند چون ما هم پسر 12 ساله داريم.
تشکر کنندگان:
دوست عزیز سلام
شما اصلا نمیتونید در مورد تاریخ ویزا صحبت کنید چون روالشون اینه که از روزیکه پرینت میکنن تاریخ میزنن تازه یه چیز دیگه هم هست که برای بعضی پیش اومده و اونم اینکه از روزیکه ویزا رو ok کردن تاریخ رو درنظر گرفتن. مثلا یه خانواده 2نفری بودن که ویزا یکی ok شد و دیگری FBI خورد. اما اونی که ok شده بود ویزا رو نگرفت تا با هم بگیرن. اما وقتی ویزای بعدی اومد ویزای نفر اول از همون روزیکه ok شده بود تاریخ خورده بود اما ویزا جدیده تاریخ روز بود. اما مثلا در مورد خود ما اینطور رفتار نکردن. ویزا من ok شد اما همسرم FBI خورد. ولی من نگرفتم تا با هم بگیریم. 4 ماه بعدش همسرم کلیر شد و ما پاسپورتهارو دادیم برای پرینت. وقتی گرفتیم تاریخ ویزا منم مثل همسرم جدید خورده بود.
حتی کسی رو میشناسم که 5ماه طول کشید کلیر بشه و وقتی کلیر شد تاریخ ویزاش برابر با مدیکال اش بود. یعنی وقتی کلیر شد فقط یکماه فرصت داشت تا بره آمریکا
این قضیه برای افراد متفاوت بوده. فکر نمیکنم شما بتونید درخواست تغییر تاریخ بدید.
موفق باشید.

(2011-03-05 ساعت 10:41)naeiji1974 نوشته:  
(2011-03-04 ساعت 23:34)Fred نوشته:  سلام
در نوشتن سفرنامه ام سعی می کنم که مطالب تکراری را ننویسم چون بقدری سفرنامه بقیه دوستان کامل هست که توی سفارت من حس می کردم که همه مراحل را قبلا یک بار انجام داده بودم.
...
امید وارم که سفرنامه ام مفید باشه
با سلام و تبريك به شما بخاطر مصاحبه راحتتون
اون سئوالي كه ازتون خواسته بودم رو فكر كنم يادتون رفته بپرسيد ولي اينجا مطرحش ميكنم شايد دوستان با تجربه تر بتونند پاسخ بدهند.
دوستان سئوالم اينه :
فرض كنيم اواسط آگوست براي دريافت ويزا ميريم سفارت(مصاحبه 2 ماه قبلش بوده و حالا كلير شديم) و مديكالمون هم يكساله هست يعني محدوديت مديكال هم نداريم.آيا ميتونيم درخواست كنيم زمان شروع ويزامون از اواسط سپتامبر باشه يا خير؟
اگر دوستان براي مصاحبه رفتند ابوظبي اين سئوال رو خواهشا آخر مصاحبشون بپرسند. ممنون

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maxsupermax ، armido ، naeiji1974 ، sare ، Lamborghini ، Solitude
(2011-03-09 ساعت 17:55)clear نوشته:  یک خانم دکتر هندی معاینات را انجام داد .
ضمنا اصلا بیمار را لخت نمی کنند نگران نباشید معاینات عادی چشم و شکم و ... فقط
جناب clear
خیلی تبریک میگم به شما و خانواده برای پشت سر گذاشتن این مرحله Smile
همونطور که گفتین خانم دکتر شما رو معاینه کردن و از اونجایی که اونا هم احتمالا یه اعتقاداتی دارن از این قسمت کار صرفنظر کردن ولی اگه دکتر شوکلا بودن برای آقایون یه معاینه سطحی و چشمی موقعی که روی تخت دراز میکشین ، انجام میدادن ... همونطور که برای شوهر اینجانب انجام دادن . در مورد خانمها هم که فقط یه معاینه سینه توسط پرستار خانم انجا میشه و آقای دکتر معاینات رو از روی لباس انجام میدن!!!
البته این موضوع اونقدها هم مهم نیست ولی چون قبلا در جواب یکی از دوستان این مساله رو گفته بودم ، خواستم از گفته خودم دفاع کنم Cool
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: clear ، Lamborghini ، Solitude
(2011-03-10 ساعت 10:11)naeiji1974 نوشته:  
(2011-03-09 ساعت 17:55)clear نوشته:  سفرنامه
حقیر فقیر به علت عدم وجود بلیط در تاریخ های درخواستی مجبور شدم با امارات
نتایج اخلاقی :

با سلام و تبريك به شما.فكر كنم شما فرم DS230 را بهنگام ارسال مدارك براي كي سي سي ارسال نكرده بوديد كه از شما خواستند پرش كنيد. درسته؟

بله من بر اساس برداشت هایی که از سایت و اطلاعات اخذ شده از سفارت کردم فقط برای برنده اصلی فرم فرستادم .

(2011-03-10 ساعت 10:30)bita-p نوشته:  دوست عزيز خيلي ممنون از سفرنامه.لطفا اگر يادتون مونده بگوييد از فرزندتون چه سوالاتي پرسيدند چون ما هم پسر 12 ساله داريم.

اسم و اسم خواهر و پدر و مادر ، سن ، کدام مدرسه می روی ، کلاس چندم ، مامان بابا را دوست داری و یک مقدار خوش و بش . نترسونیدش کاملا با بچه ها همکاری می کنند و ظاهرا بچه ها را بیشتر از ما تحویل می گیرند. موفق باشید

تشکر کنندگان: armido ، sare ، bita-p ، mehran626 ، Solitude
آقایون وخانمومهای محترم مهاجرسرایی که مصاحبه رفتن :

میشه در خصوص معاینه دکتر جهت مصاحبه یه قدری توضیح بدید که دکتر چه چیزایی رو چک و معاینه میکنه .از طرف دیگه آیا سوابق عمل های جراحی براشون مهم هست و اصلا سئوالی در این خصوص پرسیده میشه یا نه . خلاصه هر چی رو میدونید راجع به نحوه معاینه لطفا توضیح بدید.

با سپاس فراوان .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Lamborghini ، Solitude
(2011-03-10 ساعت 22:52)coming soon نوشته:  میشه در خصوص معاینه دکتر جهت مصاحبه یه قدری توضیح بدید که دکتر چه چیزایی رو چک و معاینه میکنه .از طرف دیگه آیا سوابق عمل های جراحی براشون مهم هست و اصلا سئوالی در این خصوص پرسیده میشه یا نه . خلاصه هر چی رو میدونید راجع به نحوه معاینه لطفا توضیح بدید.

من یک سفرنامه نوشتم که البته کیسش با شما مشترک نیست ولی قسمت مدیکالش یکسانه. فکر می کنم همه موارد رو توش نوشته باشم. به همین علت پیشنهاد می کنم قسمت "روز اول - پروسه انجام آزمایشات" رو بخونید. (راستی فکر کنم آزمایشات غلطه! نه؟!)

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3372

(2011-03-10 ساعت 10:39)shadow_1352 نوشته:  دوست عزیز سلام
شما اصلا نمیتونید در مورد تاریخ ویزا صحبت کنید چون روالشون اینه که از روزیکه پرینت میکنن تاریخ میزنن تازه یه چیز دیگه هم هست که برای بعضی پیش اومده و اونم اینکه از روزیکه ویزا رو ok کردن تاریخ رو درنظر گرفتن. مثلا یه خانواده 2نفری بودن که ویزا یکی ok شد و دیگری FBI خورد. اما اونی که ok شده بود ویزا رو نگرفت تا با هم بگیرن. اما وقتی ویزای بعدی اومد ویزای نفر اول از همون روزیکه ok شده بود تاریخ خورده بود اما ویزا جدیده تاریخ روز بود. اما مثلا در مورد خود ما اینطور رفتار نکردن. ویزا من ok شد اما همسرم FBI خورد. ولی من نگرفتم تا با هم بگیریم. 4 ماه بعدش همسرم کلیر شد و ما پاسپورتهارو دادیم برای پرینت. وقتی گرفتیم تاریخ ویزا منم مثل همسرم جدید خورده بود.

در تأیید فرمایش شما عرض کنم که تاریخ ویزای من هم از تاریخ تحویل پاسپورتم (که کمی دیر هم تحویل دادم) زده شده و تاریخ انقضاش هم از مهلت 6 ماهه مدیکال هم بیشتره. در صورتی که میدونیم شرایط خیلی از دوستان تو همین جا اینجور نبوده.

منم فکر می کنم خیلی نمیشه تو این زمینه پیش بینی کرد چه اتفاقی میفته و احتمال هر نوع حالتی وجود داره.
تشکر کنندگان: coming soon ، gadfly ، ﺳﺘﺎﺭﻩ ۵۳ ، Solitude
سلام دوستان
كسي اين ماه ابوظبي مصاحبه داره؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما امروز ابوظبی مصاحبه داشتیمو یه ضرب ویزا رو گرفتیم با ارزوی موفقیت برای همه.هفته دیگه با سفرنامه در خدمتیم.
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
مصاحبه : march 13
(2011-03-13 ساعت 15:22)maryam sadafi نوشته:  سلام دوستان
ما امروز ابوظبی مصاحبه داشتیمو یه ضرب ویزا رو گرفتیم با ارزوی موفقیت برای همه.هفته دیگه با سفرنامه در خدمتیم.

تبریک می گم بهتون . خیلی خبر خوبی بود . امیدوارم همیشه موفق باشید
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: zohreh36 ، maryam sadafi ، free_free
مرسی از شما و بچه های مهاجر سرا که واقعا واقعا واقعا از همتون ممنوووووووووونم.ما مدیون شما هستییییم
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان: armido ، User ، لیلا ج ، free_free ، Amir78 ، maxsupermax ، clear ، mehran626 ، maaref ، Solitude
در ابوظوي اصل مدرك مثلا شناسنامه يا ... را هم مي خواهند؟ كساني بوده كه ازشون خواستند؟
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان