کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان گلم سلام
اول خرداد به دبی همسفر بود خوشحال می شوم
پیام خصوصی بدهد
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، coming soon ، آرتين ، Hornet
با سلام

یک پیشنهاد دارم برای بچه هایی که میخوان برن دبی برای مصاحبه .
کسانی که گواهینامه دارن میتونن قبل از رفتن به ذبی اون رو بین المللی کنن و بعد در دبی یک ماشین برای 24 ساعت اجاره کنن و با اون برن ابو ظبی که تقریبا 1:15 دقیقه فاصله داره و برگردن تازه با اون میتونید تو ابوظبی و اگر اومدید تو دبی کلی گردش کنید .هزینه اجاره اون با یک ماشین معمولی مثل تویوت یاریس یا نیسان تیدا تقریبا 50 هزار تومان است . فقط میمونه مبلغ دپزیت اون که قبل از اجاره یک جوری با آژانس باید توافق کنید.من خودم این تجربه رو تو دبی دارم و برای دپزیت شماره حساب ایرانمو دادم بعد که اومدم ایران ریخت به حسابم آخه مبلغ دپزیت باید حدود 10 روز پیش آژانس بمونه تا ببینن جریمه نشده باشی .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: jilibo ، mh_hshk ، AmericanHamid ، najibi ، mehdi_behzadi ، آرتين ، Hornet
(2011-04-25 ساعت 00:57)coming soon نوشته:  با سلام

کسانی که گواهینامه دارن میتونن قبل از رفتن به ذبی اون رو بین المللی کنن و بعد در دبی یک ماشین برای 24 ساعت اجاره کنن و با اون برن ابو ظبی که تقریبا 1:15 دقیقه فاصله داره و برگردن تازه با اون میتونید تو ابوظبی و اگر اومدید تو دبی کلی گردش کنید .هزینه اجاره اون با یک ماشین معمولی مثل تویوت یاریس یا نیسان تیدا تقریبا 50 هزار تومان است . فقط میمونه مبلغ دپزیت اون که قبل از اجاره یک جوری با آژانس باید توافق کنید.من خودم این تجربه رو تو دبی دارم و برای دپزیت شماره حساب ایرانمو دادم بعد که اومدم ایران ریخت به حسابم آخه مبلغ دپزیت باید حدود 10 روز پیش آژانس بمونه تا ببینن جریمه نشده باشی .

دوست عزیز تا ابوظبی 2 ساعت راهه.
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، najibi ، آرتين ، Hornet
(2011-04-24 ساعت 22:54)najibi نوشته:  
(2011-04-24 ساعت 21:11)hassan1358arab نوشته:  دوستان من هتل سیتی استار رو به شما پیشنهاد میکنم
3 ستاره هست ولی عالیه تو خیابان صلاح الدینه تو دیره و تقریبا به همه جا خیلی سریع دسترسی پیدا میکنید البته تو پرانتز بگم که:
هم دیسکو ایرانی داره و هم خارجی.
www.citystarhotel.ae

دوست عزیز،میشه بفرمایدهتل شبی چند بود؟صبحانه یا ناهار داشت؟مرسی از توجهتون .

شبی 55 هزار تومان در ضمن هم صبحانه و ناهار میده وهم کیفیت غذاش خوبه و متنوعه.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، jilibo ، آرتين ، Hornet ، j@vad
(2011-04-25 ساعت 01:17)jilibo نوشته:  
(2011-04-25 ساعت 00:57)coming soon نوشته:  با سلام

دوست عزیز تا ابوظبی 2 ساعت راهه.

دوستان گلم بین دبی تا ابوظبی آزاد راه هست و دارای 5 لاین می باشد و در لاین یک شما می توانید حداکثر تا 165 km هم برید با این حساب میشه 1:15 دقیقه هم رفت.
راستی این قانون جدید سرعت خیلی باعث تصادف در امارات شده Big Grin
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، آرتين ، Hornet ، نازنین 932
دوستان با توجه به اینکه به تازگی از مصاحبه برگشتم عرض میکنم:
تنها از آن دسته از خدمات هتل استفاده کنید که هتل باید به شما سرویس دهد (مانند صبحانه و نهار و سرویس به مراکز خرید؛ در صورتی که از تور استفاده میکنید) و برای سایر خدمات مانند اینترنت و ... از خدمات هتل استفاده نکنید، چون می توانید در بیرون از هتل این خدمات را با قیمت پایین تری دریافت کنید.
مثلا هتل کلاریج که ما در آنجا اقامت داشتیم بابت اینترنت ساعتی 10 درهم میگرفت در حالیکه کافی نتی در کنار هتل بود که ساعتی 3 تا 4 درهم میگرفت. ناهار هتل هم بدون نوشیدنی بود (البته آب بود) و رستوران هتل بابت هر نوشابه رقم باورنکردنی 7 درهم میگرفت!!!!!!!!! در حالیکه در سوپر مارکت ها قیمت نوشابه 1.5 درهم بود.
خلاصه اینکه حواستون به خدمات اضافی هتل ها باشه که خیلی دندون گرد هستن.
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، mh_hshk ، آرتين ، Hornet
(2011-04-25 ساعت 22:08)mohsen mirzaei نوشته:  دوستان با توجه به اینکه به تازگی از مصاحبه برگشتم عرض میکنم:
تنها از آن دسته از خدمات هتل استفاده کنید که هتل باید به شما سرویس دهد (مانند صبحانه و نهار و سرویس به مراکز خرید؛ در صورتی که از تور استفاده میکنید) و برای سایر خدمات مانند اینترنت و ... از خدمات هتل استفاده نکنید، چون می توانید در بیرون از هتل این خدمات را با قیمت پایین تری دریافت کنید.
مثلا هتل کلاریج که ما در آنجا اقامت داشتیم بابت اینترنت ساعتی 10 درهم میگرفت در حالیکه کافی نتی در کنار هتل بود که ساعتی 3 تا 4 درهم میگرفت. ناهار هتل هم بدون نوشیدنی بود (البته آب بود) و رستوران هتل بابت هر نوشابه رقم باورنکردنی 7 درهم میگرفت!!!!!!!!! در حالیکه در سوپر مارکت ها قیمت نوشابه 1.5 درهم بود.
خلاصه اینکه حواستون به خدمات اضافی هتل ها باشه که خیلی دندون گرد هستن.

در مورد اینترنت درست فرمودین ولی نوشیدنی همراه ناهار بستگی به هتل داره چونکه هتل ما دوغ هم داشت وصبحانه هم شیر در کنار یک چای توپ داشت
تشکر کنندگان: najibi ، mohsen mirzaei ، coming soon ، آرتين ، Hornet ، j@vad
دوستان هتلی که ما رفتیم هم به نیومدیکال سنتر نزدیکه و هم در نزدیکی چند پاساژه که فکر کنم اگه قرار به خرید باشه تمام نیازتون رو بر اورده میکنه مثل ریف مال و الغریرسنتر و فروشگاه مکس که قیمتش خوبه .ترنسفر هم داره میاد فرودگاه دنبالتون و برگشت هم میبره شمارو تا فرودگاه البته چون ما اونجا فامیل داشتیم به اونها احتیاجی نداشتیم.در ضمن تا سفارت در ابوظبی 1.5 ساعت در نظر داشته باشین و سعی کنین ساعت 5.5 دیگه راه بیافتین تا ته صف نشین.
تشکر کنندگان: coming soon ، آرتين ، Hornet ، najibi ، j@vad
(2011-04-25 ساعت 23:40)hassan1358arab نوشته:  دوستان هتلی که ما رفتیم هم به نیومدیکال سنتر نزدیکه و هم در نزدیکی چند پاساژه که فکر کنم اگه قرار به خرید باشه تمام نیازتون رو بر اورده میکنه مثل ریف مال و الغریرسنتر و فروشگاه مکس که قیمتش خوبه .ترنسفر هم داره میاد فرودگاه دنبالتون و برگشت هم میبره شمارو تا فرودگاه البته چون ما اونجا فامیل داشتیم به اونها احتیاجی نداشتیم.در ضمن تا سفارت در ابوظبی 1.5 ساعت در نظر داشته باشین و سعی کنین ساعت 5.5 دیگه راه بیافتین تا ته صف نشین.

کدوم هتل؟میشه از سرویس های ارائه شده هم بیشتر بفرماید؟ خیلی ممنون میشم.
تشکر کنندگان: آرتين ، Hornet
(2011-04-25 ساعت 23:58)najibi نوشته:  
(2011-04-25 ساعت 23:40)hassan1358arab نوشته:  دوستان هتلی که ما رفتیم هم به نیومدیکال سنتر نزدیکه و هم در نزدیکی چند پاساژه که فکر کنم اگه قرار به خرید باشه تمام نیازتون رو بر اورده میکنه مثل ریف مال و الغریرسنتر و فروشگاه مکس که قیمتش خوبه .ترنسفر هم داره میاد فرودگاه دنبالتون و برگشت هم میبره شمارو تا فرودگاه البته چون ما اونجا فامیل داشتیم به اونها احتیاجی نداشتیم.در ضمن تا سفارت در ابوظبی 1.5 ساعت در نظر داشته باشین و سعی کنین ساعت 5.5 دیگه راه بیافتین تا ته صف نشین.

کدوم هتل؟میشه از سرویس های ارائه شده هم بیشتر بفرماید؟ خیلی ممنون میشم.

منظورم هتل سیتی استار هست که در خیابان صلاح الدین قرار داره
تشکر کنندگان: آرتين ، lorecance ، najibi ، coming soon ، j@vad
(2011-05-01 ساعت 14:48)mehran626 نوشته:  این تاپیک که شده آزانس تور و تبلیغ هتلها و غیره یه مقدار از خودتون بگید حالتون چطورهBig Grin

عزيز برادر همانطور يكه به اسم تاپيك عنايتي كني نوشته :
سفر به امارات براي مصاحبه: تور,هتل,........
راستي چه خبرا ! شما خوب هستين , حال روز مارو كه مي بيني همه در حال آماده كردن خودمون براي روز موعوديم!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، mehran626 ، Hornet
خانومهای عزیز ...کسی هست که 7 جون مصاحبه داشته باشه؟
خوشحال میشم اگه آشنا بشم باهاتون...Smile
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان:
سلام فونت فارسي ندارم
ما هم امروز يك ضرب ويزا گرفتيم. الان دبي هستيم برگشتيم سفرنامه مي نويسم.
هووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااا

salam fot farsi nadaram
ma ham emrooz yek zarb viza gereftim . alan dubai hastim bargashtim safarnameh minevisam
hoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، shiva_h ، فردين ، jilibo ، najibi ، alisarshar ، satusa ، نگار 65 ، mehran626 ، reza89 ، AmericanHamid ، amir53 ، gadfly ، WIKIMAN ، A.K ، sare ، Mojtaba72 ، mohsen mirzaei
[quote='elena' pid='105764' dateline='1304350029']
سلام فونت فارسي ندارم

دوست عزیز تبریک میگم فراوون .نوش جونت.Cool یه سوال.تو جدول دیدم که مصاحبه تون ۱۵ می بوده.خودتون خواستید تغییر بدین زودتر برید؟
تشکر کنندگان: coming soon
(2011-05-03 ساعت 00:19)najibi نوشته:  [quote='elena' pid='105764' dateline='1304350029']
سلام فونت فارسي ندارم

دوست عزیز تبریک میگم فراوون .نوش جونت.Cool یه سوال.تو جدول دیدم که مصاحبه تون ۱۵ می بوده.خودتون خواستید تغییر بدین زودتر برید؟

salam . mamnoon
na az aval 2 may bood to jadval eshtebah vared shode
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان