کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-04-26 ساعت 23:56)janna نوشته:  سلام،

هههههههههههههووووووررررررررررررررااااااا

من هم یک ضرب ویزا گرفتم. امروزصبح مصاحبه شدم پنجشنبه پاسپرتمو میگیرم.

از همگی‌ ممنون.

دوست عزیز،خیلی تبریک میگم.میشه لطفا از رشته تحصیلی،مدرک ،وضیت سربازی و غیره کمی توضیح بدین. توی جدول چیزی از شما ندیدم. خیلی ممنون.
تشکر کنندگان: ramin_ad ، satusa ، maaref ، mml ، free_free ، sepinod
(2011-04-27 ساعت 00:06)najibi نوشته:  

از همگی‌ ممنون.
کلی چشمامون خسته شد ولی چیزی ازشماتوجدول ندیدیم

دوست عزیز،خیلی تبریک میگم.میشه لطفا از رشته تحصیلی،مدرک ،وضیت سربازی و غیره کمی توضیح بدین. توی جدول چیزی از شما ندیدم. خیلی ممنون.

تشکر کنندگان: najibi ، ramin_ad ، maaref ، mml ، free_free

از همگی‌ ممنون.

دوست عزيز خيلي بهت تبريك مي گم فقط سفرنامه يادت نره!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: satusa ، loveusa2010 ، maaref ، mml ، free_free ، mavarfan ، najibi

از همگی‌ ممنون.

تبريك. لطفا اطلاعاتت را براي فري فري - جدول 2011- ارسال فرماييد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: satusa ، maaref ، mml ، najibi ، free_free
سلام عزیزان،

من سفرنامه خودم را برایه شما در قسمت ابوظبی نوشتم. من خانوم هستم و سربازی نداشتم. تحصیلات من لیسانس زبان انگلیسی در ایران بود و مدرک فوق دیپلم از آمریکا داشتم.کیس من ۱۸۵۰۰ بودش.من نمیدونم چطوری باید به فری فری ایمیل خصوصی بزنم. لطفا من را راهنمایی کنید تا حتما اطلاعات لازم را برایه ایشون بفرستم.

باز هم ممنون از مهاجرسرا.

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، لیلا ج ، satusa ، frozen mind ، gadfly ، maaref ، im-i ، clear ، arezoo_zarrabi ، mml ، b!ta ، HOMAYON53 ، free_free ، tamanna ، rayan.s ، ramin_ad ، farzad.s ، mavarfan ، DLT ، najibi
تبریک میگم سامان جان
همین الان دیدم پستت را و به سلامتی قبولی شما و آرزوی قبولی بقیه برو بچ
ههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا.

یادش بخیر چه روزهای قشنگی با هم در آنکارا داشتیم و به امید موفقیت .

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، Linspire ، saman33 ، free_free ، tamanna ، ramin_ad ، najibi
(2011-04-27 ساعت 09:32)janna نوشته:  سلام عزیزان،

من سفرنامه خودم را برایه شما در قسمت ابوظبی نوشتم. من خانوم هستم و سربازی نداشتم. تحصیلات من لیسانس زبان انگلیسی در ایران بود و مدرک فوق دیپلم از آمریکا داشتم.کیس من ۱۸۵۰۰ بودش.من نمیدونم چطوری باید به فری فری ایمیل خصوصی بزنم. لطفا من را راهنمایی کنید تا حتما اطلاعات لازم را برایه ایشون بفرستم.

باز هم ممنون از مهاجرسرا.
ضمن تبريك. شما ميتونيد بريد به تاپيك " 2011 در يك نگاه" و در اونجا ميتونيد براي FREE FREE پيام خصوصي بديد.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: لیلا ج ، farzad-it ، sare ، satusa ، maaref ، mml ، coming soon ، HOMAYON53 ، free_free ، ramin_ad ، mavarfan ، najibi
سامان جان خیلی خیلی بهتون تبریک میگم بابت گرفتن ویزاتون . برای منم دعا کنین ...
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، Linspire ، saman33 ، free_free ، ramin_ad ، najibi

تبریک میگم
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، free_free ، najibi
چگونه در مكاتبه با آنكارا خود را به نفميدن بزنيم و بگوييم كه اي آفيسرهاي مهربون كه دو هفته اس اينقد تند تند آپديت مي كنين، چرا كيس ما رو اعلام نميكنين؟!!

Dear Sir / Madam,

Reference to your email below of April ##, 2011, I am checking the website every day; but it is about two weeks that the website is being updated every day or every 2 days and my case number is not yet among the list.

It would be highly appreciated if you could advise whether there is any problem with respect to administrative process of my case; since it is not announced after this much of updates.

Your kind attention is highly valued.

Best Regards,

کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: coming soon ، parastoo2011 ، satusa ، maaref ، free_free ، tamanna ، ramin_ad ، najibi
(2011-04-22 ساعت 00:49)free_free نوشته:  
(2011-04-22 ساعت 00:18)کامبیر نوشته:  سلام
من case namber ندارم چون پاکت اولیه بدستم نرسید ولی فرمهای مربوطه را ارسال کردم .در حال حاضر زمان مصاحبه هم بدستم نرسیده.لطفآ راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدهم

دوست عزیز تاپیکی به همین منظور ایجاد شده میتونید برید از اونجا شرح مفصل ماجرا رو بخونید
سلام من برنده اصلی هستم 3اپریل مصاحبه داشتیم به ماگفتند سایتی که در برگه ابی است را چک کنید هنوز خبری نیست اگر امکان داره متن ایمیل به ابوظبی برای این که پرونده ما در چه مرحله ای است را ممنون میشم بدهید با تشکرffmmp
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، coming soon ، ramin_ad ، najibi
(2011-04-27 ساعت 15:28)mml نوشته:  چگونه در مكاتبه با آنكارا خود را به نفميدن بزنيم و بگوييم كه اي آفيسرهاي مهربون كه دو هفته اس اينقد تند تند آپديت مي كنين، چرا كيس ما رو اعلام نميكنين؟!!

Dear Sir / Madam,

Reference to your email below of April ##, 2011, I am checking the......y valued.

Best Regards,

دوست عزيز:
آپديت بر دو نوع است. آپديت كاذب و آپديت واقعي!
اين مواردي كه شما طي دو هفته اخير ديدي كه هر روز آپديت مي كنند، از نوع كاذبش هست و فقط تاريخ رو عوض مي كنند بدون اينكه شماره ها كم و زياد بشه. حالا چه هدفي از اين كار دارن خدا داند. (آپديت جمعه ها يه چيزي از توش در مياد ولي بقيه روزها ..!)
بنابراين خودتون رو زياد اذيت نكنيد. اينم از همون موارد سر كاريشون هست.
البته يه حسن هم واسه ما داره حداقل مي فهميم مسول سايت خوابش نبرده و زنده هست!

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، free_free ، arshida ، ramin_ad ، mavarfan ، coming soon ، najibi
(2011-04-27 ساعت 16:27)satusa نوشته:  البته يه حسن هم واسه ما داره حداقل مي فهميم مسول سايت خوابش نبرده و زنده هست!

موفق نباشيد.

همون! ميخواد حقوقي كه ميگيره حلال باشه!

جريان اين موفق نباشيد چيه؟!!! قاطي كرديا! البته هممون ريختيم به هم از دست اين سركار گذاشتن هاي اينا... ايشالا اون 819 دلاري كه گرفتنو همشو خرج دوا درمون اوباما كنن!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، tamanna ، ramin_ad ، coming soon ، maaref ، najibi
(2011-04-27 ساعت 18:27)mml نوشته:  
(2011-04-27 ساعت 16:27)satusa نوشته:  البته يه حسن هم واسه ما داره حداقل مي فهميم مسول سايت خوابش نبرده و زنده هست!

موفق نباشيد.

همون! ميخواد حقوقي كه ميگيره حلال باشه!

جريان اين موفق نباشيد چيه؟!!! قاطي كرديا! البته هممون ريختيم به هم از دست اين سركار گذاشتن هاي اينا... ايشالا اون 819 دلاري كه گرفتنو همشو خرج دوا درمون اوباما كنن!

شرمنده دوست عزیز اشتباه تایپی بود-اصلاح شد. منظورم همون "موفق باشید" بود که آخر پست هام میگذارم.
تشکر کنندگان: free_free ، arshida ، mml ، maaref ، najibi
با سلام خدمت دوستان عزیز!
من هم ویزا رو بدون سکیوریتی چک گرفتم البته با تاخیر 5-6 روزه به دلیل تعطیل بودن اداره پست. سفرنامه رو هم در قسمت سفرنامه های سایر کشورها پست کردم. امیدورام که همگی موفق باشید و دوستانی هم که منتظر کلیرنس هستند هر چه سریعتر جواب مورد دلخواه رو بگیرن.
شماره کیس: 2011AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 14June 2010
کنسولگری: Sydney
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 5August 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: March 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 02MArch 2011
تاریخ مصاحبه: 19April2011
تاریخ دریافت ویزا: 20April2011
جمع تقریبی هزینه ها: 1600 دلار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان