کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
شما سایت زیر رو چک کن. هروقت کیس نامبرتون رو زدند بیایند ویزاتون رو بگیرین.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، coming soon ، mml ، saman33 ، parastoo2011 ، mavarfan
سلام دوستان
میخواستم بدونم میشه جواب سوالات (فرم 9 سوالی )را هنگام مصاحبه ببریم و تحویل بدیم (خصوصا مسافرتها و سوابق کاری -برای اونهائی که مسافرت خارجی زیاد رفتن و سابقه کار زیاد دارند ) تا دیگه با فرم 9 سوالی برخورد نکنند ؟لطفا دوستان راهنمائی کنند و اگر امکان داره لیست آخرین سوالات را هم بگذارند . واقعا برای ما کیس (نسبتا )بالائی ها انتظار برای کلیرنس و... مشکله .
با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: mml ، maaref ، parastoo2011 ، free_free ، najibi
(2011-04-25 ساعت 22:34)samadi2050 نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم میشه جواب سوالات (فرم 9 سوالی )را هنگام مصاحبه ببریم و تحویل بدیم (خصوصا مسافرتها و سوابق کاری -برای اونهائی که مسافرت خارجی زیاد رفتن و سابقه کار زیاد دارند ) تا دیگه با فرم 9 سوالی برخورد نکنند ؟لطفا دوستان راهنمائی کنند و اگر امکان داره لیست آخرین سوالات را هم بگذارند . واقعا برای ما کیس (نسبتا )بالائی ها انتظار برای کلیرنس و... مشکله .
با تشکر

سوالات تغییری نکرده. چند مورد سوال کلیشه ای که در صفحه 19 همین تاپیک روش پاسخگویی به اونها رو نوشتم. اگر تمایل دارید می تونید جوابها و رزومه رو همراه داشته باشید ولی تصور نکنید که همونجا نگاه می کنند و کلیر میشین ! شما اگر هم جوابها و رزومه خودتون رو همون روز تحویل بدین یا ایمیل کنید، پروسه کلیرنس بسته به حساسیت رشته تحصیلی، سن، مونث یا مذکر بودن و عواملی دیگه ممکنه چند هفته تا چند ماه طول بکشه. در بهترین حالت ، یک هفته به عنوان حداقل مدت انتظار ، در همین انجمن گزارش شده.

در ضمن اگر قرار باشه کلیرنس بخورید از قبل برای آفیسر مشخصه، بنابراین فقط به دلیل کسری اطلاعات نیست که مشمول این بررسی بیشتر خواهید شد.
تشکر کنندگان: satusa ، moraddad ، gadfly ، maaref ، لیلا ج ، parastoo2011 ، mml ، free_free ، najibi ، امیر مهاجر
(2011-04-26 ساعت 07:49)hasti_banoo نوشته:  
با تشکر

سوالات تغییری نکرده. چند مورد سوال کلیشه ای که در صفحه 19 همین تاپیک روش پاسخگویی به اونها رو نوشتم. اگر تمایل دارید می تونید جوابها و رزومه رو همراه داشته باشید ولی تصور نکنید که همونجا نگاه می کنند و کلیر میشین ! شما اگر هم جوابها و رزومه خودتون رو همون روز تحویل بدین یا ایمیل کنید، پروسه کلیرنس بسته به حساسیت رشته تحصیلی، سن، مونث یا مذکر بودن و عواملی دیگه ممکنه چند هفته تا چند ماه طول بکشه. در بهترین حالت ، یک هفته به عنوان حداقل مدت انتظار ، در همین انجمن گزارش شده.

در ضمن اگر قرار باشه کلیرنس بخورید از قبل برای آفیسر مشخصه، بنابراین فقط به دلیل کسری اطلاعات نیست که مشمول این بررسی بیشتر خواهید شد.
سلام مدیر محترم ماکلیرنس خوردیم وگفتند سایتی که در برگه ابی است چک کنید ماوارد سایت شدیم حا لاگزینه هازیاد است کدام مربوط به لاتاری میشه ماباید کیس نامبر را وارد کنیم ممنون میشم من را راهنمایی کنید

تشکر کنندگان: maaref ، parastoo2011 ، free_free ، najibi
کیس نامبر رو نباید جایی وارد کنید.به سایت زیر بروید و با ctrl+f کیس نامبر خودتون رو جستجو کنید.اگر یافت شد یعنی کلیر شدید
موفق باشید
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: maaref ، آرتين ، parastoo2011 ، ramin_ad ، mml ، free_free ، najibi
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
من امروز مصاحبه داشتم. من fbi check نخوردم. بهم مستقیم ویزااااااااا دادن Smile) هنوز باورم نمی شهههههههههههه . دوست داشتم Ali-j هم مستقیم بگیره با هم بریم از اینجاااااااااااااااا.
ممنوووون از همتوووون بابت کمکاتون. هنوز یه کم هنگم.
به زودی سفرناممو - البته باید بگم زندگی ناممو Smile تو ترکیه- کامل مینویسم
هوووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
با تشکر

صمدی عزیز سفارت ابو ظبی فکر میکنم فرم 9 سوالی نداشته اشه.
تشکر کنندگان: maaref ، آرتين ، samadi2050 ، ramin_ad ، mml ، free_free ، najibi
(2011-04-26 ساعت 12:59)saman33 نوشته:  سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
من امروز مصاحبه داشتم. من fbi check نخوردم. بهم مستقیم ویزااااااااا دادن Smile) هنوز باورم نمی شهههههههههههه . دوست داشتم Ali-j هم مستقیم بگیره با هم بریم از اینجاااااااااااااااا.
هوووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خوب بهت تبريك ميگم.
لااقل خستگي اين چند ماه بلاتكليفي توي تركيه از تنت بيرون اومد.
براي ما هم دعا كنيد زودتر به جمع شما بپيونديم.

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Linspire ، coming soon ، لیلا ج ، Amir78 ، maaref ، آرتين ، saman33 ، najibi ، ramin_ad ، arshida ، mml ، loveusa2010 ، free_free
(2011-04-26 ساعت 12:59)saman33 نوشته:  سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــک .... نوش جانت باشه ویزااااااات ... قسمت من نبود .

از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: Amir78 ، maaref ، آرتين ، coming soon ، Linspire ، saman33 ، ramin_ad ، mml ، free_free ، najibi

بهت تبریک میگمSmile
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: آرتين ، zohreh36 ، coming soon ، saman33 ، ramin_ad ، maaref ، free_free ، najibi

آقا تبريك بسيار فراوان
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: آرتين ، coming soon ، saman33 ، ramin_ad ، maaref ، free_free ، najibi
(2011-04-26 ساعت 11:16)ffmmp نوشته:  
(2011-04-26 ساعت 07:49)hasti_banoo نوشته:  
با تشکر

سلام مدیر محترم ماکلیرنس خوردیم وگفتند سایتی که در برگه ابی است چک کنید ماوارد سایت شدیم حا لاگزینه هازیاد است کدام مربوط به لاتاری میشه ماباید کیس نامبر را وارد کنیم ممنون میشم من را راهنمایی کنید

این لینک را چک کنید :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html[/align]
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: ramin_ad ، maaref ، mml ، free_free ، najibi
(2011-04-26 ساعت 11:39)ehsan_gh نوشته:  کیس نامبر رو نباید جایی وارد کنید.به سایت زیر بروید و با ctrl+f کیس نامبر خودتون رو جستجو کنید.اگر یافت شد یعنی کلیر شدید
موفق باشید

دوست عزیز ما سفارت ابوظبی مصاحبه داشتیم ایا مانند انکارا درلیست اعلام میشه یانه

(2011-04-16 ساعت 19:16)free_free نوشته:  دوستان عزیز دوست خوبمون خانم goodie هم که خودشون باتفاق بچه ها یک ضرب ویزا گرفته بودن هم شوهرشون کلیر شدن و چون ایشون فونت فارسی نداشتن از من خواستن که توی سایت اعلام کنم..

به افتخارش و به افتخار بقیه بچه ها که کلیر شدن:

هــــــــــــــــــــــــــــــورا
سلام اگر لطف کنید نمونه ایمیل باابوظبی که ما کلیر شدیم یانه را بگذارید ممنون میشم ما3اپریل مصاحبه داشتیم

تشکر کنندگان: samadi2050 ، ramin_ad ، HOMAYON53 ، maaref ، mehdi_behzadi ، mml ، free_free ، sepinod ، najibi
[quote='saman33' pid='104211' dateline='1303806554']
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

با تبریک به شما دوست عزیز
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: saman33 ، Linspire ، ramin_ad ، loveusa2010 ، maaref ، samadi2050 ، free_free ، najibi
سلام،

هههههههههههههووووووررررررررررررررااااااا

من هم یک ضرب ویزا گرفتم. امروزصبح مصاحبه شدم پنجشنبه پاسپرتمو میگیرم.

از همگی‌ ممنون.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان