کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-04-26 ساعت 12:59)saman33 نوشته:  سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
من امروز مصاحبه داشتم. من fbi check نخوردم. بهم مستقیم ویزااااااااا دادن Smile) هنوز باورم نمی شهههههههههههه . دوست داشتم Ali-j هم مستقیم بگیره با هم بریم از اینجاااااااااااااااا.
ممنوووون از همتوووون بابت کمکاتون. هنوز یه کم هنگم.
به زودی سفرناممو - البته باید بگم زندگی ناممو Smile تو ترکیه- کامل مینویسم
هوووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سامان جان خیلی بهت تبریک میگم. الان پستتو دیدم و خیلی خوشحال شدم .

واقعا به اون چیزی که لیاقتشو داشتی رسیدی بعد از اون همه سرگردونی و دربدری تو ترکیه ...

به افتخار سامان :

هــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

[عکس: cowboypistol.gif][عکس: cowboypistol.gif][عکس: cowboypistol.gif][عکس: cowboypistol.gif][عکس: cowboypistol.gif][عکس: cowboypistol.gif][عکس: cowboypistol.gif][عکس: cowboypistol.gif]

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: tamanna ، mim ، najibi ، aghdam ، arshida ، coming soon ، rayan.s ، samadi2050 ، ramin_ad ، satusa ، mavarfan ، sepinod ، saman33 ، لیلا ج ، WIKIMAN ، mml ، maaref ، DLT
به تمام دوستان خوبي كه به تازگي كلير شدند و يا يك ضرب ويزا گرفتند تبريك ميگم اميدوارم كه هميشه شاد و موفق باشيدو همچنان منتظر اعلام كلير satusa عزيز ،gadfly , dr mahmoodi هستيم. اميدوارم دوستان هر چه زودتر بياند و مثل dlt ما را خوشحال كنند.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: free_free ، Linspire ، ramin_ad ، najibi ، drmahmoodi ، tamanna ، gadfly ، satusa ، mavarfan ، sepinod ، mml ، DLT
بنده احساس می کنم که امسال ویزا به تعداد کافی برای همه وجود داره یکی از دلایل استنادی من هم اینه که امسال به تمام بچه هایی که نامه اول رو نگرفته بودن کیس نامبر تعلق گرفت اونم وسط کار و با اکثرا با کیس نامبرهای بالا...

شما فرض کنید اگه امسال ویزا تعداد برنده ها از ویزاها بیشتر بود این اتفاق میافتاد؟

راستی کسی خبر داره که دوستان بدون کیس نامبر سال 2010 هم وجود داشتند یا نه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: arshida ، Linspire ، ramin_ad ، najibi ، clear ، drmahmoodi ، tamanna ، aghdam ، satusa ، sepinod ، b!ta ، coming soon ، Sooshians ، mml
سلام به همه بجه هاي مهاجرسرا.ازهمه زحمات شمامتشكرم.منم ويزامو گرفتم خيلي خوشحالم.انشاالله روزي همه بچه هاي مهاجر سرا باشه. دوستان من تجربه زيادي نداشتم وسفرنامه من نكته قابل عرضي نداردمطالبي كه درسايت مهاجرسرا بود خيلي كاملتراز تجربه بنده است. با ارزوي موفقيت همگي.
(2011-04-28 ساعت 12:07)free_free نوشته:  بنده احساس می کنم که امسال ویزا به تعداد کافی برای همه وجود داره یکی از دلایل استنادی من هم اینه که امسال به تمام بچه هایی که نامه اول رو نگرفته بودن کیس نامبر تعلق گرفت اونم وسط کار و با اکثرا با کیس نامبرهای بالا...

شما فرض کنید اگه امسال ویزا تعداد برنده ها از ویزاها بیشتر بود این اتفاق میافتاد؟

راستی کسی خبر داره که دوستان بدون کیس نامبر سال 2010 هم وجود داشتند یا نه؟

با این موضوع که ایشالا برای همه ویزا هست موافقم اما با استدلال شما خیر،
چراکه از اول هم دوستان بدون کیس نامبر کیس نامبر داشتند و فقط از اون بی اطلاع بودن، بعلاوه به نظر من دلیل اصلی که کیس نامبر ها رو با ایمیل دادن این بود که خودشون متوجه شدند به دلیل اطلاع نداشتن کیس نامبر خیلی از دوستان نامه دوم را حتی بعد از روز مصاحبه دریافت می کردند یا حداقل فرصت کافی برای رسیدن به سفارت را پیدا نمی کردند بنابراین تقاضای تعویق زمان مصاحبه نموده و این امر سبب یه جور بی نظمی در سفارت ها می شد.

سال پیش هم دوستان بدون کیس نامبر وجود داشتند که در همان ابتدا کیس نامبر برای آنها ایمیل می شد.
تشکر کنندگان: coming soon ، sorooshii ، arshida ، maaref ، mml ، free_free ، parastoo2011 ، najibi
بالاخره آنکارا بعد از دو هفته یه آپدیت واقعی کرد.

کیس ما که نبود. Sad
امیدوارم بقیه دوستان یه خبر خوشی بدهند.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: coming soon ، frozen mind ، WIKIMAN ، maaref ، arshida ، mml ، DLT ، free_free ، farzad.s ، mavarfan ، najibi
(2011-04-29 ساعت 14:35)laleh 2011 نوشته:  سلام به همه بجه هاي مهاجرسرا.ازهمه زحمات شمامتشكرم.منم ويزامو گرفتم خيلي خوشحالم.انشاالله روزي همه بچه هاي مهاجر سرا باشه. دوستان من تجربه زيادي نداشتم وسفرنامه من نكته قابل عرضي نداردمطالبي كه درسايت مهاجرسرا بود خيلي كاملتراز تجربه بنده است. با ارزوي موفقيت همگي.

با عرض تبریک خدمت شما دوست گرامی،ممکنه یه کم از شغل،تحصیلات ،رشته تحصیلی،سربازی و غیره بفرمائید؟
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، mml ، free_free
(2011-04-29 ساعت 18:01)satusa نوشته:  بالاخره آنکارا بعد از دو هفته یه آپدیت واقعی کرد.

کیس ما که نبود. Sad

موفق باشید.

متاسفانه ابوظبي نيز الان هشت روزه آپديت نكرده .
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، mml ، free_free ، najibi
(2011-04-29 ساعت 19:33)reza89 نوشته:  
(2011-04-29 ساعت 18:01)satusa نوشته:  بالاخره آنکارا بعد از دو هفته یه آپدیت واقعی کرد.

کیس ما که نبود. Sad

موفق باشید.

متاسفانه ابوظبي نيز الان هشت روزه آپديت نكرده .
سلام دوست عزیز میشه بگید سایت ابوظبی کدام قسمت رو چک میکنیدچون موارد زیادی ممنون میشوم مارا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: Amir78 ، coming soon ، maaref ، mml ، clear ، free_free
دوستان من لیست ۲۰۱۱ در یک نگاه رو چک کردم دیدم هرکی رشته اش برق و کامپیوتر هستش به جز یک مورد کلیرنس خورده Sad شانس ماست.
منی که نه کار داشتم.نه سربازی رفته بودم رو نمی دونم دیگه چی از من می مونه که بخواند چک کنند ؟! واقعا مسخره اس کاراشون Sad
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، maaref ، arshida ، mml ، satusa ، free_free ، najibi
شما پزشکان رو که باید روی سرشون بزارند ... واقعا آدم تو کار اینا می مونه Big Grin من مشکل سربازی دارم وگرنه پنج ماه دیگه هم ویزا می دادند به خدا ناراحت نمی شدم.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: najibi ، tiptop ، frozen mind ، لیلا ج ، نگار 65 ، maaref ، arshida ، coming soon ، gadfly ، mml ، drmahmoodi ، satusa ، Linspire ، sepinod ، free_free ، farzad.s ، mavarfan
(2011-04-30 ساعت 01:28)Ali-J نوشته:  شما پزشکان رو که باید روی سرشون بزارند ... واقعا آدم تو کار اینا می مونه Big Grin من مشکل سربازی دارم وگرنه پنج ماه دیگه هم ویزا می دادند به خدا ناراحت نمی شدم.

سلام ما 3اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم برگه ابی دادن وگفتند این سایت را چک کنید وقتی وارد سایت شدیم موارد زیاد بود حالا نمی دانیم کدام مربوط به لاتاری است اگر شما ما را راهنمایی کنید ممنون میشوم
تشکر کنندگان: coming soon ، mml ، maaref ، free_free ، najibi
(2011-04-30 ساعت 10:45)ffmmp نوشته:  
(2011-04-30 ساعت 01:28)Ali-J نوشته:  شما پزشکان رو که باید روی سرشون بزارند ... واقعا آدم تو کار اینا می مونه Big Grin من مشکل سربازی دارم وگرنه پنج ماه دیگه هم ویزا می دادند به خدا ناراحت نمی شدم.

سلام ما 3اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم برگه ابی دادن وگفتند این سایت را چک کنید وقتی وارد سایت شدیم موارد زیاد بود حالا نمی دانیم کدام مربوط به لاتاری است اگر شما ما را راهنمایی کنید ممنون میشوم

دوست عزيز:
ابوظبي اصولا سايتش رو به روز نميكنه!
به اين ادرس برويد وشماره كيس خود را وارد كنيد!
http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان: gadfly ، alisarshar ، najibi ، satusa ، maaref ، sepinod ، free_free ، mml ، mavarfan
سلام بر دوستان عزیز

دوستان من یک پیشنهاد دارم که اگر موافق هستید اعلام بفرمایید تا با همکاری فری فری عزیز این افدام در جدول 2011 در یک نگاه صورت گیرد. پیشنهاد بنده اینست براینکه یک دید بهتری از تمام شرایط و موقعیت افراد دعوت به مصاحبه داشته باشیم و تاثیر یک پارامتر دیگر را در روند کلیر شدن در نظر بگیریم، یک ستون دیگر علاوه بر تعداد حروف اسامی افراد و ... باز کنیم و در خصوص داشتن اسپانسر در آن سوال شود.

هدف اینست ببینیم مثلاً آقای X که اسپانسر داشته آیا پروسه کلیر شدن آن زودتر انجام می شود یا خیر، شاید و شاید در بعضی مواقع قدرت مالی اسپانسر کمی در روند کلیر و اجازه صدور ویزا تاثیر گذر باشد. و یا اینکه ببینیم آیا هرکس که اسپانسر دارد آیا رد می شود یا خیر.

منتظر نظرات شما هستیم.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: najibi ، WIKIMAN ، alisarshar ، maaref ، sepinod ، free_free ، alirezagh ، mml ، mavarfan
سلام
در این سایت باید چک کنید http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
و کیس نامبر را به این صورت وارد کنید 2011as13000
شاد و پیروز باشید
(2011-04-30 ساعت 10:45)ffmmp نوشته:  

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، sepinod ، free_free ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان