موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به تمام دوستان خوبي كه به تازگي كلير شدند و يا يك ضرب ويزا گرفتند تبريك ميگم اميدوارم كه هميشه شاد و موفق باشيدو همچنان منتظر اعلام كلير satusa عزيز ،gadfly , dr mahmoodi هستيم. اميدوارم دوستان هر چه زودتر بياند و مثل dlt ما را خوشحال كنند.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بنده احساس می کنم که امسال ویزا به تعداد کافی برای همه وجود داره یکی از دلایل استنادی من هم اینه که امسال به تمام بچه هایی که نامه اول رو نگرفته بودن کیس نامبر تعلق گرفت اونم وسط کار و با اکثرا با کیس نامبرهای بالا...
شما فرض کنید اگه امسال ویزا تعداد برنده ها از ویزاها بیشتر بود این اتفاق میافتاد؟
راستی کسی خبر داره که دوستان بدون کیس نامبر سال 2010 هم وجود داشتند یا نه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بجه هاي مهاجرسرا.ازهمه زحمات شمامتشكرم.منم ويزامو گرفتم خيلي خوشحالم.انشاالله روزي همه بچه هاي مهاجر سرا باشه. دوستان من تجربه زيادي نداشتم وسفرنامه من نكته قابل عرضي نداردمطالبي كه درسايت مهاجرسرا بود خيلي كاملتراز تجربه بنده است. با ارزوي موفقيت همگي.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-30 ساعت 10:45)ffmmp نوشته: (2011-04-30 ساعت 01:28)Ali-J نوشته: شما پزشکان رو که باید روی سرشون بزارند ... واقعا آدم تو کار اینا می مونه من مشکل سربازی دارم وگرنه پنج ماه دیگه هم ویزا می دادند به خدا ناراحت نمی شدم.
سلام ما 3اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم برگه ابی دادن وگفتند این سایت را چک کنید وقتی وارد سایت شدیم موارد زیاد بود حالا نمی دانیم کدام مربوط به لاتاری است اگر شما ما را راهنمایی کنید ممنون میشوم
دوست عزيز:
ابوظبي اصولا سايتش رو به روز نميكنه!
به اين ادرس برويد وشماره كيس خود را وارد كنيد!
http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-30 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-30 ساعت 13:27 توسط sorooshii.)
سلام بر دوستان عزیز
دوستان من یک پیشنهاد دارم که اگر موافق هستید اعلام بفرمایید تا با همکاری فری فری عزیز این افدام در جدول 2011 در یک نگاه صورت گیرد. پیشنهاد بنده اینست براینکه یک دید بهتری از تمام شرایط و موقعیت افراد دعوت به مصاحبه داشته باشیم و تاثیر یک پارامتر دیگر را در روند کلیر شدن در نظر بگیریم، یک ستون دیگر علاوه بر تعداد حروف اسامی افراد و ... باز کنیم و در خصوص داشتن اسپانسر در آن سوال شود.
هدف اینست ببینیم مثلاً آقای X که اسپانسر داشته آیا پروسه کلیر شدن آن زودتر انجام می شود یا خیر، شاید و شاید در بعضی مواقع قدرت مالی اسپانسر کمی در روند کلیر و اجازه صدور ویزا تاثیر گذر باشد. و یا اینکه ببینیم آیا هرکس که اسپانسر دارد آیا رد می شود یا خیر.
منتظر نظرات شما هستیم.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
در این سایت باید چک کنید http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
و کیس نامبر را به این صورت وارد کنید 2011as13000
شاد و پیروز باشید
(2011-04-30 ساعت 10:45)ffmmp نوشته: (2011-04-30 ساعت 01:28)Ali-J نوشته: شما پزشکان رو که باید روی سرشون بزارند ... واقعا آدم تو کار اینا می مونه من مشکل سربازی دارم وگرنه پنج ماه دیگه هم ویزا می دادند به خدا ناراحت نمی شدم.
سلام ما 3اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم برگه ابی دادن وگفتند این سایت را چک کنید وقتی وارد سایت شدیم موارد زیاد بود حالا نمی دانیم کدام مربوط به لاتاری است اگر شما ما را راهنمایی کنید ممنون میشوم
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا