موضوعها: 0
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
2011-05-02 ساعت 13:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-02 ساعت 14:24 توسط amir53.)
(2011-05-01 ساعت 23:32)ا سیا نوشته: (2011-05-01 ساعت 20:30)reza89 نوشته: (2011-05-01 ساعت 15:52)ا سیا نوشته: سلام بر تمامی دوستان بسیا ر بسیار گل و خوب مهاجر سرایی
وباتشکر مخصوص از عزیزانی که منو راهنمایی کردند متاسفانه با تمام تلاشی که کردم به دلیل مشغله کاری زیادی که پیش اومده بود نتونستم خودم برای گرفتن ویزا برم ابوظبی واقعا بعضی وقتها همه چی باهم قاطی میشه خیلی سعی کردم ولی نشد ناچارا از طریق ازانس مسافرتی اقدام کردم والانم خیلی نگرانم خدا کنه مشکلی پیش نیاد اخه اکثر دوستان خودشون رفتن نمیدونستم کجا بنویسم ولی چون در این تاپیک ار دوستان عزیز راهنمایی خواسته بودم اینجا هم تشکر میکنم اگربیجا هست ازمدیران عزیز معذرت میخواهم
سلام - ميتوانيد بگوييد كه آازانس مسافرتي چقدر گرفته كه ويزاي شما را از ابوظبي بگيرد؟
از من برای هر پاسپورت 700 درهم گرفتند
AMIR53 عزیز میشه بگید چرا دوهفته؟ به من گفتند امروز (یکشنبه ) پاسپورتو تحویل میدن و 5شنبه یا یک شنبه بعد هم تحویل میگیرن و گفتن که بعدشم سریع میفرستن ایران. میشه بگید بعد از چند روز سفارت ویزاتونو داد و چقدر بعدش به دستتون رسید؟ممنون
تحویل پاس یکشنبه و تحویل ویزا پنج شنبه میباشد و نهایتا" یکشنبه هفته بعد ( یک هفته ).
من چون ویزای یکی از همراهانم را فراموش کردند کمی بیشتر طول کشید و سه روز بعد آژانس به من تحویل داد . موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
به همه دوستان منتظر كلير تبريك مي گم! ديگه بن لادني وجود نداره كه زحمت كشان اف بي آي به دنبال ارتباط ما با ايشون بگردن!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
2011-05-03 ساعت 08:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-03 ساعت 09:40 توسط frozen mind.)
(2011-05-03 ساعت 06:52)ffmmp نوشته: سلام ممنون از راهنمایی شما من خودم برنده اصلی هستم با3نفر ما موافقت کردن شماره ایکه در برگه ابی میزنم فقط اسم همسرم میاید که در حال بررسی است یک برگه ابی به من دادن که هرچه شماره میزنیم میگه این اسم نیست البته اخر کیس نامبر در برگه من نوشته 02در بزگه همسرم نوشته 01فقط در مستطیل میزنم شماره اسم همسرم میاییدالبته به ابوظبی ایمیل زدیم نمیدونم چه کار باید بکنم شما میدونید ابوظبی هر چندوقت یکبار اسامی اعلام میکنه
دوست عزیز متاسفانه ابوظبی هیچ فرمولی برای آپدیت ندارد و نمی توانیم بفهمیم که چه روزهایی چه کسانی کلیر شدند چون بصورت لیستی مثل آنکارا نیست ولی معولا" سه شنبه ها آپدیت می شود .
کیس نامبر نفر اصلی و همراهان یکی است و تفاوت فقط شماره های 01-02 و ... است که در سایت تا آنجایی که یادم هست این شماره ها را وارد نمی کنیم . ضمنا" آیا همه شما کلیرنس خوردید یا همسرتان ؟ اگر فقط همسرتان کلیرنس خورده باشد و شما به تبعیت او ویزا را نگرفته باشید اسم شما در سایت نخواهد بود و با کلیر شدن ایشان ویزای همه شما آماده است . موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-03 ساعت 11:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-03 ساعت 12:43 توسط parastoo2011.)
سلام
امیدوارم همتون خوب و موفق باشید و کاراتون عالی پیش بره . یک سئوال داشتم : ما فروردین مصاحبه داشتیم و معایناتمون را بردیم ، طبق گفته شما تا 6 ماه زمان خروج داریم . اگر تو این مدت کلیر نشیم و نزدیک به اتمام زمان یا بعدش کلیر بشیم ، غیر از اینکه باید آزمایشاتمون را دوباره بدیم کلا چقدر دیگه سفارت جوابگوی کار ما است. تا چه ماهی لاتاری 2011 قابل بررسی است.
ضمنا آپدیت 29 آپریل رو که هر چی نگاه می کنم چیز جدیدی نداره از 2 ههفته قبلش همین بوده یا من اشتباه می کنم ؟
موفق باشید و شاد
(2011-05-02 ساعت 15:20)mehran626 نوشته: (2011-05-01 ساعت 19:06)drmahmoodi نوشته: (2011-05-01 ساعت 14:46)mehran626 نوشته: سلام
امیدوارم دکتر محمودی و DLT عزیز این هفته کلیر بشن. دکتر اگه این هفته کلیر شدی شیرینی اختصاصی ما یادت نره
شمادعا كنيداينهفته كلير بشم شيريني كيلوچند؟
همه مهاجر سرايي ها رودعوت ميكنم يه مهموني توپ!!!!!!
من آخر این هفته عازم دبی هستم جدا به انرژی مثبت و دعای همه دوستان نیازمندم در ضمن دکتر اگه میگی که برم ویزاتو بگیرم بیام تعارف نکن همونجا هم به حساب و با اجازه شما از خودم پذیرایی میکنم
دوست عزیز امیدوارم خواست و اراده خداوند بر این قرار بگیره که بهترینها در این سفر نصیبت بشه .
موفق باشید
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بابا حالم دیگه داره بد میشه
اینا که اپ نمیکنن برا چی الکی مینویسن 3 می
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
دکترمحمودی باورکنیدمن خیلی کم به مهاجرسراسرمی زنم ولی هریارنگاه می کنم ببینم شماکلبرشدین یا نه .نمی دونم چراولی خیلی دلم می خوادشماکلیربشین
[/quote]
اميدوارم مسئولان سفارت براي اينكه من بيشتر از اين شرمنده شما و بقيه دوستان نباشم زودتر كليرانس ما رو اعلام كنند
باز هم ممنون
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دکتر عزیز
جدا" و از صمیم قلب آرزو دارم تا هر چه سریعتر کلیرنس شما زودتر حل بشه و ویزاتون رو بگیرین.
به امید آن روز
اما دکتر یادت باشه شیرینی فراموش نشه و بری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
این اولین پست من در این فوروم هستش و برای همین خیلی سریع خودم رو معرفی میکنم.
۳۰ سالمه.مرد،۱۴ ساله انگلستان زندگی میکنم و اقامت و پاسپورت اینجا را دارم.کارم مهندسی معماری هست و فوق لیسانس دارم و برادرم که مشوّق اصلیم بود برای اپلای کردن لاتاری خودش حدود ۶ سال پیش برنده شد و رفت آمریکا و الان اسپانسر منم هست
البته کیس نامبر من ۳۵۰۰۰ هست و هنوز کارنت نشده برای همین منم زیاد فکر نکردم بهش تا حالا که نزدیک کارنت شدن اکثر کیس هاست.
لازم میدونم تشکر کنم از پستهای دوستان عزیز که اینجا توضیحات زیاد دادن برای همین سعی میکنم تجربه خودم را براتون بگم که اکثرا از صحبت با وکیلهای مهاجرتی و فرومهای دیگه هست که البته با توجه به صورت اینترنت اینجا کمی از ایران راحت تر هست.
دوستان زیادی نگرانی در مورد این دارن که آیا اونها با این شماره کارنت میشم یا نه؟
در ۲ سال گذشته و قبلی لاتاری آمریکا،حتا تا پایان سپتامبر ،اداره مهاجرت به رقم ۵۰۰۰۰ ویزا نرسیده یعنی اینکه با اینکه بیش از ۱۲۰۰۰۰ را معرفی کردن،باز کمتر از ۵۰۰۰۰ ویزا صادر شده..حالا دلیل چیه؟
اول اینکه خیلی از این اپلیکیشنها چون با پست ارسال میشه ،ممکنه هرگز نرسه و یا اینکه آدرس پستی عوض شده باشه ..من خودم آدرس خون خواهرم در لندن را گذاشته بودم چون خون خودم را داشتم عوض میکردم ،،،جالبه که خواهرم هم خونش را عوض کرد و نامه اولِ من توسط مستاجرشون دریافت شد و شانسی به دستم رسید..اینو بگم که اگه نامه نمیرسید اصلا خودم دنبالش نمیرفتم در وبسیت چک کنم (دیگه تنبلی و اینحرف ها)
دوم اینکه خیلی از کیسها که قبول میشن موقع مصاحبه شرایط اولی را ندارند یعنی دیپلم ندارند یا مثلا ۸۰۰ دلار پول را ندران ( این پول در آفریقا خیلی زیاده ) و یاا توان مالی ندارند و ........
پس نگران کارنت شدن نباشید که همه کارنت میشن و تا سپتامبر وقت مصاحبه حتما میگیرند ولی مساله اصلی اینه که در زمان محدود آیا افبی-ای چک را دریافت میکنند یا نه؟
در مورد این افبی-ای چک باید بگم که ۲ قسمت داره
یکی اثر انگشت که معمولاً ۷۲ ساعت طول میکش
یکی تشابه اسمی که زمانش بین ۳۰ تا ۱۲۰ روز هست البته تا دلتون بخواد کم یا زیاد میشه
من برام عجیبه که خوندم بازی از دوستان میگن با اینکه مذکر بودن ولی بدون این چک یک ضرب ویزا گرفتن!!! چون طبق قانون اگر شما پاسپورت ایرانی و یا ۲۷ تا کشور دیگه ( حالا کاری نداریم بقیه این کش ورها کیا هستند) و مذکر باشید حتما باید این چک تشابه اسمی را بگذرونید
من خوندم که دوستانی که از آنکارا اقدام میکنن باید از قبل مدارک را بفرستند و صحبت از فرم ۹ سوالی و غیر بود که من چون از لندن اقدام کردم چنین فرمی اینجا نیست.
فکر میکنم در آنکارا با این فرم سعی میکنن در وقت صرف جویی کنن ...
من قبلان آمریکا رفتم ولی چون نیاز به ویزا نداشتم تا ۳ ماه ،از این چکها نکردم ولی مثلا خواهرم و شوهرش که برای ویزا کار اقدام کردن ،یک بار فقط ۱ هفته طول کشیده،و یک بار ۷ هفته و بار آخر هم ۸ هفته،،،،این یعنی اینکه اگر یک بار اسمتون چک بشه دلیل نیست دففه بعدی نیاز به این چک نباشه...
بعضی از دوستان میگن که ما سرباز س... بودیم یا شرکت دولتی کار کردیم و سفر سوریه رفتیم و یا سفر خارجی زیاد و برای همین نگران هستند..
واقعیت این هست که کسی از پروسه دوستان اف بی ای خبر نداره و یک سازمانی هست که مستقل کار میکنه و کسی ازش نمیتونه سوال یا جواب کنه و اونها هر سال حدود ۳ میلیون اسم را چک میکنن ..
این اداره عزیز به دیتا پلیس اکثر کشورها دسترسی داره و هر ماه از همه دنیا اسمهای افراد مشکوک براش ارسال میشه و سیستم اونها به طور خودکار اسم شما را چک میکنه که آیا تشابه داره یا نه..
اینکه اسم شما تشابه با اسم یکی مثل بن لادن (دیگه این که مرد ) داشته باشه بد شانسی هست و کاری از کسی بر نمیاد.لطفا برای سربازی خودتون یا شوهرتون در فعلا جا و کار دولتی نگران نباشین چون ملاک فقط اسمهای افراد خاصی هست که در دیتا بیس خودشون دارند..
امیدوارم که خستتون نکرده باشم با این حرف ها..
یک نکته فقط برام جالبه که دوستان میگن آقا دار ترجمه ارزون کجا سراغ دارین و از این صحبت ها...تورو خدا یادتون باشه و خودتون را برای هزینههای زندگی در آمریکا آماده کنید،،،،اگر ۲ هزار تومن ارزونی یا گرونی ترجمه براتون زیاده،،وقتی رفتید آمریکا دچار افسردگی میشید چون اصلا با ایران قابل مقایسه نیست..مثلا در این لندن ،،هزینه یک صفحه ترجمه رسمی ۱۲۰ پوند میشه....
اونجا که تشریف بردید یادتون باشه که گرین کار فقط اجازه کار و اقامت هست و کسی پول بهتون نمیده...مدرک دانشگاه ایران حتا اگر شریف باشه فقط به درد این میخوره که باهاش برید درس بخونین دوباره...سابقه کار ایران را هم اصلا ننویسین که بد تر کار میپره...
اگر جوون هستید و درس خوندید ایران،بهترین کار اینه که دوباره دانشگاه برید که البته هزینه هر سال بین ۳۵۰۰۰ تا ۵۵۰۰۰ یا حتا ۱۰۰۰۰۰ دلار هست...
مرسی از شما
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
برای هزینه پست چقدر باید به سفارت بدیم؟؟(برای ارسال ویزا به هتل؟)