کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
عجب مسخره بازي اين سفارتي ها در آوردند.
واقعا اعصابمون رو ديگه خورد كردند. الكي آپديت مي كنند. جواب emeil رو هم نمي دن. چندين بار ايميل زدم كه فقط همون جواب تكراري رو مي دهند اين آخري رو هم كه الان 2 روزه اصلا جواب ندادند.
تا هفته پيش اوضاع عادي بود اون وضعمون بود حالا كه آماده باش هم هستند ديگه خدا به خير كنه. Sad
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، gadfly ، frozen mind ، لیلا ج ، coming soon ، free_free ، mml ، im-i ، arshida ، optoelec ، sepinod ، najibi
سلام بر دوستان عزیز
امیدوارم توی این مدتی که من غایب بودم خبرهای خوش زیادی توی این تاپیک ارسال شده باشه. سر فرصت ارسال ها رو که الان بیشتر از سه 100 تا هم شده می خونم تا دوباره همراه بشم با دوستان.

به هر حال تبریک های گرم منو پیشاپیش پذیرا باشید و همچنان آرزوی موفیت در این پروسه را برای تک تک شما دوستان دارم.
(2011-05-04 ساعت 14:16)mitr.p نوشته:  دوستان
برای هزینه پست چقدر باید به سفارت بدیم؟؟(برای ارسال ویزا به هتل؟)

14 لير ميشه، همسايه!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، coming soon ، mitr.p ، ramin_ad ، maaref
ma emrooz vizahamoon ra gereftim
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
(2011-05-04 ساعت 17:40)elena نوشته:  ma emrooz vizahamoon ra gereftim

سلام النا خانم

تبریک میگم خدمت شما Smile

فقط النا خانم سوالی که ممکن است برای دوستان پیش بیاد اینکه تاریخ مصاحبه شما در جدولی که فری فری عزیز زحمت کشیده، 15 می درج شده است. با توجه به اینکه جدول ظاهراً بر اساس کیس نامبر و تاریخ مصاحبه چیدمانش صورت گرفته، اکر تاریخ مصاحبه شما تغییر پیدا کرده بفرمایید که فری فری عزیز تصحیح بفرمایند. باتوجه به اینکه فرمودید ما، اگر اطلاعات مندرج در جدول را خصوص همسر محترم بفرمایید، در بررسی جدول به سایر دوستان کمک زیادی کرده اید.

با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما Smile
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: sepinod ، free_free ، najibi ، tamanna ، zohreh36 ، alirezagh ، elena ، mml ، maaref ، sare
(2011-05-04 ساعت 09:18)planetearth نوشته:  سلام به همگی‌

اونجا که تشریف بردید یادتون باشه که گرین کار فقط اجازه کار و اقامت هست و کسی‌ پول بهتون نمیده...مدرک دانشگاه ایران حتا اگر شریف باشه فقط به درد این میخوره که باهاش برید درس بخونین دوباره...سابقه کار ایران را هم اصلا ننویسین که بد تر کار میپره...

اگر جوون هستید و درس خوندید ایران،بهترین کار اینه که دوباره دانشگاه برید که البته هزینه هر سال بین ۳۵۰۰۰ تا ۵۵۰۰۰ یا حتا ۱۰۰۰۰۰ دلار هست...

مرسی‌ از شما
با تشکر از شما دوست عزیز بخاطر اطلاعاتی که با سایرین به اشتراک گذاشتید، فقط ببخشید در مورد اون قسمتی که نوشتید سابقه کار مشکل ساز میشه و تحصیلات ایران بدرد فقط ادامه تحصیل میخوره خدمت شما و دوستان عزیز عرض کنم که اینچنین نیست شما با ارائه مدرک دانشگاهی و سابقه کار ایران و داشتن آشنا(بدون آشنا فارغ التحصیل دانشگاه برکلی هم به راحتی کار پیدا نمیکنه!!!) هم میتونید کار کنید هم میتونید پروانه اشتغال به کار در رشته تحصیلیتون بگیرید.موفق باشید
--ببخشید که این مربوط به این تایپیک نیست چون ارسال اینجا بود دیدم جوابش رو جای دیگه بدم بدرد نمیخوره.
-راستی جناب دکتر محمودی و DLT ,GADFLY عزیز و همه دوستان منتظر امیدوارم هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
(2011-05-04 ساعت 19:49)rayan.s نوشته:  
(2011-05-04 ساعت 09:18)planetearth نوشته:  سلام به همگی‌

اونجا که تشریف بردید یادتون باشه که گرین کار فقط اجازه کار و اقامت هست و کسی‌ پول بهتون نمیده...مدرک دانشگاه ایران حتا اگر شریف باشه فقط به درد این میخوره که باهاش برید درس بخونین دوباره...سابقه کار ایران را هم اصلا ننویسین که بد تر کار میپره...

اگر جوون هستید و درس خوندید ایران،بهترین کار اینه که دوباره دانشگاه برید که البته هزینه هر سال بین ۳۵۰۰۰ تا ۵۵۰۰۰ یا حتا ۱۰۰۰۰۰ دلار هست...

مرسی‌ از شما
با تشکر از شما دوست عزیز بخاطر اطلاعاتی که با سایرین به اشتراک گذاشتید، فقط ببخشید در مورد اون قسمتی که نوشتید سابقه کار مشکل ساز میشه و تحصیلات ایران بدرد فقط ادامه تحصیل میخوره خدمت شما و دوستان عزیز عرض کنم که اینچنین نیست شما با ارائه مدرک دانشگاهی و سابقه کار ایران و داشتن آشنا(بدون آشنا فارغ التحصیل دانشگاه برکلی هم به راحتی کار پیدا نمیکنه!!!) هم میتونید کار کنید هم میتونید پروانه اشتغال به کار در رشته تحصیلیتون بگیرید.موفق باشید
--ببخشید که این مربوط به این تایپیک نیست چون ارسال اینجا بود دیدم جوابش رو جای دیگه بدم بدرد نمیخوره.
-راستی جناب دکتر محمودی و DLT ,GADFLY عزیز و همه دوستان منتظر امیدوارم هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید.

So True! مثالش هم من!
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، Goodie ، REZA1390 ، drmahmoodi ، mml ، maaref
آیا برای هر بار رفتن به آمریکا به متقاضی ویزا - fbi چک می خورد یا یک بار اولیه کافی است؟
تشکر کنندگان: free_free ، mml ، maaref
(2011-05-04 ساعت 23:53)سروناز نوشته:  آیا برای هر بار رفتن به آمریکا به متقاضی ویزا - fbi چک می خورد یا یک بار اولیه کافی است؟

سروناز خانم

planetearth عزیز در کامنت 1992 صفحه 133 اطلاعات جامعی از نحوه اف بی آی چک گذاشته اند. طبق گفته ایشان، بله در هر سفر به امریکا ظاهراً به ایرانی ها ( حداقل آقایان ) FBI چک می خورد.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، sepinod ، mitr.p ، سروناز ، frozen mind ، gadfly ، alirezagh ، Hornet ، mml ، maaref
سلام به همه دوستان و سروران گرامی. و همه اونایی که منتظر کلیر هستن
من هم به جمع شما دوستان پیوستم و رفتم واسه پروسه کلیرنس. به نظر شما کلیر میکنن ماهارو؟
و دوم اینکه ظاهرا تا آخر سپتامبر اگه جوابش نیاد دیگه ....
زبونتو گاز بگیر پسر Smile
امیدوارم همه کلیر شیم.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: gadfly ، b!ta ، najibi ، naeiji1974 ، frozen mind ، WIKIMAN ، drmahmoodi ، alirezagh ، Hornet ، free_free ، sepinod ، coming soon ، elena ، satusa ، aghdam ، mml ، maaref
سلام به همه دوستان
من 10 اپریل مصاحبه داشتم و به من برگه ابی دادن و بهم گفتند به خاطر مراحل اداری پروسه ویزاتون یک کمی طول میکشه واز دهفته دیگه تو سایت چک بکنید و به محض اینکه تو سایت کیستون OK شد خودتون یا هر کس دیگه که پاستون را بیاره میتونه ویزاتون را بگیره حالا من سئولم این هست که بر اساس تجربه دوستان حداقل زمان وحداکثر زمانی که کیس افراد OK میشه چقدر هست مرسی
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، aghdam ، mml ، maaref ، najibi
سلام دوستان

من کلیر شدم و برای بار دوم می خوام برم سفارت به نظر شما بین رفت و برگشتم چند روز باید فاصله باشه؟
اگه چهارشنبه برم سفارت آیا تا شنبه شب بهم ویزا رو می دن؟
به نظرتون کوتاهترین زمانی که بین پروازهای ایران ایر و ترکیش هست کدومه؟

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: coming soon ، WIKIMAN ، gadfly ، frozen mind ، drmahmoodi ، zohreh36 ، free_free ، aghdam ، mml ، Sooshians
(2011-05-04 ساعت 23:53)سروناز نوشته:  آیا برای هر بار رفتن به آمریکا به متقاضی ویزا - fbi چک می خورد یا یک بار اولیه کافی است؟

دوست عزیز تا اونجا که من تو مصاحبه دیدم افرادی که کار دولتی (به هر نوع چه کار برای یک سازمان یا شرکت دولتی چه بصورت با واسطه کار برای شرکتی که طرف قرارداد یک شرکت دولتی هست) داشتن و افرادی که سربازی رفتن باید پروسه کلیرنس رو طی کنن.
البته من شنیدم که اگر مدرک فوق لیسانس به بالا داشته باشی یا سفر به کشورهایی که آمریک باهاشون رابطه خوبی نداره هم داشته باشی کلیرنس رو می خوری.
در مورد من آفیسر تنها یه سوال ازم پرسید و اون هم این بود که کارت چیه و حتی نگفت که دولتی هست یا نه و بدون هیچ سوال دیگه ای برگه آبی رو بهم داد و گفت از دو ماه دیگه چک کن که جواب کلیرنس هم چند روز قبل از دو ماه برام اومد.

با آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر تمامی منتظران
تشکر کنندگان: سروناز ، sepinod ، coming soon ، gadfly ، najibi ، satusa ، drmahmoodi ، free_free ، mml ، Ehsan2011
بابا پس چرا اين drmahmoodi عزيز کليرشون نمياد؟؟؟؟؟؟
خسته شديم.
من هر روز ميام اينجا که هوراي ايشونا ببينم.
ما منتظريم دکترجون.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: elena ، satusa ، drmahmoodi ، free_free ، mml
باتوجه به اینکه فرمودید ما، اگر اطلاعات مندرج در جدول را خصوص همسر محترم بفرمایید، در بررسی جدول به سایر دوستان کمک زیادی کرده اید.

با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما Smile
[/quote]
سلام
همونطوری که عرض کردم تاریخ مصاحبه ما از اول دوم می بود و در جدول اشتباه شده بود . و در مورد اطلاعات شوهرم هم سربازی معاف شده کار دولتی نداشته و مهندس مکانیک می باشد .ما با توجه به اشتباهی که موقع ثبت نام داشتیم راجع به تاریخ تولد من کمی می ترسیدیم ولی اصلا هیچ مشکلی خدا را شکر پیش نیامد .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: najibi ، satusa ، free_free ، sorooshii ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان