موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای عزیزم
یه سوالی برای من پیش اومده شاید خیلی بچگانه به نظر برسه اما لطفا یه راهنمایی کنین
روز مصاحبه من نتیجه پزشکیم آماده نبود و خانم آفیسر برگه آبی رو داد و گفت وقتی شمارت رو سایت اومد با مدارک پزشکیت بیا و ادامه ماجرا
سوالم اینه که آیا پروسه کلیرنس به جواب آزمایشات پزشکی ربطی داره؟ به عبارت دیگه آیا اگه جواب آزمایش پزشکیم روز مصاحبه آماده بود امکان داشت برگه آبی نگیرم؟
سوال دومم اینه که فرقی میکرد که جواب آزمایشو فردای مصاحبه میبردم یا بعد از کلیرنس؟
ببخشید اگه سوالام احمقانس خودتون میدونین چند هزار تا فکر از سر آدم میگذره تو این پروسه کلیر لعنتی
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
هههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ستاره ما از بقل شماره ما رخت بر بست و رفت تو آسمون ها.از دوستان دیگه هم اگر خبری هست لطفا" اطلاع بدین ببینیم چه خبره.
من از تمام دوستان و مدیرانی که توی این مدت به ما انرژی دادند و کمک کردند،کمال تشکر را دارم.
امیدوارم همه دوستان به زودی کلیر بشن.
ما از 9-15 خرداد جهت تجدید آزمایش پزشکی و دریافت ویزا در آنکارا هستیم.
موفق باشین
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-07 ساعت 10:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-07 ساعت 10:43 توسط rayan.s.)
(2011-05-07 ساعت 10:25)DLT نوشته: دوستان عزیز
هههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ستاره ما از بقل شماره ما رخت بر بست و رفت تو آسمون ها.از دوستان دیگه هم اگر خبری هست لطفا" اطلاع بدین ببینیم چه خبره.
من از تمام دوستان و مدیرانی که توی این مدت به ما انرژی دادند و کمک کردند،کمال تشکر را دارم.
موفق باشین
پسر بعد این همه مدت این چه هورایی که کشیدی
هههههههههههههههههههههههههووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
تبریییییییییک خیلی خیلی خوشحال شدم به امید کلییر شدن همه عزیزان....
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2011-05-07 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-07 ساعت 13:01 توسط User.)
dlt عزیز تبریک میگم
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا!!!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-07 ساعت 02:32)hasti_banoo نوشته: (2011-05-07 ساعت 01:14)farshad_sh نوشته: سلام به همه دوستای عزیزم
یه سوالی برای من پیش اومده شاید خیلی بچگانه به نظر برسه اما لطفا یه راهنمایی کنین
روز مصاحبه من نتیجه پزشکیم آماده نبود و خانم آفیسر برگه آبی رو داد و گفت وقتی شمارت رو سایت اومد با مدارک پزشکیت بیا و ادامه ماجرا
سوالم اینه که آیا پروسه کلیرنس به جواب آزمایشات پزشکی ربطی داره؟ به عبارت دیگه آیا اگه جواب آزمایش پزشکیم روز مصاحبه آماده بود امکان داشت برگه آبی نگیرم؟
سوال دومم اینه که فرقی میکرد که جواب آزمایشو فردای مصاحبه میبردم یا بعد از کلیرنس؟
ببخشید اگه سوالام احمقانس خودتون میدونین چند هزار تا فکر از سر آدم میگذره تو این پروسه کلیر لعنتی
در واقع نمیشه جواب قطعی به سوالتون داد. هر گونه نقص مدرکی می تونه دلیل گرفتن برگه ابی و وارد شدن به Administrative Processing یا همون کلیرنس بشه. اما اینکه در مورد شما تنها دلیلش بوده یا نه مشخص نیست. از اونجا که معمولا به کمتر موردی از آقایون بوده که بدون کلیرنس، ویزا داده بشه، بنابراین میشه گفت به احتمال زیاد شما هم از این قاعده مستثنا نبودید و به همون دلایل معمول مشمول این رسیدگی بیشتر شدید. مخصوصا اونکه گفته وقتی اسمتون در سایت اعلام شد، با مدارک پزشکی مراجعه کنید.
ممنون از پاسختون. حالا اگه فرض رو بر این بذاریم که نداشتن جواب معاینات پزشکی یا هر گونه نقص مدارک دلیل بر وارد شدن به پروسه کلیر باشه آیا امکان اینکه جواب این کلیرنس زود تر از موارد دیگه (مانند سربازی یا شعل دولتی و ...) بیاد هست؟
چون تنها مشکلی که من داشتم همین قضیه بود. نه سربازی رفته بودم نه شغل دولتی و نه مشکل دیگه ای حتی مصاحبه من به ۱ دقیقه هم نرسید! باورتون میشه؟
ممنون از همه
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-05-07 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-07 ساعت 14:51 توسط frozen mind.)
(2011-05-07 ساعت 14:11)farshad_sh نوشته: ممنون از پاسختون. حالا اگه فرض رو بر این بذاریم که نداشتن جواب معاینات پزشکی یا هر گونه نقص مدارک دلیل بر وارد شدن به پروسه کلیر باشه آیا امکان اینکه جواب این کلیرنس زود تر از موارد دیگه (مانند سربازی یا شعل دولتی و ...) بیاد هست؟
چون تنها مشکلی که من داشتم همین قضیه بود. نه سربازی رفته بودم نه شغل دولتی و نه مشکل دیگه ای حتی مصاحبه من به ۱ دقیقه هم نرسید! باورتون میشه؟
ممنون از همه
دوست عزيز، لطفا اين دو مقوله رو با هم قاطي نكنيد. هنوز هيچگونه مدرك يا شاهدي در دست نداريم تا نشون بده كه اگر كسي مدارك معاينات پزشكي اش آماده نباشه، بايد بررسي كنن كه آيا تر.و.ر.ي.سته يا نه! (گرچه از اينها هر چيزي برمياد! )
اگر سربازي نرفته ايد و شغل دولتي نداشته ايد و سفر خارجي هم، مخصوصا به بعضي كشورها، نداشته ايد، مي توانيد انتظار داشته باشيد كليرنستان زودتر از بقيه بيايد.
آفيسر به شما اين امتياز را داده كه مدارك پزشكي تان را به جاي اين كه دو روز بعد از مصاحبه بياوريد، موقع گرفن ويزا بعد از كلير شدن ارائه كنيد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی خیلی تبریک می گم بهتون و متاسفم که دو یا حتی بیشتر نمی شه دکمه تبریک را فشار داد وگرنه این کار را می کردم چون این مورد یکبار دکمه تبریک براش کمه .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
موفق باشین
dlt عزیز تبریک
همه ما بسیار خرسند شدیم امیدوارم همیشه موفق باشید و دیگر دوستان هر چه سریعتر کلیر شوند .
الهی به ما آن ده که آن به .
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های 2011 . چه خبر؟ اوضاع رو به راهه ؟
راستش اینقدر از این پروسه لاتاری خسته شدم که با اینکه برای 2012 ثبت نام کردم اصلا حوصله ندارم برم ببینم قبول شدم یا نه؟ اینجا چرا مثل پارسال جدول کلیرنس نیست ؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010