کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-05-04 ساعت 19:49)rayan.s نوشته:  
(2011-05-04 ساعت 09:18)planetearth نوشته:  سلام به همگی‌

اونجا که تشریف بردید یادتون باشه که گرین کار فقط اجازه کار و اقامت هست و کسی‌ پول بهتون نمیده...مدرک دانشگاه ایران حتا اگر شریف باشه فقط به درد این میخوره که باهاش برید درس بخونین دوباره...سابقه کار ایران را هم اصلا ننویسین که بد تر کار میپره...

اگر جوون هستید و درس خوندید ایران،بهترین کار اینه که دوباره دانشگاه برید که البته هزینه هر سال بین ۳۵۰۰۰ تا ۵۵۰۰۰ یا حتا ۱۰۰۰۰۰ دلار هست...

مرسی‌ از شما
با تشکر از شما دوست عزیز بخاطر اطلاعاتی که با سایرین به اشتراک گذاشتید، فقط ببخشید در مورد اون قسمتی که نوشتید سابقه کار مشکل ساز میشه و تحصیلات ایران بدرد فقط ادامه تحصیل میخوره خدمت شما و دوستان عزیز عرض کنم که اینچنین نیست شما با ارائه مدرک دانشگاهی و سابقه کار ایران و داشتن آشنا(بدون آشنا فارغ التحصیل دانشگاه برکلی هم به راحتی کار پیدا نمیکنه!!!) هم میتونید کار کنید هم میتونید پروانه اشتغال به کار در رشته تحصیلیتون بگیرید.موفق باشید
--ببخشید که این مربوط به این تایپیک نیست چون ارسال اینجا بود دیدم جوابش رو جای دیگه بدم بدرد نمیخوره.
-راستی جناب دکتر محمودی و DLT ,GADFLY عزیز و همه دوستان منتظر امیدوارم هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید.
سلام من برنده اصلی هستم شوهرم ودخترم همراهان من بودن به من وشوهرم برگه ابی دادن وگفتند سایت را چک کنید سوالم این است وقتی شماره را میزنیم فقط اسم همسرم میاید که منویسد باید منتظر باشید پس من ودخترم چه وضعیتی داریم ماایمیل زدیم نوشتند سایت برگه ابی را چک کنید اگر من را راهنمایی کنید ممنون میشوم

تشکر کنندگان: free_free ، mml ، maaref
آنکارا آپدیت 6 May

95 روزه معلوم نیست چیکار دارن می کنند. به ما گفت یک تا دو ماه الان شده حدود 3.5 ماه. خودشون هم نمی دونند چی می خوان. فقط دچار توهم هستند اینقدر ما رو اذیت می کنند. روز و شبمون شده چک کردن سایت ایمیل زدن. دوشنبه - جمعه هی کنترل F5 ولی انگار نه انگار.
نمی دونم چه گناهی کردیم درس خوندیم که حالا اینقدر اعصابمون به هم بریزه و استرس بهمون وارد بشه. بدون برنامه ریزی اصلا نمیدونم می خوایم بریم؟ نریم؟ چیکار می خواهیم بکنیم؟ چند تا موقعیت شغلی خیلی خوب رو از پارسال تا حالا از دست دادم مسافرت می خوام برم همش hold این کلیر شدم. دیگه کارمون داره میکشه به فال و ورد و دعا و... !!
واقعا دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم Sad Sad Sad
تشکر کنندگان: frozen mind ، WIKIMAN ، reza89 ، free_free ، aghdam ، farzad-it ، mml ، farzad.s ، sepinod ، alirezagh ، gadfly ، DLT ، maaref ، najibi
(2011-05-06 ساعت 19:55)satusa نوشته:  آنکارا آپدیت 6 May

95 روزه معلوم نیست چیکار دارن می کنند. به ما گفت یک تا دو ماه الان شده حدود 3.5 ماه. خودشون هم نمی دونند چی می خوان. فقط دچار توهم هستند اینقدر ما رو اذیت می کنند. روز و شبمون شده چک کردن سایت ایمیل زدن. دوشنبه - جمعه هی کنترل F5 ولی انگار نه انگار.
نمی دونم چه گناهی کردیم درس خوندیم که حالا اینقدر اعصابمون به هم بریزه و استرس بهمون وارد بشه. بدون برنامه ریزی اصلا نمیدونم می خوایم بریم؟ نریم؟ چیکار می خواهیم بکنیم؟ چند تا موقعیت شغلی خیلی خوب رو از پارسال تا حالا از دست دادم مسافرت می خوام برم همش hold این کلیر شدم. دیگه کارمون داره میکشه به فال و ورد و دعا و... !!
واقعا دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم Sad Sad Sad

Satusa عزیز. من آقایی از اقوام رو می شناسم که نزدیک 80 سال سن داشتند، بازنشسته بودند و حتی در عهد بوق هم خدمت سربازی نرفته بودند. فک و فامیل نزدیکشان هم در آمریکا هستند ( از طریق خانوادگی هم اقدام کردند) . خلاصه اینکه با این وجود، به ایشان هم گفتند 2 ماه ، اما نشون به اون نشون که وقتی کلیر شدند ،دو سه هفته ای بیشتر به انقضای اعتبار آزمایشات پزشکی نمانده بود.

شما که قطعا جوان هستید و شجره نامه شما هم مثل متقاضیان گرین کارت خانوادگی در خدمت اداره مهاجرت نیست، باید صبر و تحمل بیشتری داشته باشید. در ضمن تصور نکنید که واقعا در این مدت مشغول تحقیق و تفحص هستند. بعدا که اینجا تشریف بیارین متوجه میشوید که وضع ادارات اینجا هم اِی ی..تعریف چندانی ندارد!

به نظر من، به هیچ عنوان کار و زندگی خودتون رو تعطیل نکنید. شما اگر برنده لاتاری باشید که تا سپتامبر فرصت دارید . احتمال ویزا نگرفتن شما هم بسیار کمه. اگر یک تخمین معمولی بزنید و حتی بنا رو بر گرفتن ویزا در اخرین لحظه بگذارید، به امید خدا تا آخر سال جاری میلادی می تونید مهاجرت رو شروع کنید.
سلام به همه دوستای عزیزم
یه سوالی برای من پیش اومده شاید خیلی بچگانه به نظر برسه اما لطفا یه راهنمایی کنین
روز مصاحبه من نتیجه پزشکیم آماده نبود و خانم آفیسر برگه آبی رو داد و گفت وقتی شمارت رو سایت اومد با مدارک پزشکیت بیا و ادامه ماجرا
سوالم اینه که آیا پروسه کلیرنس به جواب آزمایشات پزشکی ربطی داره؟ به عبارت دیگه آیا اگه جواب آزمایش پزشکیم روز مصاحبه آماده بود امکان داشت برگه آبی نگیرم؟
سوال دومم اینه که فرقی میکرد که جواب آزمایشو فردای مصاحبه میبردم یا بعد از کلیرنس؟
ببخشید اگه سوالام احمقانس خودتون میدونین چند هزار تا فکر از سر آدم میگذره تو این پروسه کلیر لعنتی
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: mml ، coming soon ، free_free ، maaref
(2011-05-07 ساعت 01:14)farshad_sh نوشته:  سلام به همه دوستای عزیزم
یه سوالی برای من پیش اومده شاید خیلی بچگانه به نظر برسه اما لطفا یه راهنمایی کنین
روز مصاحبه من نتیجه پزشکیم آماده نبود و خانم آفیسر برگه آبی رو داد و گفت وقتی شمارت رو سایت اومد با مدارک پزشکیت بیا و ادامه ماجرا
سوالم اینه که آیا پروسه کلیرنس به جواب آزمایشات پزشکی ربطی داره؟ به عبارت دیگه آیا اگه جواب آزمایش پزشکیم روز مصاحبه آماده بود امکان داشت برگه آبی نگیرم؟
سوال دومم اینه که فرقی میکرد که جواب آزمایشو فردای مصاحبه میبردم یا بعد از کلیرنس؟
ببخشید اگه سوالام احمقانس خودتون میدونین چند هزار تا فکر از سر آدم میگذره تو این پروسه کلیر لعنتی

در واقع نمیشه جواب قطعی به سوالتون داد. هر گونه نقص مدرکی می تونه دلیل گرفتن برگه ابی و وارد شدن به Administrative Processing یا همون کلیرنس بشه. اما اینکه در مورد شما تنها دلیلش بوده یا نه مشخص نیست. از اونجا که معمولا به کمتر موردی از آقایون بوده که بدون کلیرنس، ویزا داده بشه، بنابراین میشه گفت به احتمال زیاد شما هم از این قاعده مستثنا نبودید و به همون دلایل معمول مشمول این رسیدگی بیشتر شدید. مخصوصا اونکه گفته وقتی اسمتون در سایت اعلام شد، با مدارک پزشکی مراجعه کنید.

تشکر کنندگان: satusa ، gadfly ، User ، farshad_sh ، mml ، Hornet ، rayan.s ، DLT ، sepinod ، free_free ، najibi ، coming soon ، maaref ، امیر مهاجر
دوستان عزیز
هههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ستاره ما از بقل شماره ما رخت بر بست و رفت تو آسمون ها.از دوستان دیگه هم اگر خبری هست لطفا" اطلاع بدین ببینیم چه خبره.
من از تمام دوستان و مدیرانی که توی این مدت به ما انرژی دادند و کمک کردند،کمال تشکر را دارم.
امیدوارم همه دوستان به زودی کلیر بشن.
ما از 9-15 خرداد جهت تجدید آزمایش پزشکی و دریافت ویزا در آنکارا هستیم.
موفق باشین
سلام به کلیه دوستان عزیز

من داشتم جدول دوستان 2010 رو نگاه می کردم که به یک نکته برخوردم، که حداقل من راجبش در این تاپیک ها چیزی نخوندم و خواهش می کنم دوستان هم این موضوع رو بررسی کنن و نظر خودشونو عنوان کنن.Cool

هر چه به ماههای آخر پروسه لاتاری هر سال نزدیک میشیم ، متوسط مدت زمان کلیر شدن دوستانی که به این قضیه دچار میشن کوتاه تر میشه، به عنوان مثال در ماههای اول 70، 80، 90 و ... طول میکشه و در ماههای وسط و آخر بسته به سفارت (آنکارا یا ابوظبی) این مان به 30، 50، 60 کاهش پیدا می کنه.SmileSmile
درست مثل روال اعلام بولتن داره، که ماههای اول قطره چکونیه و بعد یک دفعه میترکونه.Big GrinBig GrinBig Grin

دلیلش رو نمیشه پیدا کرد، ولی این قضیه میتونه در صورت صحت کلی از استرس دوستانی که در ماههای وسط و آخر مصاحبه دارن رو کم کنه Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: gadfly ، satusa ، sepinod ، User ، free_free ، najibi ، Amir78 ، alirezagh ، aghdam ، coming soon ، mkh_death ، Sooshians ، mml ، DLT ، arshida ، maaref
(2011-05-07 ساعت 10:25)DLT نوشته:  دوستان عزیز
هههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ستاره ما از بقل شماره ما رخت بر بست و رفت تو آسمون ها.از دوستان دیگه هم اگر خبری هست لطفا" اطلاع بدین ببینیم چه خبره.
من از تمام دوستان و مدیرانی که توی این مدت به ما انرژی دادند و کمک کردند،کمال تشکر را دارم.
موفق باشین

پسر بعد این همه مدت این چه هورایی که کشیدیBig Grin

هههههههههههههههههههههههههووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا

تبریییییییییک خیلی خیلی خوشحال شدم به امید کلییر شدن همه عزیزان....

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: DLT ، gadfly ، zohreh36 ، satusa ، sepinod ، User ، free_free ، aghdam ، najibi ، alirezagh ، coming soon ، mml ، drmahmoodi ، لیلا ج ، optoelec ، arshida ، success ، maaref ، farzad.s
dlt عزیز تبریک میگم

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا!!!
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، aghdam ، Linspire ، najibi ، alirezagh ، sepinod ، gadfly ، rayan.s ، coming soon ، mkh_death ، mml ، DLT ، satusa ، drmahmoodi ، لیلا ج ، optoelec ، arshida ، success ، maaref ، farzad.s
(2011-05-07 ساعت 02:32)hasti_banoo نوشته:  
(2011-05-07 ساعت 01:14)farshad_sh نوشته:  سلام به همه دوستای عزیزم

در واقع نمیشه جواب قطعی به سوالتون داد. هر گونه نقص مدرکی می تونه دلیل گرفتن برگه ابی و وارد شدن به Administrative Processing یا همون کلیرنس بشه. اما اینکه در مورد شما تنها دلیلش بوده یا نه مشخص نیست. از اونجا که معمولا به کمتر موردی از آقایون بوده که بدون کلیرنس، ویزا داده بشه، بنابراین میشه گفت به احتمال زیاد شما هم از این قاعده مستثنا نبودید و به همون دلایل معمول مشمول این رسیدگی بیشتر شدید. مخصوصا اونکه گفته وقتی اسمتون در سایت اعلام شد، با مدارک پزشکی مراجعه کنید.

ممنون از پاسختون. حالا اگه فرض رو بر این بذاریم که نداشتن جواب معاینات پزشکی یا هر گونه نقص مدارک دلیل بر وارد شدن به پروسه کلیر باشه آیا امکان اینکه جواب این کلیرنس زود تر از موارد دیگه (مانند سربازی یا شعل دولتی و ...) بیاد هست؟
چون تنها مشکلی که من داشتم همین قضیه بود. نه سربازی رفته بودم نه شغل دولتی و نه مشکل دیگه ای حتی مصاحبه من به ۱ دقیقه هم نرسید! باورتون میشه؟
ممنون از همه

شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، mml ، maaref ، najibi
(2011-05-07 ساعت 14:11)farshad_sh نوشته:  ممنون از پاسختون. حالا اگه فرض رو بر این بذاریم که نداشتن جواب معاینات پزشکی یا هر گونه نقص مدارک دلیل بر وارد شدن به پروسه کلیر باشه آیا امکان اینکه جواب این کلیرنس زود تر از موارد دیگه (مانند سربازی یا شعل دولتی و ...) بیاد هست؟
چون تنها مشکلی که من داشتم همین قضیه بود. نه سربازی رفته بودم نه شغل دولتی و نه مشکل دیگه ای حتی مصاحبه من به ۱ دقیقه هم نرسید! باورتون میشه؟
ممنون از همه

دوست عزيز، لطفا اين دو مقوله رو با هم قاطي نكنيد. هنوز هيچگونه مدرك يا شاهدي در دست نداريم تا نشون بده كه اگر كسي مدارك معاينات پزشكي اش آماده نباشه، بايد بررسي كنن كه آيا تر.و.ر.ي.سته يا نه! (گرچه از اينها هر چيزي برمياد! )

اگر سربازي نرفته ايد و شغل دولتي نداشته ايد و سفر خارجي هم، مخصوصا به بعضي كشورها، نداشته ايد، مي توانيد انتظار داشته باشيد كليرنستان زودتر از بقيه بيايد.

آفيسر به شما اين امتياز را داده كه مدارك پزشكي تان را به جاي اين كه دو روز بعد از مصاحبه بياوريد، موقع گرفن ويزا بعد از كلير شدن ارائه كنيد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: najibi ، im-i ، Hornet ، satusa ، sepinod ، gadfly ، rayan.s ، coming soon ، free_free ، farshad_sh ، mml ، DLT ، success ، maaref
خیلی خیلی تبریک می گم بهتون و متاسفم که دو یا حتی بیشتر نمی شه دکمه تبریک را فشار داد وگرنه این کار را می کردم چون این مورد یکبار دکمه تبریک براش کمه .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: gadfly ، free_free ، mml ، DLT ، satusa ، optoelec ، arshida ، maaref ، najibi
موفق باشین

dlt عزیز تبریک
همه ما بسیار خرسند شدیم امیدوارم همیشه موفق باشید و دیگر دوستان هر چه سریعتر کلیر شوند .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: free_free ، gadfly ، DLT ، optoelec ، arshida ، maaref ، najibi
سلام به همه بچه های 2011 . چه خبر؟ اوضاع رو به راهه ؟
راستش اینقدر از این پروسه لاتاری خسته شدم که با اینکه برای 2012 ثبت نام کردم اصلا حوصله ندارم برم ببینم قبول شدم یا نه؟ اینجا چرا مثل پارسال جدول کلیرنس نیست ؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Linspire ، AmericanHamid ، gadfly ، Amir78 ، frozen mind ، mml ، DLT ، naeiji1974 ، satusa ، free_free ، WIKIMAN ، لیلا ج ، alirezagh ، aghdam ، yas ، success ، Ashkan78 ، Ehsan2011 ، Sooshians ، maaref ، farzad.s ، sare ، najibi
(2011-05-08 ساعت 00:59)ali-n نوشته:  سلام به همه بچه های 2011 . چه خبر؟ اوضاع رو به راهه ؟
راستش اینقدر از این پروسه لاتاری خسته شدم که با اینکه برای 2012 ثبت نام کردم اصلا حوصله ندارم برم ببینم قبول شدم یا نه؟ اینجا چرا مثل پارسال جدول کلیرنس نیست ؟

سلام علی آقا . ممنون که بازم به سایت سر میزنید.
راستش او ضاع که نه روبراه نیست هم خیلی بد شماره های کارنت رو اعلام میکنند.
و هم خیلی از دوستان کلیرشون طول کشیده . و ایمدوارم شما هم امسال قبول بشید. واینکه جدول هم در تاپیک (2011 در یک نگاه) وجود داره.
با سپاس
تشکر کنندگان: najibi ، Amir78 ، gadfly ، mml ، satusa ، free_free ، arshida ، Sooshians ، maaref ، ali-n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان