کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
هووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا

DLT عزیز و مقاوم

تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mml ، DLT ، free_free ، gadfly ، coming soon ، HOMAYON53 ، najibi ، drmahmoodi ، aghdam ، Ehsan2011 ، maaref ، farzad.s
(2011-05-08 ساعت 00:59)ali-n نوشته:  سلام به همه بچه های 2011 . چه خبر؟ اوضاع رو به راهه ؟
راستش اینقدر از این پروسه لاتاری خسته شدم که با اینکه برای 2012 ثبت نام کردم اصلا حوصله ندارم برم ببینم قبول شدم یا نه؟ اینجا چرا مثل پارسال جدول کلیرنس نیست ؟

علی جان منتظر خبر برنده شدنتون هستیم.
جدول شما حالا دیگه واسه خودش یک تاپیک شده!
به نام 2011 در یک نگاه!

تشکر کنندگان: frozen mind ، mml ، amir53 ، free_free ، gadfly ، coming soon ، HOMAYON53 ، najibi ، لیلا ج ، alirezagh ، aghdam ، ramin_ad ، success ، maaref
از تمامی دوستانی که به بنده حقیر لطف و محبت داشتند،صمیمانه سپاسگزاری میکنم.امیدوارم که هر چی توی این دنیای کوچک از خدا میخواهین،بهتون بده و علی الخصوص دریافت ویزای.اما یادتون باشه هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا طلب نکین.
موفق باشین.
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، mml ، gadfly ، clear ، User ، coming soon ، HOMAYON53 ، frozen mind ، drmahmoodi ، farzad-it ، لیلا ج ، aghdam ، ramin_ad ، arshida ، success ، maaref ، Sooshians ، Goodie ، reza89 ، najibi
DLT عزیز تبریک می گم
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: free_free ، gadfly ، coming soon ، Amir78 ، DLT ، aghdam ، ramin_ad ، maaref ، najibi
(2011-05-08 ساعت 09:03)DLT نوشته:  از تمامی دوستانی که به بنده حقیر لطف و محبت داشتند،صمیمانه سپاسگزاری میکنم.امیدوارم که هر چی توی این دنیای کوچک از خدا میخواهین،بهتون بده و علی الخصوص دریافت ویزای.اما یادتون باشه هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا طلب نکین.
موفق باشین.
سلام با تبریک خدمت شما و ارزوی کلیر شدن بقیه منتظران
تشکر کنندگان: free_free ، gadfly ، coming soon ، satusa ، DLT ، aghdam ، ramin_ad ، maaref
DLT عزيز
من هم صميمانه به تو و خانواده محترمت تبريك مي گويم و اميدوارم در همه مراحل موفق باشي.
كلير شدن كيس شما به نوعي اميد به كلير شدن كيس من رو هم تقويت مي كنه چرا كه شرايط تقريبا مشابهي داريم و يه خوشحالي مضاعف براي من داره.
ظاهرا بايد مجددا آزمايشات پزشكي رو تجديد كنيد. خوب اين اونگان دوباره هم يه تجربه تقريبا جديد خواهد بود كه به اين تاپيك اضافه خواهد شد.

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: mml ، alisarshar ، gadfly ، clear ، User ، coming soon ، HOMAYON53 ، frozen mind ، najibi ، arshida ، DLT ، لیلا ج ، aghdam ، free_free ، ramin_ad ، maaref
Dlt عزیز تبریک من رو هم پذیرا باش دست راستت روی سر ما منتظران :-)
دوستان عزیز اینجا نمیشه یه پیشبینی از تاریخ کلیرنس کیس نامبرهای مختلف داشت؟ بر اساس کیسهایی توی یک ماه کلیر میشن
یادمه تو تاپیک کارنت بچه ها پیشبینی میکردن و خیلیهاشونم درست بود و چه دلگرمی بود
اگه بشه اینجا هم راه بندازیم جالب میشه
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، ramin_ad ، gadfly ، DLT ، mml ، maaref ، free_free
ظاهرا دوستان لطف کردند و تنها به فشردن دکمه تبریک بسنده نکرده اند واسه دوست عزیزمون :ShyBig GrinLT.پس بزن اون دست قشنگه رو به افتخارDLT گرامیBig Grin.

تشکر کنندگان: coming soon ، aghdam ، ramin_ad ، gadfly ، User ، alisarshar ، HOMAYON53 ، farzad-it ، arshida ، DLT ، maaref ، free_free
بزن دست قشنگه را به افتخار DLT . Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آقا مبارک باشه ، انشاءالله هميشه موفق و لبتون خندون باشه.
به اميد کلير drmahmoodi.
انشاءالله.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: DLT ، aghdam ، coming soon ، success ، optoelec ، sorooshii ، maaref ، free_free ، drmahmoodi
فرزاد جان
چرا که نه.مگه بقیه چطوری قبول شدن.
به امید اون روز
تشکر کنندگان: arshida ، coming soon ، optoelec ، Ashkan78 ، maaref ، farzad-it ، free_free ، aghdam
dlt عزیز تبریکبسیار خوشحال شدم.موفق باشید.

به امید کلیر شدن دوستان
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: optoelec ، satusa ، maaref ، free_free
آفیسر گفت : دو هفته بعد و ممکن است تا چهار هفته طول بکشد ! ولی تا امروز شده شصت و سه روز !!!!!!! میگم سیستم اداری دیار کفر هم شبیه خودمونه ها .. حالا خوبه ما عادت داریم . از دوستان عزیز تقاضا دارم روحیه بدهید و ما منتظران را همراهی کنید .... ارادتمند __ کلیر
تشکر کنندگان: elena ، Ashkan78 ، maaref ، satusa ، arshida ، WIKIMAN ، mml ، free_free ، aghdam ، optoelec
(2011-05-09 ساعت 11:50)clear نوشته:  آفیسر گفت : دو هفته بعد و ممکن است تا چهار هفته طول بکشد ! ولی تا امروز شده شصت و سه روز !!!!!!! میگم سیستم اداری دیار کفر هم شبیه خودمونه ها .. حالا خوبه ما عادت داریم . از دوستان عزیز تقاضا دارم روحیه بدهید و ما منتظران را همراهی کنید .... ارادتمند __ کلیر

شما چرا اطلاعاتتون توي جدول ناقصه؟
كدام سفارت بوديد؟ رشته تحصيليتون چيه؟
تشکر کنندگان: maaref ، gadfly ، mml ، free_free
satusa ی عزیز ، باور بفرمایید همه اطلاعات تا بعد از مصاحبه ارسال شده وحتی سفر نامه هم تقریرشده است . یک سری به سفرنامه های ابوظبی بزنید ... کلی هم پیام خصوصی جواب داده ام ولی از آنجایی که کلا بچه سربزیر و آرامی هستم هیچوقت هیچ کجا مطرح نمی شوم !!!!!!!Big Grin

تشکر کنندگان: satusa ، gadfly ، elena ، mml ، free_free ، najibi ، aghdam ، optoelec
(2011-05-09 ساعت 12:32)clear نوشته:  satusa ی عزیز ، باور بفرمایید همه اطلاعات تا بعد از مصاحبه ارسال شده وحتی سفر نامه هم تقریرشده است . یک سری به سفرنامه های ابوظبی بزنید ... کلی هم پیام خصوصی جواب داده ام ولی از آنجایی که کلا بچه سربزیر و آرامی هستم هیچوقت هیچ کجا مطرح نمی شوم !!!!!!!Big Grin

دوست عزيز
ممنون از اينكه سفرنامه نوشتيد و شرايطتون رو اعلام كرديد. ولي قبول كنيد كه ارائه داده ها بصورت پراكنده و توي پستهاي مختلف باعث گم و گور شدن اطلاعات توي انبوه پست ها ميشه و نميشه يك برآورد درست از شرايط داشت.

به عنوان مثال من به محض اينكه پست اخير شما رو ديدم به جدول 2011 مراجعه كردم كه ببينم با چه شرايطي منتظر هستيد ولي ديدم كه نه سفارت تون مشخص هست و نه رشته تحصيلي كه طبيعتا كسي نميتونه درك درستي از شرايط شما داشته باشه. چون كه هم سفارت و هم رشته از پارامترهاي تعيين كننده در كليرنس و زمان اون هستند.

ضمنا همينكه با 40 تا ارسال 4 تا رتبه داريد كلي هم مطرح هستيد! Smile

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: gadfly ، mml ، maaref ، clear ، free_free ، aghdam ، drmahmoodi ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان