موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع دوستان
نامه ای که کی سیسی به من داده در باره کلیر
Thank you for your inquiry.
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز برعکس شما برنده اصلی من هستم به اتفاق شوهرم کلیرنس خوردیم(تا الان 40 روز)وقتی وارد سایت می شوم فقط اسم همسرم در مستطیل درج می شودکه باید منتظر باشید من از وضعیت خودم مطلع نیستم ودر پاسخ ایمیل هایم یک جواب اتوماتیک در یافت میکنم ایا این وضعیت طبیعی است؟ایا من کلیر شدم وهمسرم نشده؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید من را راهنمیی کنید ممنون:
[/quote]
بنظر من تماس تلفنی بگیرید و عینا همین قضیه رو سوال کنید تا نگرانیتون رفع بشه و از اشتباهات تحتمالی جلوگیری بشه
[/quote]
دوست عزیز سفارت آمریکا در ابوظبی روال خاص خود را دارد وبر عکس سفارت آمریکا در آنکارا بعد از ارائه برگه آبی اینطور نیست که اگه یک یا چند نفر زودتر کلیر شدند بصورت ستاره مشخص کنه و افراد کلیر شده بتوند زودتر ویزای خود را دریافت کنند بلکه فقط در صورت کلیر شدن تمام اعضای کیس وضعیت بصورت Ready درخواهد آمد . البته همانطور که گفتم تماس یا ایمیل بی ضرر است ولی روال همین است واصلا" جای نگرانی نیست. با آرزوی کلیر شدن شما به زودی.....
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Thank you for your inquiry with Becker & Associates, P.A. It seems that Consulate is conducting extensive background checks that may delay the processing of your immigrant visa. If you are applying under the 2011 Visa Lottery, your visa number must be current in order to receive an immigrant visa (that might also be delaying your case).
If you have any other questions, please feel free to call us at (561) 674-0080 to schedule a consultation by phone.
Sincerely,
Brian G. Becker, Esq.
BECKER & ASSOCIATES, P.A.
5301 N. Federal Highway, Suite 280
Boca Raton, Florida 33487
Telephone: (561) 674-0080
Fax: (561) 674-0280
Email: Brian@bgbimmigration.com
Web: www.bgbimmigration.com
Connect with us:
این هم نامه وکیل است که داده
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-13 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-13 ساعت 14:25 توسط satusa.)
(2011-05-13 ساعت 02:13)lale نوشته: خدایا امروز خیلی هارو خوشحال کن از جمله sutusa , akyb که خیلی وقته منتظرن ایشاله منتظر هورای کلییر شدن امروزتون هستیم
آمین یا رب العالمین
راستی آقای akyb که کلیر شده بودند و دوباره قرار بود چک بشوند دیگه خبری ندادند که در چه مرحله ای هستند.
نمی دونیم بالاخره مشکلشون حل شد یا کماکان منتظر هستند؟ امیدوارم مشکل ایشون حل شده باشه و ما هم زودتر خلاص بشیم.
ممنون از همه دوستان
(2011-05-13 ساعت 11:17)rashidi نوشته: جهت اطلاع دوستان
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
kcc همین جواب رو به من هم در پیگیری وضعیت کیس داده و گفته به ما ربطی نداره.
راستی یکسری اطلاعات از وضعیت کیس تون توی پست های اخیر تون دادید که توی انبوه اطلاعات گم و گور میشه. لطفا بصورت منسجم برای free_free بفرستید تا توی جدول 2011 اضافه بشه و بتونید وضعیتتون رو با بقیه هم مقایسه کنید و بقیه هم از داده های شما استفاه کنند.
موفق باشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-13 ساعت 16:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-13 ساعت 16:43 توسط planetearth.)
این مطلب رو امروز پیدا کردم که توضیح کامل در مورد کلرنس میده
فرصت کنم حتما ترجمه میکنم
A security clearance is a formal inquiry into a applicant's history, in order to determine the level of risk the person may pose on several
fronts. Certain foreign nationals, such as those on the List of 26 or anyone from a state sponsor of terrorism country, automatically requires a security clearance before a visa can be issued. Many others are also subject to the requirements, due to criminal violations,immigration history, area of expertise or study. There are many classes
of visa security clearances, including the visas Condor, visas Mantis and visas Donkey.
Security Checks for Nonimmigrant Visa Processing
There are three kinds of security checks affecting nonimmigrant visa
processing:
(1) The Visas Condor: Heightened Security Checks
(2) Visas Mantis: Technology Alert List
(3) NCIC Criminal Database Checks
Each of these security checks may affect your visa application, so it is important to understand each of these processes. Providing the
information needed by the consular official may help avoid lengthy delays in visa issuance.
The Visas Condor: Heightened Security Checks
The specific criteria for Visa Condor checks are classified. However, these checks are likely based on several factors:
The information that may trigger greater scrutiny include unexplained travel to predominantly Muslim countries in the last 10 years, prior employment in sensitive areas, military service for certain nationals, or specialized skills or training that may have military or security implications. This information would be disclosed on Form DS-157, which is required for men between the ages of 16 and 45 years old, and for all applicants age 16 and over who are from Cuba, Iran, Iraq, Libya, North Korea, Sudan and Syria.
Your country of birth, citizenship, or residence may also require a Visa Condor check. If you were born in a "T-7" or "List of 26" country, you
will likely be subject to a Condor security check.
NOTE: The T-7 countries include Cuba, Iran, Iraq, Libya, North, Korea, Sudan and Syria. The List of 26 countries are Afghanistan,
Algeria, Bahrain, Djibouti, Egypt, Eritrea, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Kuwait, Lebanon, Libya, Malaysia, Morocco, Oman, Pakistan,
Qatar, Saudi Arabia, Somalia, Sudan, Syria, Tunisia, Turkey, the United Arab Emirates, and Yemen.
According to U.S. Department of State reports, approximately 80% of Visas Condor clearances are completed within 30 days. If your Visas Condor check has been pending for over 90 days, you may call the VO public inquiries line at (202) 663-1225 or email usvisa@state.gov.
Visas Mantis: Technologies with Possible Military Use The Visas Mantis security check is used when potentially sensitive technologies are involved in your visit, work, studies or research in
the United States. This check is used when you are involved in any of the 15 categories found on the Critical Fields List (CFL) of the State Department’s Technology Alert List (TAL).
The TAL includes a greatly expanded list of technologies with potential "dual-use" applications. The list identifies certain fields and technologies that may have military applications. The TAL list is very comprehensive, including almost every technology or skill involving chemistry, biochemistry, immunology, chemical engineering and pharmacology, for example. The wide scope of this list means that
nearly every research scientist, physician, academic and engineer involved in any of these fields could be required to undergo a Visa
Mantis security check. According to guidance by the U.S. Department of State, a Mantis clearance is generally not warranted if the technology
falls within the public domain or if it involves information that would generally be taught in an academic course. Please read our Technology
Alert List page for more information.
The State Department contends that 80% of Visas Mantis checks are completed within 30 days. If your Visas Mantis check has been pending
for over 90 days, you may contact the SAO Problem Resolution Unit at saoinquiries@state.gov. Many foreign nationals and immigration attorneys have reported a substantial increase in the number of Mantis “hits” since 2003, particularly for nationals from Russia, China and Hong Kong.
NCIC Criminal Database Checks
Consular officials also search the National Crime Information Center (“NCIC”) database for information on criminal convictions before
issuing a visa. Many people with common names receive a “false hit.”
This occurs when someone with the same or similar name appears in the NCIC database with a criminal conviction. These false hits are occurring with increased regularity, and may take between 4 and 6 weeks to process. The U.S. government recently added 7 million names to this database, of which as many as half were Latino. This has resulted in a significant increase in the number of false hits and delays for persons with common Latino names.
False hits are a major cause of delays in visa processing for visa applicants. False hits can occur in both the Condor or NCIC criminal
database. People with common names such as John Smith, Juan Gonzalez, Xian Lee or Ali Mohammad are extremely likely to have a “hit” in one of
these databases.
If you have a common name or an arrest or conviction, you may want to consider processing your visa as a Third Country National in Mexico.
Some consulates in Mexico have implemented a pilot fingerprint program. This program allows posts to process clearances on "false" hits in the same day, while clearances for positive hits are often
received in two days.
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-13 ساعت 18:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-15 ساعت 11:33 توسط Ashkan78.)
(2011-05-13 ساعت 11:17)rashidi نوشته: جهت اطلاع دوستان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-13 ساعت 18:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-15 ساعت 01:53 توسط coming soon.)
(2011-05-13 ساعت 16:40)planetearth نوشته: این مطلب رو امروز پیدا کردم که توضیح کامل در مورد کلرنس میده
فرصت کنم حتما ترجمه میکنم
A security clearance is a formal inquiry into a applicant's history, in order to determine the level of risk the person may pose on several
received in two days.[align=left][/align.......
چیزی که من از این متن انگلیسی متوجه شدم اینه که کسانی که از ایران یکضرب ویزا میگیرن یا امام زاده هستن یا با اونا نسبتی دارن .از شوخی گذشته ازاین متن روشنه که ما ایرانیها مشمول ویزا از نوع (condor) به معنی کرکس میشیم که بالاترین نوع چک کردن امنیتی هست .و گفته عوامل متعددی باعث این کلیرنس میشه که عبارتنداز:
1- سفر در 10 سال اخیر به یکی از کشورهایی که تحت حکومت اسلامی اداره بشن .
2- مقیم بودن یا متولد شدن در کشورهای موجود در لیست 26 کشور حامی تروریسم .که کشور عزیزمون از این نعمت بی بهره نیست .
3- استخدام در جاهای حساس
4- خدمت سربازی برای ملیت های خاص و معین و یا گذراندن مهارتهای تخصصی در خدمت سربازی.
5- تشابه اسمی (false hits ) با اسمهایی مثل John Smith, Juan Gonzalez, Xian Lee or Ali Mohammad در NCIC Criminal Database Checks
که باعث افزایش مدت کلیرنس میشه .
بعد گفته که آقایونی که سنشون بالای 16 ساله و در کشورهای T7 هستن که باز هم ایران جزء اون کشورها هستش ( ماشالله ما تو این موارد دو لوپی میخوریم .هم تو لیست 26 کشوریم و هم T7 ) این اطلاعات موردنیاز رو طی فرم Ds-157 باید اظهار کنن تا پروسه کلیرنسشون زودتر به انجام برسه.
واینکه در80% از انواع ویزاها پروسه کلیرنس باید ظرف مدت یکماه انجام بشه و اگر بیشتر از 90 روز شد باید از طریق ایمیل با آدرس usvisa@state.gov مبا اونها کاتبه بشه.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2011-05-14 ساعت 08:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-14 ساعت 08:11 توسط mml.)
(2011-05-12 ساعت 00:46)lale نوشته: (2011-05-11 ساعت 23:42)mml نوشته: بعد از 85 روز:
کپی و ترجمه کارت معافی رو ازم نخواست و منم بهش یادآوری نکردم...
سلام
شما ایمیل پیگیری زده بودید یا خودشون اینو خواستند؟
من قبلاً دو بار ايميل زده بودم كه همون جواب هميشگي كه در دست بررسيه رو داده بودن. اما اين بار خودشون بدون اينكه بخوان جواب نامه اي رو بدن، اين ايميل رو فرستادن
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
راستش همسر من باغداره ولي سربازيش سپاه بوده آيا ممكنه براش مشكل ايجاد بشه؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-05-14 ساعت 08:45)nahid.t نوشته: راستش همسر من باغداره ولي سربازيش سپاه بوده آيا ممكنه براش مشكل ايجاد بشه؟
نه
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-14 ساعت 08:45)nahid.t نوشته: راستش همسر من باغداره ولي سربازيش سپاه بوده آيا ممكنه براش مشكل ايجاد بشه؟
منظورتون از مشکل چیه؟
اگه منظورتون اینه که کلیرنس میخورید احتمالش خیلی زیاده...ولی باز هم هیچی قطعی نیست
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بنده هم به جمع کلیری ها اضافه شدم ایشالا کار همه زودتر درست بشه
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-14 ساعت 14:36)gladiator نوشته: بنده هم به جمع کلیری ها اضافه شدم ایشالا کار همه زودتر درست بشه
با عرض سلام خدمت شما
اگر منظورتان کلیرشدن است که ازصمیم قلب تبریک عرض میکنم
واگر منظورتان شروع پروسه کلیرنس است که آرزو میکنم زودتر همه ما دسته جمعی کامروا شویم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-14 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-14 ساعت 21:45 توسط sorooshii.)
دوستان عزیز
سایت خیلی سوت و کور شده
یه هوووووووووووووووووورا یی یه دستی یه...
از ابوظبی که بخاری بلند نمیشه، دیروز که روز آنکارا بود، خبری چیزی؟
نکنه بچه ها کلیر می شوند و بای بای؟!!!
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
|