2011-05-25 ساعت 14:26
دوستان اگر در سایت ابوظبی ready بزنه ، یعنی کیس و همراهانش ، همه با هم کلیر شدن یا فقط کیس ؟ و اگر فقط کیس ، همراهان را چطور می توان پیگیری کرد ؟ یک شماره که بیشتر بالای برگه آبی نیست !!!!
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان 2011
|
2011-05-25 ساعت 14:26
دوستان اگر در سایت ابوظبی ready بزنه ، یعنی کیس و همراهانش ، همه با هم کلیر شدن یا فقط کیس ؟ و اگر فقط کیس ، همراهان را چطور می توان پیگیری کرد ؟ یک شماره که بیشتر بالای برگه آبی نیست !!!!
2011-05-25 ساعت 14:36
(2011-05-25 ساعت 14:26)clear نوشته: دوستان اگر در سایت ابوظبی ready بزنه ، یعنی کیس و همراهانش ، همه با هم کلیر شدن یا فقط کیس ؟ و اگر فقط کیس ، همراهان را چطور می توان پیگیری کرد ؟ یک شماره که بیشتر بالای برگه آبی نیست !!!! دوست عزیز روال کار ابوظبی بر این است اگر روز مصاحبه ویزا ندهند بعد از صدور برگ آبی فقط در صورت کلیر شدن تمام اعضائ خانواده در سایت Ready را می زنند. ولی برای اطمینان خاطر پس از رویت این کلمه زیبا برای تائید می توانید از طریق ایمیل یا تلفن مطمئن شوید. باآرزوی رویت این کلمه زیبابه زودی زود برای همه منتظران..... سفارت ابوظبی تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN نوع ویزا سرمایه گذاری
الان 19 روزه كه آنكارا فقط يك عدد كيس لاتاري رو كلير كرده، درست از روز حمله به بعد. معلوم نيست چه خبري هست. پنج شنبه گذشته تعطيل بودند اين دو شنبه هم تعطيل هستند زياد كار نمي كنند اگر اين هفته هم از كيسهاي قديمي بالاي 100 روز كسي رو كلير نكنند ديگه من كه تقريبا اميدم رو از دست ميدم از اينكه با اين فرصت محدودي كه داره تند تند ميگذره، بخواهند ويزا بدهند و ممكنه دوباره شرايط پارسال رو پياده كنند.
تشکر کنندگان: free_free ، parastoo2011 ، REZA1390 ، najibi ، shahriar2002 ، mml ، maaref
2011-05-25 ساعت 15:23
(2011-05-25 ساعت 15:01)satusa نوشته: الان 19 روزه كه آنكارا فقط يك عدد كيس لاتاري رو كلير كرده، درست از روز حمله به بعد. معلوم نيست چه خبري هست. پنج شنبه گذشته تعطيل بودند اين دو شنبه هم تعطيل هستند زياد كار نمي كنند اگر اين هفته هم از كيسهاي قديمي بالاي 100 روز كسي رو كلير نكنند ديگه من كه تقريبا اميدم رو از دست ميدم از اينكه با اين فرصت محدودي كه داره تند تند ميگذره، بخواهند ويزا بدهند و ممكنه دوباره شرايط پارسال رو پياده كنند. وقتی مسیر کلیر مسدود میشه به این معنی هست که پتانسیل زیادی داره رو ی هم جمع میشه و این دفعه که اعلام کنن کیس های زیادی رو در بر خواهد گرفت..
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: im-i ، satusa ، یاشار و ماری ، alirezagh ، parastoo2011 ، sepinod ، REZA1390 ، najibi ، Goodie ، shahriar2002 ، mml ، farzad.s ، maaref
(2011-05-25 ساعت 15:23)free_free نوشته:(2011-05-25 ساعت 15:01)satusa نوشته: الان 19 روزه كه آنكارا فقط يك عدد كيس لاتاري رو كلير كرده، درست از روز حمله به بعد. معلوم نيست چه خبري هست. پنج شنبه گذشته تعطيل بودند اين دو شنبه هم تعطيل هستند زياد كار نمي كنند اگر اين هفته هم از كيسهاي قديمي بالاي 100 روز كسي رو كلير نكنند ديگه من كه تقريبا اميدم رو از دست ميدم از اينكه با اين فرصت محدودي كه داره تند تند ميگذره، بخواهند ويزا بدهند و ممكنه دوباره شرايط پارسال رو پياده كنند. درسته دوست عزيز ولي اگر اون تعداد زيادي كه اعلام ميشه از كيسهاي 40-50-60 روزه باشه زياد توفيري در كل قضيه نخواهد داشت مگر اينكه از كيسهاي قديمي كه 4-5-6 ماهه منتظر هستند اعلام بشه. بطور ميانگين هر ماه 50 تا 60 تا مصاحبه انجام ميدهند كه در شرايط كنوني در بهترين حالت 15-20 تا كيس رو در هر ماه كلير كرده اند و با احتساب اون درصد كمي كه يكضرب ميگيرن در يك دوره دو ماهه حداقل 10-12 تا كيس از مصاحبه شوندگان هر ماه، باقي مي مونه كه اينجوري طولاني ميشوند و از روال عادي خارج مي شوند. يه زماني دلمون خوش بود به ايميل پيگيري الان همون pending رو هم ديگه نميگن. نمي دونم از بس تكراري هست خودشون خجالت مي كشن يا اينكه ايميل ما رو مياندازن يه گوشه اهميت نميدن .... تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، free_free ، parastoo2011 ، gadfly ، sepinod ، sorooshii ، REZA1390 ، najibi ، shahriar2002 ، mml ، فردين ، maaref
2011-05-25 ساعت 16:55
(2011-05-24 ساعت 21:50)free_free نوشته:فری فری عزیز ما تقریبا نامه هامونو چند بار چک کردیم و فرمها و رزومه ها را درست فرستادیم و بهشونم گفتیم که اگر مشکلی وجود داره بهمون بگن . حالا فکر کنم باید یک ایمیل دیگه بزنیم و یاد آوری کنیم.(2011-05-23 ساعت 17:27)parastoo2011 نوشته:(2011-05-23 ساعت 17:04)satusa نوشته: آنكارا آپديت كرده و بعد از 17 روز زحمت كشيدند يه دونه كيس اضافه كردند. May 23-2011بله برگه ما هم یک برگه سفید با همین مضمون با خودش داشت و یک رسید درست به همین حالت و برگه 9 سئوالی را هم برای من و همسرم خدا کنه زودتر یک خبری بدن چون ما خیلی کار داریم آخه زیادم هستیم با 3 تا بچه نمیشه خیلی سریع جمع و جور کرد ، الان سعی می کنیم روال زندگیمونو تا جواب خیلی تغییر ندیم. آنکارای لعنتی هم نمی دونم چرا آپدیت درست و حسابی نمی کنه . همش شماره های قدیمیه. به امید بهترینها مرسی
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march تاریخ کلیرنس:5 jun حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای. ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست تو محکومی به موفقیت این یادت بمونه
2011-05-25 ساعت 16:59
آنكارا آپديت نميكنه يا اپديت ميكنه بچه هاي مهاجرسرا توش نيستند؟ كم كم دارم دو دل مي شم واسه انتخاب آنكارا
(2011-05-25 ساعت 16:59)alirezagh نوشته: آنكارا آپديت نميكنه يا اپديت ميكنه بچه هاي مهاجرسرا توش نيستند؟ كم كم دارم دو دل مي شم واسه انتخاب آنكارا آنكارا كلا از 6 may تا حالا فقط يه دونه كيس لاتاري اعلام كرده كه اون هم از بچه هاي مهاجرسرا نبوده. البته با همه اين مسايل فعلا پاسخ قطعي براي ارجحيت آنكارا و ابوظبي وجود نداره چون ابوظبي هم فعلا حال و روز خوبي نداره (از جمله دكتر و california و ...)
2011-05-25 ساعت 18:41
هورا ، ready زد ابوظبی
2011-05-25 ساعت 19:42
تشکر کنندگان: Hornet ، sorooshii ، REZA1390 ، clear ، najibi ، shahriar2002 ، drmahmoodi ، aghdam ، mml ، kamran22 ، sare ، parastoo2011 ، free_free ، Sooshians ، maaref
(2011-05-25 ساعت 18:41)clear نوشته: هورا ، ready زد ابوظبی آقا clear تبریک میگم فونت ریزتر دیگه نبود فکر کنم چقدر احساسسسسسسسسسسسس آقا شما که عضو فعال هستید چرا تاریخ مصاحبه در جدول نیست ؟؟ به سلامتی بعد از چند روز کلیر شدید؟؟ هر روز چک می کردید؟ در ساعت اداری ready زد؟؟ آقا شما این روزهای اخیر ایمیل زده بودید؟ می خواهم بدونم بقول یکی از دوستان از خواب خرگوشی بلندشون کردید؟ پیگیر بودید با ایمیل یا نه، خودشان .... نمی دونم چه دستی از پا خطا کردیم که این ابوظبی جواب ما را نمی دهد از 14 می تا حالا 3 تا ایمیل زدم، هیچ که هیچ!!!!
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک تشکر کنندگان: im-i ، clear ، najibi ، REZA1390 ، free_free ، shahriar2002 ، drmahmoodi ، alirezagh ، mml ، sare ، parastoo2011 ، maaref
2011-05-25 ساعت 20:39
تشکر کنندگان: clear ، najibi ، REZA1390 ، sepinod ، shahriar2002 ، mml ، parastoo2011 ، free_free ، farzad.s ، maaref
اولا فونت کوچک زدم چون در برابر منتظران بزرگ عرض ادب کنم و بعد بابا من اطلاعات را فرستادم !!! باور کنید ....6مارچ مصاحبه بود ، آفیسر گفت 2 تا 4 هفته بعد که شد 3ماه دو روز کم . نامه ها را هم جواب ندادند ... سفرهای من هم سوریه و لبنان و عراق وامارات ... این جور جاها بود بیشتر هم زیارت وسیاحت ولی خداییش نه برای کار خلاف و ب م ب و ... (ضمنا راستشو گفتم به کنسول) روزی شونصد دفعه هم چک می کردم که ناگهان صبح امروز دیدم بللللللللللله جا تره و بچه هم هست . از همتون هم متشکرم بابت تبریک ها . خدایا به حق دل های شاد دل دوستان منتظر را با خبر خوب شاد بفرما ....
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، najibi ، REZA1390 ، Goodie ، gadfly ، free_free ، satusa ، sepinod ، Hornet ، shahriar2002 ، im-i ، فردين ، drmahmoodi ، alirezagh ، reza89 ، یاشار و ماری ، mml ، b!ta ، kamran22 ، ahmadzareii ، HOMAYON53 ، arshida ، sare ، parastoo2011 ، sunrise ، Sooshians ، gladiator ، farzad.s ، maaref
2011-05-25 ساعت 21:33
(2011-05-25 ساعت 20:58)clear نوشته: اولا فونت کوچک زدم چون در برابر منتظران بزرگ عرض ادب کنم و بعد بابا من اطلاعات را فرستادم !!! باور کنید ....6مارچ مصاحبه بود ، آفیسر گفت 2 تا 4 هفته بعد که شد 3ماه دو روز کم . نامه ها را هم جواب ندادند ... سفرهای من هم سوریه و لبنان و عراق وامارات ... این جور جاها بود بیشتر هم زیارت وسیاحت ولی خداییش نه برای کار خلاف و ب م ب و ... (ضمنا راستشو گفتم به کنسول) روزی شونصد دفعه هم چک می کردم که ناگهان صبح امروز دیدم بللللللللللله جا تره و بچه هم هست . از همتون هم متشکرم بابت تبریک ها . خدایا به حق دل های شاد دل دوستان منتظر را با خبر خوب شاد بفرما .... کلیر جان بهت تبریک میگم ویزاتو.... ولی اطلاعاتتو نفرستادی...همین الان سرچ کردم چیزی نبود..پس بیخودی پای من ننداز..
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) |