کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-05-25 ساعت 18:41)clear نوشته:  هورا ، ready زد ابوظبی
باتقدیم شایسته ترین تبریکات خدمت شما دوست عزیز امیدوارم درمراحل بعدی زندگی درآنسوی آبها هم کامیاب وموفق باشید .Wink برای کلیر شدن ما هم دعا کنید . بخصوص اعضای باشگاه 100تایی ها ! Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، drmahmoodi ، satusa ، najibi ، parastoo2011 ، sepinod ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-25 ساعت 11:37)mehran626 نوشته:  
(2011-05-24 ساعت 23:59)reza89 نوشته:  سلام دوستان
امروز يكي از دوستان كه روز مصاحبه با ما بودند و ايشان نيز پروسه كليرنس شامل حالشان شده بود بعد از 69 روز كلير شدند .البته ايشان عضو مهاجرسرا نيستند و ساكن شيراز مي باشند و خدمتشان در نيروي انتظامي بوده است امروز كه من سايت را براي كيس ايشان چك كردم ديدم Ready ايشان نيز آمده است.

رضا جان ممکنه اطلاعات تحصیلی و یا شغلی دوستتون رو هم بگید؟ البته اگه احیانا اسمش امین بوده نمی خواد Big Grin . یکی از دوستان من هم بعد از همین حدود دیروز کلیر شدند سربازی نیروی انتظامی مهندس شرکت خصوصی
سلام آقا مهران
ايشان آنطوري كه مي گفتند فروشگاه در شيراز دارند و در كار ساختمان سازي نيز فعال هستند و همانطور كه گفته بودم در نيروي انتظامي نيز خدمت كرده بودند و مصاحبه ايشان 15 مارچ بود ولي اطلاعات ديگري در مورد سطح تحصيلات ايشان ندارم و جالب اينكه خود ايشان نمي دانست كه كليرش آمده و من ديشب ساعت 12 شب تماس گرفتم كه جواب ندادند ولي sms دادم و خبر خوش را به وي دادم و متقابلا ساعت 1 بامداد تازه متوجه آن شده بود .
خوشبختانه در اين چند روز سايت ابوظبي چندين نفر را كلير كرده است.

تشکر کنندگان: aghdam ، sorooshii ، najibi ، mml ، im-i ، Hornet ، alisarshar ، parastoo2011 ، mehran626 ، coming soon ، satusa ، free_free ، REZA1390 ، farzad.s ، maaref
(2011-05-25 ساعت 20:58)clear نوشته:  اولا فونت کوچک زدم چون در برابر منتظران بزرگ عرض ادب کنم و بعد بابا من اطلاعات را فرستادم !!! باور کنید ....6مارچ مصاحبه بود ، آفیسر گفت 2 تا 4 هفته بعد که شد 3ماه دو روز کم . نامه ها را هم جواب ندادند ... سفرهای من هم سوریه و لبنان و عراق وامارات ... این جور جاها بود بیشتر هم زیارت وسیاحت ولی خداییش نه برای کار خلاف و ب م ب و ... (ضمنا راستشو گفتم به کنسول) روزی شونصد دفعه هم چک می کردم که ناگهان صبح امروز دیدم بللللللللللله جا تره و بچه هم هست . از همتون هم متشکرم بابت تبریک ها . خدایا به حق دل های شاد دل دوستان منتظر را با خبر خوب شاد بفرما ....

تبریک تبریک تبریک به امید روزی که همه هورا بکشیم هوررررررررااااا
تشکر کنندگان: aghdam ، sorooshii ، mml ، Hornet ، tamanna ، parastoo2011 ، clear ، mehran626 ، coming soon ، satusa ، California ، free_free ، REZA1390 ، farzad.s ، maaref
آقا سفارت ابوظبی جواب ایمیل ما را بعد از 11 روز داد!!

بدون سلام و علیکی و بدون Dear... :

Applicants are reminded to follow the instructions they were given at the interview and check on their cases from our website. The website has accurate information as to the current status. According to our records, your case is still under administrative processing. See below.

Regards,

U.S. Embassy Abu Dhabi

/bp

خلاصه آفیسر انگار و ظاهراًکمی قاط زده بوده که چرا بهشون ریماندر زدم!!!

قسمتی که گفته see below بنده خدا آمده از از صفحه ی اعلام وضعیت کیس ما (شامل کیس نامبر و اسم و فامیل)، عکس گرفته و همان را در زیر متن ایمیل کپی-پیست کرده است.

ترسیدم، نکند چپ بکنند با ما؟؟؟ والا اینقدر تو ایران اینطور دیدیم که طرف میگه حالا که اینطور شد، حالت را ... . نکند اینا هم انجور کنند!!! استرس این را نگیریم یه وقت!!Sad

من که دیگه ایمیل نمی زنم، چنان از خواب پراندمشان که بی خوابی زده بهشون حتماً!!!!
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، najibi ، mml ، alirezagh ، Hornet ، alisarshar ، tamanna ، parastoo2011 ، satusa ، free_free ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-25 ساعت 22:08)et.et نوشته:  سلام
چه كسايي كليرنس بايد بشن؟
چه كسايي فوري ويزا ميگيرن ?

سلام
بابا سوالای سخت سخت نپرس دیگه . . .Big Grin
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: mml ، WIKIMAN ، free_free ، Sooshians ، REZA1390
عجیب است وقتی این جدول را نگاه می کنیم!!!!

امسال پزشکان محترم مورد بی لطفی قرار گرفته اند!! دو-سه پزشک عزیز داریم که کلیر آنها هنوز نیامده است!!! بعضی وقت ها انسان در کار این اف بی آی می ماند!! نمی دانم مطلع هستید یا نه اما سیستم پزشکی ما به امریکا نزدیکتر ازکانادا هستش. در کانادا پزشکی شما در پایین ترین سطح ارزیابی قرار می گیرد و ده-بیست تا امتحان و یه 1-2 سال دوره باید ببینید اما در امریکا این دردسرها کمتر است. بطور قطع این ها هم مطلع هستند و نباید سختگیری بکنند. از پرونده یک پزشک چه چیزی می خواهند؟؟!!!

چند کلام خصوصی با پزشکان محترم مهاجرسرا:

دوستان عزیز، در طول دوران طبابت خود احیاناً خدایی نکرده، دور از جان همه، احیاناً زیر عمل کسی .....؟ پرونده ای در اداره رسیدگی به تخلفات پزشکی ندارید؟؟ شکایتی و خصومتی و ...؟؟ Sad احتمال همه موارد را باید بدهیم!!

ابراز همدردی جامعه مهندسان را پذیرا باشید.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
(2011-05-25 ساعت 18:41)clear نوشته:  هورا ، ready زد ابوظبی

كلير عزيز
تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك ....
دست راستتون روي سر ما
دعا كنين كه همه ما هم
ارادتمندCool
تشکر کنندگان: parastoo2011 ، clear ، coming soon ، aghdam ، free_free ، najibi ، REZA1390 ، farzad.s ، maaref
سللللللللللللام آقای کلیر

کلیر که کلیر بشه مطمئنم واسه همه خوش شانسی مییاره . شاد و سلامت باشید که از اون 7 خوان رستم 4 تاشو رفتین و 3 تاش مونده . به امید روزهای بهاری
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: clear ، coming soon ، free_free ، najibi ، sepinod ، mml ، REZA1390 ، farzad.s ، maaref
دوستان ، بیایید امشب (که شب جمعه هم هست) ساعت 11 شب همگی زیر آسمان دست به دعا بر داشته ، امام زمان (علیه السلام)را واسطه قرار دهیم و برای همه دوستان منتظر کلیرنس یک دعای دسته جمعی بکنیم . باور کنید خدا نظر خاصی به جمع دارد . وعده ما راس ساعت 11 ، زیر آسمان.... Shy
تشکر کنندگان: im-i ، alisarshar ، drmahmoodi ، sunrise ، coming soon ، aghdam ، satusa ، gadfly ، California ، free_free ، najibi ، WIKIMAN ، Sooshians ، REZA1390 ، maaref ، parastoo2011
(2011-05-26 ساعت 10:50)clear نوشته:  دوستان ، بیایید امشب (که شب جمعه هم هست) ساعت 11 شب همگی زیر آسمان دست به دعا بر داشته ، امام زمان (علیه السلام)را واسطه قرار دهیم و برای همه دوستان منتظر کلیرنس یک دعای دسته جمعی بکنیم . باور کنید خدا نظر خاصی به جمع دارد . وعده ما راس ساعت 11 ، زیر آسمان.... Shy

دوستان عزیز ضمن اینکه آرزو می کنم جواب مثبت را از سفارت هرچه زودتر دریافت کنید از شما دوستان که دلی به روشنی نور دارید استدعا میکنم امشب من وخانواده ام را در دعاهایتان فراموش نکنید امروز دقیقا"سیصد وچهل وشش روزه که منتظریم و دستمان به هیچ کس وهیچ ابزاری برای پیشبرد کارمان بجز دعا نمی رسد امیدوارم دعای شما عزیزان مهربان گره گشای کار ما باشد.

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: coming soon ، aghdam ، AmericanHamid ، California ، free_free ، clear ، najibi ، WIKIMAN ، Sooshians ، REZA1390 ، farzad.s ، maaref ، parastoo2011
(2011-05-26 ساعت 11:02)im-i نوشته:  
(2011-05-26 ساعت 10:50)clear نوشته:  دوستان ، بیایید امشب (که شب جمعه هم هست) ساعت 11 شب همگی زیر آسمان دست به دعا بر داشته ، امام زمان (علیه السلام)را واسطه قرار دهیم و برای همه دوستان منتظر کلیرنس یک دعای دسته جمعی بکنیم . باور کنید خدا نظر خاصی به جمع دارد . وعده ما راس ساعت 11 ، زیر آسمان.... Shy

دوستان عزیز ضمن اینکه آرزو می کنم جواب مثبت را از سفارت هرچه زودتر دریافت کنید از شما دوستان که دلی به روشنی نور دارید استدعا میکنم امشب من وخانواده ام را در دعاهایتان فراموش نکنید امروز دقیقا"سیصد وچهل وشش روزه که منتظریم و دستمان به هیچ کس وهیچ ابزاری برای پیشبرد کارمان بجز دعا نمی رسد امیدوارم دعای شما عزیزان مهربان گره گشای کار ما باشد.

مگه مهلت دريافت ويزا تا سپتامبر نيست پس چه جوري هنوز شما منتظريد و هيچ جوابي به شما ندادن؟

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، REZA1390 ، maaref

مگه مهلت دريافت ويزا تا سپتامبر نيست پس چه جوري هنوز شما منتظريد و هيچ جوابي به شما ندادن؟

[/quote]

دوست عزیز همانطور که در امضاء من مشخصه کیس ما ویزای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری می باشد. وتاریخ اکسپایر نداره

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، farzad-it ، najibi ، REZA1390 ، maaref ، parastoo2011
دوستان عزیز
آنکارا بالاخره جواب ایمیل من رو بعد از چند روز داد. با وجود اینکه مضمون پاسخشون همون جمله همیشگی هست ولی از اون پاسخهای اتوماتیک نیست و گفته که این پروسه بر اساس قوانین و مقررات سخت گیرانه ای انجام میشه که توسط کنگره وضع شده و طبق معمول گفته سفارت کنترلی رو اون ندارند و توسط چند سازمان مجزا انجام میشه که کاملا مستقل از هم عمل می کنند.

موفق باشید
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، free_free ، gadfly ، najibi ، sepinod ، im-i ، mml ، coming soon ، REZA1390 ، maaref ، parastoo2011
(2011-05-26 ساعت 14:12)satusa نوشته:  دوستان عزیز
آنکارا بالاخره جواب ایمیل من رو بعد از چند روز داد. با وجود اینکه مضمون پاسخشون همون جمله همیشگی هست ولی از اون پاسخهای اتوماتیک نیست و گفته که این پروسه بر اساس قوانین و مقررات سخت گیرانه ای انجام میشه که توسط کنگره وضع شده و طبق معمول گفته سفارت کنترلی رو اون ندارند و توسط چند سازمان مجزا انجام میشه که کاملا مستقل از هم عمل می کنند.

موفق باشید

ترجمه:
satusa عزیز تو رو خدا ما رو ایمیل بارون نکن. ما بدبختیم. ما کاره ای نیستیم و همه چیز زیر سر کنگره و اون چندتا سازمان مجزاست!
Big Grin
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، farzad-it ، gadfly ، najibi ، im-i ، mml ، coming soon ، REZA1390 ، maaref ، parastoo2011 ، Goodie
دوستان

کلرنس فقط و فقط و فقط توسط اف بی‌ آای انجام میشه و کی‌ سی‌ سی‌ و سفارت‌ها و هر جای دیگه کوچکترین دخالتی در این پروسه‌ ندارن پس لطفا با نوشتن ایمیل‌های روزآنه روح و روان کارمند سفارت نروید لطفا.

هر روز اف بی‌ آای یک سری اسم را به سفارت خونه‌ها میده و اگر خوش شانس باشیم اسم من یا شما یا یک دوست دیگه هم هست تویه لیست.سفارت خونه‌ها نزدیک آخر سپتامبر که می‌شه یک سری درخواست یادآوری یا ( رمایندر) برای اف بی‌ آای میزنن که مثلا این آقا یا خانوم دانشجو هست و زمان کلاس هاش داره می‌گذره و یا لاتاری هست و نزدیک پایان و اونوقت اف بی‌ آای سعی‌ می‌کنه که کمی‌ زودتر جواب‌ها رو بده.

سفارت خونه‌ها هم معمولاً هر ۴ روز به روز سازی می‌کنن و هر روز چک کردن فقط ناراحتی‌ روحی‌ برای همه ما میاره.

اگر مذهبی‌ هستید، دخیل به ۵ تن‌ و ۱۴ معصوم ببندید و امامزاده فلان و بهمان و سفره ابوالفضل

اگر به خدا اعتقاد ندارید بگذارید جریان طبیعت کره خودش را انجام بده.
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان