کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام دوستان گلم یه خبر خوب و انرژی مثبت برای شما ها که همش و هر روز سایت چک میکنین.
هووووووووووووووووووووووووووووررررررررراااااااااااااااااااااااا هوووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااا
کلیر شدم کلیر شدم از ابوظبی بعد از 2 ماه و 4 روز من دانشجو هستم مالزی سربازی هم نداشتم ولی کار داشتم.
مطمعن باشین همه کلیر میشن و زیاد جک کردن هم اصلان خوب نیست.من خودم تو این 2ماه فقط 10 بار چک کردم
روحیه ها همه بالا که حتمن همه کلیر میشیم اگه کاری نکرده باشیم.
سوالی داشتین در خدمتم ایمیل بدین الان هم اصفهانم.
هههووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااا ههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررراااااااااا
ابوظبی که ترکونده ... امیدوارم آنکارا هم یه حالی به ما بده
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: najibi ، satusa ، Hornet ، sorooshii ، mml ، Sooshians ، arshida ، raminkhademzadeh ، ramin_ad ، DLT ، REZA1390 ، free_free ، parastoo2011 ، clear ، shahriar2002 ، California
(2011-05-26 ساعت 14:38)planetearth نوشته:  دوستان

کلرنس فقط و فقط و فقط توسط .....

دوست عزیز ممنون از ارائه نظرتون.
با بخشی از نظرات شما موافقم ولی در خصوص برخی موارد باید بگم که:

1. در خصوص ایمیل زدن و پیگیری وضعیت، اینکه تصور می کنید روی روح و روان کارمندها رفتن هست هرگز اینطور نیست و آنها موظف هستند به سوالات متقاضیان پاسخ بدهند و اینکه یک کارمندی تصور کند برای پاسخگویی به متقاضی دارد لطف می کند از اون فرهنگهای غلطی است که متاسفانه ما هر روز داریم باهاش برخورد می کنیم و تقریبا بهمون القا شده که لابد باید همین جوری باشه.

2. در خصوص اینکه فقط اف بی آی یا جاهای دیگر دخیل هستند من و شما و هیچ کس دیگری اطلاع دقیقی ندارد ولی همانطور که در سایتهای رسمی اعلام کرده اند اف بی ای فقط یکی از آنها است و چند سازمان که مقر آنها در واشنگتن است دخیل هستند این هماهنگی بین آنها توسط CD وزارت خارجه انجام می شود (Coordination Division) . اگر سری به سایتهای دانشجویان منتظر کلیرنس بزنید خیلی چیزها راجع به کلیرنس دستگیرتان می شود.

منبع سایت NAFSA:

Once a CO makes a determination that a visa applicant may be ineligible to enter the United States based on a security related concern, the CO requests an SAO. Once an SAO is pending, a CO cannot issue a visa until hearing from the Coordination Division at DOS, which is based in Washington, DC.

True to its name, the Coordination Division (CD) coordinates communications with a number of different Washington-based agencies. When an SAO is requested, the CD sends out a request to an undisclosed number of government agencies for input on whether or not they have concerns about the visa applicant. They must hear back from each agency before making a final determination on whether or not the applicant is eligible to receive a visa. Once a decision is made, the CD relays this information to the CO

بنابراین ممکن است سازمانها هنوز جواب نداده باشند، یا جواب داده اند ولی هنوز CD تصمیم نهایی را نگرفته ، یا CD تصمیم گرفته و به CO (Consular Oficer اعلام کرده ولی هنوز آفیسر اعلام نکرده.

3. اینکه به نظم و ترتیب اونها اطمینان داشته باشیم و فقط صبر کنیم به نظر من درست نیست چون که تجربه ثابت کرده در بعضی موارد خیلی بی در و پیکر تر از خودمون هستند. خود من حدود یک ماه پیش وضعیتم رو پیگیری کردم که پاسخ دادند اصلا تو کی هستی و بعد با فرستادن مدارک و مشخصات عذرخواهی کردند که اشتباه شده. بنابراین به همین ترتیب ممکنه پرونده یه کسی گم و گور بشه و به تاخیر بیافته و حالا بیا و درستش کن.

4. من نمی دونم شما در کجا و تحت چه شرایطی دارید زندگی می کنید و چگونه این دوران رو می گذرونید.
باهاتون موافقم که باید صبر کرد و کاری از دستمون بر نمیاد، ولی قطعا شرایط هر کسی فرق می کند و اون دانشجوی پیچاره ای که باید ماه ها به خاطر مشکل خروج بلاتکلیف در ترکیه بماند و یا کسی که بدون هیچ مشکلی بیش از 4-5 ماه بلاتکلیف بماند و در غیر اینصورت مسیر زندگی اش 180 درجه تغییر می کند و .... ، آنوقت فقط با حرف نسخه پیچاندن برای دیگران زیاد واقع بینانه نیست.

به هر حال امیدوارم این شرایط طاقت فرسا برای همه منتظران به خیر بگذره.

موفق باشید.

آنکارا چرا آپدیت نمی کنه ؟‌ خسته شدم دیـــــــــــــــــــگه

دوستان کسی مثل من دانشجو نیست اینجا ؟ که توی ترکیه منتظر باشه ؟
من نمیدونم کجای سایت ابوظبی باید برم تا ببینم کلیر شدم یا نه/ کیس نامبر من حدود 40000 هست / فکر میکنین کی نوبت من بشه
Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: mml ، REZA1390 ، California
(2011-05-27 ساعت 17:13)WIKIMAN نوشته:  آنکارا چرا آپدیت نمی کنه ؟‌ خسته شدم دیـــــــــــــــــــگه

دوستان کسی مثل من دانشجو نیست اینجا ؟ که توی ترکیه منتظر باشه ؟

علی جان بیتابی نکن...Wink

کیس شما بزودی کلیر میشه...از همه زودتر

هممون شرایط سختی داریم و شرایط شما هم سخت تر....امیدورام زودتر کلیر بشی

(2011-05-27 ساعت 18:52)2011e man نوشته:  من نمیدونم کجای سایت ابوظبی باید برم تا ببینم کلیر شدم یا نه/ کیس نامبر من حدود 40000 هست / فکر میکنین کی نوبت من بشه

دوست عزیز:

شما هنوز کارنت نشدی که کلیر بشی

اول کارنت بعد مصاحبه و آخرسر کلیر...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mml ، Linspire ، Ashkan78 ، najibi ، sepinod ، Hornet ، gadfly ، rayan.s ، WIKIMAN ، Sooshians ، coming soon ، sorena ، aghdam ، maaref ، REZA1390 ، parastoo2011 ، shahriar2002 ، California
انکارا هیچ خبری نیست ؟؟؟
چرا ابدیت نمی کنن ؟
چرا اخه چرااااااااااااااا ؟
هووووووووووورا
ما هم کلیر شدیم
آنکارا آپدیت کرده
شماره کیس: 2011EU00014XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 24:01@
محل دریافت نامه قبولی: neverland
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: By DHL - August 21, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: February 5, 2011
تاریخ مصاحبه: March 14, 2011
جمع تقریبی هزینه ها: 270 هزار تومان
کنگره آمریکا پنجشنبه شب در یک همکاری دو حزبی قانون صیانت از امنیت آمریکا موسوم به Patriot Act را تصویب کرد. این قانون دقایقی پیش از نیمه شب به امضا رئیس جمهوری آمریکا رسید.

این خبر رو میتونید از لینک زیر بخونید:

http://www.voanews.com/persian/news/hill...32294.html

با تمدید این قانون روند کلیرنس ها همچون گذشته پیگیری خواهد شد ....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، satusa ، mml ، sorena ، aghdam ، maaref ، REZA1390 ، parastoo2011 ، shahriar2002 ، California
به کیس من حداقل نزدیک شد Smile
تشکر کنندگان: najibi ، Ali Sepehr ، Linspire ، satusa ، mml ، sorena ، aghdam ، DLT ، maaref ، free_free ، shahriar2002 ، California
هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره ما هم کلیر شدیم بعد از 4 ماه.

[color=#0000CD]

درست در زمانی که کاملا نا امید شده بودیم لطف خدا شامل حالمون شد و شماره مون اعلام شد. این در حالی بود که دیروز بعدازظهر در جواب ایمیلمون گفته بودند فعلا منتظر باشید.
[/]
[color=#483D8B]

خدایا شکرت و از همه شما دوستان به خاطر روحیه دادنتون و انرژی مثبت ممنونم.

امیدوارم بقیه دوستان منتظر هم زودتر خبر خوش بهمون بدهند.
[/]
(2011-05-28 ساعت 01:08)satusa نوشته:  هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره ما هم کلیر شدیم بعد از 4 ماه.

درست در زمانی که کاملا نا امید شده بودیم لطف خدا شامل حالمون شد و شماره مون اعلام شد. این در حالی بود که دیروز بعدالظهر در جواب ایمیلمون گفته بودند فعلا منتظر باشید.
[/]
[color=#483D8B]

خدایا شکرت و از همه شما دوستان به خاطر روحیه دادنتون و انرژی مثبت ممنونم.

امیدوارم بقیه دوستان منتظر هم زودتر خبر خوش بهمون بدهند.
[/]
[color=#9400D3]یه هوووراااااااااااااااااااااااااااااای ویژه واقعا از صمیم قلب تبریک میگم
تشکر کنندگان: gadfly ، WIKIMAN ، coming soon ، satusa ، mml ، sorena ، Linspire ، DLT ، maaref ، REZA1390 ، free_free ، farzad.s ، parastoo2011 ، shahriar2002 ، California
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااااا
[quote='WIKIMAN' pid='110919' dateline='1306529718']
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااااا
[/quote
hoooooooooooooooooooooooooooooooora
tabreikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
baray ma doa koneidddddddddddddddddddddddddd
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، Hornet ، sorena ، najibi ، free_free ، farzad.s ، satusa ، mim ، clear ، shahriar2002 ، California
(2011-05-28 ساعت 08:03)mehran626 نوشته:  ضمن تبریک به همه دوستانی که کلیر شدند و با آرزوی کلیر شدن بقیه منتظران بر حقش و در صدر انها دکتر محمودی عزیز
همانطور که قبلا نیز گفتم من در زمان مصاحبه فقط اطلاعاتی رو دادم که پرسیدند آیا ایمیل زدن و عنوان کردن اینکه در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر برای تسریع در امر کلیرنس بفرمایید تا ارسال کنم رو پیشنهاد میکنید اخه اصلا در مورد سفرهای خارجه من نپرسید و پاسورتم هم تازه صادر شده و پاک پاک است همینطور هم جزییاتی از شغلهایی که داشتم رو نپرسید فقط گفت چند سال بعنوان مهندس مشغول بکار هستی من هم گفتم 15 سال و اطلاعات ارائه شده در حد فرمهایی است که ارسال کرده بودم

دوست عزیز درود بر شما به نظر من هیچ اقدامی در این موارد نکنید بهتر است مطمئن باشید اگر مدارک ومستنداتی لازم داشته باشند به شما از طریق سایت اطلاع می دهند برای خودم تجربه شده و وسواس به خرج دادم حتی چند بار حضوری رفتم وهمین سوالات را پرسیدم یک بار لیست مسا فرتهای ده سال اخیر را خواستندولی الان یازده ماه هفده روزه که منتظرم. بنابراین زیاد وسواس به خرج ندهید

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: maaref ، mehran626 ، mml ، REZA1390 ، sorena ، najibi ، free_free ، farzad.s ، satusa ، mim ، drmahmoodi ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان