کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییک
دیدید گفتم بزودی کلیر میشید. من میدونستمBig Grin واقعا خوشحال شدم. موفق باشید .

(2011-05-28 ساعت 01:08)satusa نوشته:  هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره ما هم کلیر شدیم بعد از 4 ماه.

[color=#0000CD]

درست در زمانی که کاملا نا امید شده بودیم لطف خدا شامل حالمون شد و شماره مون اعلام شد. این در حالی بود که دیروز بعدازظهر در جواب ایمیلمون گفته بودند فعلا منتظر باشید.
[/]
[color=#483D8B]

خدایا شکرت و از همه شما دوستان به خاطر روحیه دادنتون و انرژی مثبت ممنونم.

امیدوارم بقیه دوستان منتظر هم زودتر خبر خوش بهمون بدهند.
[/]

stusa و dv2011-winner و walkiman , همینطور سایر دوستان عزیزی که بتازگی کلیر شدید:

کلیر شدن تون رو تبریک میگم.
موفق باشید.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: gadfly ، Linspire ، najibi ، satusa ، shahriar2002 ، free_free ، Hornet ، parastoo2011 ، maaref ، REZA1390 ، mml ، DV2011_Winner
stusa و dv2011-winner عزیز و دیگر دوستان

کلیر شدن تون رو تبریک میگم.. امیوارم دوستان منتظر و free-free عزیز زودتر کلیر بشوند.

موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: gadfly ، najibi ، satusa ، shahriar2002 ، success ، free_free ، mml ، Hornet ، parastoo2011 ، sorena ، maaref ، REZA1390 ، DV2011_Winner
(2011-05-27 ساعت 22:22)DV2011_Winner نوشته:  هووووووووووورا
ما هم کلیر شدیم
آنکارا آپدیت کرده
هووووورررراااا !!!!Wink
ازصمیم قلب بهتون تبریک میگم وبراتون آرزوی موفقیت دارم Smile

(2011-05-28 ساعت 01:08)satusa نوشته:  هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[color=#0000CD]

درست در زمانی که کاملا نا امید شده بودیم لطف خدا شامل حالمون شد و شماره مون اعلام شد. این در حالی بود که دیروز بعدازظهر در جواب ایمیلمون گفته بودند فعلا منتظر باشید.
[/]
[color=#483D8B]

خدایا شکرت و از همه شما دوستان به خاطر روحیه دادنتون و انرژی مثبت ممنونم.

امیدوارم بقیه دوستان منتظر هم زودتر خبر خوش بهمون بدهند.
[/]

تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، satusa ، free_free ، Hornet ، parastoo2011 ، sorena ، maaref ، REZA1390 ، mml ، DV2011_Winner
(2011-05-28 ساعت 01:23)gadfly نوشته:  [quote='satusa' pid='110915' dateline='1306528732']
هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

---------

ساتوسای عزیز
دیدی بالاخره دوران انتظار تموم میشه ، پس به افتخار تو که مقاوم بیشتر از صد روز صبر کردی و به افتخار همه بچه های خوب مهاجرسرا:

[font=Tahoma]هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا ! هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا ! هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا ! هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا ![/font]
با تبریک فراوان به شما satusaعزیز!! از کلیر شدنتان بی نهایت خوشحال شدیم .آرزو میکنیم باز هم شاهد شادکامی شما باشیم .Shy ازهمه دوستان خوبمان در مهاجرسرا خواهش میکنیم برای ما حاجتمندان چشم به سایت هم دعا بفرمایند که شاید ما هم بعد از 4ماه و نیم در آپدیت بعدی یک جیغ بنفش بکشیم !!
تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، satusa ، free_free ، mml ، Hornet ، parastoo2011 ، sorena ، maaref ، REZA1390
پس کی نوبت ما میشهههههههههههههههه
تشکر کنندگان: satusa ، Linspire ، free_free ، mml ، Hornet ، WIKIMAN ، sare ، parastoo2011 ، maaref ، REZA1390 ، shahriar2002
(2011-05-28 ساعت 22:18)boshra نوشته:  پس کی نوبت ما میشهههههههههههههههه

مطمئن باشید تعداد زیادی از کسانی که در فوریه مصاحبه داشته اند و باقی مانده اند تا دو هفته آینده کلیر می شوند!
سلام

تبریککککککککککککککککککک .به امید کلیر شدن بقیه دوستان
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، mml ، Hornet ، free_free ، maaref ، sorena ، California ، REZA1390 ، shahriar2002 ، DV2011_Winner
امروز تو آنکارا یه خانواده با کیس ۷۰۰۰ که عقب انداخته بودن مصاحبه رو ویزا گرفتن ۵شنبه مصاحبه رفتن بدون اف بی آی چک!!! جالب بود برام!!
تشکر کنندگان: najibi ، Sooshians ، mml ، Hornet ، free_free ، parastoo2011 ، solanje ، maaref ، farzad.s ، clear ، sorena ، California ، REZA1390 ، shahriar2002
از این به بعد کم کم بایستی منتظر یه همچین کلیرهایی باشید...

پروسه fbi check که برای همه ما از لحظه ارسال فرم ها شروع شده ، موقع مصاحبه خودشو نشون میده و اونهایی که تو این پروسه کلیر شدن میتونن یکضرب ویزا بگیرن..
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: satusa ، parastoo2011 ، sorooshii ، amir1068 ، maaref ، najibi ، farzad.s ، sorena ، mml ، California ، REZA1390 ، shahriar2002

خواهرم بشري خانم ، انشاء الله به زودي و قبل از 14 آگوست كه زمان رفتن شماست ، همسر محترم mml عزيز هم كلير مي شوند و باهم تشريف مي بريد آنكارا براي اخذ ويزا و بعدشم ...
خوب معلومه ديگه بعدش چي ميشه .........
اما شيريني اين پيشگوئي رو فراموش نكنين لطفاً Big Grin
تشکر کنندگان: parastoo2011 ، sorooshii ، Hornet ، drmahmoodi ، maaref ، najibi ، farzad.s ، free_free ، sorena ، mml ، California ، REZA1390 ، shahriar2002 ، AMIN3Y
ازهمه دوستان تشکر میکنم و امیدوارم کلیر همه زود بیاد.
شماره کیس: 2011EU00014XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 24:01@
محل دریافت نامه قبولی: neverland
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: By DHL - August 21, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: February 5, 2011
تاریخ مصاحبه: March 14, 2011
جمع تقریبی هزینه ها: 270 هزار تومان
تشکر کنندگان: najibi ، satusa ، Hornet ، alisarshar ، free_free ، sorena ، clear ، REZA1390 ، shahriar2002 ، mml
(2011-05-29 ساعت 09:30)sare نوشته:  

خواهرم بشري خانم ، انشاء الله به زودي و قبل از 14 آگوست كه زمان رفتن شماست ، همسر محترم mml عزيز هم كلير مي شوند و باهم تشريف مي بريد آنكارا براي اخذ ويزا و بعدشم ...

الان من باید چی بگم؟
باید بگم خدا از دهان پرگوهرتان بشنود ان شااله؟

مرسی ساره جان
دعا میکنم حتما همه زود زود ویزا بگیرن
راستی
من قصد دارم برای انکارا یه نامه تهدید امیز بزنم:

یا ویزای محمود رو میدهید یا بنده طلاقش میدم!!!Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، Hornet ، shahriar2002 ، alirezagh ، sare ، maaref ، HOMAYON53 ، parastoo2011 ، mml ، REZA1390 ، free_free ، California ، AMIN3Y
سلام دوستان
من امروز كه رفتم سفارت ابوظبي كه باسبورتها را بدهم ديدم كه تعطيل هست واز نكهباني ورودي درب سؤال كردم كفت كه تعطيلات هست وفردا بياييد كفتم داخل بركه زده هر يكشنبه ولي ان مامور اسرار داشت مشكلي نيست واقعا كيج شدم نميدونم جكار كنم جون من از دبي بايد برم ابوظبي وتا جمعه بيشر مرخصي ندارم لطفا هر كسي اطلاعاتي در اين مورد دارد كه ايا ممكن اثتثنا قائل بشوند بخاطر تعطيلاتشون يا نه مرسي
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، free_free ، California
(2011-05-29 ساعت 20:26)hamidt نوشته:  سلام دوستان
من امروز كه رفتم سفارت ابوظبي كه باسبورتها را بدهم ديدم كه تعطيل هست واز نكهباني ورودي درب سؤال كردم كفت كه تعطيلات هست وفردا بياييد كفتم داخل بركه زده هر يكشنبه ولي ان مامور اسرار داشت مشكلي نيست واقعا كيج شدم نميدونم جكار كنم جون من از دبي بايد برم ابوظبي وتا جمعه بيشر مرخصي ندارم لطفا هر كسي اطلاعاتي در اين مورد دارد كه ايا ممكن اثتثنا قائل بشوند بخاطر تعطيلاتشون يا نه مرسي

دوست عزیز درود برشما
در جائی که خواندید هر یک شنبه پاسپورت را به سفارت تحویل دهید به صراحت نوشته بجز ایام تعطیل ودر سایت ابوظبی هم تعطیلات رسمی را نیز درج کرده اند.
http://abudhabi.usembassy.gov/embassy-holidays.html

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: najibi ، shahriar2002 ، maaref ، parastoo2011 ، mml ، free_free ، REZA1390 ، California
(2011-05-29 ساعت 19:51)boshra نوشته:  
(2011-05-29 ساعت 09:30)sare نوشته:  

الان من باید چی بگم؟
باید بگم خدا از دهان پرگوهرتان بشنود ان شااله؟

مرسی ساره جان
دعا میکنم حتما همه زود زود ویزا بگیرن
راستی
من قصد دارم برای انکارا یه نامه تهدید امیز بزنم:

یا ویزای محمود رو میدهید یا بنده طلاقش میدم!!!Big GrinBig GrinBig Grin

boshra خانم به نظر من شما بیشتر به فکر شیرینی که قرار بعد از کلیر شدن به ما (!) بدید باشید. (علی جان خوشت اومد چطوری خودم رو قاطی کردمWink)
تشکر کنندگان: sare ، maaref ، mml ، aghdam ، free_free ، boshra ، REZA1390 ، California ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان