موضوعها: 0
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
میدونم که این لحاظت خیلی سخته و همهٔ ماها در استرس هستیم ولی یادتون باشه که زمانی بود که کیس نامبر هم نداشتیم ولی همه چی به خیرو خوشی انجام شد تا این مرحله رسیدیم پس خدا خواست که این پروسه انجام بشه حالا هم بد به دلتون راه ندین و اینرو به نیت خیر بگیرین همین که جواب ایمیلو دادن خودش جای شکر داره یعنی اینکه امیلارو نگاه میکنن من که ۴بر ایمیل زدم هنوز جواب ندادن.
موضوع دیگی که هست اینه که زندگیتونو بکنین و اگر که قرار باشه بریم حتما میریم پس خودتونو درگیره این مساله نکنین. من که دلم روشنه بد از این همه انتظار خبرای خوبی تواین راه باور نمیکنین حالا ببینین
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم به جمع منتظران کلیرنس پیوستم.
آدرس پیگیری کلیرنس از سفارت آنکارا چیه؟
من آدرس روی برگه آبی را میدم ولی صفحه مربوط را نمیاره.
رو برگم اینو نوشته http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...status.htm
شماره کیس:2011AS00030XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: خرداد 89
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای سری اول:13 July
کارنت شدن کیس:May 2011
دریافت نامه دوم:20 June
مصاحبه:July 12
دریافت کلیرنس:7 سپتامبر
دریافت ویزا:13 سپتامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من فکر میکنم جواب کلیر هر دو سفارت از kcc میاد و چون اونا درگیر اعلام برندگان 2012 هستن این وقفه بوجود اومده... آیا درست میگم یا این مسائل هیچ ربطی به هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-20 ساعت 22:58)Ashkan78 نوشته: پارسال رو ياد آوري نكنيد بهم كه اعصابم به هم مي ريزه... اما چند تا توصيه...
1- از اول سپتامبر، تماستون با سفارت بيشتر باشه و بيشتر داستان رو پيگيري كنيد.
2- به محض اعلام Clear شدنتون... سريع براي دريافت ويزا اقدام كنيد. نگيد مثلا الان 20 سپتامبر هست و 10 روز وقت هست و از اين حرفا ... اولين فرصت بگيريدش. خود من اگه يه هفته ديرتر رفته بودم، علي رغم Clear شدن ويزايي گيرم نمي يومد. دقت كنيد كه Clear شدن تضميني براي دريافت ويزا نيست.
3- اگه خداي نكرده Clear نشديد، هفته آخر سپتامبر رو بريد جايي كه مصاجبه شديد. يعني دوستان ابوظبي اگه Clear نشدند، يكشنبه 25 سپتامبر حتما برن سفارت و آنكارايي ها در شرايط مشابه دوشنبه 26 سپتامبر.
4- دوستان ابوظبي، هفته نخست سپتامبر براي ويزاي امارات اقدام كنند و طوري تنظيم كنن كه ويزاشون براي 12 سپتامبر (يا چند روز ديرتر) آماده بشه. اين طوري هر لحظه Clear بشن، ويزا رو در جيب مبارك دارند و بي معطلي عازم ابوظبي مي شن. اگه هم لازم بشه 25 ام برن سفارت، با توجه به مهلت دو هفته اي ورود به امارات از تاريخ صدور ويزا، مشكلي نخواهند داشت و از همون ويزا مي تونن استفاده كنن. به تاريخ صدور ويزا و آخرين مهلت ورود به امارات دقت كنيد كه مشكلي پيش نياد.
[
واقعا لطف کردی اشکان جان ،من پارسال شاهد استرسهای شما بودم ،لطفا بگید برای رفتن به سفارت ابوظبی بدون وقت و نوبت قبلی دقیقا باید چکار کنیم و چطور وارد سفارت بشیم و آنجا به کی مراجعه کنیم (اگر خدای نکرده تا سپتامبر کلیر نشدیم )؟ضمنا لازمه همه اعضای خانواده بروند (ازنظر تاثیر روانی روی افیسر)یا فقط برنده اصلی ؟ متشکرم
ضمنا اشکان جان الان ایران تشریف دارید ؟
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-21 ساعت 10:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-21 ساعت 10:21 توسط California.)
(2011-07-20 ساعت 23:43)Ashkan78 نوشته: شما آخرين يكشنبه سپتامبر برو ابوظبي... حول و حوش ساعت 2 يعني همون ساعتي كه به متقاضيان Clear شده اعلام مي كنن براي تحويل پاسپورت. فقط چك كن كه اون روز سفارت تعطيل نباشه.
دم در سفارت، داشتن برگه آبي و پاسپورت كافيه براي اين كه راهت بدن داخل. براي تحويل دهندگان گذرنامه ليست مشخصي ندارن و هركي با برگ آبي و گذرنامه مي تونه بره داخل.
بهت شماره نوبت مي دن. هر باجه اي شماره ات رو صدا كرد، برو گذرنامه و برگ آبي رو تحويل بده. سعي كن به روت نياري كه هنوز Clear نشدي. اما اگه بفهمن، باز هم به احتمال زياد گذرنامه رو ازت مي گيرن و مي گن اگه توي چند روز آينده جواب Clearane اومد. ويزا صادر مي شه.
بيخود هزينه نكن و همه خانواده رو نبر. يك نفر مي تونه گذرنامه همه رو ببره تحويل بده. بر خلاف آنكارا، براي پرونده هاي ابوظبي اصلا نياز نيست اون يك نفر نسبتي با ذينفعان پرونده مهاجرتي داشته باشه. يعني حتي رفيقت، داداشت، و ... هم مي تونن برن.
اين توضيحات فقط براي هفته آخر صدق مي كنه.
با اجازه تون فعلا ايرانم.
(2011-07-20 ساعت 23:32)samadi2050 نوشته:
با سلام به اشکان خان
خیلی خوشحال شدیم که مجددا شما رو در تاپیک کلیرنس میبینیم ولی اینبار خوشبختانه دیگه از استرس های سال پیش خبری نیست یادش به خیر پارسال همه دوستان داشتن برای کلیر شدن بچه های 2010 دعا میکردن ولی خدا رو شکر کلیر شدین ، همین باعث میشه که امید داشته باشیم که بالاخره ماهم ویزا خواهیم گرفت.
انشالله که همه دوستان کلیر میشن ولی اگه کار به جاهای باریک کشید شما موردی رو سراغ دارید که با مراجعه به سفارت موفق به گرفتن ویزا شده باشه؟
اگه کس دیگه بره سفارت به جای ما چی ؟ یا اینکه بهتره خودمون بریم؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا این ته نامردی اگه بخوان حتی به یکنفر از برندگان ایرانی لاتاری 2011 ویزا ندن . طبق قانون هر کشوری میتونه 7% از حدودا 50000 ویزا هر سال رو به خودش اختصاص بده یعنی 3500 ویزا و این در حالیه که کل برندگان ایران در لاتاری 2011 ، 2780 نفره .یعنی ما حتی به اندازه 7% هم برنده نداشتیم . با این شرایط ما 720 تا ویزا طلبکار میشیم چه برسه به اینکه نتونیم ویزا بگیریم . حالا به نظر شما این آخر نامردی نیست که به ما ایرانیها ویزا ندن .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-21 ساعت 15:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-21 ساعت 19:00 توسط Ashkan78.)
دوستان نگران نباشين .
يك سونامي ديگه مثل هجده روز قبل در راه .
اميدوارم تو سونامي فرداي انكارا ، تمام ستاره ها فروافتد ،ستاره جديدي طلوع نكند و همه مصاحبه شده هاي انكار با كليرشون شاد بشن .
از وضعيت ابوظبي بي اطلاعم ولي شادي منتظران ان ناحيه هم باعث شادي ما مي شه .