کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-20 ساعت 15:43)hamed842 نوشته:  بچه ها سایت که ۱۵ july آپدیت شده لینکشم میزارم برید چک کنید تا شماری ۳۹۵۲۲ هم خدارو شکر میرن،میمونیم ما ......
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

نه دوست من، اینا تاریخ مصاحبه است، دوستانی که اینجا هستند، مصاحبه رو رفتند و وارد مرحله کلیرنس شدند.
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، Hornet ، REZA1390 ، satusa ، sare ، sepinod ، parastoo2011 ، maaref ، coming soon ، mim ، najibi ، free_free ، California ، SH1A2R3
زورشون میاد یه ایمیل جواب بدن ؟؟؟
شایدم جوابی ندارن بگن جز شرمندگی واین که 1000 تا سازمان و مولتی اژانسی دارن همگی خوش خرم با هم کار میکنن و هیچکدوم هم از اون یکی خبر نداره
ای خدا ما رو از این وضعیت آزاد کن افتادیم گیر اینا برسون اذن ورود رو
در آخر هم خدا هیچکسی رو تو کلیر نگه نداره که مثل برزخ آزار دهندست
دوستان من از روی ماه همتون شرمنده ام که خبر بد میدم
امروز هم دوست ما رفته سفارت ابوظبی و داستان پرینتر همچنان به قوت خودش باقیه
هر چند به ایشون تاکید کردند که یه وقت فکر نکنید کیس ایشون موردی داره. فقط اشکال از ماست که پرینترمون خرابه
ضمنا در مقابل تعجب دوستمون در مورد لنگ زدن کار یک سفارت برا خرابی یک پرینتر فرمودند این پرینتر مستقیما به وزارت امور خارجه وصله و مشکل امنیتی داره و ابن حرفا...
در هر صورت گفتند فردا بیا اوکیه
داستانی شده این ویزای ما ....
تشکر کنندگان: coming soon ، sare ، mim ، Linspire ، Hornet ، sepinod ، najibi ، nasnam ، AmericanHamid ، alirezagh ، free_free ، samadi2050 ، California ، im-i ، SH1A2R3
(2011-07-20 ساعت 18:08)vahidvm60 نوشته:  دوستان من از روی ماه همتون شرمنده ام که خبر بد میدم
---
داستانی شده این ویزای ما ....

دوست عزيز ، دير و زود داره ، سوخت و سوز نداره
زياد سخت نگيرين ، مرحله اصلي كلير بوده كه به لطف خدا پريدين ،
نگران پرينتر و اسكنر و هارد اينترنال و اكسترنال و ماوس و كي برد و ... نباشين
چي گفتم ، منظورم اينه كه موفق باشين ، دست راستتون روي سر ما ، دعا كنين ، دكتر محمودي كجائي
بابا عجب صبري دارين شما بزرگواراBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Linspire ، mim ، Rainy ، drmahmoodi ، Hornet ، sepinod ، najibi ، AmericanHamid ، alirezagh ، free_free ، California ، SH1A2R3
دوستان سلام
من به آدرس ايميل webmaster_ankara@state.gov آنكارا تماس گرفتم براي اطمينان از كلير شدن , ولي جوابي بصورت اتوماتيك دريافت كردم كه موارد دريافت ويزا پاسخ داده نميشه؟!!
دوستاني كه تابحال تونستن از آنكارا جواب بگيرن لطفا راهنمايي كنن با چه ايميل آدرسي ميشه ازشون جواب گرفت؟
ممنون
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، California
(2011-07-20 ساعت 19:00)Rainy نوشته:  دوستان سلام
من به آدرس ايميل webmaster_ankara@state.gov آنكارا تماس گرفتم براي اطمينان از كلير شدن , ولي جوابي بصورت اتوماتيك دريافت كردم كه موارد دريافت ويزا پاسخ داده نميشه؟!!
دوستاني كه تابحال تونستن از آنكارا جواب بگيرن لطفا راهنمايي كنن با چه ايميل آدرسي ميشه ازشون جواب گرفت؟
ممنون

به این که میدونم 2-3 روزه جواب میدن
CA-Ankara@state.gov
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، free_free ، California ، coming soon
سلام دوستان عزيز
من 10 جولاي براي پيگيري وضعيت كليرنسم به سفارت ابوظبي ايميل زدم ، ساعت 4:40 امروز جواب دادن، تو رو خدا شما بگید این یعنی چی !!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
دیوانه کردن ما روCool

Mr. Hornet:

Our records indicate that Case Number: 2011AS25xxx is active on our website. You may enter the case number to check for future updates on the case.

Thank you,

Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: samadi2050 ، najibi ، satusa ، AmericanHamid ، alisarshar ، free_free ، tamanna ، California ، coming soon ، SH1A2R3
دوستان ابوظبی واسه من یه جواب دیگه فرستاده که جالبه:
Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
Thanks for your inquiry
Regards,

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

abudhabiniv@state.gov
دقت کنید گفته 3 ماه یا بیشتر! واعجباBig Grin
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، samadi2050 ، satusa ، AmericanHamid ، alisarshar ، free_free ، tamanna ، California ، bfarhadm ، coming soon ، im-i
جدیدا کسی از انکارا جواب گرفته با ایمیل؟
ما که هرچی ایمیل میزنیم انگار با دیوار صحبت می کنیم
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، tamanna ، California ، sepinod ، bfarhadm ، coming soon ، im-i ، SH1A2R3
(2011-07-20 ساعت 20:10)Hornet نوشته:  سلام دوستان عزيز
من 10 جولاي براي پيگيري وضعيت كليرنسم به سفارت ابوظبي ايميل زدم ، ساعت 4:40 امروز جواب دادن، تو رو خدا شما بگید این یعنی چی !!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
دیوانه کردن ما روCool

Mr. Hornet:

Our records indicate that Case Number: 2011AS25xxx is active on our website. You may enter the case number to check for future updates on the case.
abudhabiiv@state.gov
سلام هورنت جان
بنظر من معنی این جمله این است که شما میتوانید وضعیت کیس را روی سایت چک کنید (غیب گوئی )،ولی در عین حال دوست داریم معنی آن READY باشد !!!!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، free_free ، tamanna ، California ، sepinod ، bfarhadm ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-07-20 ساعت 20:28)samadi2050 نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 20:10)Hornet نوشته:  سلام دوستان عزيز
دیوانه کردن ما روCool

Mr. Hornet:

abudhabiiv@state.gov
سلام هورنت جان
بنظر من معنی این جمله این است که شما میتوانید وضعیت کیس را روی سایت چک کنید (غیب گوئی )،ولی در عین حال دوست داریم معنی آن READY باشد !!!!!!!!!!!!!!!!

مسخرشو در آوردن ... Cool
برای من چشم بسته غیب میگن !!! Big Grin
جالبه که من تو ایمیلم نوشته بودم که من هر روز سایتشون رو چک میکنم.

کسی ایمیل باراک حسین اوباما رو نداره میخوام مستقیماً مسئله رو از بالاترین مقام اجرایی اون خراب شده، پیگیری کنم Tongue
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: samadi2050 ، Linspire ، najibi ، nasnam ، free_free ، tamanna ، California ، bfarhadm ، coming soon ، joy ، vahidvm60 ، im-i ، SH1A2R3
دوستان منتظر کلیییییییییییییییییییییییییییییییییر سلام ،صبر خوب است ولی ظفر بهتر است !!!!!!!!!
دوستانی که کامپیوترشان بجای این پیام مسخره و خسته کننده :
Application in Process
پیغام بهتری میدهد اطلاع دهند تا لااقل از افسردگی نجات یابیم .
SmileSmileSmile
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، najibi ، free_free ، tamanna ، California ، sepinod ، bfarhadm ، coming soon ، vahidvm60
شما روبا Application in Process عذاب میدن
ما رو با Update: July 5, 2011
تشکر کنندگان: Hornet ، satusa ، samadi2050 ، najibi ، parastoo2011 ، alirezagh ، free_free ، tamanna ، California ، sepinod ، marjan59 ، coming soon ، سروناز ، joy ، Sooshians ، im-i
(2011-07-20 ساعت 20:10)najibi نوشته:  دوستان ابوظبی واسه من یه جواب دیگه فرستاده که جالبه:
[align=left]Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
Thanks for your inquiry
Regards,
دقت کنید گفته 3 ماه یا بیشتر! واعجباBig Grin

نجیبی جان وقتی مصاحبه میکردن چیزی راجع به ماه و سال نگفتند و فقط راجع به دو هفته صحبت کردند و بسیار هم خوشرو بودند (در مورد ما)،و اگر این درب باغ سبز را نشان نداده بودند و امیدوار نمیکردند حالا اینقدر حرص نمیخوردیم .
ضمنا جواب ایمیل ما را هنوز نداده اند .
تشکر کنندگان: Hornet ، nasnam ، najibi ، alisarshar ، free_free ، tamanna ، California ، sepinod ، bfarhadm ، coming soon ، joy
دقیقا به ما هم گفتن از ۲ هفته دیگه.دوستان اگه خدای نکرده تا نزدیکی های آخر سپتامبر طول بکشه آیا باید رفت بست نشست دم سفارت Cool؟ انگار یادمه پارسال بعضی ها اینجوری شده بودند!درسته؟
تشکر کنندگان: Linspire ، nasnam ، Hornet ، free_free ، Ashkan78 ، tamanna ، samadi2050 ، California ، sepinod ، coming soon ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان