موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
چرا یکدفعه هیچکدوم دیگه کلیر نمی کنن ؟
ا
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر
اميدوارم هر چه زودتر اين انتظار تموم بشه.من هنوز وارد اين مرحله نشدم. 10 آگست مصاحبه دارم.ترخدا يكم اميد بدين.من تازه امروز رفتم DHL مدارك پست كردم. اميدوار باشين.همه چي درست ميشه.به قول يكي از دوستان :
اندكي صبر سحر نزديك است.
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-21 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-21 ساعت 20:06 توسط maryam58.)
(2011-07-21 ساعت 10:17)California نوشته: [quote='Ashkan78' pid='121008' dateline='1311189189']
انشالله که همه دوستان کلیر میشن ولی اگه کار به جاهای باریک کشید شما موردی رو سراغ دارید که با مراجعه به سفارت موفق به گرفتن ویزا شده باشه؟
اگه کس دیگه بره سفارت به جای ما چی ؟ یا اینکه بهتره خودمون بریم؟
با سلام
در جواب سوالتون که آیا کسی با مراجعه به سفارت موفق به گرفتن ویزا شده ؟؟ میخواستم توضیح بدم.
یکی از کسانی که من از طریق مهاجرسرا باهاش آشنا شدم و حدود 2 ماه پیش مصاحبه داشتن، (خودش، خانمش و بچه کوچیکشون) خانم برنده اصلی بود و چون پاسشون با بچه یکی بود روز مصاحبه بهشون گفته بودن خانم و بچه بعد از جدا شدن پاس میتونن برن و ویزا بگیرن و به آقا FBI Check داده بودن، آقای شوهر وقتی رفته بودن که ویزای خانوم و بچشون رو بگیرن با اصرار خواسته بودن که پاس خودشون رو هم بدن، که اولش آفیسر قبول نکرده بود ولی بعد پاس رو ازشون گرفته بود، بعد از 6،7 روز که برای گرفتن ویزا رفته بودن مجددا سفارت، توی پاس هر سه ویزا خورده بود. ایشون گفتن که بعد از گرفتن ویزا دیگه هرگز تو سایت اسمشون رو چک نکردن چون نگران بودن که نکنه log هایی که روی سرور نگهداری میشه براشون مشکلی ایجاد کنه.
من حدسم اینه که تو این فاصله ایشون کلیر شدن که بهشون ویزا دادن. ولی به نظر من حتی اگه 1 درصد احتمال دیگه ای وجود داشته باشه، به هر حال بهتره در نظر گرفته بشه.میارزه یه بار دیگه بری تا سفارت. و از طرفی همونطور که هممون دیدیم سفازت ابوظبی اشتباه زیاد داشته. پس به نظر میرسه به امتحان کردنش میارزه. البته امیدوارم هیچ کس مجبور نشه این شکلی و فقط از روی حدس و احتمال جلو بره. ایشالا همه چشم انتظارا هر چه زودتر کلیر شن. من اسم این دوستمون رو نمینویسم شاید دوست نداشته باشن.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
این هفته هم گذشت و ابوظبی هنوز این سکوت کلیرش رو نشکونده
امیدوارم فردا آنکارا یک تکونی بده به خودش و اینجا شاهد هورا کشیدن باشیم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان
من در یک تصمیم انحرافی( ربطی به جریانات انحرافی نداره) تصمیم گرفتم به جای اینکه ویزا رو بدم به آژانس .خودم برم سفارت و روز شنبه صبح پرواز دارم . و رسیدم دبی اول میرم یک پرینتر خریداری میکنم و یکشنبه با خودم میبرم سفارت . تا دیگه اینقدر مردم رو الاف نکنند.
دوستان هم کاری داشتند در خدمت هستم.
پیروز باشید و کلیر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من با یک خبر خوب کوچولو موچولو اومدم که شاید ارزش هورررا نداره ولی در این طلسم کلیرنس یکم روحیه سازه
جونم بگه براتون که بالاخره این پرینتر معروف ابوظبی رو کارتریجشو عوض کردند و امروز رسما پاسپورتهای ما منور به حضور 2 عدد ویزای خوشگل سرزمین کفر شد
برای همتون دعا میکنم که زودتر کلیر بشید و از همه اونایی ام که برای من دعا کردند سپاسگذارم
موفق باشید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-22 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-22 ساعت 14:39 توسط farshad_sh.)
(2011-07-22 ساعت 13:44)vahidvm60 نوشته: سلام دوستان
این لینک رو بخونید
http://judiciary.house.gov/news/07202011.html
نمیخوام آیه یاس بخونم ولی فکر کنم تا اونجا که من فهمیدم موضوع داره خطری میشه
سایت پسوند gov هم داره و قطعا شایعه نیست.
البته اگر تصویب هم بشه به احتمال 99% شامل حال 2011 که قطعا نمیشه و 2012 هم که نتایجش اعلام شده و با اون ابطال نتایج اول بعیده بخوان منتفیش کنن
موفق باشید
سلام به همه دوستان کسی میدونه جریان این قضیه چیه؟ من چیزی متوجه نشدم لطفا کسانی که فهمیدم یه اطلاع رسانی بکنن ممنون
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر