کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
دوستان امروز قیمت بلیط را برای آنکارا پرسیدم می دونید چند گفت؟ ! با ایران ایر دوسره 620000 تومان و با ترکیش دوسره 800000 تومان !!!Sad
خلاصه تازه بعدش مشکل پیدا کردن بلیط داریم ! البته خدا کنه کلیرنسمون بیاد حالا تا بعدش.
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، sepinod ، California ، Hornet ، alirezamk ، alirezagh ، Ashkan78 ، farzad-it ، gadfly ، tamanna ، joy ، آمریکا ، vahidvm60 ، Sooshians ، bfarhadm ، najibi ، SH1A2R3
(2011-07-21 ساعت 16:10)shahrooz59 نوشته:  
(2011-07-21 ساعت 14:57)coming soon نوشته:  واقعا این ته نامردی اگه بخوان حتی به یکنفر از برندگان ایرانی لاتاری 2011 ویزا ندن . طبق قانون هر کشوری میتونه 7% از حدودا 50000 ویزا هر سال رو به خودش اختصاص بده یعنی 3500 ویزا و این در حالیه که کل برندگان ایران در لاتاری 2011 ، 2780 نفره .یعنی ما حتی به اندازه 7% هم برنده نداشتیم . با این شرایط ما 720 تا ویزا طلبکار میشیم چه برسه به اینکه نتونیم ویزا بگیریم . حالا به نظر شما این آخر نامردی نیست که به ما ایرانیها ویزا ندن . Sad Sad Sad

دوست عزیز
اگه برنده دارای همسر و فرزند باشه برای اونا هم ویزا صادر میشه پس باید اونا رو هم حساب کرد...........

اون تعداد برنده ها و خانواده هاشون هست. یعنی همه لحاظ شده اند.
تشکر کنندگان: coming soon ، Linspire ، free_free ، sepinod ، California ، Hornet ، drmahmoodi ، samadi2050 ، gadfly ، tamanna ، najibi ، SH1A2R3
درسته كه تعداد برنده هاي ايراني با خانواده 2780 نفره و حتي اگه 500 نفر هم اضافه بشه (به خاطر ازدواج و زاد و ولد برندگان محترم)، باز هم با 3500 يعني 7 درصد ويزاها نمي رسيم اما مد نظر داشته باشيد كه كلا 50 هزار ويزا وجود داره و روزي كه اين 50 هزار ويزا تموم شه، ديگه به هيچ كشوري ويزا نمي دن ... مي خواد به 7 درصد رسيده باشه، مي خواد نرسيده باشه.

تا حالا فقط ازبكستان سهميه 7 درصدش پر شده و علي الظاهر اتيوپي هم لب مرزه. اين از 7 درصد اما از اين كه چند ويزا از 50 هزار ويزاي موجود باقي مونده، اطلاعي ندارم.

(2011-07-21 ساعت 14:57)coming soon نوشته:  واقعا این ته نامردی اگه بخوان حتی به یکنفر از برندگان ایرانی لاتاری 2011 ویزا ندن . طبق قانون هر کشوری میتونه 7% از حدودا 50000 ویزا هر سال رو به خودش اختصاص بده یعنی 3500 ویزا و این در حالیه که کل برندگان ایران در لاتاری 2011 ، 2780 نفره .یعنی ما حتی به اندازه 7% هم برنده نداشتیم . با این شرایط ما 720 تا ویزا طلبکار میشیم چه برسه به اینکه نتونیم ویزا بگیریم . حالا به نظر شما این آخر نامردی نیست که به ما ایرانیها ویزا ندن . Sad Sad Sad

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، samadi2050 ، Linspire ، gadfly ، Hornet ، tamanna ، free_free ، coming soon ، shahrooz59 ، vahidvm60 ، sepinod ، sare ، California ، im-i ، najibi ، SH1A2R3
چرا یکدفعه هیچکدوم دیگه کلیر نمی کنن ؟
ا
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، samadi2050 ، free_free ، coming soon ، sepinod ، bfarhadm ، California ، najibi ، SH1A2R3
سلام دوستان منتظر
اميدوارم هر چه زودتر اين انتظار تموم بشه.من هنوز وارد اين مرحله نشدم. 10 آگست مصاحبه دارم.ترخدا يكم اميد بدين.من تازه امروز رفتم DHL مدارك پست كردم. اميدوار باشين.همه چي درست ميشه.به قول يكي از دوستان :
اندكي صبر سحر نزديك است.
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: Linspire ، nasnam ، gadfly ، Hornet ، tamanna ، alirezagh ، free_free ، coming soon ، shahrooz59 ، sepinod ، bfarhadm ، California ، najibi ، SH1A2R3
(2011-07-21 ساعت 10:17)California نوشته:  [quote='Ashkan78' pid='121008' dateline='1311189189']
انشالله که همه دوستان کلیر میشن ولی اگه کار به جاهای باریک کشید شما موردی رو سراغ دارید که با مراجعه به سفارت موفق به گرفتن ویزا شده باشه؟
اگه کس دیگه بره سفارت به جای ما چی ؟ یا اینکه بهتره خودمون بریم؟

با سلام
در جواب سوالتون که آیا کسی با مراجعه به سفارت موفق به گرفتن ویزا شده ؟؟ میخواستم توضیح بدم.
یکی از کسانی که من از طریق مهاجرسرا باهاش آشنا شدم و حدود 2 ماه پیش مصاحبه داشتن، (خودش، خانمش و بچه کوچیکشون) خانم برنده اصلی بود و چون پاسشون با بچه یکی بود روز مصاحبه بهشون گفته بودن خانم و بچه بعد از جدا شدن پاس میتونن برن و ویزا بگیرن و به آقا FBI Check داده بودن، آقای شوهر وقتی رفته بودن که ویزای خانوم و بچشون رو بگیرن با اصرار خواسته بودن که پاس خودشون رو هم بدن، که اولش آفیسر قبول نکرده بود ولی بعد پاس رو ازشون گرفته بود، بعد از 6،7 روز که برای گرفتن ویزا رفته بودن مجددا سفارت، توی پاس هر سه ویزا خورده بود. ایشون گفتن که بعد از گرفتن ویزا دیگه هرگز تو سایت اسمشون رو چک نکردن چون نگران بودن که نکنه log هایی که روی سرور نگهداری میشه براشون مشکلی ایجاد کنه.
من حدسم اینه که تو این فاصله ایشون کلیر شدن که بهشون ویزا دادن. ولی به نظر من حتی اگه 1 درصد احتمال دیگه ای وجود داشته باشه، به هر حال بهتره در نظر گرفته بشه.میارزه یه بار دیگه بری تا سفارت. و از طرفی همونطور که هممون دیدیم سفازت ابوظبی اشتباه زیاد داشته. پس به نظر میرسه به امتحان کردنش میارزه. البته امیدوارم هیچ کس مجبور نشه این شکلی و فقط از روی حدس و احتمال جلو بره. ایشالا همه چشم انتظارا هر چه زودتر کلیر شن. من اسم این دوستمون رو نمینویسم شاید دوست نداشته باشن.

غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: Hornet ، sunrise ، ali_ho ، Linspire ، alirezagh ، AmericanHamid ، joy ، samadi2050 ، tamanna ، free_free ، gadfly ، REZA1390 ، sepinod ، bfarhadm ، California ، najibi ، SH1A2R3
این هفته هم گذشت و ابوظبی هنوز این سکوت کلیرش رو نشکونده
امیدوارم فردا آنکارا یک تکونی بده به خودش و اینجا شاهد هورا کشیدن باشیم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: ali_ho ، Linspire ، alirezagh ، joy ، samadi2050 ، tamanna ، free_free ، آمریکا ، gadfly ، coming soon ، sepinod ، nasnam ، bfarhadm ، California ، najibi ، SH1A2R3
درود دوستان
من در یک تصمیم انحرافی( ربطی به جریانات انحرافی نداره) تصمیم گرفتم به جای اینکه ویزا رو بدم به آژانس .خودم برم سفارت و روز شنبه صبح پرواز دارم . و رسیدم دبی اول میرم یک پرینتر خریداری میکنم و یکشنبه با خودم میبرم سفارت . تا دیگه اینقدر مردم رو الاف نکنند.
دوستان هم کاری داشتند در خدمت هستم.
پیروز باشید و کلیر
دوستان سلام
من با یک خبر خوب کوچولو موچولو اومدم که شاید ارزش هورررا نداره ولی در این طلسم کلیرنس یکم روحیه سازه
جونم بگه براتون که بالاخره این پرینتر معروف ابوظبی رو کارتریجشو عوض کردند و امروز رسما پاسپورتهای ما منور به حضور 2 عدد ویزای خوشگل سرزمین کفر شد
برای همتون دعا میکنم که زودتر کلیر بشید و از همه اونایی ام که برای من دعا کردند سپاسگذارم
موفق باشید
سلام دوستان عزیزم
امروز اومدم اتفاقی سایت ابوظبی رو چک کردم و منتظر بودم تا مثل همیشه پیغام اپلیکیشن این پروسسینگ رو ببینم
اما با این پیام مواجه شدم و دلیل خوبیه که عزیزان در سفارت پیگیر کارها هستن :
Case Status: More Information required
Embassy Requests Additional Information

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Please email us complete travel history including, name of the countries, date and purpose of visit, and duration of stay.
all places applicant has traveled to in past 20 yrs city country, exact travel dates, purpose, with whom.

Our mailing address is:
Immigrant Visa Unit
Consular Section
Embassy of the United States of America
Embassies District
P.O. Box 4009
Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tel: +971-2-414-2333
Email Address: abudhabiIV@state.gov
(2011-07-22 ساعت 10:50)sare نوشته:  سلام دوستان عزیزم
امروز اومدم اتفاقی سایت ابوظبی رو چک کردم و منتظر بودم تا مثل همیشه پیغام اپلیکیشن این پروسسینگ رو ببینم
اما با این پیام مواجه شدم و دلیل خوبیه که عزیزان در سفارت پیگیر کارها هستن :
[[/align]

سلام ساره عزیز
این خیلی خبر خوبی بود
1- Travel history یک فرمت متداول داره که من تو سایت کانادا (سایت وزارت خارجه و سایت سفارت تهران) دیدم سعی کنید با Excel یک جدول مشابه همون درست کنید و تو اون بنویسید
2- مقصد از سفر اگر ویزیت بوده باید بنویسی Tourism و اگر درسی بوده میشه Education
3- تاریخ ها رو بایستی از روی مهر ورود و خروج پاسپورتت دقیق بنویسی
4- حتما یک کپی از پاسپورت رو هم بذار. اگر پاسپورتتون عوض شده اونو هم بذارید (کپی)

موفق باشید و به امید کلیر شما و بقیه دوستان
تشکر کنندگان: Linspire ، Vahidn ، alirezagh ، tamanna ، sare ، free_free ، AmericanHamid ، drmahmoodi ، California ، gadfly ، im-i ، najibi
(2011-07-22 ساعت 12:14)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 10:50)sare نوشته:  سلام دوستان عزیزم
امروز اومدم اتفاقی ....
[[/align]

سلام ساره عزیز
این خیلی خبر خوبی بود
1- Travel history یک فرمت متداول داره که من تو سایت کانادا (سایت وزارت خارجه و سایت سفارت تهران) دیدم سعی کنید با Excel یک جدول مشابه همون درست کنید و تو اون بنویسید
2- مقصد از سفر اگر ویزیت بوده باید بنویسی Tourism و اگر درسی بوده میشه Education
3- تاریخ ها رو بایستی از روی مهر ورود و خروج پاسپورتت دقیق بنویسی
4- حتما یک کپی از پاسپورت رو هم بذار. اگر پاسپورتتون عوض شده اونو هم بذارید (کپی)

موفق باشید و به امید کلیر شما و بقیه دوستان

دوست عزیز
ممنونم از راهنمائی تون
این مورد رو من موقع مصاحبه علیرغم اینکه گفتن نیازی نیست ، تقدیم آفیسر کرده بودم ، اما حالا باز دوباره براشون دارم نسخه کامل تری رو ایمیل میکنم
اینم بگم که راهنمائی های یوزر عزیز توی تاپیک مربوطه به مدارک مورد نیاز آنکارا به من در تهیه این جدول خیلی خیلی کمک کرد ، ارادتمند همه
یوزر دوست داریمCool
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، AmericanHamid ، drmahmoodi ، tamanna ، California ، gadfly ، im-i ، najibi
سلام دوستان
این لینک رو بخونید

http://judiciary.house.gov/news/07202011.html

نمیخوام آیه یاس بخونم ولی فکر کنم تا اونجا که من فهمیدم موضوع داره خطری میشه
سایت پسوند gov هم داره و قطعا شایعه نیست.
البته اگر تصویب هم بشه به احتمال 99% شامل حال 2011 که قطعا نمیشه و 2012 هم که نتایجش اعلام شده و با اون ابطال نتایج اول بعیده بخوان منتفیش کنن
موفق باشید
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، joy ، tamanna ، California ، najibi ، mim ، SH1A2R3
(2011-07-21 ساعت 20:37)AmericanHamid نوشته:  درود دوستان
من در یک تصمیم انحرافی( ربطی به جریانات انحرافی نداره) تصمیم گرفتم به جای اینکه ویزا رو بدم به آژانس .خودم برم سفارت و روز شنبه صبح پرواز دارم . و رسیدم دبی اول میرم یک پرینتر خریداری میکنم و یکشنبه با خودم میبرم سفارت . تا دیگه اینقدر مردم رو الاف نکنند.
دوستان هم کاری داشتند در خدمت هستم.
پیروز باشید و کلیر

سلام حمید جان
تصمیم شما بسیار هم عالیه و اصلا انحرافی نیست
مخصوصا اگر وقت و پول کافی دارید دیگه مثل ما ریسک کردن براتون بی معنیه
من اولا به دلیل مشغله کاری اصلا نمیتونستم برم دوبی مخصوصا اینکه 2 هفته هم زمان برد
ثانیا پولشو ترجیح دادم برای اونجا save کنم
ولی شما اگه زحمتی نباشه براتون میتونید:
1- از حال و هوای سفارت برا بچه ها خبرای موثق بیارید
2- میتونید جریان صدور ویزا رو برای لاتاری و کتگوری های دیگر ببینید چه جوریه
3- میتونید روز یکشنبه خانم ملیکا رو اونجا یا احیانا دم در سفارت ببینید و اینکه میگن مهاجرسرایی ها یواشکی برای ایشون پاسپورت میفرستن حقیقت داره یا نه
4- ضمنا خیالتون هم راحته که هیچ مشکل پیش بینی نشده ای در جریان صدور ویزاتون اتفاق نمی افته
همه منتظر آپدیتهای شما هستیم
موفق باشی
تشکر کنندگان: gadfly ، Linspire ، Hornet ، free_free ، joy ، AmericanHamid ، frozen mind ، tamanna ، California ، samadi2050 ، najibi ، mim ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 13:44)vahidvm60 نوشته:  سلام دوستان
این لینک رو بخونید

http://judiciary.house.gov/news/07202011.html

نمیخوام آیه یاس بخونم ولی فکر کنم تا اونجا که من فهمیدم موضوع داره خطری میشه
سایت پسوند gov هم داره و قطعا شایعه نیست.
البته اگر تصویب هم بشه به احتمال 99% شامل حال 2011 که قطعا نمیشه و 2012 هم که نتایجش اعلام شده و با اون ابطال نتایج اول بعیده بخوان منتفیش کنن
موفق باشید

سلام به همه دوستان کسی میدونه جریان این قضیه چیه؟ من چیزی متوجه نشدم لطفا کسانی که فهمیدم یه اطلاع رسانی بکنن ممنون
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، AmericanHamid ، Hornet ، tamanna ، California ، najibi ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان