موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-05 ساعت 16:49)farid24 نوشته: سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم
آیا کسی برای ارسال پاسپورتها و دریافت ویزا از طریق خانم ملیکا اقدام کرده است؟ راضی بودید؟
من نمیتونم خودم برم ، بهترین راه چی میتونه باشه؟
ممنون میشم از راهنماییتون
دوست عزیز لطفا به این آدرس سر بزنید http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid124221
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
جریاناتی برمن گذشت که بر هیچکی نکذشت بالاخره ویزامو مستقیم از سفارت گرفتم سفرنامه در ایران منتشرخواهدشد.تمام
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من در طول این یک ماه اخیر چهار بار به سفارت ایمیل زدم اما اصلا جوابی ندادن.راستش دیگه دارم نگران می شم.دوستان آنکارایی همه از سفارت جواب گرفتن؟ امروز هم که آپدیت نکرد .....
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من چون3روز پیش آپدیت کردن امروز نمیکنن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-06 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-06 ساعت 00:10 توسط planetearth.)
من امروز رفتم مصاحبه و با اجازه كلير خوردم
اصلا نامه اسپانسر و يا حساب بانكي خودم را نخواست.فقط كفت كارت چيه و امريكا چيكار مي خواهي كني و اينكه سربازي رفتم يا نه و مدارك دانشگاه را گرفت و قسم خوردم و گفت برو باهات تماس مي گيريم
سوال كردم در وب سايت سفارت چك كنم ؟ كه گفت نه خودمون تماس مي گيريم
خواستم سي وي و مدارك ديگه را بدم كه ديدم تا وقتي چيزي نخوان دليلي نيست كه خودم چيزي بگم
ببينيم. چي مي شه
دوستان
اعصاب همه خرد شده ولي بهتره اروم باشيم
اين دوست عزيز اقا فريد هم دلائل خودش را داره
من تا جايي كه بدونم اطلاعات مي دم و ايشالا كه همه ويزا بگيرن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها . ما هم کلیر خوردیم اما فرم 9 سوالی نداد . حالا این خوبه ؟ مصاحبه هم همون سوالای همیشگی و ساده بود . به امید موفقیت همه دوستان مهاجر سرایی ................
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستاي عزيز .
بالاخره من از اون جهنمي که توش گير افتاده بودم (آنکارا) رهايي پيدا کردم و ديروز صبح رسيدم به خاک پاک وطن. البته با دست پر از ويزا
بله اين تورنومنت هم براي من تموم شد. اميدوارم و مطمئنم که روزي براي تک تک شما ها اين قضيه تموم ميشه و هممون از اين روزا به عنوان يک خاطره ياد ميکنيم. اين سفر من خيلي اذيت شدم. نه به خاطر ويزا يا مشکلات اين چنيني! به خاطر حس نوع دوستي ايراني!!! نميخوام ديگه بهش فکر کنم. البته الان دارم يه گزارش آماده ميکنم براي روزنامه اما واقعا ميخوام يه مدتي به خودم يه استراحت بدم و يه مقداري از اين جريان استرس زا (کليرنس) دور باشم. البته مطمئنن پيگير کلير دوستان هستم.
دوست خوبم free_free عزيز اگه صلاح دونستي که تو جدول اطلاعات منو آپديت کن.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم(برنده) کلر خوردیم!!
یه کمی توقعش رو نداشتیم ولی خب به خاطر اینکه کیس ما خاص بود(شبیه farid24) کمی خوشحال شدیم که برگه آبی گرفتیم و قرمز نگرفتیم.
ما در زمان ثبت نام فرم هارو متاهلی پرکرده بودیم در حالی که فقط نامزد بودیم.
همچنین ما نامه اول هم نگرفتیم و کلی ابهام در کارمون بود.
سه شنبه مصاحبه داشتیم که چون ترجمه ها رو نفرستاده بودیم و آپدیت فرم هارو هم از پست ترکیه نگرفته بودن، پس از تحویل مدارک، روز چهارشنبه بهمون وقت دادن.
خانمم برنده اصلی بود، اشتغال به کار نداشته ولی کلر خورد.
افسر حرف دو هفته رو برای اتمام روال اداری میزد. حالا نمی دونم این عدد رو به همه گفته و بعد کلرشون بالای دو ماه شده؟
یه نکته جالب این بود که همه ی ذوج هایی که ما دیدیمشون، خانم برنده ی اصلی بود!
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-06 ساعت 16:54)alirezagh نوشته: zohre61 عزیز یه سوال مطرح کرده که سوال منم هست، به نظرتون فرم 9 سوالی چه تاثیری میتونه روی مدت زمان کلیرنس داشته باشه؟
به نظر من هیچ تاثیری نداره!
ببینین:
- هستی بانوی گرامی فرم ۹ سوالی دریافت کردن و حدود 17 روزه کلیر شدن.
- successهای عزیز (آقا و خانم) فرم مورد نظر رو دریافت نکردن و حدود کمتر از یک ماه (تا جایی که یادمه) کلیر شدن.
- من خودم فرم ۹ سوالی نگرفتم و 64 روزه کلیر شدم.
- تعدادی از دوستان فرم رو گرفتن و چندین ماه در انتظار کلیر شدن هستن.
- تعدادی از دوستان هم فرم رو نگرفتن و چندین ماه در انتظار کلیر شدن هستن!
پس، گرفتن یا نگرفتن فرم تاثیری بر مدت اف بی آی چک نداره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ایا کسی میدونه بعد کلیرنس شدن تا چه زمانی وقت داریم برای گرفتن ویزا؟ایا میشه زمان رفتن بریم ویزا بگریم و از همون جا بریم امریکا ؟ایاcase number تا یه تاریخ معینی تو سایت میمونه یا نه ؟تا زمانی که ویزارو نگیریم باید شماره باشه تو سایت؟