کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-05 ساعت 16:49)farid24 نوشته:  سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم
آیا کسی برای ارسال پاسپورتها و دریافت ویزا از طریق خانم ملیکا اقدام کرده است؟ راضی بودید؟
من نمیتونم خودم برم ، بهترین راه چی میتونه باشه؟
ممنون میشم از راهنماییتون

دوست عزیز لطفا به این آدرس سر بزنید http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid124221

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: Linspire ، California ، najibi ، Hornet ، tamanna ، free_free
جریاناتی برمن گذشت که بر هیچکی نکذشت بالاخره ویزامو مستقیم از سفارت گرفتم سفرنامه در ایران منتشرخواهدشد.تمام
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
من در طول این یک ماه اخیر چهار بار به سفارت ایمیل زدم اما اصلا جوابی ندادن.راستش دیگه دارم نگران می شم.دوستان آنکارایی همه از سفارت جواب گرفتن؟ امروز هم که آپدیت نکرد .....
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: Linspire ، REZA1390 ، zohreh36 ، coming soon ، California ، nasnam ، im-i ، najibi ، Hornet ، tamanna ، bfarhadm ، satusa ، ramin_ad ، mim ، samadi2050 ، free_free ، SH1A2R3
به نظر من چون3روز پیش آپدیت کردن امروز نمیکنن
تشکر کنندگان: REZA1390 ، California ، nasnam ، najibi ، Hornet ، tamanna ، bfarhadm ، satusa ، ramin_ad ، samadi2050 ، Ehsan2011 ، free_free ، SH1A2R3
(2011-08-05 ساعت 17:51)alisarshar نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:31)farid24 نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:18)alirezagh نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:12)farid24 نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:06)najibi نوشته:  دوست عزیز شما کی مصاحبه داشتید؟ کی کلیر شدید؟
تاریخ مصاحبه : 21 june
کلیر : 3 august

farid24، من یه سوال از شما دارم، اگه باز هم واست سوال پیش نمیومد به این سایت سر میزدید؟
با تشکر

آقای محترم !
کیس ما یک کیس خاص بود !
در زمان ثبت نام من و همسرم دوست بودیم ولی به عنوان زن و شوهر ثبت نام کردیم ، بعد از اینکه اسم خانم من به عنوان برنده لاتری دراومد و من بعد از خوندن فرمها فهمیدم که نباید اینکارو میکردم به این سایت مراجعه کردم و مدیران سایت اعلام کردند که کیس شما بدون شک ریجکت خواهد شد !
ولی نا امید نشدم ، تمام فرومهای انگلیسی رو خوندم و . . .
الان هم ویزای ما به کمک خدا آمادست .
من از دست کسانی ناراحتم که بدون اطلاعات ، افرادی رو که تازه وارد هستند نا امید می کنند.
من منتظر دریافت ویزا بودم که خیالم راحت بشه بعد بیام تمام کارهایی رو که انجام دادم و اتفاقاتی رو که افتاد بیام بنویسم .
حالا چند روز دیگه که انشاالله ویزا تو دستم بود مطمئن باشید که کاملترین اطلاعات رو تو این سایت میذارم چون خداروشکر آدم عقده ای نیستم.

دوست عزیز اول تبریک میگم که ویزات اومده بعدم کسی به شما اهانتی نکرد که عقده ای هستید ولی توی این تاپیک ماهها بچه ها دارن خودشونو میکشن که آقاجون این جزء شخصیت نیست که از اطلاعات بقیه استفاده بکنی در صورتیکه اطلاعاتی از خودت تو جدول نزارن. نمی دونم کی شمارو راهنمایی کرده که اینطور آتیش گرفتی ولی من و بقیه بچه ها بازم داریم میگیم که از انسانیت به دوره که بخوای از بقیه اطلاعات استفاده کنیو اطلاعات ندی. بازم تبریک میگم که ویزات حاضره فقط نمیدونم شما که همه کاراتو خودت کردی چه دلیلی داشته که بعد از گرفتن ویزات دوباره اینجا سر بزنی؟

سلام آقای فرید
ممکنه کسی در این سایت چیزی گفته که شما به جواب نرسیده باشین
ولی هزاران نفر دیگه سالهاست توسط راهنمایی همین بچه ها تونسن ویزاشونو بگیرن
بی انصاف نباشین
من منتظر مصاحبه ام و میبینم اگر هین سایت نبود کارم هزارتا گره میخورد
من با عذر خواهی از تمام کسانی که انجا صادقانه کمک کردن ازشون کمال تشکر دارم

من امروز رفتم مصاحبه و با اجازه كلير خوردم
اصلا نامه اسپانسر و يا حساب بانكي خودم را نخواست.فقط كفت كارت چيه و امريكا چيكار مي خواهي كني و اينكه سربازي رفتم يا نه و مدارك دانشگاه را گرفت و قسم خوردم و گفت برو باهات تماس مي گيريم

سوال كردم در وب سايت سفارت چك كنم ؟ كه گفت نه خودمون تماس مي گيريم
خواستم سي وي و مدارك ديگه را بدم كه ديدم تا وقتي چيزي نخوان دليلي نيست كه خودم چيزي بگم

ببينيم. چي مي شه
دوستان
اعصاب همه خرد شده ولي بهتره اروم باشيم
اين دوست عزيز اقا فريد هم دلائل خودش را داره
من تا جايي كه بدونم اطلاعات مي دم و ايشالا كه همه ويزا بگيرن.
تشکر کنندگان: aghdam ، Linspire ، najibi ، alirezagh ، im-i ، bfarhadm ، coming soon ، HAMEDMIM ، REZA1390 ، Hornet ، alisarshar ، satusa ، tamanna ، farzad.s ، mim ، vahidvm60 ، samadi2050 ، Ehsan2011 ، free_free ، SH1A2R3
هورااااا بالاخره ابوظبي جواب ايميل منو داد :
Dear Mr.xxx:

Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx

به نظر ميرسه كه ايميلهاي منو اسپم كردن چون اين جوابو به ايميل شركتيم فرستادن. حالا نميدونم خودشون نميدونن كه 90روز خيلي زياده و ممكنه مدت تموم بشه يا نه؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: im-i ، satusa ، REZA1390 ، sare ، alirezagh ، tamanna ، najibi ، zohreh36 ، ramin_ad ، coming soon ، mim ، samadi2050 ، free_free ، sepinod ، SH1A2R3
سلام بچه ها . ما هم کلیر خوردیم اما فرم 9 سوالی نداد . حالا این خوبه ؟ مصاحبه هم همون سوالای همیشگی و ساده بود . به امید موفقیت همه دوستان مهاجر سرایی ................
سلام به همه دوستاي عزيز .
بالاخره من از اون جهنمي که توش گير افتاده بودم (آنکارا) رهايي پيدا کردم و ديروز صبح رسيدم به خاک پاک وطن. البته با دست پر از ويزا Smile

بله اين تورنومنت هم براي من تموم شد. اميدوارم و مطمئنم که روزي براي تک تک شما ها اين قضيه تموم ميشه و هممون از اين روزا به عنوان يک خاطره ياد ميکنيم. اين سفر من خيلي اذيت شدم. نه به خاطر ويزا يا مشکلات اين چنيني! به خاطر حس نوع دوستي ايراني!!! نميخوام ديگه بهش فکر کنم. البته الان دارم يه گزارش آماده ميکنم براي روزنامه اما واقعا ميخوام يه مدتي به خودم يه استراحت بدم و يه مقداري از اين جريان استرس زا (کليرنس) دور باشم. البته مطمئنن پيگير کلير دوستان هستم.

دوست خوبم free_free عزيز اگه صلاح دونستي که تو جدول اطلاعات منو آپديت کن.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
(2011-08-06 ساعت 09:28)alisarshar نوشته:  هورااااا بالاخره ابوظبي جواب ايميل منو داد :
Dear Mr.xxx:

Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx

به نظر ميرسه كه ايميلهاي منو اسپم كردن چون اين جوابو به ايميل شركتيم فرستادن. حالا نميدونم خودشون نميدونن كه 90روز خيلي زياده و ممكنه مدت تموم بشه يا نه؟

نه دوست عزیز فکر نمیکنم ایمیل کسی رو اسپم کنند.چرا؟ چون به ایمیل من هم حدود ۱۰ روز میشد که جواب نداده بودند اما به محض اینکه روی سایت readyشد اونها هم همون ایمیل رو جواب دادند.در حالی که قائدتا چون از ۵ روز گذشته بود فکر نمیکردم هنوز به اون ایمیل توجهی داشته باشند.من فکر میکردم که بله،این ایمیل هم بایگانی شد و باید کم کم یه ایمیل دیگه روانه کنیمD: مطمئن هستم که کلیرنستون به زودی زود میاد .شما که پرونده تون هیچ چیز خاصی نداره. نگران نباشید.
من و همسرم(برنده) کلر خوردیم!!
یه کمی توقعش رو نداشتیم ولی خب به خاطر اینکه کیس ما خاص بود(شبیه farid24) کمی خوشحال شدیم که برگه آبی گرفتیم و قرمز نگرفتیم.
ما در زمان ثبت نام فرم هارو متاهلی پرکرده بودیم در حالی که فقط نامزد بودیم.
همچنین ما نامه اول هم نگرفتیم و کلی ابهام در کارمون بود.
سه شنبه مصاحبه داشتیم که چون ترجمه ها رو نفرستاده بودیم و آپدیت فرم هارو هم از پست ترکیه نگرفته بودن، پس از تحویل مدارک، روز چهارشنبه بهمون وقت دادن.
خانمم برنده اصلی بود، اشتغال به کار نداشته ولی کلر خورد.
افسر حرف دو هفته رو برای اتمام روال اداری میزد. حالا نمی دونم این عدد رو به همه گفته و بعد کلرشون بالای دو ماه شده؟
یه نکته جالب این بود که همه ی ذوج هایی که ما دیدیمشون، خانم برنده ی اصلی بود!

zohre61 عزیز یه سوال مطرح کرده که سوال منم هست، به نظرتون فرم 9 سوالی چه تاثیری میتونه روی مدت زمان کلیرنس داشته باشه؟

(2011-08-06 ساعت 09:39)zohre61 نوشته:  سلام بچه ها . ما هم کلیر خوردیم اما فرم 9 سوالی نداد . حالا این خوبه ؟ مصاحبه هم همون سوالای همیشگی و ساده بود . به امید موفقیت همه دوستان مهاجر سرایی ................

تشکر کنندگان: frozen mind ، najibi ، samadi2050 ، tamanna ، California ، bfarhadm ، free_free
(2011-08-06 ساعت 16:54)alirezagh نوشته:  zohre61 عزیز یه سوال مطرح کرده که سوال منم هست، به نظرتون فرم 9 سوالی چه تاثیری میتونه روی مدت زمان کلیرنس داشته باشه؟

به نظر من هیچ تاثیری نداره!
ببینین:
- هستی بانوی گرامی فرم ۹ سوالی دریافت کردن و حدود 17 روزه کلیر شدن.
- successهای عزیز (آقا و خانم) فرم مورد نظر رو دریافت نکردن و حدود کمتر از یک ماه (تا جایی که یادمه) کلیر شدن.
- من خودم فرم ۹ سوالی نگرفتم و 64 روزه کلیر شدم.
- تعدادی از دوستان فرم رو گرفتن و چندین ماه در انتظار کلیر شدن هستن.
- تعدادی از دوستان هم فرم رو نگرفتن و چندین ماه در انتظار کلیر شدن هستن!

پس، گرفتن یا نگرفتن فرم تاثیری بر مدت اف بی آی چک نداره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2011-08-06 ساعت 16:22)NavidNavid نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 12:04)NavidNavid نوشته:  سلام.
منم نزدیک به 50 روز از مصاحبم گذشته و خبری نشده.
امروز یه ایمیل زدم بهشون برای اولین بار.
امروز شد دو ماه.
هنوز خبری نشده.
حتی یه جواب معمولی به ایمیلمم ندادن!
به نظرتون هنوز برای نگرانی زوده؟
البته من که امیدوارم همچنان.

دوست عزيز نگران نباش من بعد از 53روز و كلي ايميل( تعدادش يادم نيست) تازه به ايميلم اونم ايميل شركتيم جواب دادن كه در حال بررسي و ممكنه 90روز طول بكشه نگران نباش.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، kamrani.navid ، mim ، California ، najibi ، samadi2050 ، tamanna ، satusa ، Ehsan2011 ، REZA1390 ، free_free
با سلام ایا کسی میدونه بعد کلیرنس شدن تا چه زمانی وقت داریم برای گرفتن ویزا؟ایا میشه زمان رفتن بریم ویزا بگریم و از همون جا بریم امریکا ؟ایاcase number تا یه تاریخ معینی تو سایت میمونه یا نه ؟تا زمانی که ویزارو نگیریم باید شماره باشه تو سایت؟
تشکر کنندگان: California ، tamanna ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان