(2011-08-04 ساعت 15:05)nima.nabizadeh نوشته: سلام به همه دوستان عزیز،
من امروز صبح مصاحبه بودم و خوشبختانه یک ضرب ویزا گرفتم،الانم دارم از خوشحالی میخورم تو در دیوار،
بزودی سفرنامهٔ متفاوتی را براتون میزارم،که شاید تا حالا کسی اینجوری نگذاشته باشه،که فکر میکنم خیلی به درد دوستانی که یا هنوز نرفتن یا دوباره میخوان برن بخوره،سفر من به لطف دوستان مهاجر سرایی و راهنماییهاشون خیلی اسون تر از اون چیزی بود که بخوام در مورد اون چیزی بنویسم،ولی دوستانی که میخوان برن آنکارا منتظر پستهای بدیه من باشن که براشون سوپرایز دارم...!
و من فقط یه نکته میخواستم بگم،یک سری از دوستان گفت بودن که خیلی تحقیر آمیز با ادم برخورد میشه اونجا،و اینکه انگار میخوان صدقه سری به آدم ویزا بدن،ولی تجربه شخصی من اصلا اینجوری نبود،و بد از اینکه اون خانمی که باهم مصاحبه میکرد بهم کاغذه قبولیمو داد جلوی پام بلند شد و تبریک گفت،و منم بهش تبریک گفتم که اینقدر خوب فارسی حرف میزنه،و بعد هم خداحافظی کردیم.حتا یک نفر هم که یک پسر ایرانی بود،اومده بود واسه مصاحبه و کیسش reject شد،خیلی محترمانه باهاش برخورد کردن،که به نظر منم مشکل از خودش بود چون دیپلمه هنرستانی داشت فقط که افیسر هم بهش کلی دلداری داد،که ایشالا واسه سالی آینده امیدوارم ببینمت،
به هر حال برای تمام دوستان آرزوی موفقیت میکنم
بهتون تبریک میگم حسابی؛) برا ماهایی که یه ماه دیگه مصاحبه داریم هم دعا کنین؛)
قابل توجه برخی از دوستان مهاجرسرا که دائم فاز منفی میدن، و میگن ما رفتیم مصاحبه اینها عقدهای هستن و سیستمشون عقدهای و انگار می خوان صدقه بدن، و برین سفارت نظرتون نسبت به اینها منفی میشهه، و و و و و و .و
رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…