کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-04 ساعت 15:05)nima.nabizadeh نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز،

من امروز صبح مصاحبه بودم و خوشبختانه یک ضرب ویزا گرفتم،الانم دارم از خوشحالی میخورم تو در دیوار،Big Grin
بزودی سفرنامهٔ متفاوتی را براتون میزارم،که شاید تا حالا کسی‌ اینجوری نگذاشته باشه،که فکر می‌کنم خیلی‌ به درد دوستانی که یا هنوز نرفتن یا دوباره میخوان برن بخوره،سفر من به لطف دوستان مهاجر سرایی و راهنمایی‌‌هاشون خیلی‌ اسون تر از اون چیزی بود که بخوام در مورد اون چیزی بنویسم،ولی‌ دوستانی که میخوان برن آنکارا منتظر پستهای بدیه من باشن که براشون سوپرایز دارم...!
و من فقط یه نکته می‌خواستم بگم،یک سری از دوستان گفت بودن که خیلی‌ تحقیر آمیز با ادم برخورد می‌شه اونجا،و اینکه انگار میخوان صدقه سر‌ی به آدم ویزا بدن،ولی‌ تجربه شخصی‌ من اصلا اینجوری نبود،و بد از اینکه اون خانمی که باهم مصاحبه میکرد بهم کاغذه قبولیمو داد جلوی پام بلند شد و تبریک گفت،و منم بهش تبریک گفتم که اینقدر خوب فارسی حرف می‌زنه،و بعد هم خداحافظی کردیم.حتا یک نفر هم که یک پسر ایرانی‌ بود،اومده بود واسه مصاحبه و کیسش reject شد،خیلی‌ محترمانه باهاش برخورد کردن،که به نظر منم مشکل از خودش بود چون دیپلمه هنرستانی داشت فقط که افیسر هم بهش کلی‌ دلداری داد،که ایشالا واسه سالی‌ آینده امیدوارم ببینمت،
به هر حال برای تمام دوستان آرزوی موفقیت می‌کنم

بهتون تبریک میگم حسابی؛) برا ماهایی که یه ماه دیگه مصاحبه داریم هم دعا کنین؛)

قابل توجه برخی‌ از دوستان مهاجرسرا که دائم فاز منفی‌ میدن، و میگن ما رفتیم مصاحبه اینها عقده‌ای هستن و سیستمشون عقده‌ای و انگار می خوان صدقه بدن، و برین سفارت نظرتون نسبت به اینها منفی‌ میشهه، و و و و و و .وShyRolleyes

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390 ، free_free ، coming soon ، mim ، najibi ، aghdam ، California ، Rainy ، bfarhadm ، baz4baz ، birahe ، Sooshians ، Mojtaba72
دوستان آنکارایی با توجه به اینکه امروز جمعه هست ، خبری از آپدیت نشد ؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، najibi ، California ، satusa ، birahe ، sepinod ، REZA1390 ، tamanna ، mim
(2011-08-05 ساعت 13:34)coming soon نوشته:  دوستان آنکارایی با توجه به اینکه امروز جمعه هست ، خبری از آپدیت نشد ؟

فعلا که خبری نیست. اگر قرار باشه امروز بکنند میره واسه ساعت 7-7.5
تشکر کنندگان: sepinod ، gadfly ، najibi ، Hornet ، REZA1390 ، coming soon ، California ، tamanna ، mim ، free_free
سلام.
اول از همه جاداره به همه دوستانی که تازه کلیر شدن و یا یک ضرب ویزا گرفتن صمیمانه تبریک بگم.
سوالم از دوستانی که انشالله درصدد گرفتن بلیط سفر هستند و یا اینکه بلیطتشان را قبلا تهیه کرده اند. که آیا بلیط را از طریق اینترنتی cheapoair, expedia,..بگیریم ارزانتره یا از آژانسهای مسافرتی؟؟
ممنونم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390 ، coming soon ، California ، tamanna ، farzad.s ، mim ، free_free
(2011-08-05 ساعت 15:46)Rainy نوشته:  سلام.
اول از همه جاداره به همه دوستانی که تازه کلیر شدن و یا یک ضرب ویزا گرفتن صمیمانه تبریک بگم.
سوالم از دوستانی که انشالله درصدد گرفتن بلیط سفر هستند و یا اینکه بلیطتشان را قبلا تهیه کرده اند. که آیا بلیط را از طریق اینترنتی cheapoair, expedia,..بگیریم ارزانتره یا از آژانسهای مسافرتی؟؟
ممنونم.

پاسخ شما را در اینجا دادم
موفق باشید
تشکر کنندگان: Rainy ، najibi ، coming soon ، California ، tamanna ، free_free
سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم
آیا کسی برای ارسال پاسپورتها و دریافت ویزا از طریق خانم ملیکا اقدام کرده است؟ راضی بودید؟
من نمیتونم خودم برم ، بهترین راه چی میتونه باشه؟
ممنون میشم از راهنماییتون
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free
(2011-08-05 ساعت 16:49)farid24 نوشته:  سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم
آیا کسی برای ارسال پاسپورتها و دریافت ویزا از طریق خانم ملیکا اقدام کرده است؟ راضی بودید؟

دوست عزیز شما کی مصاحبه داشتید؟ کی کلیر شدید؟
تشکر کنندگان: alirezagh ، lale ، coming soon ، California ، Hornet ، tamanna ، satusa ، mim ، free_free ، SH1A2R3
(2011-08-05 ساعت 17:06)najibi نوشته:  
یک سوال داشتم

تاریخ مصاحبه : 21 june
کلیر : 3 august
تشکر کنندگان: Linspire ، coming soon ، najibi ، California ، tamanna ، mim ، free_free ، SH1A2R3
(2011-08-05 ساعت 17:18)alirezagh نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:12)farid24 نوشته:  
یک سوال داشتم

farid24، من یه سوال از شما دارم، اگه باز هم واست سوال پیش نمیومد به این سایت سر میزدید؟
با تشکر

آقای محترم !
کیس ما یک کیس خاص بود !
در زمان ثبت نام من و همسرم دوست بودیم ولی به عنوان زن و شوهر ثبت نام کردیم ، بعد از اینکه اسم خانم من به عنوان برنده لاتری دراومد و من بعد از خوندن فرمها فهمیدم که نباید اینکارو میکردم به این سایت مراجعه کردم و مدیران سایت اعلام کردند که کیس شما بدون شک ریجکت خواهد شد !
ولی نا امید نشدم ، تمام فرومهای انگلیسی رو خوندم و . . .
الان هم ویزای ما به کمک خدا آمادست .
من از دست کسانی ناراحتم که بدون اطلاعات ، افرادی رو که تازه وارد هستند نا امید می کنند.
من منتظر دریافت ویزا بودم که خیالم راحت بشه بعد بیام تمام کارهایی رو که انجام دادم و اتفاقاتی رو که افتاد بیام بنویسم .
حالا چند روز دیگه که انشاالله ویزا تو دستم بود مطمئن باشید که کاملترین اطلاعات رو تو این سایت میذارم چون خداروشکر آدم عقده ای نیستم.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61
(2011-08-05 ساعت 17:31)farid24 نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:12)farid24 نوشته:  
یک سوال داشتم

farid24، من یه سوال از شما دارم، اگه باز هم واست سوال پیش نمیومد به این سایت سر میزدید؟
با تشکر

آقای محترم !
کیس ما یک کیس خاص بود !
در زمان ثبت نام من و همسرم دوست بودیم ولی به عنوان زن و شوهر ثبت نام کردیم ، بعد از اینکه اسم خانم من به عنوان برنده لاتری دراومد و من بعد از خوندن فرمها فهمیدم که نباید اینکارو میکردم به این سایت مراجعه کردم و مدیران سایت اعلام کردند که کیس شما بدون شک ریجکت خواهد شد !
من از دست کسانی ناراحتم که بدون اطلاعات ، افرادی رو که تازه وارد هستند نا امید می کنند.
من منتظر دریافت ویزا بودم که خیالم راحت بشه بعد بیام تمام کارهایی رو که انجام دادم و اتفاقاتی رو که افتاد بیام بنویسم .
حالا چند روز دیگه که انشاالله ویزا تو دستم بود مطمئن باشید که کاملترین اطلاعات رو تو این سایت میذارم چون خداروشکر آدم عقده ای نیستم.

دوست عزیز اول تبریک میگم که ویزات اومده بعدم کسی به شما اهانتی نکرد که عقده ای هستید ولی توی این تاپیک ماهها بچه ها دارن خودشونو میکشن که آقاجون این جزء شخصیت نیست که از اطلاعات بقیه استفاده بکنی در صورتیکه اطلاعاتی از خودت تو جدول نزارن. نمی دونم کی شمارو راهنمایی کرده که اینطور آتیش گرفتی ولی من و بقیه بچه ها بازم داریم میگیم که از انسانیت به دوره که بخوای از بقیه اطلاعات استفاده کنیو اطلاعات ندی. بازم تبریک میگم که ویزات حاضره فقط نمیدونم شما که همه کاراتو خودت کردی چه دلیلی داشته که بعد از گرفتن ویزات دوباره اینجا سر بزنی؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: alirezagh ، Linspire ، lale ، coming soon ، vahidvm60 ، najibi ، California ، nasnam ، Hornet ، tamanna ، zohreh36 ، AmericanHamid ، sare ، naeiji1974 ، farzad.s ، Rainy ، satusa ، mim ، free_free ، SH1A2R3
(2011-08-04 ساعت 15:05)nima.nabizadeh نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز،

من امروز صبح مصاحبه بودم و خوشبختانه یک ضرب ویزا گرفتم،الانم دارم از خوشحالی میخورم تو در دیوار،Big Grin

بزودی سفرنامهٔ متفاوتی را براتون میزارم،که شاید تا حالا کسی‌ اینجوری نگذاشته باشه،که فکر می‌کنم خیلی‌ به درد دوستانی که یا هنوز نرفتن یا دوباره میخوان برن بخوره،سفر من به لطف دوستان مهاجر سرایی و راهنمایی‌‌هاشون خیلی‌ اسون تر از اون چیزی بود که بخوام در مورد اون چیزی بنویسم،ولی‌ دوستانی که میخوان برن آنکارا منتظر پستهای بدیه من باشن که براشون سوپرایز دارم...!

و من فقط یه نکته می‌خواستم بگم،یک سری از دوستان گفت بودن که خیلی‌ تحقیر آمیز با ادم برخورد می‌شه اونجا،و اینکه انگار میخوان صدقه سر‌ی به آدم ویزا بدن،ولی‌ تجربه شخصی‌ من اصلا اینجوری نبود،و بد از اینکه اون خانمی که باهم مصاحبه میکرد بهم کاغذه قبولیمو داد جلوی پام بلند شد و تبریک گفت،و منم بهش تبریک گفتم که اینقدر خوب فارسی حرف می‌زنه،و بعد هم خداحافظی کردیم.حتا یک نفر هم که یک پسر ایرانی‌ بود،اومده بود واسه مصاحبه و کیسش reject شد،خیلی‌ محترمانه باهاش برخورد کردن،که به نظر منم مشکل از خودش بود چون دیپلمه هنرستانی داشت فقط که افیسر هم بهش کلی‌ دلداری داد،که ایشالا واسه سالی‌ آینده امیدوارم ببینمت،

به هر حال برای تمام دوستان آرزوی موفقیت می‌کنم

سلام نيما جان
خيلي خيلي خيلي بهت تبريك ميگم خيلي برات خوشحالم همشهري گلم.ميدونستم كه دست پر برميگردي. ايشاالله كه هميشه موفق و سربلند باشي كاكو. شيريني من يادت نرهBig Grin

(2011-08-05 ساعت 18:05)farid24 نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:51)alisarshar نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:12)farid24 نوشته:  تاریخ مصاحبه : 21 june

با تشکر

آقای محترم !
کیس ما یک کیس خاص بود !

دوست عزیز اول تبریک میگم که ویزات اومده بعدم کسی به شما اهانتی نکرد که عقده ای هستید ولی توی این تاپیک ماهها بچه ها دارن خودشونو میکشن که آقاجون این جزء شخصیت نیست که از اطلاعات بقیه استفاده بکنی در صورتیکه اطلاعاتی از خودت تو جدول نزارن. نمی دونم کی شمارو راهنمایی کرده که اینطور آتیش گرفتی ولی من و بقیه بچه ها بازم داریم میگیم که از انسانیت به دوره که بخوای از بقیه اطلاعات استفاده کنیو اطلاعات ندی. بازم تبریک میگم که ویزات حاضره فقط نمیدونم شما که همه کاراتو خودت کردی چه دلیلی داشته که بعد از گرفتن ویزات دوباره اینجا سر بزنی؟
آقای محترم !!
گفتار شما نشانه شخصیت شماست (به جمله اولت دقت کن : . . . عقده ای هستید)
من بازهم تکرار می کنم که کیس من یک کیس خاص بود ... اطلاعاتی که میخواستم اینجا نبود ..
امیدوارم واضح گفته باشم .
درضمن به سوال اولیه من دقت کن ... و ثانیا به جمله آخرم . متشکرم
در آخر هم اینو بگم که من اگه یه کم ناراحت بودم دیگه به کل ناامید شدم. نمیدونم چرا تو ایران هیچ کس تحمل دیدن کسی رو نداره . همه بی حوصله شدن . . .

حالا که ناراحت شدید بهتره که از این مجموعه که افراد باشخصیت هستند و جز برای کمک بدون چشمداشت بچه ها رو راهنمایی میکنند بیرون برید و درضمن با گرفتن یا نگرفتن ویزای شما نمیدونم چی به من میرسه که ما نباید چشم دیدن شما رو داشته باشیم و لازم به زکره که بدونی نه تنها من بلکه همه بچه های این تاپیک چشم دیدن موجودات به اصطلاح زرنگ مثل شما رو ندارن . حالا که دارم فکر میکنم سفارت حق داره که به ما ایرانیا بک گراند چک بزنه چون میدونه بین ماها یه سری آدمای نوخاله وجود داره که به هیچ صراطی قانع نیستند.
بازم هر جا هستی موفق باشی
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
(2011-08-05 ساعت 18:13)alisarshar نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 18:05)farid24 نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:51)alisarshar نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 17:18)alirezagh نوشته:  farid24، من یه سوال از شما دارم، اگه باز هم واست سوال پیش نمیومد به این سایت سر میزدید؟
با تشکر

آقای محترم !
کیس ما یک کیس خاص بود !

آقای محترم !!
گفتار شما نشانه شخصیت شماست (به جمله اولت دقت کن : . . . عقده ای هستید)
من بازهم تکرار می کنم که کیس من یک کیس خاص بود ... اطلاعاتی که میخواستم اینجا نبود ..
امیدوارم واضح گفته باشم .
درضمن به سوال اولیه من دقت کن ... و ثانیا به جمله آخرم . متشکرم
در آخر هم اینو بگم که من اگه یه کم ناراحت بودم دیگه به کل ناامید شدم. نمیدونم چرا تو ایران هیچ کس تحمل دیدن کسی رو نداره . همه بی حوصله شدن . . .

حالا که ناراحت شدید بهتره که از این مجموعه که افراد باشخصیت هستند و جز برای کمک بدون چشمداشت بچه ها رو راهنمایی میکنند بیرون برید و درضمن با گرفتن یا نگرفتن ویزای شما نمیدونم چی به من میرسه که ما نباید چشم دیدن شما رو داشته باشیم و لازم به زکره که بدونی نه تنها من بلکه همه بچه های این تاپیک چشم دیدن موجودات به اصطلاح زرنگ مثل شما رو ندارن . حالا که دارم فکر میکنم سفارت حق داره که به ما ایرانیا بک گراند چک بزنه چون میدونه بین ماها یه سری آدمای نوخاله وجود داره که به هیچ صراطی قانع نیستند.
بازم هر جا هستی موفق باشی

شما شخصیت خود را به همه ثابت کردید.
با خیال راحت به فحاشی خود ادامه دهید .
ادب از که آموختی ... ؟
خداحافظ
تشکر کنندگان: alisarshar ، Linspire ، tamanna ، zohreh36
دوستان منتظر کلیرنس، ساعت داره نزدیک 7 میشه و باید ببینیم امروز کی میخواد هورا بکشه.
برای تغییر فضا هم که شده میخوام یه سایت جالب معرفی کنم که می تونید حرکت هواپیماها و محل دقیقش رو آنلاین ببینید:
http://www.flightradar24.com/

مدیران محترم خرده نگیرید که مربوط به کلیرنس نیست، به هر حال اگه کسی کلیر بشه این سایت میتونه برای خانواده مسافران عزیز مفید باشه که بدونند عزیزانشون هر لحظه کجا هستند.
به نظر شخصی من و سایر روانشناسان برجسته و مطرح دنیا Smile کسانی که اطلاعات دارن و به بچه های مهاجر سرا اطلاعات نمی دن به خاطر اینه که به اونها عشق نمی ورزن و عشق ورزیدن یک موهبتی است که خداوند مهربان به هر کسی عنایت نمیکنه و این تیپ انسانها که شاید تعدادشان هم کم نباشه مطمئنا اول خودشون به خاطر این نقیصه در عذاب هستند چون به هر حال ما هر کسی رو بتونیم فریب بدیم ، خودمون رو نمیتونیم فریب بدیم . و حداقل خودمون میدونیم که نمی تونیم عاشق باشیم . اینجور افراد فقط از عشق ورزی بعضی از اعضا محترم و واقعا بی نظیر این سایت به دیگران که مشخص ترین نشونه اون همین اطلاع دادن و رفع و رجوع سئوالات و مشکلات اونها با احساس برادرانه ، خواهرانه ،پدرانه و مادرانه هست سوء استفاده میکنن و فقط مثل شیرهای یکطرفه اطلاعات دریافت کرده و هیچ خروجی دیگری هم ندارند . پس افراد محترم ، با سابقه ، فعال و مدیران عاشق سایت مهاجر سرا ، به خاطر این مورد خودتون رو ناراحت نکنید و آرامش خودتون رو توی این شرایط حساس پایانی این تورنومنت نفس گیر لاتاری حفظ کنید چرا که باز هم در وصف کسانی که به این سایت عشقی نمی ورزند باید گفت :

تا که از جانب معشوق نباشد کششی

کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان