موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ای خدا
چی میشه دفعه بعد که میام اینجا همه دوستای خوبم که مدت ها است منتظر هستن ، کلر بشن
امین
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
شايد باور نكنيد ولي من با اينكه 2012 هستم هر روز اين بخش را چك مي كنم ببينم بچه ها به چه حال هستند و منتظر خبرهاي خوش اونهاييم.
اين شايد از سر همذات پنداري با اونهاست ولي به هرحال اميدوارم به زودي اين تاپيك با نهايت خوش بسته بشه!
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
خیلی خوشحالم که برنده شدید، اما خواستم بهتون بگم با این همه موارد خاص تو پروندتون شما واقعاً یکی از خوش شانس ترین ها هستید این رو همیشه یادتون باشه
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ایا کسی میدونه بعد کلیرنس شدن تا چه زمانی وقت داریم برای گرفتن ویزا؟ایا میشه زمان رفتن بریم ویزا بگریم و از همون جا بریم امریکا ؟ایاcase number تا یه تاریخ معینی تو سایت میمونه یا نه ؟تا زمانی که ویزارو نگیریم باید شماره باشه تو سایت؟
.من و دو فرزندم ویز ا مون را گرفتیم اما همسرم کلیرنس خورد و یک ماه بعد شمار ش تو سایت در اومد اما ما نرفتیم ویزاش رو بگیریم و ترجیح دادیم موقع رفتن ویزاش بگیریم.ولی الان دیگه شمارش تو جدول سایت نیست .میخاستم بدونم ممکنه بعد یه مدت از تو جدول بردارن.در ضمن تاریخ اعتباره ویزامون تا 7 سپتامبر ه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من 11 روزه در آنکارا هستم نقص مدارک داشتم کسی امشب یعنی 16 مرداد پرواز به آنکارا نداره؟ مدارک رو به دستش برسونیم؟ ممنون میشم منتظر پیغام خصوصیتون هستم ممنون میشم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-07 ساعت 14:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-07 ساعت 15:20 توسط maryam58.)
با سلام
دوستان من به بحث پیش اومده خیلی فکر کردم. به نظر من هم اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات اصلا کار درستی نیست.
طبق قانون مهاجرسراهمه می¬تونن سایت رو بخونن ولی اعضا حق نوشتن هم دارن. حالا هر کسی میتونه اطلاعات یا نظر بده و یا فقط خواننده باشه.
این اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات با نفس کار مهاجرسرا مغایرت داره، من برداشتم اینه که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی بوده، که خدا رو شکر داره این کار به بهترین شکل انجام میشه و حالا تو این راه عده ای همراه میشن و عده ای نگاه می کنن. به نظر من نگرانی نداره. اگر عده ای اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن ضرر نکردن و به خواست خودشون بوده ، گروکشی که نیست، که در نتیجه انتظار به خصوصی از شخص خاصی داشته باشن . اگر کسی دوست نداره اطلاعات بده چیزی از سایت کم نمیشه. خوب دوست نداره همین. اگر کسی دوست داره دستش درد نکنه. همین. کاش میتونستیم به این جمله دوستمون یه ذره عمل کنیم: " باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست." (ببخشید یادم نیست کدوم یکی از بچه های مهاجرسرا این جمله رو تو امضاش گذاشته بود.)
من فکر میکنم مهم اینه که این سایت تا حالا به خیلی ها کمک کرده، دست سازنده هاش درد نکنه.
با آرزوی کلیر شدن همه بچه ها
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با احترام به نظر Alisarshar عزیز دوست خوبم
منم راضیم هر کی میخواد اطلاعات منو استفاده کنه. از ته دل خدارو شکر میکنم اگه اطلاعاتی که اینجا میدم حتی به خوشبختی یک انسان کمک کنه
حالا اینکه اون طرف بخواد صرفا استفاده بکنه و بهونه های بنی اسراییلی بیاره که چرا اطلاعات نداده اصلا مهم نیست و به منش خودش برمیگرده
همون بحث همیشگیمونه که اطلاعات زورکی دادن فایده ای نداره و اینا...
آقا اطلاعات من یکیو استفاده کنید راضیم