موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
جدا" من هنوز درک نکردم، دارند چی ما رو چک میکنند، باور کنید رفتم توی گوگل فامیلیه خودم رو پلاس کشورهای تر و ..ریس.م رو زدم ببینم تشابه اسمی پیدا نشه یه گیری به ما بدند، خدا رو شکر اسم من فقط روی یه خواننده و یه مجسمه ساز بود که اونا هم اصالتا" ایرانیند. شاید دوشنبه دیگه ...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 18:02)alisarshar نوشته: (2011-08-08 ساعت 16:32)maryam58 نوشته:
مگه شما شغلت و رشته تحصيليت چي بود؟
مهندس الکترونیک چند سال دولتی چند سال خصوصی. ولی high tech کار کرده (همسرم). فکر کنم گیرشون رو همونه.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 11:18)sare نوشته: (2011-08-08 ساعت 10:37)im-i نوشته: دوستان عزیز ضمن عرض سلام خواستم یادآوری وتقاضا کنم تا زمان باقیست تقاضای کاهش مدت زمان انجام پروسه اداری (کلیرینس) را مستقیما" ازآقای باراک اوباما بخواهیم. چون من فکر می کنم بهترین راه حصول نتیجه است.اگه همگی قرار بگذاریم ودر یک روز کامنتهای خود را در سایت کاخ سفید قرار دهیم یک حرکت معجزه آفرین خواهد شد.http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4425
سلام دوست عزيز
از ابتكار شما ممنونم
اگر لطف كنيد ، متن نوشته شده خودتون رو هم بذارين تا ما هم ازش استفاده كنيم
متشكر
دوست گرامی از همان متن هائی که برای اعتراض فیس بوکی استفاده کردیم فقط بجای آقای آلن پریزیدنت اوباما استفاده شود.ضمنا" در سایت کاخ سفید تاکید نموده اند که به تقاضاها سریعا" رسیدگی خواهدشد.
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 19:07)Donkey chance نوشته: کلا از کیس نامبر های 30 هزار به بالا این 3 تا بودن گویا:
2011AS30865
2011AS33577 (*)
2011AS33591
اونم تازه یکی شون با ستاره!
خدایا زنم نگرفتیم حداقل با ستاره بیاد ویزامون!
من هم نبودم
سلام خدا خیرت بده Donkey chance
اگه این پست تو رو نخونده بودم تا روز آخر منتظر کلیرنس باید مینشستم.
بچه ها آفیسر به من یه شماره داد که چک کنم که شامل 2011AS و سه رقم آخر کیس نامبرم هست. حالا میبینم تو سایت سفارت کیس نامبر کامل من زده شده. این یعنی من کلیر شدم یا باید همون شماره آفیسر باشه؟
ذوق زده شدم. حالا هورا رو بکشیم یا نه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که هنوز کلیر نشدید ، ما رو هم توی استرس خودتون شریک بدونید. تصور اینکه سال دیگه این موقع جای شما هستیم و تا اومدن کلیرنس جون به سر میشیم واقعا" دیوانه کننده ست. هر روز به اینجا سرمیزنم و از ته دل آرزو میکنم که تک تک دوستان کلیر بشن و اونایی هم که هنوز مصاحبه نرفتن همون روز مصاحبه ویزاشون رو بگیرن.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
امروز هم تمام شد از این بی معرفتهای ابوظبی آبی گرم نشد .
به مو گفتی صبوری کن صبوری
صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد
تا امروز 64 روز
دیگه دارم میبرم . پلیز هلپ می
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 19:16)alirezagh نوشته: جدا" من هنوز درک نکردم، دارند چی ما رو چک میکنند، باور کنید رفتم توی گوگل فامیلیه خودم رو پلاس کشورهای تر و ..ریس.م رو زدم ببینم تشابه اسمی پیدا نشه یه گیری به ما بدند، خدا رو شکر اسم من فقط روی یه خواننده و یه مجسمه ساز بود که اونا هم اصالتا" ایرانیند. شاید دوشنبه دیگه ...
سلام به همه منتظران عزيز و با آرزوي اينکه هرچه زودتر کلير همه بياد. يه نکته اي رو ميخواستم راجع به چک کردن بگم. روزي که توي لابي هتل نشسته بوديم منتظر UPS با چند نفر از دوستاي ديگه يادمه يه آقاي ميان سالي هم کلير شده بود و منتظر UPS. البته کيس ايشون خانوادگي بود ظاهراً.
يه مقدار که حرف زديم بحث رسيد به کلير و اينکه اينا الکي هست و هيچي رو چک نميکنن که يهو اون آقا گفت که چند وقت پيش منزلشون رو عوض کردن و رفتن به جاي جديد و 1 هفته بعد از نقل مکان Email اي از طرف سفارت براشون اومده که شما آدرس منزلتون عوض شده! لطفا آدرس جديد و دليل عوض کردن خونتونو براي ما ميل کنيد!!!!
تقريباً 2 تا شاخ داشت روي سر من سبز ميشد! اينجا بود که فکر کردم نکنه واقعا يه چيزايي رو چک ميکنن و ما نميدونيم!
اينم يه تجربه اي بود که تو اين چند وقت ما بهش رسيديم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-10 ساعت 18:18 توسط California.)
(2011-08-09 ساعت 08:34)farshad_sh نوشته: (2011-08-08 ساعت 19:16)alirezagh نوشته: جدا" من هنوز درک نکردم، دارند چی ما رو چک میکنند، باور کنید رفتم توی گوگل فامیلیه خودم رو پلاس کشورهای تر و ..ریس.م رو زدم ببینم تشابه اسمی پیدا نشه یه گیری به ما بدند، خدا رو شکر اسم من فقط روی یه خواننده و یه مجسمه ساز بود که اونا هم اصالتا" ایرانیند. شاید دوشنبه دیگه ...
سلام به همه منتظران عزيز و با آرزوي اينکه هرچه زودتر کلير همه بياد. يه نکته اي رو ميخواستم راجع به چک کردن بگم. روزي که توي لابي هتل نشسته بوديم منتظر UPS با چند نفر از دوستاي ديگه يادمه يه آقاي ميان سالي هم کلير شده بود و منتظر UPS. البته کيس ايشون خانوادگي بود ظاهراً.
يه مقدار که حرف زديم بحث رسيد به کلير و اينکه اينا الکي هست و هيچي رو چک نميکنن که يهو اون آقا گفت که چند وقت پيش منزلشون رو عوض کردن و رفتن به جاي جديد و 1 هفته بعد از نقل مکان Email اي از طرف سفارت براشون اومده که شما آدرس منزلتون عوض شده! لطفا آدرس جديد و دليل عوض کردن خونتونو براي ما ميل کنيد!!!!
تقريباً 2 تا شاخ داشت روي سر من سبز ميشد! اينجا بود که فکر کردم نکنه واقعا يه چيزايي رو چک ميکنن و ما نميدونيم!
ای بابا آخه چه کاریه الان بیای این حرفها را بزنی
دوستان ، مدیران عزیز یه کمکی به من بکنین من این آدمی که آدرسش را تو آمریکا دادم خوب نمیشناسم و اصلا نمیدونم اون آدرس دقیق هست یا نه میگم نکنه به خاطر این آدرس کلیرنس من طولانی شده به نظرتون آدرس را عوض کنم و آدرس یکی از دوستهام را بدم یا نه باعث میشه کلیرنس طولانی تر بشه؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-09 ساعت 08:34)farshad_sh نوشته: (2011-08-08 ساعت 19:16)alirezagh نوشته: جدا" من هنوز درک نکردم، دارند چی ما رو چک میکنند، باور کنید رفتم توی گوگل فامیلیه خودم رو پلاس کشورهای تر و ..ریس.م رو زدم ببینم تشابه اسمی پیدا نشه یه گیری به ما بدند، خدا رو شکر اسم من فقط روی یه خواننده و یه مجسمه ساز بود که اونا هم اصالتا" ایرانیند. شاید دوشنبه دیگه ...
بعضی وقتها این ذهن خلاق چه کارها که نمیکنه!!!!
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 18:41)saint نوشته: ابدیت شد
انکارا
من بازم نبودم
Update: August 8, 2011
دوست عزیز من تو سایتش که میرم تا Update: August 3, 2011 شده
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تو این سایت لطفا راهنمایی کنید شاید من اشتباه چک میکنم مرسی .
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اول بذارین بگم:
هوررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااا !
میخواستم بگم کیس نامبر ما هم بعد از 1 ماه کلیر شد. ضمن تشکر از همه دوستان خوبم در مهاجرسرا و با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر همه منتظران،
بعد از گرفتن ویزا اگه مورد خاصی بود میام میگم. فعلا بای
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-09 ساعت 09:48)moraddad نوشته: سلام دوستان. اول بذارین بگم:
میخواستم بگم کیس نامبر ما هم بعد از 1 ماه کلیر شد. ضمن تشکر از همه دوستان خوبم در مهاجرسرا و با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر همه منتظران،
بعد از گرفتن ویزا اگه مورد خاصی بود میام میگم. فعلا بای
دوست عزیز آدرس سایتی رو که چک میکنی لطفا به من هم بده متشکرم .
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...