موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ضمن عرض سلام خواستم یادآوری وتقاضا کنم تا زمان باقیست تقاضای کاهش مدت زمان انجام پروسه اداری (کلیرینس) را مستقیما" ازآقای باراک اوباما بخواهیم. چون من فکر می کنم بهترین راه حصول نتیجه است.اگه همگی قرار بگذاریم ودر یک روز کامنتهای خود را در سایت کاخ سفید قرار دهیم یک حرکت معجزه آفرین خواهد شد.http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4425
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 08:52)alisarshar نوشته: (2011-08-07 ساعت 14:36)maryam58 نوشته: با سلام
دوستان من به بحث پیش اومده خیلی فکر کردم. به نظر من هم اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات اصلا کار درستی نیست.
طبق قانون مهاجرسراهمه می¬تونن سایت رو بخونن ولی اعضا حق نوشتن هم دارن. حالا هر کسی میتونه اطلاعات یا نظر بده و یا فقط خواننده باشه.
این اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات با نفس کار مهاجرسرا مغایرت داره، من برداشتم اینه که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی ..... آرزوی کلیر شدن همه بچه ها
دوست عزيز شما كه در اين سايت زندگي ميكينيد مطمئنا همانطور كه ميدونيد از تجربيات ديگران استفاده كرديد تا به اين مرحله رسيديد حالا يه سئوال اگه ... علي!!!
سلام
فکر کنم سوء تفاهم شده. من اصلا اطلاغات ندادن رو تایید نکردم. ضمنا خودم همیشه از روزی که توی سایت عضو شدم اگه 1 درصد فکر کردم که اطلاعاتی که دارم میدم ممکنه به کسی کمک کنه، این کارو کردم. من منظورم چیز دیگه ای بود. حرف من اینه که چرا بعضی از دوستان وقتی میبینن که مثلا آقا یا خانم ایکس اطلاعاتشو نداده شروع میکنن به کنایه زدن. در صورتی که ممکنه طرف دلایل خودش رو داشته باشه. ضمن اینکه به نظر من شما داری نیمه خالی لیوان رو نگاه میکنی، من مطمئنم، آدمایی مثل خودت و با نگاه خودت تا حالا باعث پربار شدن سایت شدن، که اینجور آدما کم نیستن ، کسانی که بدون تنگ نظری تو پربار شدن سایت کمک کردن. حرف من فقط این بود که به کسی که اطلاعاتش رو نذاشته به اندازه دیگران احترام بزاریم و.... امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ، بعنوان برادر كوچكتر خواهش كردم ، مثل اينكه خواهش حاليتون نيستا
داداش فري فري ، از اين به بعد هركي غير كليرنس اينجا نوشت ، جلو اسمش تو جدول ضرب در بزن ، اگر تكرار شد رنگشو مشكي كن ،
بابا بي خيال شين ديگه
لطفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاً
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-08 ساعت 15:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-08 ساعت 15:33 توسط آرتين.)
با سلام خدمت دوستان گل مهاجر سرا
ما هم تو این هفته ای که گذشت به انکارا سفر کردیم و به زیارت سفارت رفتیم ولی دریغ ، از اینکه دعاهای ما رو عجابت نکرد و برگه آبی رو به جاش دادن دوستان من تو سایت رفتم و برای چک کردن سایت دیدم مقابل بعضی از شماره ها ستاره هستش و تاریخ
Update: August 3, 2011
میخواستم راهنمایی کنید که این ستاره های چی هستش و اینکه شماره کیس من تو سیستم وارد میشه اگه ستاره بخوره کلیر شده است . ممنون میشم از راهنمایی شما.
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما پاسپورت ها مون رو دادیم به خانم ملیکا که دیروز دادند به سفارت و اونها هم ظاهرا گفتند که ۲شنبه آینده ویزاها رو میدن!!!در حالی که توی سایتشون نوشتند ۵شبه تحویل میدن!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و خانومم الان آنکارا هستیم و امروز مصاحبه داشتم و با وجود کامل بودن مدارک و داشتن نامه تمکن مالی از بانک و اسپانسر خوب باز هم برگه آبی بهمون دادن و گفتند تا یکماه برو سایتو چک کن. امروز تقریبا به همه برگه آبی دادند به جز یه نفر که اون آقا هم معاف از سربازی و هم مجرد بود.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
تلفن سفارت آنکارا، برای بخش لاتاری پاسخگو نیست؟
من تماس گرفتم با سفارت که ببینم چرا آپدیت نمیکنند، بعد از فشار دادن n تا دکمه آخر سر فقط به صورت اتوماتیک آدرس سایت رو اعلام کرد و گفت به سایت مراجعه کنید و خداحافظ.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
]پدیت شــــــــــــــــــــــــــــــــــدددددددددددددددد
ولی ما نبودیم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
کسی نبود ؟ داریم میریم ها ...... نبود؟