کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
دوستان عزیز ضمن عرض سلام خواستم یادآوری وتقاضا کنم تا زمان باقیست تقاضای کاهش مدت زمان انجام پروسه اداری (کلیرینس) را مستقیما" ازآقای باراک اوباما بخواهیم. چون من فکر می کنم بهترین راه حصول نتیجه است.اگه همگی قرار بگذاریم ودر یک روز کامنتهای خود را در سایت کاخ سفید قرار دهیم یک حرکت معجزه آفرین خواهد شد.http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4425

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: Hornet ، nasnam ، sare ، free_free ، drmahmoodi ، maryam58 ، mim ، najibi ، Mahsa S ، ali899 ، HAMEDMIM ، coming soon ، California ، vahidvm60 ، viona ، joy ، tamanna
(2011-08-08 ساعت 10:26)alisarshar نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 10:20)Hornet نوشته:  سلام دوستان گلم Big Grin
من يكي دو روزي نبودم،‌ چقدر اين تاپيك شلوغه (بزنم به تخته)
ديروز سفارت ابوظبي ايملي رو كه 31 july زده بودم رو به شرح زير جواب داده، به قول يكي از دوستان عزيزم فعلاً كه بايد به ساز اين حضرات خودمون رو تكون بديم.Big GrinBig Grin
[align=left]Mr. Hornet:
Our records indicate that your case is still undergoing administrative processing. Once your administrative process is complete, our website will be updated to inform you of the next step. Please continue to monitor our website for updates on the case.
پاسخهاي هميشگي حالا خوبه يه كم اميدوار كرده وگرنه در ادامه براي من زده كه ممكنه 90روز يا بيشتر هم طول بكشه.

والا علي جان من از كار اينا سر در نميارم،‌Big GrinBig Grin
نمي دونم هيچي نميگن بهتره !!
ميگن 90 روز طول ميكشه بهتره !!
كلاً مبهم هستند . Big GrinBig Grin
با آرزوي بنفش شدن در جدول FREE_FREEWink
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: im-i ، REZA1390 ، alisarshar ، sare ، HAMEDMIM ، free_free ، maryam58 ، mim ، Ehsan2011 ، najibi ، ali899 ، coming soon ، Linspire ، California ، gadfly ، vahidvm60 ، samadi2050 ، tamanna
(2011-08-08 ساعت 10:37)im-i نوشته:  دوستان عزیز ضمن عرض سلام خواستم یادآوری وتقاضا کنم تا زمان باقیست تقاضای کاهش مدت زمان انجام پروسه اداری (کلیرینس) را مستقیما" ازآقای باراک اوباما بخواهیم. چون من فکر می کنم بهترین راه حصول نتیجه است.اگه همگی قرار بگذاریم ودر یک روز کامنتهای خود را در سایت کاخ سفید قرار دهیم یک حرکت معجزه آفرین خواهد شد.http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4425

سلام دوست عزيز
از ابتكار شما ممنونم
اگر لطف كنيد ، متن نوشته شده خودتون رو هم بذارين تا ما هم ازش استفاده كنيم
متشكر

ضمناً يه درخواست از بچه هاي گل دارم (بعنوان برادر كوچيكتون)
دوستان عزيز ، هر كسي اطلاعات داد ، ممنون ازش ، هر كسي هم اطلاعات نداد ، خوب بي خيال ،
به نظرم اين بحث بيشتر فرسايشي شده و انرژي مثبتتون رو براي ادامه كار مي گيره ، هنوز زمان زيادي تا
گيم اور شدن لاتاري 2011 مونده ، انرژي هاتون رو ذخيره كنين براي روزاي آينده
انشاء الله به زودي زود خبر كلير شدن تك تكتون رو همينجا ببينيم
تشکر کنندگان: alisarshar ، maryam58 ، drmahmoodi ، free_free ، REZA1390 ، mim ، moraddad ، alirezamk ، alirezagh ، im-i ، HAMEDMIM ، Sooshians ، California ، gadfly ، vahidvm60 ، pefa ، kamrani.navid ، joy ، tamanna
(2011-08-08 ساعت 08:52)alisarshar نوشته:  
(2011-08-07 ساعت 14:36)maryam58 نوشته:  با سلام
دوستان من به بحث پیش اومده خیلی فکر کردم. به نظر من هم اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات اصلا کار درستی نیست.
طبق قانون مهاجرسراهمه می¬تونن سایت رو بخونن ولی اعضا حق نوشتن هم دارن. حالا هر کسی میتونه اطلاعات یا نظر بده و یا فقط خواننده باشه.
این اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات با نفس کار مهاجرسرا مغایرت داره، من برداشتم اینه که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی ..... آرزوی کلیر شدن همه بچه ها

دوست عزيز شما كه در اين سايت زندگي ميكينيد مطمئنا همانطور كه ميدونيد از تجربيات ديگران استفاده كرديد تا به اين مرحله رسيديد حالا يه سئوال اگه ... علي!!!

سلام
فکر کنم سوء تفاهم شده. من اصلا اطلاغات ندادن رو تایید نکردم. ضمنا خودم همیشه از روزی که توی سایت عضو شدم اگه 1 درصد فکر کردم که اطلاعاتی که دارم میدم ممکنه به کسی کمک کنه، این کارو کردم. من منظورم چیز دیگه ای بود. حرف من اینه که چرا بعضی از دوستان وقتی میبینن که مثلا آقا یا خانم ایکس اطلاعاتشو نداده شروع میکنن به کنایه زدن. در صورتی که ممکنه طرف دلایل خودش رو داشته باشه. ضمن اینکه به نظر من شما داری نیمه خالی لیوان رو نگاه میکنی، من مطمئنم، آدمایی مثل خودت و با نگاه خودت تا حالا باعث پربار شدن سایت شدن، که اینجور آدما کم نیستن ، کسانی که بدون تنگ نظری تو پربار شدن سایت کمک کردن. حرف من فقط این بود که به کسی که اطلاعاتش رو نذاشته به اندازه دیگران احترام بزاریم و.... امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: alisarshar ، drmahmoodi ، free_free ، zohreh36 ، im-i ، HAMEDMIM ، coming soon ، California ، gadfly ، pefa ، vahidvm60 ، joy ، tamanna
دوستان عزيز ، بعنوان برادر كوچكتر خواهش كردم ، مثل اينكه خواهش حاليتون نيستا
داداش فري فري ، از اين به بعد هركي غير كليرنس اينجا نوشت ، جلو اسمش تو جدول ضرب در بزن ، اگر تكرار شد رنگشو مشكي كن ،
بابا بي خيال شين ديگه
لطفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاً
تشکر کنندگان: alisarshar ، maryam58 ، Linspire ، alirezamk ، im-i ، Donantonio ، free_free ، Sooshians ، California ، gadfly ، vahidvm60 ، samadi2050 ، tamanna ، frz61
(2011-08-08 ساعت 14:06)saint نوشته:  این انکارا نمی خواد ابدیت کنه ؟

امیدوارم این سایت آنکارا دوباره مثل سری قبل تو کما نره Tongue
تشکر کنندگان: Linspire ، sepinod ، REZA1390 ، free_free ، coming soon ، marjan59 ، California ، Goodie ، samadi2050 ، tamanna
با سلام خدمت دوستان گل مهاجر سرا
ما هم تو این هفته ای که گذشت به انکارا سفر کردیم و به زیارت سفارت رفتیم ولی دریغ ، از اینکه دعاهای ما رو عجابت نکرد و برگه آبی رو به جاش دادن دوستان من تو سایت رفتم و برای چک کردن سایت دیدم مقابل بعضی از شماره ها ستاره هستش و تاریخ
Update: August 3, 2011
میخواستم راهنمایی کنید که این ستاره های چی هستش و اینکه شماره کیس من تو سیستم وارد میشه اگه ستاره بخوره کلیر شده است . ممنون میشم از راهنمایی شما.
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، California ، gadfly ، im-i ، tamanna ، mim
دوستان ما پاسپورت ها مون رو دادیم به خانم ملیکا که دیروز دادند به سفارت و اونها هم ظاهرا گفتند که ۲شنبه آینده ویزاها رو میدن!!!در حالی که توی سایتشون نوشتند ۵شبه تحویل میدن!
(2011-08-08 ساعت 16:32)maryam58 نوشته:  سلام
بچه ها من قول داده بودم تا فردا نیام، ولی الان ابوظبی جواب ایمیلی رو که یک آگوست فرستاده بودم داد. من اینطوری نوشته بودم:

و اونها این جواب رو دادن:
Dear :
Our records indicate that you are required to submit a detailed CV to the US Embassy in Abu Dhabi. You may email your CV as an attachment to our email address. We encourage you to do so as soon as possible
خدایا مردم از استرس، بچه ها تورو خدا دعا کنید
این ایمیل باعث نگرانی من شد. من همین الان برای اولین بار به سفارت برای پیگیری پرونده ام ایمیل زدم.
عجب گیری کردیما

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: California ، Linspire ، free_free ، im-i ، samadi2050 ، tamanna
سلام دوستان
من و خانومم الان آنکارا هستیم و امروز مصاحبه داشتم و با وجود کامل بودن مدارک و داشتن نامه تمکن مالی از بانک و اسپانسر خوب باز هم برگه آبی بهمون دادن و گفتند تا یکماه برو سایتو چک کن. امروز تقریبا به همه برگه آبی دادند به جز یه نفر که اون آقا هم معاف از سربازی و هم مجرد بود.
(2011-08-08 ساعت 16:32)maryam58 نوشته:  سلام
بچه ها من قول داده بودم تا فردا نیام، ولی الان ابوظبی جواب ایمیلی رو که یک آگوست فرستاده بودم داد. من اینطوری نوشته بودم:
Dear Sir/Madam
I had an interview on, May 30 2011, at the US embassy in Abu dhabi and my administrative processing started from mentioned day. I know you are following the pending cases regularly, but I was thinking perhaps our case has been ready but the website has not been updated yet.
It is now 63 days from my interview date and I have been checking website every day,but I just receive this message:" application in processing".
It would be greatly appreciated if you could kindly advise me about the last status of My Immigrant Visa Case

و اونها این جواب رو دادن:
Dear :
Our records indicate that you are required to submit a detailed CV to the US Embassy in Abu Dhabi. You may email your CV as an attachment to our email address. We encourage you to do so as soon as possible
خدایا مردم از استرس، بچه ها تورو خدا دعا کنید

مگه شما شغلت و رشته تحصيليت چي بود؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، tamanna ، mim ، HAMEDMIM
تلفن سفارت آنکارا، برای بخش لاتاری پاسخگو نیست؟
من تماس گرفتم با سفارت که ببینم چرا آپدیت نمیکنند، بعد از فشار دادن n تا دکمه آخر سر فقط به صورت اتوماتیک آدرس سایت رو اعلام کرد و گفت به سایت مراجعه کنید و خداحافظ.
تشکر کنندگان: Linspire ، vahidvm60 ، sepinod ، free_free ، Hornet ، سروناز ، joy ، najibi ، tamanna ، coming soon ، gadfly ، mim ، zohreh36
]پدیت شــــــــــــــــــــــــــــــــــدددددددددددددددد
ولی ما نبودیم.
تشکر کنندگان: Linspire ، alirezagh ، free_free ، Hornet ، سروناز ، sepinod ، im-i ، samadi2050 ، najibi ، REZA1390 ، tamanna ، shahrooz59 ، bfarhadm ، gadfly ، California ، SH1A2R3
کسی نبود ؟ داریم میریم ها ...... نبود؟
تشکر کنندگان: free_free ، sepinod ، najibi ، REZA1390 ، tamanna ، coming soon ، bfarhadm ، California ، mim ، SH1A2R3
کلا از کیس نامبر های 30 هزار به بالا این 3 تا بودن گویا:
2011AS30865
2011AS33577 (*)
2011AS33591
اونم تازه یکی شون با ستاره!
خدایا زنم نگرفتیم حداقل با ستاره بیاد ویزامون!Big Grin

من هم نبودم
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان