موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 10:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-09 ساعت 10:09 توسط moraddad.)
دوست عزیز آدرس سایتی رو که چک میکنی لطفا به من هم بده متشکرم .
[/quote]
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 10:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-09 ساعت 10:12 توسط California.)
(2011-08-09 ساعت 09:57)maxsupermax نوشته: (2011-08-09 ساعت 09:21)California نوشته: (2011-08-09 ساعت 08:34)farshad_sh نوشته: (2011-08-08 ساعت 19:16)alirezagh نوشته:
ای بابا کلی آخه چه کاریه الان بیای این حرفها را بزنی
دوستان ، مدیران عزیز یه کمکی به من بکنین من این آدمی که آدرسش را تو آمریکا دادم خوب نمیشناسم و اصلا نمیدونم اون آدرس دقیق هست یا نه میگم نکنه به خاطر این آدرس کلیرنس من طولانی شده به نظرتون آدرس را عوض کنم و آدرس یکی از دوستهام را بدم یا نه باعث میشه کلیرنس طولانی تر بشه؟
کالیفرنیای عزیز و سایر عزیزان
که می دانم از بابت طولانی شدن کلیرنس بسیار پریشان و منتظرید و شاید سقوط سهام Dow Jones را هم عاملی دیگر بر طولانی شدن پروسه خویش بدانید .این را به صراحت قاطع عرض می کنم که به این توهمات گوش ندهید.
من از یکی از افسران مهاجرت پرسیدم که بکگراند چک چه چیز را پروسه می کند.او هم جواب داد
" کلیه امور فردی که باعث نقض قوانین و معاهدات امریکا در توافقنامه های بین المللی شود (اقتصادی و ...) که توسط فرد یا افرادی در جهت ضربه به منافع و کاستن امنیت ملی امریکا تحت پیگرد قرار می گیرند .افراد تحت بکگراند باید از نظر بی ضرر بودن و پاک بودن از این حیث تائید شوند و ایشان را در امریکا نیز خطری تهدید نکند."
امیدتان به حق تعالی باشد و در ایام ماه مبارک ما را هم از یاد نبرید
ارادتمند مهاجر سراییان .محسن
ممنون سوپر مکس جان ولی من این آدمی که تو آمریکا هست را درست نمیشناسم و مطمون نیستم آدرسش هم دقیق باشه میگم نکنه همین کار دستمون داده باشه به هر حال اونم چک میشه دیگه
چشم حتما ما هم ارادت داریم و به یادتان هستیم
مهدی
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-09 ساعت 10:06)moraddad نوشته: دوست عزیز آدرس سایتی رو که چک میکنی لطفا به من هم بده متشکرم .
[/quote]
من تو این سایت میرم و تا Update: August 3, 2011 شده ولی دوستان میگن تا هشتم آپدیت شده و شماره های 30000 به بالا توش نیست لطفا بیشتر راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-09 ساعت 10:17)آرتين نوشته: (2011-08-09 ساعت 10:06)moraddad نوشته: دوست عزیز آدرس سایتی رو که چک میکنی لطفا به من هم بده متشکرم .
من تو این سایت میرم و تا Update: August 3, 2011 شده ولی دوستان میگن تا هشتم آپدیت شده و شماره های 30000 به بالا توش نیست لطفا بیشتر راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
[/quote]
والا چه عرض کنم! یه دور از اول با Turkey.usembassy.gov شروع کن
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 10:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-09 ساعت 10:54 توسط rashidi.)
دوستان عزیز اول اینکه اگر موافق هستید ساعت 830 دقیقه پنجشنبه این هفته همه با هم دعا کنیم که جواب کلیرنسمان بیاید
دوم اینکه اگر می خواهید از نتیجه فینگر پرینت خود مطلع شوید و اینکه آیا به اف بی ای فرستاده شده و آیا آنها جواب سفارت را داده اند با این شماره تماس حاصل کنید من از اداره اف بی آی واشنگتن پرسیدم اونها این شماره را به من دادند من چک کردم و جواب خودم را گرفتم دقیقا همانروزی را که من در سفارت فینگر پرینت داده بودم را گفتم اونها هم سرچ کردند و گفتند که ما همانروز جواب را به سفارت دادهایم اما وقتی گفتم نتیجه چه بوده گفتند بر طبق ضوابط ما ن نمی توانیم نتیجه را به شما بگوییم پس من مطمئنشدم اف بی آی به سفارت جواب داده است
شماره 0013046253000 را شماره گیری کنید بعد داخلی 2 را شماره گیری کنید و بعد مجددا داخلی 2 را بگیرید بعد از اینه به شما می گوید برای وصل مستقیم به کاستومر سرویس کدام دکمه را فشار دهید وقتی وصل شدین بگویید که من در تاریخ فلان در سفارت فلان جا فینگر پرینت شدم و جواب را می خواهم اسم شما را می پرسند هجی کنید و جواب را میدهند که فرستاده ایم یا نه
ممنون از توجهتان رشیدی
به امید خدا و دعای دوستان منتظر کلیرنسم با جواب مثبت هستم
برای دعا منظورم 0830 پنجشنبه یا شب جمعه هست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-09 ساعت 10:11)California نوشته: (2011-08-09 ساعت 09:57)maxsupermax نوشته: (2011-08-09 ساعت 09:21)California نوشته: (2011-08-09 ساعت 08:34)farshad_sh نوشته: (2011-08-08 ساعت 19:16)alirezagh نوشته:
ای بابا کلی آخه چه کاریه الان بیای این حرفها را بزنی
دوستان ، مدیران عزیز یه کمکی به من بکنین من این آدمی که آدرسش را تو آمریکا دادم خوب نمیشناسم و اصلا نمیدونم اون آدرس دقیق هست یا نه میگم نکنه به خاطر این آدرس کلیرنس من طولانی شده به نظرتون آدرس را عوض کنم و آدرس یکی از دوستهام را بدم یا نه باعث میشه کلیرنس طولانی تر بشه؟
کالیفرنیای عزیز و سایر عزیزان
که می دانم از بابت طولانی شدن کلیرنس بسیار پریشان و منتظرید و شاید سقوط سهام Dow Jones را هم عاملی دیگر بر طولانی شدن پروسه خویش بدانید .این را به صراحت قاطع عرض می کنم که به این توهمات گوش ندهید.
من از یکی از افسران مهاجرت پرسیدم که بکگراند چک چه چیز را پروسه می کند.او هم جواب داد
" کلیه امور فردی که باعث نقض قوانین و معاهدات امریکا در توافقنامه های بین المللی شود (اقتصادی و ...) که توسط فرد یا افرادی در جهت ضربه به منافع و کاستن امنیت ملی امریکا تحت پیگرد قرار می گیرند .افراد تحت بکگراند باید از نظر بی ضرر بودن و پاک بودن از این حیث تائید شوند و ایشان را در امریکا نیز خطری تهدید نکند."
امیدتان به حق تعالی باشد و در ایام ماه مبارک ما را هم از یاد نبرید
ارادتمند مهاجر سراییان .محسن
ممنون سوپر مکس جان ولی من این آدمی که تو آمریکا هست را درست نمیشناسم و مطمون نیستم آدرسش هم دقیق باشه میگم نکنه همین کار دستمون داده باشه به هر حال اونم چک میشه دیگه
چشم حتما ما هم ارادت داریم و به یادتان هستیم
مهدی
دوست عزيز. آدرس شما تو آمريکا يا تو ايران به درد هيچ کس نميخوره. اولا اگه اسپانسر داشته باشي بايد کپي پاسپورت اون بنده خدا رو براشون بفرستي و تو فرمهايي که ايشون پر ميکنن شماره سوشيال رو مينويسن و از اون طريق ايشون چک ميشه نه از طريق آدرسي که شما دادي! پس آدرس هيچ تاثيري تو پروسه کلير شما نداره.
اون بنده خدا که باهاش صحبت کردم کيسشون خانوادگي بود و آدرسشون تو ايران عوض شده بود. خود بنده تو پروسه کلير آدرس منزلم عوض شد ولي تأثيري نداشت و کسي هم پيگيري نکرد!
هدف من از ارسال اون پست اين بود که خودم حس مي کردم پروسه چک يه پروسه فرماليتس و هيچ چيزيو چک نميکنن که با گفته اون آقا فکر کردم که دارم اشتباه ميکنم. نه اين که بخوام جو درست کنم!
نميدونم چرا همه ما سعي داريم که از حرف هاي ديگران جنبه هاي منفي استنباط کنيم و کلا طرف رو محکوم کنيم که داره موج منفي ميفرسته! واقعا متوجه نميشم.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
امروز چهار نفر(با همراه 6) از دوستامون مصاحبه دارن
سه کیس در ترکیه و یک کیس در bk که نمیدونم کجاست(شاید بانکوک!)
Ali_ho 37000
sam1979 39000 و همسر
golesang 35000 و همسر
hadise 38000
براشون آرزوی هوراااای عاجل داریم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 11:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-09 ساعت 11:33 توسط golesang.)
سلام دوستان ما همین الان از مصاحبه برگشتیم صبح ساعت 8 رفتیم تا 9.5 کارامون طول کشید آفیسر یه برگه سفید رنگ بهمون داد که اولین گزینش که متن زیره تیک زده
which prohibits the issuance of a visa to anyone whose application does not comply with the provisions of the immigration and
nationality act or regulations issued pursuant thereto the following remarks apply in your case
THE US EMBASSY REQUIRES ADDITIONAL TIME FOR ADMINISTRATIVE PROCESSING
و بهمون گفت مدارکتون رو باید بررسی کنیم و گفت دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود یک هفته طول بکشه میخواستم بدونم این گزینه همون اف بی آی چکه یا مدارکمون موردی داشت چون اولش که مدارکمون رو تحویل گرفتن خانومه قبول نمیکرد که ما برگه تولد نداریم و فقط شناسنامه داریم چون مردم اینجا برگه تولد دارن بهمون میگفت این مدرک شناساییتونه البته ازمون کارت ملی رو نخواست یعنی چیزی نگفت که مدرک شناسایی بدید و ما هم ندادیم چون کمی تا قسمتی بداخلاق بود و حرفمونو زیاد گوش نمیکرد و وقتی گفتیم بابا تو کشور ما همین وجود داره گفت باشه بررسیش میکنیم ممکنه بابت اون باشه این بررسی که گفت آخرشم گفت اگه تا حداکثر دوهفته دیگه بهتون زنگ نزدیم شما باهامون تماس بگیرید الان اعصابم خرده میگم شاید اگه خودم کارت ملی مونو میدادم اینطوری نمیشد
(2011-08-09 ساعت 11:24)pefa نوشته: امروز چهار نفر(با همراه 6) از دوستامون مصاحبه دارن
سه کیس در ترکیه و یک کیس در bk که نمیدونم کجاست(شاید بانکوک!)
Ali_ho 37000
sam1979 39000 و همسر
golesang 35000 و همسر
hadise 38000
براشون آرزوی هوراااای عاجل داریم.
دوست عزیز مصاحبه ما در شهر بخارست پایتخت کشور رومانی بود که در بالا نوشتم که چی شد
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-09 ساعت 11:35)pefa نوشته: (2011-08-09 ساعت 11:30)golesang نوشته: سلام دوستان ما همین الان از مصاحبه برگشتیم صبح ساعت 8 رفتیم تا 9.5 کارامون طول کشید آفیسر یه برگه سفید رنگ بهمون داد که اولین گزینش که متن زیره تیک زده
which prohibits the issuance of a visa to anyone whose application does not comply with the provisions of the immigration and
nationality act or regulations issued pursuant thereto the following remarks apply in your case
THE US EMBASSY REQUIRES ADDITIONAL TIME FOR ADMINISTRATIVE PROCESSING
و بهمون گفت مدارکتون رو باید بررسی کنیم و گفت دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود یک هفته طول بکشه میخواستم بدونم این گزینه همون اف بی آی چکه یا مدارکمون موردی داشت چون اولش که مدارکمون رو تحویل گرفتن خانومه قبول نمیکرد که ما برگه تولد نداریم و فقط شناسنامه داریم چون مردم اینجا برگه تولد دارن بهمون میگفت این مدرک شناساییتونه البته ازمون کارت ملی رو نخواست یعنی چیزی نگفت که مدرک شناسایی بدید و ما هم ندادیم چون کمی تا قسمتی بداخلاق بود و حرفمونو زیاد گوش نمیکرد و وقتی گفتیم بابا تو کشور ما همین وجود داره گفت باشه بررسیش میکنیم ممکنه بابت اون باشه این بررسی که گفت آخرشم گفت اگه تا حداکثر دوهفته دیگه بهتون زنگ نزدیم شما باهامون تماس بگیرید الان اعصابم خرده میگم شاید اگه خودم کارت ملی مونو میدادم اینطوری نمیشد
خب ADMINISTRATIVE PROCESSING همون داستان FBI Check است دیگر. نه؟
فکر میکنم که رومانی کاغذ آبی هاشون تموم شده و فرم کذایی رو روی کاغذ سفید زدن.
حالا این فرم پشت و رو است و جای تیک هایی داره؟
تیک چه چیز هایی زده شده است؟
دوست عزیز این کاغذ سفید 7 تا گزینه داره که گزینه اولش همونی هست که نوشتم و برای ما تیک زده آخه مردم رومانی تو لاتاری اف بی آی چک ندارن ممکنه این کاغذ رو مخصوص برای ما ساخته باشن آخه کلا مشخصات ما بالای برگه تایپ شده هست حالا دوستان دیگه هم اگه نظری دارن بگن لطفا آخه برگمون سفیده و اون 9 تا سوال رو که دوستان همه گفتن رو نداره فقط یک رو داره که 7 تا بنده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی،من دیروز برای بار سوم به سفارت آمریکا در مالزی ایمیل زدم که ۵۳ روز گذشت و خبری نشد در حالیکه به ما گفته بودید فقط یک الی دو هفته طول میکشه.اگه مدارک دیگهای لازم هست که روند رو سرعت ببخشه لطفا بگید که ما بفرستیم.و امروز جواب اومد که لیست کشورهایی که همسرتون سفر کرده رو برامون بفرستید.مال من رو نخواستن احتمالا به این دلیل که من حدودا ۵ سال مهماندار یک شرکت خارجی بودم و از ۹۰% پروازهام هیچ رکوردی در پاسپورتم ندارم چون نه ویزایی لازم بود و نه مهری تو پاسپورت میخورد.و حدس زدن که اگه بخواهم این لیست رو تهیه کنم سالها طول میکشه!همسرم هم به خاطر ماموریت های زیاد یه چیزی حدود ۱۵۰ تریپ توی این ۱۲ سال اخیر داشته،امیدوارم این لیست باعث نشه که کلیرنس ما طولانی تر از این بشه!