موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
دقيقا همين الان تو سايت ديدم كه كيس منم كلير شد.
دقيقا بعد از دو ماه. (مصاحبم 7 جون بود)
اميدوارم همه دوستان منتظر به اين نقطه برسند
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-07 ساعت 14:36)maryam58 نوشته: با سلام
دوستان من به بحث پیش اومده خیلی فکر کردم. به نظر من هم اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات اصلا کار درستی نیست.
طبق قانون مهاجرسراهمه می¬تونن سایت رو بخونن ولی اعضا حق نوشتن هم دارن. حالا هر کسی میتونه اطلاعات یا نظر بده و یا فقط خواننده باشه.
این اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات با نفس کار مهاجرسرا مغایرت داره، من برداشتم اینه که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی بوده، که خدا رو شکر داره این کار به بهترین شکل انجام میشه و حالا تو این راه عده ای همراه میشن و عده ای نگاه می کنن. به نظر من نگرانی نداره. اگر عده ای اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن ضرر نکردن و به خواست خودشون بوده ، گروکشی که نیست، که در نتیجه انتظار به خصوصی از شخص خاصی داشته باشن . اگر کسی دوست نداره اطلاعات بده چیزی از سایت کم نمیشه. خوب دوست نداره همین. اگر کسی دوست داره دستش درد نکنه. همین. کاش میتونستیم به این جمله دوستمون یه ذره عمل کنیم: " باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست." (ببخشید یادم نیست کدوم یکی از بچه های مهاجرسرا این جمله رو تو امضاش گذاشته بود.)
من فکر میکنم مهم اینه که این سایت تا حالا به خیلی ها کمک کرده، دست سازنده هاش درد نکنه.
با آرزوی کلیر شدن همه بچه ها
شما خودتون دارید میفرمایید که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی بوده به نظر شما اطلاع رسانی چطور امکان پذیر میشه جز اینکه من و شما اطلاعات و تجربه خودمون رو در اختیار دیگران بگذاریم هر کسی کامل نیست و همه با هم میتونن همدیگر رو کامل کنند اگر من و شما و دیگر دوستان اطلاعاتمون و تجربمون رو ندیم که این سایت دیگه نمیتونه اطلاع رسانی کنه
من به شخصه دست تمامی دوستانی که تجربشون رو به ما میدن میبوسم همین که من رفتم دیدم که اونجا هیچ چیز برام غریب نیست و با اطلاعات دوستان من هم وظیفه خودم دونستم که هر چه که میدونم حتی کم در اختیار همه بگذارم
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-07 ساعت 13:33)pefa نوشته: من به فرید حق میدم.
بعضی از بچه های اینجا اخلاق بدی دارن
بدون پایه و اساس حرف میزنن ...
من همین جا از شما و فرید عزیز خواهش می کنم لینک پستی رو که به قول شما یکی از مدیران گفته که کیس فرید بدون شک ریجکت میشه، اینجا بذارین.
در عین حال، چون کیس های شما خاص بوده، شرح اونها - البته بعد از گرفتن ویزا - می تونه برای دوستان دیگه و مخصوصا برای برندگان 2012 به بعد مفید باشه تا دیگه کسی به زعم شما اونها رو اشتباه راهنمایی نکنه.
یک مورد هم لازمه یادآوری کنم:
هیچ کس در مهاجرسرا ادعای اینو نداره که وکیل مهاجرتیه. اینجا همه فقط تجربیات خودشون رو بیان می کنن و در معرض دید همدیگه قرار میدن. هر کسی خواست می تونه از این تجربه ها استفاده کنه، کما این که تا به حال صدها نفر چه به صورت عضو و چه به صورت مهمان از این تجربه ها استفاده مفید کردن. اینو گفتم تا سه تا نتیجه بگیرم:
۱- دوستان مراقب باشن که فقط تجربه هاشونو بگن ، نه تصوراتشون رو!
2- چون هیچکس وکیل مهاجرتی نیست، پس حرف هیچکس وحی منزل نیست و نباید از گفته های کسی ناامید بشیم.
3- چون هیچکس وکیل مهاجرتی نیست، مسئولیت استفاده از تجربیات و گفته ها به عهده شنونده است نه گوینده! (در حالی که اگر وکیل اقدامی نادرست بکنه میشه از او بازخواست کرد و مسئولیت به عهده اونه).
و ............................ !
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-07 ساعت 17:51)NavidNavid نوشته: سلام دوستان.
دقيقا همين الان تو سايت ديدم كه كيس منم كلير شد.
دقيقا بعد از دو ماه. (مصاحبم 7 جون بود)
اميدوارم همه دوستان منتظر به اين نقطه برسند
يه سوالي داشتم.
ميدونيد كه آيا ميشه پاسپورتمونون رو بجاي سفارت آمريكا تو ابوظبي به كنسولگري آمريكا تو دبي هم تحويل داد يا نه؟
چون تصميم دارم خودم نرم و پاسپورتمو بدم به كسي كه داره ميره دبي.
در ضمن ممنون ميشم بگيد اگه مداركي غير از پاسپورت و اون برگه آبي رنگ نياز هست به سفارت تحويل بديم يا نه.
ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-07 ساعت 21:07)vahidvm60 نوشته: (2011-08-07 ساعت 19:20)NavidNavid نوشته: يه سوالي داشتم.
ميدونيد كه آيا ميشه پاسپورتمونون رو بجاي سفارت آمريكا تو ابوظبي به كنسولگري آمريكا تو دبي هم تحويل داد يا نه؟
چون تصميم دارم خودم نرم و پاسپورتمو بدم به كسي كه داره ميره دبي.
در ضمن ممنون ميشم بگيد اگه مداركي غير از پاسپورت و اون برگه آبي رنگ نياز هست به سفارت تحويل بديم يا نه.
نوید جان با عرض تبریک به شما دبی که پاسپورت سفارت دیگه ای رو تحویل نمیگیره
از شما بعیده دیگه این سوالها
در ادامه فرمایش اشکان من که پاسمو دادم به کس دیگه برد و الان دستمه بهت توصیه میکنم تا جایی که ممکنه خودت ببر پاسپورتاتو
چون اگر هم طرف قابل اطمینان 100% باشه مثل ما جیگرت درمیاد تا ویزات بدستت برسه
خودت برو هم فاله هم تماشا خیالتم راحته دوست من
موفق باشی
وحید جان ممنون از تبریکت و راهنماییت و توصیت.
این قضیه دبی رو من از دوستم شنیدم که پدر و مادرش چند سال قبل برای گرفتن ویزای آمریکا تو ابوظبی مصاحبه داشتن ولی ویزارو از دبی گرفتن. البته برای خودم هم تعجب بود.
بازم ممنون.
ابوظبی
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
نگران کلیر نشدن نباشید! نا امید نشوید و از سویی هم مانند روزهای اول خیلی به آن فکر نکنید. همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. از وقت باقیمانده برای تقویت زبان خود استفاده کنید.
به امید دیدار شما در ینگه دنیا