کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-07 ساعت 14:29)nimal1 نوشته:  سلام دوستان عزیز من 11 روزه در آنکارا هستم نقص مدارک داشتم کسی امشب یعنی 16 مرداد پرواز به آنکارا نداره؟ مدارک رو به دستش برسونیم؟ ممنون میشم منتظر پیغام خصوصیتون هستم ممنون میشم
دوست محترم به اقوامتون بفرمایید بیان فرودگاه واز مسافرین انکارا بالاخره یکی پیدامیشه که این مدارک رو برای شما بیاره با توجه باینکه اکثر مسافرین انکارا برای ویزا میان ماهم زمانیکه برای مصاحبه رفته بودیم یک نفر خواهش کرد که یک سری مدارک رو همرا ه خودمون ببریم و یک نفر اومد فرودگاه از ما گرفت موفق باشید

تشکر کنندگان: Linspire ، REZA1390 ، A.K ، alirezagh ، vahidvm60 ، najibi ، free_free
سلام دوستان.
دقيقا همين الان تو سايت ديدم كه كيس منم كلير شد.
دقيقا بعد از دو ماه. (مصاحبم 7 جون بود)
اميدوارم همه دوستان منتظر به اين نقطه برسند
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
(2011-08-07 ساعت 14:36)maryam58 نوشته:  با سلام
دوستان من به بحث پیش اومده خیلی فکر کردم. به نظر من هم اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات اصلا کار درستی نیست.
طبق قانون مهاجرسراهمه می¬تونن سایت رو بخونن ولی اعضا حق نوشتن هم دارن. حالا هر کسی میتونه اطلاعات یا نظر بده و یا فقط خواننده باشه.
این اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات با نفس کار مهاجرسرا مغایرت داره، من برداشتم اینه که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی بوده، که خدا رو شکر داره این کار به بهترین شکل انجام میشه و حالا تو این راه عده ای همراه میشن و عده ای نگاه می کنن. به نظر من نگرانی نداره. اگر عده ای اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن ضرر نکردن و به خواست خودشون بوده ، گروکشی که نیست، که در نتیجه انتظار به خصوصی از شخص خاصی داشته باشن . اگر کسی دوست نداره اطلاعات بده چیزی از سایت کم نمیشه. خوب دوست نداره همین. اگر کسی دوست داره دستش درد نکنه. همین. کاش میتونستیم به این جمله دوستمون یه ذره عمل کنیم: " باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست." (ببخشید یادم نیست کدوم یکی از بچه های مهاجرسرا این جمله رو تو امضاش گذاشته بود.)
من فکر میکنم مهم اینه که این سایت تا حالا به خیلی ها کمک کرده، دست سازنده هاش درد نکنه.
با آرزوی کلیر شدن همه بچه ها

شما خودتون دارید میفرمایید که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی بوده به نظر شما اطلاع رسانی چطور امکان پذیر میشه جز اینکه من و شما اطلاعات و تجربه خودمون رو در اختیار دیگران بگذاریم هر کسی کامل نیست و همه با هم میتونن همدیگر رو کامل کنند اگر من و شما و دیگر دوستان اطلاعاتمون و تجربمون رو ندیم که این سایت دیگه نمیتونه اطلاع رسانی کنه
من به شخصه دست تمامی دوستانی که تجربشون رو به ما میدن میبوسم همین که من رفتم دیدم که اونجا هیچ چیز برام غریب نیست و با اطلاعات دوستان من هم وظیفه خودم دونستم که هر چه که میدونم حتی کم در اختیار همه بگذارم
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
(2011-08-07 ساعت 13:33)pefa نوشته:  من به فرید حق میدم.
بعضی از بچه های اینجا اخلاق بدی دارن
بدون پایه و اساس حرف میزنن ...

من همین جا از شما و فرید عزیز خواهش می کنم لینک پستی رو که به قول شما یکی از مدیران گفته که کیس فرید بدون شک ریجکت میشه، اینجا بذارین.

در عین حال، چون کیس های شما خاص بوده، شرح اونها - البته بعد از گرفتن ویزا - می تونه برای دوستان دیگه و مخصوصا برای برندگان 2012 به بعد مفید باشه تا دیگه کسی به زعم شما اونها رو اشتباه راهنمایی نکنه.

یک مورد هم لازمه یادآوری کنم:
هیچ کس در مهاجرسرا ادعای اینو نداره که وکیل مهاجرتیه. اینجا همه فقط تجربیات خودشون رو بیان می کنن و در معرض دید همدیگه قرار میدن. هر کسی خواست می تونه از این تجربه ها استفاده کنه، کما این که تا به حال صدها نفر چه به صورت عضو و چه به صورت مهمان از این تجربه ها استفاده مفید کردن. اینو گفتم تا سه تا نتیجه بگیرم:
۱- دوستان مراقب باشن که فقط تجربه هاشونو بگن ، نه تصوراتشون رو!
2- چون هیچکس وکیل مهاجرتی نیست، پس حرف هیچکس وحی منزل نیست و نباید از گفته های کسی ناامید بشیم.
3- چون هیچکس وکیل مهاجرتی نیست، مسئولیت استفاده از تجربیات و گفته ها به عهده شنونده است نه گوینده! (در حالی که اگر وکیل اقدامی نادرست بکنه میشه از او بازخواست کرد و مسئولیت به عهده اونه).

و ............................ !
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2011-08-07 ساعت 17:51)NavidNavid نوشته:  سلام دوستان.
دقيقا همين الان تو سايت ديدم كه كيس منم كلير شد.
دقيقا بعد از دو ماه. (مصاحبم 7 جون بود)
اميدوارم همه دوستان منتظر به اين نقطه برسند
يه سوالي داشتم.
ميدونيد كه آيا ميشه پاسپورتمونون رو بجاي سفارت آمريكا تو ابوظبي به كنسولگري آمريكا تو دبي هم تحويل داد يا نه؟
چون تصميم دارم خودم نرم و پاسپورتمو بدم به كسي كه داره ميره دبي.
در ضمن ممنون ميشم بگيد اگه مداركي غير از پاسپورت و اون برگه آبي رنگ نياز هست به سفارت تحويل بديم يا نه.
ابوظبی
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، California ، coming soon ، REZA1390 ، mim ، Ehsan2011
دبي از شما گذرنامه تحويل نخواهد گرفت. حتما بايد بريد ابوظبي.

گذرنامه و برگ آبي كافيه... مگر موارد خيلي استثنائي.. مثلا اين كه توي مصاحبه بهتون گفتند كسر مدرك داريد و فلان مدرك رو ئقتي Clear شديد بياريد.

اگه حرفي راجع به كسر مدرك نزدند، پيشنهاد مي كنم براي محكم كاري همه مداركي رو كه روز مصاحبه برده بوديد و به هر علت ازتون نخواستند، ببريد. دردسري كه نداره... يه محكم كاريه. البته بازم مي گم... بعيده چيزي بخوان ازتون.

(2011-08-07 ساعت 19:20)NavidNavid نوشته:  يه سوالي داشتم.
ميدونيد كه آيا ميشه پاسپورتمونون رو بجاي سفارت آمريكا تو ابوظبي به كنسولگري آمريكا تو دبي هم تحويل داد يا نه؟
در ضمن ممنون ميشم بگيد اگه مداركي غير از پاسپورت و اون برگه آبي رنگ نياز هست به سفارت تحويل بديم يا نه.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: najibi ، Linspire ، tamanna ، free_free ، im-i ، California ، kamrani.navid ، farzad.s ، AmericanHamid ، coming soon ، A.K ، alisarshar ، REZA1390 ، mim ، Ehsan2011 ، gadfly

نوید جان با عرض تبریک به شما دبی که پاسپورت سفارت دیگه ای رو تحویل نمیگیره
از شما بعیده دیگه این سوالها Wink
در ادامه فرمایش اشکان من که پاسمو دادم به کس دیگه برد و الان دستمه بهت توصیه میکنم تا جایی که ممکنه خودت ببر پاسپورتاتو
چون اگر هم طرف قابل اطمینان 100% باشه مثل ما جیگرت درمیاد تا ویزات بدستت برسه
خودت برو هم فاله هم تماشا خیالتم راحته دوست من
موفق باشی
(2011-08-07 ساعت 12:44)naeiji1974 نوشته:  
(2011-08-07 ساعت 12:28)fereshtehh نوشته:  با سلام ایا کسی میدونه بعد کلیرنس شدن تا چه زمانی وقت داریم برای گرفتن ویزا؟ایا میشه زمان رفتن بریم ویزا بگریم و از همون جا بریم امریکا ؟ایاcase number تا یه تاریخ معینی تو سایت میمونه یا نه ؟تا زمانی که ویزارو نگیریم باید شماره باشه تو سایت؟
.من و دو فرزندم ویز ا مون را گرفتیم اما همسرم کلیرنس خورد و یک ماه بعد شمار ش تو سایت در اومد اما ما نرفتیم ویزاش رو بگیریم و ترجیح دادیم موقع رفتن ویزاش بگیریم.ولی الان دیگه شمارش تو جدول سایت نیست .میخاستم بدونم ممکنه بعد یه مدت از تو جدول بردارن.در ضمن تاریخ اعتباره ویزامون تا 7 سپتامبره
دوست عزیز شما دیگه زیادی بیخیالید. تاریخی که در سایت جلوی کیس نامبر شوهرتون بود تاریخ اکسپایر کلیر و آخرین زمان مراجعه ایشان برای تحویل پاسپورت بود که احتمالا تموم شده و از روی سایت برداشتند. بهترین کار از نظر من اینه که شوهرتون هر چه زودتر به سفارت برند و پیگیر قضیه بشوند. دو حالت داره یا ویزاشو میدهند و یا شاید مجدد کلیر بخوره که زمان زیادی نمونده تا پایان سپتامبر . پس تا دیر نشده ایشون باید بروند سفارت.

تشکر کنندگان:
(2011-08-07 ساعت 12:44)naeiji1974 نوشته:  
(2011-08-07 ساعت 12:28)fereshtehh نوشته:  با سلام ایا کسی میدونه بعد کلیرنس شدن تا چه زمانی وقت داریم برای گرفتن ویزا؟ایا میشه زمان رفتن بریم ویزا بگریم و از همون جا بریم امریکا ؟ایاcase number تا یه تاریخ معینی تو سایت میمونه یا نه ؟تا زمانی که ویزارو نگیریم باید شماره باشه تو سایت؟
.من و دو فرزندم ویز ا مون را گرفتیم اما همسرم کلیرنس خورد و یک ماه بعد شمار ش تو سایت در اومد اما ما نرفتیم ویزاش رو بگیریم و ترجیح دادیم موقع رفتن ویزاش بگیریم.ولی الان دیگه شمارش تو جدول سایت نیست .میخاستم بدونم ممکنه بعد یه مدت از تو جدول بردارن.در ضمن تاریخ اعتباره ویزامون تا 7 سپتامبره
دوست عزیز شما دیگه زیادی بیخیالید. تاریخی که در سایت جلوی کیس نامبر شوهرتون بود تاریخ اکسپایر کلیر و آخرین زمان مراجعه ایشان برای تحویل پاسپورت بود که احتمالا تموم شده و از روی سایت برداشتند. بهترین کار از نظر من اینه که شوهرتون هر چه زودتر به سفارت برند و پیگیر قضیه بشوند. دو حالت داره یا ویزاشو میدهند و یا شاید مجدد کلیر بخوره که زمان زیادی نمونده تا پایان سپتامبر . پس تا دیر نشده ایشون باید بروند سفارت.
شاید حق با شما باشه اما ما چون مخواستیم از طریق ترکیه بریم ترجیح دادیم زمان رفتن ویزا ایشون بگیریم .در هر صورت چون شنبه یکشنبست هیچ اطلاعاتی نمیشه گرفت و من دارم از استرس دیوانه میشم وما حتی بلیت ها به امریکا گرفتیم برامون دعا کنید

تشکر کنندگان: free_free ، California ، REZA1390 ، mim ، tamanna
(2011-08-07 ساعت 22:19)fereshtehh نوشته:  شاید حق با شما باشه اما ما چون مخواستیم از طریق ترکیه بریم ترجیح دادیم زمان رفتن ویزا ایشون بگیریم .در هر صورت چون شنبه یکشنبست هیچ اطلاعاتی نمیشه گرفت و من دارم از استرس دیوانه میشم وما حتی بلیت ها به امریکا گرفتیم برامون دعا کنید
مگه آژانسی هست که بدون رویت ویزای آمریکا به شما بلیط بفروشه؟
بعد شما بلیطتونو برای کی خریدید؟ اومدیمو سفارت پاسپورتهاتونو یه روز دیرتر داد
چه کار میکنید در این صورت؟
تشکر کنندگان: California ، free_free ، najibi ، coming soon ، REZA1390 ، Ehsan2011 ، tamanna
(2011-08-07 ساعت 21:07)vahidvm60 نوشته:  

نوید جان با عرض تبریک به شما دبی که پاسپورت سفارت دیگه ای رو تحویل نمیگیره
از شما بعیده دیگه این سوالها Wink
در ادامه فرمایش اشکان من که پاسمو دادم به کس دیگه برد و الان دستمه بهت توصیه میکنم تا جایی که ممکنه خودت ببر پاسپورتاتو
چون اگر هم طرف قابل اطمینان 100% باشه مثل ما جیگرت درمیاد تا ویزات بدستت برسه
خودت برو هم فاله هم تماشا خیالتم راحته دوست من
موفق باشی

وحید جان ممنون از تبریکت و راهنماییت و توصیت.
این قضیه دبی رو من از دوستم شنیدم که پدر و مادرش چند سال قبل برای گرفتن ویزای آمریکا تو ابوظبی مصاحبه داشتن ولی ویزارو از دبی گرفتن. البته برای خودم هم تعجب بود.
بازم ممنون.
ابوظبی
تشکر کنندگان: California ، free_free ، vahidvm60 ، najibi ، coming soon ، alisarshar ، REZA1390 ، Ehsan2011 ، HAMEDMIM ، tamanna
دوستان عزیز،
نگران کلیر نشدن نباشید! نا امید نشوید و از سویی هم مانند روزهای اول خیلی به آن فکر نکنید. همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. از وقت باقیمانده برای تقویت زبان خود استفاده کنید.
به امید دیدار شما در ینگه دنیا
(2011-08-07 ساعت 14:36)maryam58 نوشته:  با سلام
دوستان من به بحث پیش اومده خیلی فکر کردم. به نظر من هم اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات اصلا کار درستی نیست.
طبق قانون مهاجرسراهمه می¬تونن سایت رو بخونن ولی اعضا حق نوشتن هم دارن. حالا هر کسی میتونه اطلاعات یا نظر بده و یا فقط خواننده باشه.
این اصرار به دیگران برای دادن اطلاعات با نفس کار مهاجرسرا مغایرت داره، من برداشتم اینه که کسانی که سایت رو راه انداختن هدفشون اطلاع رسانی بوده، که خدا رو شکر داره این کار به بهترین شکل انجام میشه و حالا تو این راه عده ای همراه میشن و عده ای نگاه می کنن. به نظر من نگرانی نداره. اگر عده ای اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن ضرر نکردن و به خواست خودشون بوده ، گروکشی که نیست، که در نتیجه انتظار به خصوصی از شخص خاصی داشته باشن . اگر کسی دوست نداره اطلاعات بده چیزی از سایت کم نمیشه. خوب دوست نداره همین. اگر کسی دوست داره دستش درد نکنه. همین. کاش میتونستیم به این جمله دوستمون یه ذره عمل کنیم: " باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست." (ببخشید یادم نیست کدوم یکی از بچه های مهاجرسرا این جمله رو تو امضاش گذاشته بود.)
من فکر میکنم مهم اینه که این سایت تا حالا به خیلی ها کمک کرده، دست سازنده هاش درد نکنه.
با آرزوی کلیر شدن همه بچه ها

دوست عزيز شما كه در اين سايت زندگي ميكينيد مطمئنا همانطور كه ميدونيد از تجربيات ديگران استفاده كرديد تا به اين مرحله رسيديد حالا يه سئوال اگه هر كدوم از ما كه اينجا هستيم ونظر شمارو داشتيم كه من دلم نمي خواد اطلاعاتي بدم ولي بيام اينجا استفاده بكنم ميخواستم ببينم اگر كل مجموعه همچين نظري داشتند آيا چيزي وجود داشت كه شما يا من بخواهيم استفاده بكنيم و خيلي از مشكلاتمونو حل كنيم پس اين كه اين موضوع رو مطرح كرديم به خاطر اينه كه همه ما كه اينجاييم ممكنه يه تيك كوچيك تو تجربياتمون داشته باشيم كه بتونه براي بقيه مفيد باشه و گرنه چه احتياجي به اين همه سفرنامه تكراري هست كه خوب هممون تجربه كرديم و ميدونيم و دليلي نميبينم كه تو اين سايت كسي چشم ديدن كسي ديگه اي رو نداشته باشه وگرنه كسي به كسي كمكي نمي كرد. و يه سئوال اينه كه آيا شما تو زندگي شخصيتون و حتي كاري شما سر يك موضوع كه دوطرف فعاليت داريد آيا حاضريد به كسي كمكي كنيد و اطلاعاتي بدهيد در صورتيكه طرف مقابلتون هيچ اطلاعاتي از خودش نده و فقط در پي حل مشكلات خودش بصورت يكطرفه باشه ؟ نگيد حاضريد كه اين موضوع تو خون ما ايرانيا نيست
بازم سواد و مرام من در همين حد اگركه فكر ميكنيد كه اين موضوعات املي و قديميه از من خورده نگيريد شايد من از نظر شما و بقيه دوستان اينگونه باشم ولي اينطوري تربيت شدم كه حداقل مراميو كه ديگران برام گذاشتن بتونم از طريق عملكرد خوشون جبران كنم.
يا علي!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
سلام دوستان گلم Big Grin
من يكي دو روزي نبودم،‌ چقدر اين تاپيك شلوغه (بزنم به تخته)
ديروز سفارت ابوظبي ايملي رو كه 31 july زده بودم رو به شرح زير جواب داده، به قول يكي از دوستان عزيزم فعلاً كه بايد به ساز اين حضرات خودمون رو تكون بديم.Big GrinBig Grin

Mr. Hornet:

Our records indicate that your case is still undergoing administrative processing. Once your administrative process is complete, our website will be updated to inform you of the next step. Please continue to monitor our website for updates on the case.

Thank you,

Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
/me

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***

Privacy/PII

This email is UNCLASSIFIED.

خوب و خوش باشيدBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، nasnam ، free_free ، maryam58 ، sepinod ، mim ، najibi ، coming soon ، California ، gadfly ، tamanna
(2011-08-08 ساعت 10:20)Hornet نوشته:  سلام دوستان گلم Big Grin
من يكي دو روزي نبودم،‌ چقدر اين تاپيك شلوغه (بزنم به تخته)
ديروز سفارت ابوظبي ايملي رو كه 31 july زده بودم رو به شرح زير جواب داده، به قول يكي از دوستان عزيزم فعلاً كه بايد به ساز اين حضرات خودمون رو تكون بديم.Big GrinBig Grin

Mr. Hornet:

Our records indicate that your case is still undergoing administrative processing. Once your administrative process is complete, our website will be updated to inform you of the next step. Please continue to monitor our website for updates on the case.

Thank you,

Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
/me

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***

Privacy/PII

This email is UNCLASSIFIED.

خوب و خوش باشيدBig Grin

پاسخهاي هميشگي حالا خوبه يه كم اميدوار كرده وگرنه در ادامه براي من زده كه ممكنه 90روز يا بيشتر هم طول بكشه.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Hornet ، im-i ، sepinod ، free_free ، mim ، Ehsan2011 ، najibi ، California ، vahidvm60 ، samadi2050 ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان