کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
به دوست عزیز coming soon خیلی خیلی تبریک میگم که بالاخره تلسمش شکست
تبریک فراوان
راستی این پستی که من بهت دادم رو بخون بهم ایمان بیار فقط برای خودم کار نکرد هنوز ولی تا فردا وقت دارم
جوابی که من بهت دادم

یه فایلی تهیه کردم که کسانی که منتظر کلیرنس و کلیر شده ها هستند
به تفکیک در ابوظبی و آنکارا و غیره نشون میده گفتم با شما دوستان به اشتراک بذارم اگر چیز خاصی مدنظرتون هست بهتره به این اضافه بشه بفرمایید تا بگذارم

-->
-->
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
(2011-08-17 ساعت 13:54)coming soon نوشته:  خبر مهم
ایمیلی بود که چند روز پیش من و خانومم (برنده اصلی ) در قالب یک موشک به سفارت ابوظبی شلیک کردم . آقا به هدف خورد چه جوری هم به هدف خورد . جوابش رو میگذارم پایین :
تبريك عرض مي كنم دوست عزيز، مبارك باشه
ميشه بي زحمت متن موشكي رو كه به سفارت شليك كردين و به هدف خورده رو براي ما هم بذارين ، شايد ماهم شليك كرديم و خورد به هدف Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Hornet ، REZA1390 ، maryam58 ، Linspire ، mim ، free_free ، marjan59 ، coming soon ، farnaz82 ، HOMAYON53 ، drmahmoodi ، vahidvm60 ، najibi ، sepinod ، gadfly ، Goodie ، viona ، California ، SH1A2R3
(2011-08-17 ساعت 11:02)imanmamad نوشته:  سلام-بچه ها من 23 مرداد مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم ، با توجه به اینکه ویزاها تا آخر Sep 2011 صادر میشه،فکر میکنید "کلیر" من تا قبل از تمام شدخ مهلت میاد؟

دوست عزيز لطف كنيد و اطلاعات خودتون رو براي ثبت در جدول بوسيله پيغام خصوصي براي free_free ارسال كنيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: coming soon ، HOMAYON53 ، free_free ، HAMEDMIM ، najibi ، mim ، Goodie ، California ، SH1A2R3
با سلام به تمامی دوستان وتشکر از لطفی که به من دارید . واما متن موشکی که خورد وسط سفارت ابوظبی .البته این ایمیل از زبان خانومم هست چون ایشون برنده اصلی هستن و شما میتونید تغییراتی که نیاز هست رو اعمال کنید :

Case Number: 2011AS000XXXX
FIRST NAME: XXXX
LAST NAME: XXXX
Date of Birth: XXXXXXX
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom it may concern

Dear Sir/Madam;

It is with the greatest concern that I write you regarding my husband’s
additional administrative processing time.My husband
and I , had interview on Jun 5, 2011 in your embassy. I could get my visa
that time but my husband couldn’t .His case went to administrative
processing step and case status has announced on your website since 65
days with "Application in processing" title .so , I will appreciate you for any
advice and instruction. On the other hand , if there are something to do to
help you for finishing my husband’s administrative processing faster, I
will try my best to cooperating and presenting you about that as soon as
possible.

Regards,
Name ,Surname
توی subject ایمیل هم شماره کیستون رو بنویسید یعنی:

Case number 2011AsXXXXX
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: maryam58 ، Ali Sepehr ، satusa ، Hornet ، A.K ، HOMAYON53 ، free_free ، frozen mind ، vahidvm60 ، aghdam ، HAMEDMIM ، najibi ، mim ، gadfly ، sepinod ، viona ، آمریکا ، Goodie ، California ، Sooshians ، sare ، SH1A2R3
آنكارا آپديت كرد!
ما نيستيم.
3 تا جديد و يكي از ستاره هاي قديمي.
تشکر کنندگان: Donkey chance ، Linspire ، REZA1390 ، free_free ، coming soon ، maryam58 ، aghdam ، najibi ، Hornet ، mim ، sepinod ، California ، SH1A2R3
سلام دوستان
آنکارا آپدیت کرد ( ساعت 5:10 بعد از ظهر) ولی متاسفانه باز هم اسم من نیست.Sad
2011AS25xxx-ankara
72 روز پس از مصاحبه
تشکر کنندگان: satusa ، REZA1390 ، free_free ، maryam58 ، Donkey chance ، aghdam ، najibi ، Hornet ، sepinod ، California
خدا رو شکر ما هم نبودیم !
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: satusa ، REZA1390 ، free_free ، coming soon ، maryam58 ، moraddad ، aghdam ، najibi ، Hornet ، Goodie ، California ، SH1A2R3
coming soon عزیز با اینکه کامینگش سوون نبود ولی همین که اومد خوش اومد
منم تبریک میگم بهت که یه رونقی بالاخره به این تاپیک دادی رفیق
موفق باشی و پیروز
تشکر کنندگان: satusa ، REZA1390 ، free_free ، coming soon ، maryam58 ، ali899 ، HAMEDMIM ، najibi ، mim ، gadfly ، Goodie ، California ، SH1A2R3
سلام به همگی
ببخشید یه کم دیر اطلاع میدم ،کامپیوتر من چند روز است خرابه ،ویزای ما هم آماده شده (دوشنبه)ولی هنوز پاسپورتها به دست مانرسیده و چشم ما به جمال ویزا روشن نشده.
انشااله با کلیر شدن همه بچه های 2011 با هم هورا میکشیم .
باز هم از همراهی همه تا اینجا متشکریم
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
سلام دوستان
این دوتا شماره ها که تو سایت هست اگر عضو مهاجرسرا هستن بگن تاریخ مصاحبشون کی بوده متشکرم .
2011AS38576
2011AS39020 (*)
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: satusa ، Linspire ، free_free ، najibi ، mim ، California ، آرتين ، Hornet ، maryam58 ، coming soon ، bfarhadm ، SH1A2R3
سلام دوستان
آنکارا آپ کرد , چه خبر ؟
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، California ، coming soon
دوستان آیا در این مرحله انتظار برای کلیرنس می شه وکیل گرفت که پیگیر کار بشه و آیا کسی شنیده این روش را؟قاعدتا وکیل باید در امریکا باشه. امیدوارم انقدر این پروسه را طول ندهند که ویزا نامبر تمام بشه!
تشکر کنندگان: free_free ، sepinod ، California ، SH1A2R3
می دونید وقتی دست راستتون رو برای سوگند بردید بالا یعنی چی؟
تعهّد دادیم به اونی که اون بالاست راست میگیم و برای تاُیید درستی سخن خود به این عمل اتکا کردیم. اونایی که اونطرف میز مصاحبه بودن از یه جنس دیگه ای نبودن بلکه فقط تغییر کرده بودن و مطمئنم که با کم کاری و دروغ نمیشه تغییر و پیشرفت کرد؛ پس کم کار نیستند و تمام کسانی که باید کلیر شوند؛ می شوندTongue
شکّ ما به عمل اونها انرژی منفی ساتع میکنه ، پس موج منفی ممنوع
(2011-08-17 ساعت 18:46)سروناز نوشته:  دوستان آیا در این مرحله انتظار برای کلیرنس می شه وکیل گرفت که پیگیر کار بشه و آیا کسی شنیده این روش را؟قاعدتا وکیل باید در امریکا باشه. امیدوارم انقدر این پروسه را طول ندهند که ویزا نامبر تمام بشه!

من خودم دنبال وکیل بودم و از چند تا وکیل تو آمریکا سوال کردم، همه شون گفتن که سفارت در مورد لاتاری به اونها جواب نمیده و نمیتونند که سفارت رو سؤ بکنند. بعدش منم بیخیال وکیل شدم.

تنها چیزی که میتونه به ما کمک کنه فعلا دعا کردن هست.
شماره کیس:2011AS00020XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May-2010
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May-2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 09-SEP
تشکر کنندگان: free_free ، REZA1390 ، HAMEDMIM ، samadi2050 ، najibi ، Hornet ، mim ، 1979SAM ، gadfly ، sepinod ، Goodie ، California ، im-i ، Sooshians ، maryam58 ، coming soon ، reza12 ، Linspire ، SH1A2R3
بچه ها سایت اپدیت شد . ببینید کیلر شدید یا نه Smile
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، sepinod ، یاشار و ماری ، free_free ، California ، REZA1390 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان