موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-17 ساعت 10:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-17 ساعت 10:01 توسط satusa.)
جواب ايميل ديروز من رو دادند و گفتند كه اولاً فعلا سماق بمكيد دوماً ما داريم دائما همه كيسهاي pending رو پيگيري مي كنيم سوماً شما هم مدام سايت رو چك كنيد!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام-بچه ها من 23 مرداد مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم ، با توجه به اینکه ویزاها تا آخر Sep 2011 صادر میشه،فکر میکنید "کلیر" من تا قبل از تمام شدخ مهلت میاد؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-17 ساعت 10:00)satusa نوشته: جواب ايميل ديروز من رو دادند و گفتند كه اولاً فعلا سماق بمكيد دوماً ما داريم دائما همه كيسهاي pending رو پيگيري مي كنيم سوماً شما هم مدام سايت رو چك كنيد!
سلام شما هم ابوظبی بودین دیگه؟؟ من 3 تا ایمیل زدم جوابمو نمیدن، حتی نمیگن رزومه رو گرفتن یا نه. دارم دیوانه میشم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شما که استترس نگرفتن دارین ما چی بگیم که 12 سپامبر تازه مصاحبه داریم :-)
زمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2011-08-17 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-18 ساعت 02:07 توسط User.)
برای دوستان عزیزی که الان ماه هاست منتظر کلیر شدن هستند آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم.
امیدوارم هر چه زودتر از بلاتکلیفی خارج شوید تا بتوانید راحت تر برای ادامه زندگی خود برنامه ریزی کنید. هر چند که کلیر شدن و نشدن آخر زندگی نیست.
drmahmoudi و همسرشون، rashidi, sunrise, shariar2002،california
gadfly و همسرشون، satusa, kamraan, fred, saint, Mahsa, Coming soon, naiji1974,
alireza mk, alirezagh, Donkey chance, mitra.p, sare, maryam58, hornet, soshians, najibi, ali899و vahidvm60و آرتين، A.Kو sepinod، nasnam،mim zohreh36، final destination farzad.s، samadi2050،
و یاشار و ماری mojezeye-khamooshو pefa و همسرشون و گلسنگ و همه کسانی که به تازگی رفتند مصاحبه یا اسمشونو نمی دونم!
بعضی از این دوستان رو در گردهمایی 2011 دیدم و خیلی های دیگر رو افتخار اشنایی نداشته ام. اما همه باهم این مسیر رو شروع کردیم و همه با هم پایان خوشش رو جشن خواهیم گرفت.
برای همه تون آرزو می کنم زود زود کلیر بشید! زودتر از اونی که فکر می کنید.
امیدوار باشید و به خودتون استرس وارد نکنید. من نمی تونم جای شما باشم ببینم چه احساسی خواهم داشت، اما اگر جای شما بودم، مطمئنا استرس منو هم می گرفت، اما تلاش می کردم به زندگی عادی خودم ادامه بدهم.
پیروز و کلیر باشید!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از چند هفته كه ابوظبي با من قهر بود وجواب نميداد بالاخره يكي از اون جواب هاي هميشگي رو با يك پيام جديد فرستاده:
Our records continue to indicate that your application is still undergoing administrative processing. As explained to you in previous correspondence, every application is different and it is impossible to predict the length of the administrative process. Please continue to monitor the status of your case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2011.
VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.
يكي نيست به اينا بگه قربونت ما ميدونيم شما چكار كرده ايد؟!
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید اینجا مینویسم ولی فکر میکنم جایی بهتر از اینجا برای سوال من نیست
تا حالا شده کسی فقط به دلیل سفر به عربستان اونم یک بار کلیرنس بخوره ؟؟
وهیچ مشکل دیگه ای نداشته باشه نه سربازی نه شغل دولتی و...
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-17 ساعت 13:08)ماندانا نوشته: سلام
دوست عزیز ، سلام
هیچکس نمی دونه که به چه علت کلیرنس بهش می خوره یا کسی که نمی خوره ، قبلا خورده و جوابش تا مصاحبه اومده یا اصلا نخورده . . .
اون چیزی که مهمه و دست خودمونه اینه که مدارکمون رو تکمیل کنیم و به چیزهایی که از قدرت کنترلمون خارجه فکر نکنیم
فقط مثبت فکر کنید و امیدوار باشد
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
عوامل مختلفی در کلیرنس موثر هستند. صرفا سفر یه یک کشور عربی یا مذهبی دلیلی برای کلیرنس نمی شود.
در ضمن فراموش نکنید عربستان یکی از متحدان آمریکاست. اتباع این کشور بدون نیاز به ویزا آزادنه به آمریکا سفر می کنند.
و مشخصا پیش فرض بر این است که سفر به عربستان برای مقاصد زیارتی بوده است.
سفر قبلی به آمریکا، اروپا، کشورهای اروپای شرقی، روسیه و چین از مهمترین عوامل ظولانی کردن کلیرنس هستند.
در کنار آن مشغول به کار بودن در ارگان های نظامی و اطلاعاتی (مانند نیروهای مسلح از هر نوعی، و.ز.ا.رت اط.لاع.ا.ت، دادگستری، صدا و سیما) و همچین سازمان های تحقیقاتی (تخقیقات انرژی اتمی فیزیک، تکنولوژی های high-tech، تحقیقات بیولوژیک، شیمیایی، و هوافضا) می تواند مهمترین تاثیر را ادر کلیرنس داشته باشد.
در کنار همه اینها رفتار و برخورد شما با آفیسر در مصاحبه، از دید من، می تواند دلیل مهمی برای کوتاه یا بلند بودن مدت زمان کلیرنس باشد.
فراموش نکنید ارائه هر چه دقیقتر و شفافتر اطلاعات در فرم های ارسالی، می تواند تاثیر زیادی در کوتاه کردن کلیرنس و یا حتا حذف کردن آن داشته باشد.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-17 ساعت 13:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-17 ساعت 13:58 توسط آرتين.)
(2011-08-17 ساعت 13:28)aghdam نوشته: (2011-08-17 ساعت 13:08)ماندانا نوشته: سلام
دوست عزیز ، سلام
هیچکس نمی دونه که به چه علت کلیرنس بهش می خوره یا کسی که نمی خوره ، قبلا خورده و جوابش تا مصاحبه اومده یا اصلا نخورده . . .
دوست عزیز من شغلم خصوصی هستش مسافرت خارجی نداشتم و معاف هم بودم تمام مدارک کامل بود اسپانسر که برادرم هستش حساب بانکی 50 میلیونی و سند خونه و ماشین هیچ ایرادی از من نگرفت لباس رسمی پوشیده بودم دوتا سوال کرد کار شرکت چی هستش و معافیت چی هست ، ولی کلیرنس خوردم حالا شما خودتون قضاوت کنید که چرااااااااااااااااا؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-17 ساعت 13:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-17 ساعت 15:03 توسط coming soon.)
خبر مهم
ایمیلی بود که چند روز پیش من و خانومم (برنده اصلی ) در قالب یک موشک به سفارت ابوظبی شلیک کردم . آقا به هدف خورد چه جوری هم به هدف خورد . جوابش رو میگذارم پایین :
The administrative processing on your husband’s case completed on 16 august 2011. Your visas can now be issued.
Please submit your passports as soon as possible on any Sunday. During Ramadan, the dropoff time is 1pm. After Ramadan ends, the dropoff time is 1:30pm.
Please note that SUNDAY is the only day that passports can be dropped off. We do not accept documents on any other days.
Please note that our office is not open on holidays. Please confirm with the embassy web site that the embassy is in fact open on the Sunday you plan to visit and not closed for a holiday.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
AbuDhabiIV@state.gov
/CAF
پس :
هوررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره من هم بعد از 73 روز کلیر شدیم . دیگه خانومم داشت یواش یواش بهم شک میکردم .میگفت نکنه یه خرابکاری کردی صداش هم در نمیاری . خودم هم داشتم به خودم شک میکردم . انشا الله روزی همه بچه های گل مهاجر سرا بشه . اینقدر بالا و پایین پریدم که نزدیک بود لگنم در بره . راستی هنوز تو سایت زده :
Application in Processing
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر