کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
ما که نبودیم. ان شاءالله دفعه بعد.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: REZA1390 ، Linspire ، farnaz82 ، najibi ، Hornet ، mim ، gadfly ، sepinod ، free_free ، California ، maryam58 ، coming soon ، satusa ، SH1A2R3
(2011-08-17 ساعت 19:32)یاشار و ماری نوشته:  ما که نبودیم. ان شاءالله دفعه بعد.

من که همچنان تاریخ 11 آگوستو میبینم!

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: free_free ، California ، یاشار و ماری ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-17 ساعت 18:44)saint نوشته:  . After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

با تشکر از شما saint عزیز و به امید کلیر زودهنگامتون
جمله ای که Bold کردم خیلی مهمه و میتونه دلیل اینکه بعضی از زوجها دوباره یکیشون کلیر میخوره باشه
تشکر کنندگان: najibi ، sepinod ، mim ، 1979SAM ، Linspire ، Goodie ، free_free ، California ، maryam58 ، coming soon ، SH1A2R3
من هم نشدم خدا کنه همه ما زودتر کلیر بشیم
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
تشکر کنندگان: 1979SAM ، Linspire ، sepinod ، najibi ، free_free ، California ، REZA1390 ، Hornet ، maryam58 ، coming soon ، satusa ، SH1A2R3
ما هم کلیر نشدیم ................!!یکی نیست به اینا بگه این چه وضع کلیر کردنه
ماه آگوست از نیمه گذشت و آپدیت های بی رمق آنکارا همچنان ادامه داره.باز هم صبر می کنیم
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، Goodie ، free_free ، California ، REZA1390 ، Hornet ، maryam58 ، gadfly ، coming soon ، satusa ، SH1A2R3
ما هم ویزامونو بعد از دو ماه گرفتیم. شرح کامل ماجرا رو (که فکر نکنم مشابهشو شنیده باشید) به زودی تو قسمت سفرنامه میذارم.
شماره کیس: ***2011AS00024
تاریخ دریافت نامه قبولی:20 می 2010
کنسولگری:آنکارا تغییر به استکهلم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 ژوئن 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: آپریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 29 آپریل 2011
تاریخ مصاحبه: 7 ژوئن 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 جولای
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Linspire ، najibi ، ozone ، free_free ، California ، im-i ، sepinod ، REZA1390 ، Hornet ، maryam58 ، gadfly ، satusa ، samadi2050 ، vahidvm60 ، SH1A2R3
(2011-08-17 ساعت 12:28)User نوشته:  برای دوستان عزیزی که الان ماه هاست منتظر کلیر شدن هستند آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم.
drmahmoudi و همسرشون، rashidi, sunrise, shariar2002،
gadfly و همسرشون، satusa, kamraan, fred, saint, Mahsa, Coming soon, naiji1974,
alireza mk, alirezagh, Donkey chance, mitra.p, sare, maryam58, hornet, soshians, najibi, ali899و vahidvm60و آرتين، A.Kو sepinod، nasnam،mim zohreh36، final destination farzad.s، samadi2050،
و یاشار و ماری mojezeye-khamooshو pefa و همسرشون و گلسنگ و همه کسانی که به تازگی رفتند مصاحبه یا اسمشونو نمی دونم!

خیلی جالبه ها !، اینکه من اصلا دیده نمیشم Smile دلیلش چیه ؟من که تو صدر جدول فری فری هستم ؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: User ، Goodie ، یاشار و ماری ، Linspire ، Hornet ، maryam58 ، free_free ، gadfly ، coming soon ، satusa ، vahidvm60 ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 01:42)California نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 12:28)User نوشته:  برای دوستان عزیزی که الان ماه هاست منتظر کلیر شدن هستند آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم.
drmahmoudi و همسرشون، rashidi, sunrise, shariar2002،
gadfly و همسرشون، satusa, kamraan, fred, saint, Mahsa, Coming soon, naiji1974,
alireza mk, alirezagh, Donkey chance, mitra.p, sare, maryam58, hornet, soshians, najibi, ali899و vahidvm60و آرتين، A.Kو sepinod، nasnam،mim zohreh36، final destination farzad.s، samadi2050،
و یاشار و ماری mojezeye-khamooshو pefa و همسرشون و گلسنگ و همه کسانی که به تازگی رفتند مصاحبه یا اسمشونو نمی دونم!

خیلی جالبه ها !، اینکه من اصلا دیده نمیشم Smile دلیلش چیه ؟من که تو صدر جدول فری فری هستم ؟

کالیفرنیا مگر میشه تورو ندید! احتمالا در فرایند کپی پیست از قلم افتاده!

البته یک دلیل دیگه هم ممکنه داشته باشه: قراره به زودی از لیست منتظران خارج شی! Smile
ارسال رو ویرایش کردم!
تشکر کنندگان: nasnam ، sare ، Goodie ، HOMAYON53 ، najibi ، Hornet ، maryam58 ، tamanna ، یاشار و ماری ، free_free ، California ، gadfly ، coming soon ، A.K ، satusa ، vahidvm60 ، mim ، SH1A2R3
باز ما نبودیم.شدیم ۷۷ روزه.دیگه فکر کنم خود اوباما لج کرده با من.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Hornet ، maryam58 ، sepinod ، free_free ، California ، gadfly ، coming soon ، reza12 ، Linspire ، satusa ، SH1A2R3
سلام دوستان
ما که 140 روزه شدیم و هنوز هیچ خبری نیست.اینم جواب سفارت آنکارا به ایمیل بنده بعد از 15 روز.
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
موفق باشید
تشکر کنندگان: REZA1390 ، nasnam ، Linspire ، najibi ، Hornet ، maryam58 ، sepinod ، tamanna ، Iranian ، free_free ، California ، gadfly ، coming soon ، Goodie ، reza12 ، satusa ، joy ، mim ، SH1A2R3
سلام
دوستان سايت ابوظبي جواب نميده
ممكنه خبري باشهSad
A Timeout occurred while waiting to read data from the network. The network or server may be down or congested. Please retry your request.
تشکر کنندگان: free_free ، California ، tamanna ، maryam58 ، vahidvm60 ، SH1A2R3
سلام
ضمن تشکر از زحمات شما در تهیه ی این جدول. اطلاعت تقریبا جامعی در این جدول است . دورنمای خوبی از نحوه ی کلیرنس ها میده. اما یک سوال تو ذهن من هست ممنون میشم اگه کسی میدونه بهم جواب بده.
آیا اطلاعاتی نظیر این جدول از بچه های 2010 به جا مونده؟ اطلاعات بچه های 2010 خیلی کامل تر خواهد بود چون همه چی تمام شده و جدولی از این دست برای 2010 می تونه کامل باشه. در کل آیا شما عزیزان نی دونین که چند نفر (چند درصد) بچه های 2010 باز موندن از گرفتن ویزا (به خاطر کلیرنس).
ممنوم از همه ی شما

دوستان اصل جدول هم اينجاست

خوب و خوش باشيد

[/quote]

تشکر کنندگان: free_free ، California ، tamanna ، coming soon ، sepinod ، najibi ، Hornet ، maryam58 ، SH1A2R3
اسم منم تو جدول نیست
راستی من درمورد سربازی چیزی تو رزومه ننوشتم.باید می نوشتم؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: free_free ، California ، tamanna ، coming soon ، maryam58 ، mim ، SH1A2R3
سلام. امکانش هست جدول اطلاعات کلیرانس رو به صورت اکسل روی سایت بگذارید؟
ممنون.
تشکر کنندگان: free_free ، تندر ، tamanna ، coming soon ، maryam58 ، SH1A2R3
قابل توجه دوستان پزشک و دکتر و طبیب و ...
آقای دکتر amin3y که جز مفقودین جدول هستند رو اتفاقا تو مسنجر زیارت کریم و ایشون با یک پیام آفلاین اعلام کردند که الان یک ماهه آمریکا هستند...
من فعلا کلیرنس ایشون رو 100 روز زدم تا اطلاعات دقیق تر برسه

نتیجه اخلاقی:
دکتر ها هم کلیر میشن...Cool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان