کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
2011AS17990 26-Aug-11 (*)
2011AS17990 20-Sep-11
دوستان در مورد اين شماره بالا كه يكي با ستاره وديگري بدون ستاره هست كسي توضيحي مي تونه بده.
تشکر کنندگان: coming soon ، tamanna ، satusa ، free_free ، SH1A2R3
سلام
با توجه به اين لينكي كه دوست خوبمون Iranian گذاشته كاملا معلوم ميشه كه تعداد زيادي از افراد در دقيقه 90 كلير شده اند پس دوستاني كه كلير نشديد بسيار اميدوار باشيد. انشالله تو هفته هاي آينده يه هوراي دسته جمعي رو ميشنويم.

اندكي صبر سحر نزديك است.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390 ، najibi ، satusa ، mim ، free_free ، behzad7 ، SH1A2R3
با سلام

میگم نکنه ایمیله سرکاری بود چون هنوز کیس من توی سایت application in processing هست ولی من امروز برای ویزا تاپ ارجنت اقدام کردم و یکشنبه عازم امارات ( دوبی ) هستم . احتمالا ساعت 11 میشینیم وبعد از همونجا ماشین اجاره میکنم و میرم ابوظبی . هر چه بادا باد. نظرتون چیه دوستان ؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: A.K ، REZA1390 ، Rainy ، sepinod ، shahrooz59 ، najibi ، Goodie ، Hornet ، satusa ، vahidvm60 ، mim ، free_free ، sare ، SH1A2R3
*تاريخ : امروز *

* *

*موضوع : خودت *

*رفرنس نامه : زندگي *

*من خدا هستم امروز مي خواهم به تمامي مشكلات تو رسيدگي كنم به كمك تو هم نيازي
ندارم پس روز خوبي داشته باشي من دوستت دارم و بخاطر داشته باش وقتي شرايط
بنحوي هستند كه تو نمي توني از پس مشكلاتت بربياي اصلا سعي نكن كه خودت پي راه
حل باشي بلكه اونها را بعهده خداوند بگذار زمانش كه برسد خودم رسيدگي مي كنم
تمامي مشكلات حل مي شوند اما در زماني كه من تعيين مي كنم نه زماني كه تو مي
خواهي وقتي كه مشكلت رو پيش من مي فرستي ديگه دليلي براي نگراني نيست بجاي
نگراني روي چيزهايي تمركز كن كه الان توي زندگيت داري
*خدا اكنون تلاش و دست و پا زدنت رو ديده و دستور مي ده كه ديگه تموم شه

امیدوارم همه کلیر شین از ته دل........
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
(2011-08-18 ساعت 13:20)final destination نوشته:  اسم منم تو جدول نیست
راستی من درمورد سربازی چیزی تو رزومه ننوشتم.باید می نوشتم؟

بخاطر اینکه اطلاعات شما در جدول freefree خیلی ناقصه

(2011-08-18 ساعت 14:49)REZA1390 نوشته:  2011AS17990 26-Aug-11 (*)
2011AS17990 20-Sep-11
دوستان در مورد اين شماره بالا كه يكي با ستاره وديگري بدون ستاره هست كسي توضيحي مي تونه بده.
ستاره دار اونایی هستند که خانواده هستند و فقط کلیر یک نفر آماده شده
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: najibi ، vahidvm60 ، free_free ، SH1A2R3
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

منم امروز کلیر شدم

case :27300
DATE OF INTERVIEW: 5TH OF JUNE
DATE OF CLEARANCE: 18 AUG
سلام به بچه های مهاجر سرا

متن سایت را می گذارم اینجا

کسی می دونه ویزای همسرم هم آماده است یا نه از کجا بفهمم ؟؟؟؟؟؟

راستی معنی پاراگراف آخری چیه ؟؟؟

یعنی پاس و باید ماه ذیگه ببرم سفارت؟؟؟

مرسی از راهنمایی دوستان گلم

به امید کلیر شدن تمام دوستان صبور

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigrationto the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category.
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، viona ، Goodie ، najibi ، Hornet ، fardin2 ، nasnam ، A.K ، aghdam ، satusa ، shahrooz59 ، Ali Sepehr ، LINDA1376 ، im-i ، Sooshians ، vahidvm60 ، mim ، free_free ، mazyar ، sare ، REZA1390 ، gadfly ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 16:09)sepideh80 نوشته:  منم امروز کلیر شدم
راستی معنی پاراگراف آخری چیه ؟؟؟
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category.
بهتون تبریک میگم.پاراگراف آخر ربطی به شما نداره برای خانوادگی هاست . شما ویزاتون آماده هست ولی محض اطمینان از سفارت جهت اطمینان از کلیر شدن هر دوتاتون با ایمیل استعلام بگیرید.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Goodie ، najibi ، Hornet ، coming soon ، A.K ، satusa ، free_free ، mazyar ، REZA1390 ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 15:21)coming soon نوشته:  با سلام

میگم نکنه ایمیله سرکاری بود چون هنوز کیس من توی سایت application in processing هست ولی من امروز برای ویزا تاپ ارجنت اقدام کردم و یکشنبه عازم امارات ( دوبی ) هستم . احتمالا ساعت 11 میشینیم وبعد از همونجا ماشین اجاره میکنم و میرم ابوظبی . هر چه بادا باد. نظرتون چیه دوستان ؟

دوست عزیز، واسه ما وقتی جواب ایمیل رو دادند روی سایتstatus رو هم عوض کرده بودند. به نظر من شما هیچ راه دیگه ای ندارید جز اینکه تشریف ببرید و ویزاتون رو به مهر علی یا زور شمشیر بگیریدBig Grin. چون که من الان یه هفته هستش که هر روز زنگ میزنم و همش میگه منتظر بمونید بعد از مدتی انتظار میگهSorry,our staff are busy with other callersSad . الان هم که دیگه آخرین روز اداری هستش. شما میتونید هم نرید و واسه اطمینان یه ایمیل دیگه بزنید و بگید دارین میرین اونجا که اگه این راهو انتخاب کنید صبر ایوب دارید.چرا؟ چون وقتی که به ما جواب دادند و گفتند که ویزاتون حاضره ما بلافاصله ایمیل زدیم و پرسیدیم که آیا مال هر دو مون حاضره یا نه. بعد از یه هفته،که ما هم طبیعتا توی این مدت پاس ها رو فرستاده بودیم،جواب آمد که فقط مال یکیتون آماده هستش و تازه با وقاحت هر چه تمام تر هم نوشته بودند : ما که قبلا گفته بودیم فقط مال یکیتون آماده است؟!Rolleyes به هر حال کیس به کیس موضوع فرق میکنه و این شمایید که باید تصمیم بگیرید. امیدوارم که پست های بعدی شما وقتی باشه که ویزاتون رو گرفتیدBig Grin.
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، coming soon ، nasnam ، A.K ، satusa ، samadi2050 ، sepinod ، maryam58 ، Sooshians ، Goodie ، California ، vahidvm60 ، mim ، free_free ، frozen mind ، gadfly ، REZA1390 ، SH1A2R3
سلام به همه دوستان مهاجر

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما همین الان کلیر شدیم Big GrinBig GrinRolleyesShySmile
از همتون متشکرم
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
(2011-08-18 ساعت 14:49)REZA1390 نوشته:  2011AS17990 26-Aug-11 (*)
2011AS17990 20-Sep-11
بعضی وقتها وقتی نفر دوم کلیر می شود ستاره حذف می شود و در بعضی موارد هم دوباره شماره را با یه تاریخ جدید پست می کنند. برای این کیس که احتمالا مربوط به آپریل می باشد در آپدیت دیروز نفر دومشون کلیر شده.
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، maryam58 ، California ، mim ، free_free ، A.K ، gadfly ، REZA1390 ، Ehsan2011 ، SH1A2R3
سلام دوستان عزیز

الان که سایت ابو ظبی رو چک کردم،ظاهرا سایت آپدیت شده و بعد از ۲ ماه و نیم پیغام دادن اطلاعات بیشتری ازمون میخوان در حالی‌ که پائین صفحه فقط آدرس و شماره سفارت رو نوشتن، هیچ امیلی‌ هم دریافت نکردیم که چه مدارکی ازمون میخوان. خیلی‌ نگران شدیم این ۲ روزم تعطیل . آیا برا کسی‌ همچین جوابی‌ اومده؟ ممنون میشم کمک کنین
تشکر کنندگان: maryam58 ، Hornet ، kamrani.navid ، California ، drmahmoodi ، free_free ، A.K ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 21:26)مهس نوشته:  سلام دوستان عزیز

الان که سایت ابو ظبی رو چک کردم،ظاهرا سایت آپدیت شده و بعد از ۲ ماه و نیم پیغام دادن اطلاعات بیشتری ازمون میخوان در حالی‌ که پائین صفحه فقط آدرس و شماره سفارت رو نوشتن، هیچ امیلی‌ هم دریافت نکردیم که چه مدارکی ازمون میخوان. خیلی‌ نگران شدیم این ۲ روزم تعطیل . آیا برا کسی‌ همچین جوابی‌ اومده؟ ممنون میشم کمک کنین
سلام برای ما جلوی case status نوشته شده More Information required
بعد زیرش نوشته شده
Embassy Requests Additional Information
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
* Please email your CV to the US Embassy.
پایین صفحه هم که تلفن ادرس و ایمیل. به ما هم بعد از حدود 2 ماه ونیم گفتن رزومه میخوان.
بچه ها من احساس خوبی دارم، به نظر میرسه دارن یه کارایی میکنن، ایشالا به زودی هممون کلیر میشیم
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، im-i ، Sooshians ، California ، vahidvm60 ، sepinod ، satusa ، free_free ، A.K ، gadfly ، REZA1390 ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 21:35)maryam58 نوشته:  

بعد زیرش نوشته شده
Embassy Requests Additional Information
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
پایین صفحه هم که تلفن ادرس و ایمیل. به ما هم بعد از حدود 2 ماه ونیم گفتن رزومه میخوان.

آخه مریم عزیز پایین the notes برای ما چیزی نوشته نشده؟؟ یعنی please email your CV رو نداریم.... در ضمن منظور از CV رزومه کاری؟ چه رزومه ای می خوان؟ فرم یا فرمت خاصی نداره؟ حتی مهلتش هم معلوم نیست!
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، SH1A2R3

دوست عزیز،ممنون میشم خلاصه ای از وضعیت خودتون اعم از تاریخ مصاحبه،حدود کیس نامبر،سطح تحصیلات،دولتی یا خصوصی بودن شغل بفرمایین.
تشکر کنندگان: Hornet ، مهس ، vahidvm60 ، mim ، free_free ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 21:52)مهس نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 21:35)maryam58 نوشته:  

الان که سایت ابو ظبی رو چک کردم،ظاهرا سایت آپدیت شده و بعد از ۲ ماه و نیم پیغام دادن اطلاعات بیشتری ازمون میخوان در حالی‌ که پائین صفحه فقط آدرس و شماره سفارت رو نوشتن، هیچ امیلی‌ هم دریافت نکردیم که چه مدارکی ازمون میخوان.
بعد زیرش نوشته شده

آخه مریم عزیز پایین the notes برای ما چیزی نوشته نشده؟؟ یعنی please email your CV رو نداریم.... در ضمن منظور از CV رزومه کاری؟ چه رزومه ای می خوان؟ فرم یا فرمت خاصی نداره؟ حتی مهلتش هم معلوم نیست!
خوب من فکر کردم شاید خوب نگاه نکردی، پس احتمالا اشتباه کسی بوده که سایت رو update کرده. ایمیل بزن یا تلفن. ایشالا زود جواب بدن بهت. ما 10 روزه رزومه رو فرستادیم حتی نگفتن که دریافت کردن به نظر میرسه سرشون شلوغه، دل نمیدن به کارBig Grin

غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: najibi ، مهس ، vahidvm60 ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان