موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همونطور که گفتم شماره کیس ما در آخرین آپدیت با (*) توی جدول آنکارا بود. سریعاً به سفارت ایمیل زدیم ولی هنوز جوابی دریافت نکردیم. برنده اصلی خانومم هستند ولی ما هنوز نمی دونیم کدوممون کلیر شده. به نظر شما من با مدارک 6 Sep (بعد از تعطیلات سفارت) اونجا باشم یا منتظر جواب ایمیل بمونم. با توجه به اینکه اگه برنده اصلی کلیر نشده باشه و من باشم به من که ویزا نمی دهند؟!!!
لطفاً راهنمایی کنید.ممنونم.
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-28 ساعت 11:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-28 ساعت 11:17 توسط sepinod.)
دوستان سلام
ما هم بالاخره شنبه ویزاهامون و گرفتیم .کلیرنس همسرم 14 جون تمام شده و برای من 19 اگوست .در این جا می خوام دو نکته رو عنوان کنم:
1-این که منتظران کلیرنس و همچنین مصاحبه نگران نباشید من از آفیسر درباره ی منتظران مخصوصا می و جون سوال کدم و ایشون گفتند بعد از تعطیلات تعداد زیادی کلیر می شن و ما هم خودمون به تاریخ 30 سپتامبر توجه داریم و قصد ما اینه که به همه ویزا بدیم و در کل جو مثبتی بود .سفارت هم خلوت بود و جز چندتایی کیس خانوادگی و توریستی کسی نبود و مسلما بعد از تعطیلات فقط به کیس های لاتاری می پردازند نگران نباشید همه ویزا می گیرند
2-این که بعضی دوستان کلیر می شن اما هورا نمی کشن .جدای از احترامی که برای این دوستان قائلم اما باید بگم این کار به چند دلیل پذیرفتنی نیست :یکی این که این رفتار بر جو تاپیک تاثیر منفی می گذاره و شادی و انرژی مثبت رو ازش می گیر .من وقتی یک هورای قرمز می دیدم ان روز و شاد بودم وخودمو یک قدم به پایان انتظار نزدیکتر می دیدم .دوم این که اینطوری کسی که منتظره رو بیشتر دچار یاس و افسردگی می کنید و باورش می شه که احتمالا خبراییه و قراره به این زودیها کلیر نشه .مسلما همه ی ما در دل پس از کلیر شدن هم شادیم و هم ناشاد از این که بقیه منتظرن و بهتره این حس دوم درونی باشه تا این که نمود بیرونی داشته باشه .پس لطفا هورا نکشیدن ممنوع
من از صمیم دل آرزو می کنم همه ی دوستان عزیز به خصوص کسایی که پروسه اشون طولانی شده هر چه زودتر کلیر بشن و دل همه رو شاد کنن.
آمین
(2011-08-28 ساعت 11:00)شهاب دریانی نوشته: سلام دوستان
همونطور که گفتم شماره کیس ما در آخرین آپدیت با (*) توی جدول آنکارا بود. سریعاً به سفارت ایمیل زدیم ولی هنوز جوابی دریافت نکردیم. برنده اصلی خانومم هستند ولی ما هنوز نمی دونیم کدوممون کلیر شده. به نظر شما من با مدارک 6 Sep (بعد از تعطیلات سفارت) اونجا باشم یا منتظر جواب ایمیل بمونم. با توجه به اینکه اگه برنده اصلی کلیر نشده باشه و من باشم به من که ویزا نمی دهند؟!!!
لطفاً راهنمایی کنید.ممنونم.
با توجه به این که خانمتون برنده ی اصلی بودند ایشون کلیر شدن و کلیرنس شما هنوز تمام نشده.و اگر هم برید سفارت فقط ویزای همسرتون و بهتون می دن .
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
كلرنس توسط سفارت صورت نمي گيره و فرقي بين سفارت كشور هاي مختلف نيست .سفارت فقط اسم شما را به أف بي اي إرسال مي كنه و انها بعد إز بررسي جواب را به سفارت إرسال مي كنند.
انتخاب انكارا إز جهت اينكه ويزا نمي خواد شايد راحت تر باشه بخصوص اينكه در مورد ابوظبي يك رنج سفر زميني بين دبي و ابوظبي هم اضافه مي شه .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
صفحه چک کیس نامبر در ابوظبی دوباره تغییر کرده و گفته که یکشنبه هفته دیگه تعطیل هستیم و هر کسی میخواد پاسپورتش رو تحویل بده دوشنبه اینکار رو بکنه
Please note that the US Embassy in Abu Dhabi will be closed on Sunday, September 4th for the Labor Day holiday. If you have been requested to submit your passport or any documents related to your case, please do not attempt to bring your passports or documents that day. Instead, for this week only, please come on Monday, September 5th.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-28 ساعت 13:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-28 ساعت 18:24 توسط frozen mind.)
دوستان من ديروز با ... صحبت كردم وگفتم ما هنوز كلير نشديم از الان پاسپورتها رو بفرستيم براي شما يا هفته آخر خودمون بياييم.ايشون گفتند هيچ فرقي نميكنه فقط اگر ميخواهيد من براتون بگيرم تا 15 سپتامبر پاسها رو به دست من برسونيد .به نظر شما كدوم راه بهتره از الان پاسها رو بفرستيم كه اگر كلير شديم ايشون سريع ببرن سفارت يا اينكه به فكر ويزا و بليط براي هفته آخر باشيم و خودمون بريم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Pefa عزيز
سفارت امريكا در انكارا منظم تر كار مي كنه و گويا جواب إيميل ها را هم زودتر إرسال مي كنند ولي مي دونم كه سفارت وقتي مصاحبه شما را انجام مي ده و قسم مي خوريد و امضا مي كنيد و تبريك مي گه كه شما قبول شديد ولي كلرنس نياز داريد ديگه اين روند إز دست سفارت خارج ميشه و اونها هر هفته جواب كلرنس ها را إز سازمان مربوطه مي گيرند و به متقاضي اعلام مي كنند.
البته احتمال داره كه چند روز ديرتر اعلام كنند چون سرشون شلوغه و ....ولي در كل فرقي نمي كنه
إز الان ديگه سرعت كلرنس ها بيشتر ميشه چون دانش جو ها ديگه ويزا هاشون را گرفتند و كلاس ها به
زودي شروع ميشه و وقت سازمان مربوط بيشتر به لاتري مي رسه.
ديگه ببينيم شانس و اقبال ما چي مي گه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-28 ساعت 08:39)zohre61 نوشته: چرا 37-39 هزار ها نه اعلام شدن . ماکه 38000 هستلم بینش نیستیم ؟
کسی موردش مشابه من هست بچه ها ؟
؟
؟
بله دوست عزیز کیس ما هم 38000 هست و همسرم هنوز کلیر نشده.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-27 ساعت 22:40)outlaw نوشته: (2011-08-27 ساعت 21:52)ali1973 نوشته: سلام عزیزان
149 روزه شدم ولی هنوز هیچ خبری نیست.تنها دلخوشی من فقط چک کردن این تاپیک هستش و دیگه هیچ رغبتی به چک سایت آنکارا ندارم.
خیلی تبریک به دوستان کلیر شده و التماس دعا
25 روز وقت داری میدونی یعنی چی؟خیلیه واسه کلیرشدن .......
دوست عزیز شما چرا میگید 25 روز؟ تا 30 سپتامبر هنوز 33 روز وقت هست.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر