موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 12:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 12:18 توسط majidusa01.)
بازهم سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان ..!!
بچه ها واقعاً نمی دونم شما هم احساس کردید یا نه من وقتی وارد این این تایپیک میشم ازهمون موقعی که کلید{Enter} روفشار میدم صدای تاپ تاپ قلب خیلی هارو می شنوم.احساس خیلی عجیبی پیدا میکنم ....!!!
نارحت شدم وقتی شنیدم دوستمون گفت {دسته ی 100تایی ها} امید وارم که این خان لاتاری رو هم شما عزیزان با موفقییت کامل پشت سر بگذارید ..!
من بازهم به کسای که ویزاشون رو گرفتند تبریک و به کسایی هم که هنوز منتظراند می گم بازهم امیدتون رو از دست ندید امیدوارم که موفق باشید.!!
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 12:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 12:27 توسط leili.)
سلام
دوست ما یکشنبه پاسها رو به سفارت ابوظبی تحویل داده و بهش گفتند 90% پنجشنبه و اگر نشد پاسها رو بهتون دوشنبه تحویل میدهیم . از دوستانی که به تازگی اونجا بودن آیا کسی میدونه چطور میشه مطمئن شد که پنجشنبه پاسها آماده است؟تا بتونند بلیط هواپیما را confirm کنند برای برگشت.
( از طریق تلفن-سایت ابوظبی و یا .............)؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه آنکارا بخواد آپدیت کنه فکر میکنید چه ساعتی هست؟آخه این چه وضعیه که ما داریم.از صبح ساعت 7 پای کامپیوتر نشستم وهی دارم سایت آنکارا و ایمیلم رو چک میکنم.خدا کنه بالاخره جوابی بدن و الا نمیدونم چکار کنم.معلق بین زمین و آسمون موندیم.خدا به هممون کمک کنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امید دارم همه ویزا میگیرن ... من آدم منفی نیستم اما از روزی که فهمیدم قبول شدم تا حالا .. با ور کنید ۱۰ سال پیر شدم اون از نداشتن کیس و نیامدن نامه و جواب درست حسابی ندادن کی سی سی حالا که ویزا گرفتم تازه فهمیدم که هیچ کس رو ندارم اونجا .. باید دل رو بزنم به دریا .. و خدا میدونه که دیگه قراره اونجا چه بلاهایی سرم بیاد .. هنوز تو این که کجای اون کشور برم گیرکردم .... خلاصه این عجب آتیشی بود که خودم به زندگیم انداختم یکی نیست بگه آخه ثبتنام کردنت چی بود ... این همه استرس خدا یا چرا .....
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز آقای عرشیا و آقای دکتر رشیدی
قرار بود امروز دم سفارت همدیگر و ببینیم که متاسفانه برای ما مشکلی پیش امد که امروز نمی تونیم ببیایم امیدوارم که کار شما امروز درست بشه و خبرای خوش به ما بدید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
كسي ميدونه اكر بريم دم در سفارت ابوضوي با وجودي كه سايت اعلام نكرده فايده اي هم داره؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها، ما الان دوبی هستیم، دیروز رفتیم سفارت و پاسها رو دادیم، گفتن دوشنبه آینده بریم بگیریم، ما اونجا دکتر محمودی و همسر بیتا- پ رو هم دیدیم، و خلاصه دم در سفارت رو گذشتیم رو سرمون، خیلی شلوغ نبود، ایشالا برگشتم سفر نامه مینویسم، این دفعه خیلی تجربه های جدید دارم که دیگه فکر کنم به درد بچههای ۲۰۱۲ بخور، البته در مورد سفر به دوبی، در مورد سفارت چیز جدیدی نیست که بخوام بگم. نمیدونم این چند روز اینجا چی گذشته فقط امیدوارم کلیر شدهها زیاد باشن. به آرزوی موفقیت برای همه.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم