کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
با سلام من يك مطلب بگم. همينطور كه مي دونيد من ويزا گرفتم .
حالا . مطمئنم كه همه ويزاشونو مي گيرن. به دل تون شك راه نديد. من واقعا دست و دلم به كار براي ادامه راه مهاجرت تا بسته نشدن پرونده بچه هاي امسال نمي ره جدي مي گم. همه كارام رو گذاشتم براي 1 اكتبر كه برم دنبالش چون يكي از كارايي كه مي كنم اينه كه هر دقيقه ميام اينجا كه خبر خوب بشنوم. همه ويزا مي گيرين و ادامه راه رو من با شما طي مي كنم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: naeiji1974 ، alisarshar ، California ، bita-p ، Goodie ، free_free ، farnaz82 ، hvossoughi ، Hornet ، gadfly ، najibi ، Donantonio ، ali1973 ، aghdam ، satusa ، Sooshians ، nahid.t ، maryam58
بچه ها راستش کم اوردم-البته انرژی منفی نباید داد اما واقعیت رو خدمتتون گفتم
تشکر کنندگان: Goodie ، naeiji1974 ، free_free ، Hornet ، Donantonio ، ali1973
و اما امروز روز آخره از فردا متاسفانه يا خوشبختانه به دسته 100 تايي ها مي پيوندم. ديگه خسته شدم حال و حوصله هيچ كاريو ندارم كاشكي از اول اسمم در نميومد ولي بازم خداييييييييييييييياااااااااا شكرت
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
امیدوارم امروز، روز خیلی شیرینی برای تاپیک کلیرنس باشه.
منتظر هورا های همه دوستان منتظر هستیم.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: California ، free_free ، farnaz82 ، hvossoughi ، alisarshar ، gadfly ، Hornet ، ali1973 ، HOMAYON53 ، Sooshians ، maryam58
(2011-09-19 ساعت 09:06)یاشار و ماری نوشته:  امیدوارم امروز، روز خیلی شیرینی برای تاپیک کلیرنس باشه.
امروز بچه های ابوظبی که منتظر نیستند چون کلیر های ابوظبی میبایست دیروز اعلام میشد که جز یک مورد نشد و رفت واسه فردا غروب . بچه های آنکارا باید چشم انتظار باشند

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: free_free ، sare ، farnaz82 ، alisarshar ، Hornet ، najibi ، ali1973 ، maryam58 ، vahidvm60
دوستان عزيز همسر من ديروز پاسها رو به سفارت ابوظبي تحويل داده.گفته اند دوشنبه هفته بعد آماده ميشه كه همسرم و ساير مراجعين گفته اند ما براي پنجشنبه بايد برگرديم كه جواب داده اند سعي ميكنيم آماده كنيم براي پنجشنبه سربزنيد.ضمنا با دوستاني مثل دكتر محمودي و مريم 58 عزيز كه اونجا بوده اند حضورا آشنا شده اند.
(2011-09-18 ساعت 14:04)FARIDE نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 13:41)najibi نوشته:  
من هم برنده ی 2011 هستم..من و دو فرزندم 7 اگوست ویزاهامونو گرفتیم متاسفانه به همسرم چک نیم خورد..الان نزدیک 43-44 روزه .هر روز به سایت سر می زنم و این جمله است:not found case numbre....میشه بهم بگید چه جوری پیگیری کنم ..
مطمئنید که شماره رو درست وارد میکنید؟ مثلا اگر کیس نامبرتون هست: 2011as00023451 باید توی سایت اینجوری وارد کنید: 2011as23451

شماره رو درست وارد می کنم ولی همه اش جواب همونه.
این خانم به اشتباه شمارشون رو وارد میکردند و بعد از راهنماییه دوستان تونستند شماره رو درست وارد کنند که دیدند توی سایت زده ready . مبارکشون باشه
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: bita-p ، free_free ، sare ، farnaz82 ، hvossoughi ، alisarshar ، gadfly ، Hornet ، najibi ، ali1973 ، maryam58 ، soniarazmi ، nahid.t ، vahidvm60
فقط چيزي كه ما رو نگران ميكنه اينه كه موقع مصاحبه به هر دوي ما برگه آبي دادند و سايت ابوظبي فقط برنده اصلي رو readyميزنه و ما مطمئن نيستيم كه من هم كلير شده باشم.
تشکر کنندگان: free_free ، sare ، hvossoughi ، Hornet ، najibi ، maryam58 ، California
(2011-09-19 ساعت 09:25)bita-p نوشته:  فقط چيزي كه ما رو نگران ميكنه اينه كه موقع مصاحبه به هر دوي ما برگه آبي دادند و سايت ابوظبي فقط برنده اصلي رو readyميزنه و ما مطمئن نيستيم كه من هم كلير شده باشم.
نگران نباشید . سایت ابوظبی موقعی ready میزنه که کلیر همه اومده باشه . بامید خدا ویزاتون پنجشنبه آماده هست.

خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: sare ، farnaz82 ، bita-p ، free_free ، Hornet ، najibi ، Donantonio ، ali1973 ، maryam58
(2011-09-19 ساعت 09:06)یاشار و ماری نوشته:  امیدوارم امروز، روز خیلی شیرینی برای تاپیک کلیرنس باشه.

اره دعاکنیدواقعااینجوری باشه من که امروزازصبح پای کامپیوترم وحوصله هیچیزوندارم .
تشکر کنندگان: free_free ، Linspire ، Hornet ، golesang ، ali1973 ، vahidvm60
یعنی می شه امروز این تاپیک بترکه خدایا!!!!!!!!!!!!!!!
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: imanmamad ، free_free ، Linspire ، Hornet ، frz61 ، Donantonio ، ali1973 ، HOMAYON53 ، sepinod
منم الان 10 روزه حال و حوصله ندارم یا بقول دوستمون کاش اصلا برنده نمیشدم
تشکر کنندگان: free_free ، Linspire ، Hornet ، alisarshar ، Donantonio ، ali1973 ، sepinod
منم از صبح تا شب پای کامپیوتر نشستم..Cool

نمیدونم چرا دلم از اینجا کنده نمیشهShy
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دردو بر منتظران-یکی از دوستان Aliyashar اگر اشتباه نکنم-با NVC تماس گرفته بود.بنظر شما فایده ای داره؟راستش جواب ایمیل رو که ندادن.
کاشکی سیگاری بودن حداقل یک نخ میکشیدم اعصابم آروم میشد!!!
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، Donantonio ، ali1973 ، maryam58
(2011-09-19 ساعت 11:08)imanmamad نوشته:  دردو بر منتظران-یکی از دوستان Alisashar اگر اشتباه نکنم-با NVC تماس گرفته بود.بنظر شما فایده ای داره؟راستش جواب ایمیل رو که ندادن

دوست عزيز ويزاهاي اين جور كيسها كه مهاجرت از طريق لاتاري هست به NVC مربوط نميشه و جوابي نميتوني بگيري فقط بايد به Department state تماس بگيري كه اونا هم هيچ جوابي بهت نميدن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، imanmamad ، gadfly ، free_free ، naeiji1974 ، Donantonio ، ali1973 ، najibi ، vahidvm60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان